Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamasita05
    18. Studeni 2021. 19:16

Hej cure,
    Moj nalaz je pozitivan, za malog jos nije stigao, ali od njega sam pokupila tako da i ako bude negativan, to je zato sto je kasno testiran. Jucer sam bas lose bila, tj nemocna i vecinu dana sam prelezala. Od sinoc nemam temp i nadam se da ce tako ostati. Jos samo 7- 8 dana 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Slee
    18. Studeni 2021. 19:17

OJa ne vidim gdje su vama te vase kile! 
    Bea ovo za kucnu pomocnicu, ajme to bi meni trebalo. Ja i dalje vise manje mirujem, muz radi do 6, pocisti koliko moze, ali uzasssss, bas pozelim platiti nekome. Evo i mene, kaos i nered u stanu se moze vidjeti i iz prilozenog. Meni je guzica i dalje veca od trbuha 😂😂
    https://ibb.co/Tb9bGYZ
    Tjesim se da od ispred jos uvijek izgledam kao covjek 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    18. Studeni 2021. 19:18

Mamasita, bas mi je zao, ali nadam se da ce ostati ovako s minimalnim simptomima. Znam da nije neka utjeha - ali bar ces bit na miru s potvrdama

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

aurora12
    18. Studeni 2021. 19:47

Mamasita nadam se da ce brzo proci i da nece vise biti temperature, drzite se svi 💪❤
    Slee predivni ste ti i bebac, bas ti je lijep trbuscic 💙💙

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Confused
    18. Studeni 2021. 19:50

Vezano za koronu, ja sam je imala na samom početku trudnoće, dok još nisam ni znala da sam trudna. Baš me bilo bacilo u krevet, skoro 10 dana fibre, glavobolje, opća slabost...  Bogu hvala nije bilo nikakvih negativnih posljedica, samo ću 2 tjedna nakon poroda primiti zaštitnu profilaksu.
    A inače kod mene stanje nepromijenjeno, boli me, ali nikako da se ustali. I imam baš jako sluzav iscjedak. Muž mi diže živce, kaže da neću ja prije termina 🙈🙉

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• nelanr_
    18. Studeni 2021. 20:07

Confused

Vezano za koronu, ja sam je imala na samom početku trudnoće, dok još nisam ni znala da sam trudna. Baš me bilo bacilo u krevet, skoro 10 dana fibre, glavobolje, opća slabost… Bogu hvala nije bilo nikakvih negativnih posljedica, samo ću 2 tjedna nakon poroda primiti zaštitnu profilaksu.
    A inače kod mene stanje nepromijenjeno, boli me, ali nikako da se ustali. I imam baš jako sluzav iscjedak. Muž mi diže živce, kaže da neću ja prije termina 🙈🙉

I ja sam je imala na pocetku trudnoce i antibitoike pila i snimala pluca al mi niko nije pomenuo da mogu ili trebam primiti zastitnu, cak nisu nesto previse ni dali na znacaju. Moze li se to traziti samostalno bez preporuke doktora?

boy 💙🌍

• Josipab
    18. Studeni 2021. 20:16

Ma di su vama kile,di??ja isto gledam,kojih 90 kg,nemoguce 😂😂 deblje ja izgledam 🙊 preslatke ste mi i prezgodne sve!
    Bumbasor, odmaraj koliko mozes,bit ce to dobro,najbitnije da se temperatura vise ne vraca i da se oporavis 😊
    Mislim sa neke trudnice nakon preboljene korone dobijaju injekcije heparina ili nesto tako slicno…

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• ana_88
    18. Studeni 2021. 20:19

Nadam se da sam popamtila s ovim baby brainom..
    Josipab mene su patronazne zvale u petak za tecaj koji je bio uto-cet tako da nemas brige, nazvat ce te sigurno. Ako mislis da su te zaboravila, slobodno zvrcni dom zdravlja ili im posalji mail
    Aurora hvala ti, e to sam mislila jer sam vidila kao te free on ali to nije isto sto i pelene kao zamjena za pampers (jednokratne)-tako sam nekako mislila ali sam se ponadala da se mozda da ubiti dvi muhe 😝 na tecaju su nam pokazali da stavimo tetru iznad obicne pelene pa ovu svedsku i to je kao to do Uzv sa mjesec dana. Nadam se da je seka bolje 💗
    Taya zelim ti opustene ove dane u iscekivanju bebice i bit ce sve super 🥰
    Cerviks da vam pravo kazem skoro me i briga za te milimetre, samo nek se beba drzi ali nekako sam se pripala tih inekcija. Sutra idem po novu dozu 😵‍💫

👩🏻 36
    🧑🏻39
    01/21 missed ab. 9 tt
    01/22🩵
    03/23 parc.mola 9tj
    04/24 +
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png

Confused
    18. Studeni 2021. 20:50

nelanr_

Confused

Vezano za koronu, ja sam je imala na samom početku trudnoće, dok još nisam ni znala da sam trudna. Baš me bilo bacilo u krevet, skoro 10 dana fibre, glavobolje, opća slabost… Bogu hvala nije bilo nikakvih negativnih posljedica, samo ću 2 tjedna nakon poroda primiti zaštitnu profilaksu.

I ja sam je imala na pocetku trudnoce i antibitoike pila i snimala pluca al mi niko nije pomenuo da mogu ili trebam primiti zastitnu, cak nisu nesto previse ni dali na znacaju. Moze li se to traziti samostalno bez preporuke doktora?

A to ti stvarno ne znam. Mene je moja gin uputila u rodilište na razgovor s dr koja je bila baš za to zadužena i tako mi je rečeno i napisano.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Bela_le
    18. Studeni 2021. 20:55

Bea ovo za kucnu pomocnicu je top
    Bumbasor kile ti se uopce ne vide, bas si zgodna
    Mamasita nadam se da je gotovo s temperaturom i da ce sad samo ici na bolje
    Slee i ti super izgledas, sve ste ko modeli, pored vas se ja osjecam nisko i nabijeno, ko lopta 😂
    https://ibb.co/ZKyxf82
    Confused ma ne vjerujem da ce bas cekati do termina, ja sam tako imala u orvoj trudnoci 2 dana nepravilne bolove i onda rodila, drzim fige da tebi bude i prije nego meni 🤞

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.