Danchy cestitam na velikoj curki! Super! Volimo dobre preglede!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala cure na cestitkama za rodendan 🥰
Taya ajme pa to bi moglo bit to 🤞 nadam se da ces to odradit expresno i bezbolo ( skoro bezbolno) 😂
Cure cestitam na super pregledima
Kilogrami ja sam sad vec lagano luda 😪 bas pazim sta jedem i koliko jedem i ja sam sad u 3 tjedna digla 4 kile 😱😱😱 nevidim ih na sebi svi mi govore da sam ful elegantna i nekuzim di su mi te kile 😂 lagano mi je vec tesko se kretat imam 72 kile 🥺 ujutro do navecer imam 74 😂😂 to je 12 kg od pocetka to mi zvuci bass previse. Dosta mi oticu noge i ruke pa je mozda voda? Nerazumin 🙈 trbuh mi je prosjecaj nije velik a bome nisam ni ja neka debela 😂 evo slikice nas 💙
https://ibb.co/bLDG3FW
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Meni je danas cijeli dan tako neki pritisak u trbuhu, kao kad je full pun mjehur pa je teško, sve mi nekako trbuh težak🤷♀️🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Hvala cure na cestitkama za rodendan 🥰
Taya ajme pa to bi moglo bit to 🤞 nadam se da ces to odradit expresno i bezbolo ( skoro bezbolno) 😂
Cure cestitam na super pregledima
Kilogrami ja sam sad vec lagano luda 😪 bas pazim sta jedem i koliko jedem i ja sam sad u 3 tjedna digla 4 kile 😱😱😱 nevidim ih na sebi svi mi govore da sam ful elegantna i nekuzim di su mi te kile 😂 lagano mi je vec tesko se kretat imam 72 kile 🥺 ujutro do navecer imam 74 😂😂 to je 12 kg od pocetka to mi zvuci bass previse. Dosta mi oticu noge i ruke pa je mozda voda? Nerazumin 🙈 trbuh mi je prosjecaj nije velik a bome nisam ni ja neka debela 😂 evo slikice nas 💙
https://ibb.co/bLDG3FW
Ma ne brini se za kile. Ja sam u prvoj trudnoci natukla 24kg, dosla sam doma 15kg laksa. I meni se tako brzo nakupljali u zadnja 2mj, al to je dosta i vode koja idmah ode. Sad cu vjerojatno imat isto toliko ili par kg manje. Na zadnjoj kontroli sam bila +17 i isto tako nitko ne vidi di mi je tih 17kg, svima sam normalna trudnica.
Moja dr ni u jednom trenutku nije bila zabrinuta oko kilaze, cim je ogtt bio uredan.
Hej cure!
Nadam se da ste sve dobro. Ja muku mučim s nesanicom zadnje vrijeme, danas se ne radi pa se nadam ubiti oko poslije ručka.
Što se tiče pratnje na porodu, vidim da smo svi u sličnim razmišljanjima...moj muž se cijepio najviše zbog toga i baš ću biti tužna ako neće moći sa mnom ali preživjeti ćemo...nema smisla razbijati glavu još i time.
Freya, Miraclebaby, Bela, Bruna, Aleksandra, Birdy, Danchy super za preglede!
Aurora drži se, drago mi je da seka ima dobar tretman u bolnici, vjerujem da će biti sve dobro♡
Roberta super za pregled, trbuscic divan
Piba samo odmaraj, fino si dogurala s tjednima!
Jelena drago mi je da si bolje!
XOXO predivne su stvarčice! Neki dan si nam slikala baby gym, možeš molim te napisati gdje je kupljen?
Žao mi je što je korona I kod vas pokucala na vrata, nadam se da ju nećeš pobrati!
Ostale cure koje su slale svoje stvari, sve je predivno al ne sjećam se više tko je šta poslao
Taya ajme nešto se pokreće kod tebe, sretno!!
Confused dobro nam došla i sretno!!
Ovaj vikend bi se Evi mogle 2 bebe pridružiti
Ana88 žao mi je zbog cerviksa, miruj i odmaraj, bit će sve dobro vidiš tu po grupi da je to jako česta pojava
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Lorena dobro sam, pomalo ispada sluzni, ali nema kontrakcija oa ne pridajem tom neki veliki znacaj, a i malac se nije umirio.. kako si ti?
Danchy ceatitam na dobrom oregledu i velikoj curki
Masa uopce ti se kile ne vide, samo stomak, suoer figuru imas
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Mašo, ma super izgledas. Ja sam sad na +9.5 kg a 4 tjedna sam trudna manje od tebe. Tako da cu sigurno imat kilazu kao i ti (ako ne i vecu) u tvojim tjednima 😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Cao curke, nisam se par dana javila, ali sam vas čitala.
Maša sretan rođendan, da ti se ostvari sve sto si sebi zaželjela!
Ana88 ja da sam u tim tjednima u kojima si ti i da imam tu dužinu cerviksa ja se ne bih ni najmanje nasikirala. Ja sam sutra punih 25t i moj cerviks je skromnih 2,8cm već 4tjedna, moje obje doktorice kažu da bi bilo super kada bi zadrzala dužinu cerviksa do 32t da se ne smanji ispod 2,5cm. Malo vise miruj, ne dozi teško, ali to nije ništa alarmantno kod tebe zbog tjedana u kojima si.
Aurora nadam se da će sestra ubrzo vratiti se kući.
Odjeća koju ste kupovale sva je preslatka i predivna 😍.
Taya sretno! Želim ti sto bezbolniji i brzi porod i da se uskoro maziš sa svojom bebicom!
Teeny je čini mi se pitala za pripreme sa prvim djetetom za dolazak bebe. Naše kćerkice su blizu sa godinama, moja je 2god i 8m. Ona stalno mazi stomak, ljubi, priča sa bracom i kaže da će braco spavati u njezinom krevetu sa njom. Ona strašno puno voli bebice i ne pokazuje ljubomoru inače prema djeci i bebama. Kako će biti kada braco dođe, budemo vidjeli. Svi oblici ponašanja koja će se desiti kod nje će biti normalni, pa kako god spremamo se na to. Ono sto ja osobno mislim da je od možda najveće važnosti, ne dozvoliti da se itko djetetu obraća sa: Uživaj još sa mamom, kada beba dođe nećeš viti vise centar pažnje. Ili sto joj je baka rekla na sto sam poludjela, ona stavila glavicu na stomak i kaže da je unutra beba, a baka joj na to: nemoj tu ležati satrati ćeš bebu 🤯 ono wtf!? Ne dozvoliti jednostavno da itko priča price kako će se nešto promjenuti kada beba dođe, a kada beba bude tu onda ne dozvoliti da netko govori da ne smije držati bebu, sjediti blizu bebe, dirati ju i sl..
Mašo isto isto kao I ja unazad 3 tjedna dobila sam 3 kile. I to valjda sve samo bebac skuplja jer samo trbuscic raste.. iskreno meni će bit zao ak baš sve kile izgubim jer godinama se pokusavam udebljat oduvijek sam bila skinny
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
LadyD je li kod tebe to neka rasprodaja u toku ? 🙈
Schinin nadam se da je pregled prošao dobro!
A sad sto se mene tiče, desilo mi se nešto simpatično jucer. Naime, bila ja na onoj cerviks tjednoj kontroli i kaže doktorica da je super da se ne mijenja, znaci drži se dobro. Pitala me imam li pomoć ikakvu kući, kažem nemam muž i ja sve samo hendlamo kako znamo i umijemo. Kaže ona sad ću ja poslati zdravstvenom zahtjev da vam pošalju kućnu pomoćnicu jer sa vašim stanjem na to imate pravo 😂. Nisam niti znala da to postoji i da zdravstveno snosi sve troškove 😅. Tako da ako ima neka trudnica ovdje a da živi u Njemačkoj i da mora čuvati trudnoću mirovanjem ima pravo da kućnu pomoćnicu 4-8 sati dnevno 5-6 dana tjedno.
Ja sam prije imala ženu koja dođe jednom u dva tjedna i uradi generalku, napravi rucak. Onda je došla korona pa nisam ju vise angažirala. Tako da mi je ovo došlo kao iznenađenje 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji