Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lilli07
    18. Studeni 2021. 21:31

Ma znate šta, vama te vage izgleda ništa ne valjaju hahah 😂 😂 Bumbasor Ma gdje tu stane 90 kg, evo gledam i ne vjerujem 😂 zaista izgledate sve top
    Nelanr drago mi je da se bolje osjećaš 😊
    Masa hvalaaa
    Mamasita želim ti sto brže ozdravljenje

• Lilli07
    18. Studeni 2021. 21:55

Mogli bi baš za vikend dobiti bebicu
    ...
    Evo, moj više ne stane ni u trudnicke helanke 😂 
    https://ibb.co/pdtgTz4
    https://ibb.co/qmF6zSn

Slee
    18. Studeni 2021. 21:56

Bela pa divnaaa si, vi zene imate neke iskrivljene slike o sebi. Sve ste prekrasne! 

Cemo neku okladu bacit koja je iduca? 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Taya_
    18. Studeni 2021. 21:59

Evo ako moja curka urani pa dođe u nedjelju 21. onda će tata dobiti najveći poklon.. svoju kćerkicu.. 🤭 a već supruga mjesecima zezam da će zajedno slaviti rođendane 😁

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

anemi2022
    18. Studeni 2021. 22:10

Jelenas, si ti iz Zd isto??🤗 Predobro, vidim da smo dan razlike u terminu, možda se i sretnemo u bolnici 😂 e da, i koje je tvoje ime na IG, ja sam samo zapratila sve, nisam niti gledala tko je tko 😅
    Slee, hvala 😊😊😊 spavati će i nas dečkić s nama, ali imali smo extra sobu, a kako sam ja cile dane doma, odlučila sam mu srediti sobicu čisto za svoj gušt 🥰

29👫🏻34
    Termin 👶🏻💙 17.2.2022

freya_444
    18. Studeni 2021. 22:17

Sve ste baš zgodne trudnice 😍😍😍
    Taya, moja prognoza je da bi ti mogla za vikend 🤗🥰
    Mamasita, žao mi je zbog korone, čuvaj se i odmaraj...evo ja još uvijek osjećam posljedice korone kroz kašalj…😔🙄
    Confused, mogla bi i ti ovih dana ubrzo 💙 javljaj sve 🤞☺️

Lucija 16.12.2021.💗

jelenas
    18. Studeni 2021. 22:28

Anemi nisam, ja sam iz Zg i tu ću roditi, ali mi je muž iz Zadra pa smo često dolje kod njegovih ;) Na bulevaru žive pa smo ljeti najčešće na Kolovarama. Ja sam ti poisetetoiles na ig. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

LadyD
    18. Studeni 2021. 22:34

Drage moje vidim da vas moja robica zabavlja i drago mi je  i da uviđate da ima i onih bez kontrole 😂😆 a za peglanje je lakse 😂😂😂 mogu  malo po malo ,stojecki ili sjedecki 😂😂😂😂😂😂
    zelim svima mirnu noc  koje sam preskocila ili nisam upamtila... 
    Aurora nadam se da ce se sluzni malo zaustaviti  😉 i da ce se svekar oporaviti 💪💗
    Jelenko i ja sam se iznenadila kad sam vidila koja me cifra ceka u ljekarni 😂😂😂 kupujem 2 po 2 stvari da izgleda manje 😂😂 sike svrbe kad god skinem grudnjak do te mjere da moram namazati (biobazom isto 😉) i nebrini se za nocne  pohode.. budu malo pa nekad prođu 😂😂😂
    Ana netrebas spremati uvjek cemo se odazvati i pruzit utjehu i podrsku kad god je potrebno... bitno je da se javljas i dalje 😉💪
    Anemi ja te nisam pronasla na insta. 🤔 super za sobicu i sve je prekrasno od uređenja do zadnje krpice 😍😍😍 cestitke na punom tjednu (sedmi mjesec i zadnje tromjesecje ) 💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    18. Studeni 2021. 22:38

Zelena koriste zene kojima se preporuci siroko previjanje zbog kukova i koliko sam upamtila ili u rodilistu kazu ili kad bude uzv kukova sa par tjedana starosti... ako znas baratat sa tetricama onda i s njima imas istu stvar.. netko nezna ili mu se neda ili trazi jednostavnije rjesenje pa su zato dostupne bas  te... literature za tetra-previjanje  su najbolje opisane i sa slikama u starim baby knjigama 😉
    Bela_le evo saljem ti utjehu 😘 pomaknu se s vremenom 😆😉 i nebudali i ti si prekrasna trudnica i zgodna si bas 😍 mene je stid slikat se 😂😂😂😂
    Imas pravo Slee nisu se javile... nadam se da je sve ok 🤔
    Maša sretan rođendan😘 i cestitke na punom tjednu💪💗 nemoj da se brines za kg uopce se nevidi viska ni gram... bas izgledas preljepo😍
    Beaa  bas si super primjer dala za prilagodbu djece sa bebama 💪👍i svaka cast doktorici za tu pomocnicu.. ovdje mozemo samo sanjat o tome 😂😂
    Confused sve mi se cini da ces ti do kraja tjedna 😍💪
    Taya i ti ces uskoro... znaci pocelo jeeeee 😍😍😍😍😍 ja sam u iscekivanju ko da sam ja u pitanju 😆 i nadam se da ce biti kao pokon  tatici 😉💪💗
    Miraclebaby cestitke na punom tjednu 😉💗💪
    Danchy cestitke na dobrom pregledu 💗💪
    Tierra bravo za setnjicu pa makar i polovicnu 😉
    Nelanr  iskreno citam post totalno smireno zvucis.. nadam se da neces preko noci preskociti cure 😉 cekaj u redu 😆😂
    Bumbasor 😂😂😂😂😂 sad sam se sama sebi nasmijala... gledam ja prvu sliku i naglas izgovaram a di joj je stomak 😂😂😂😂 klikam drugu a prva se otvori ja opet pa stvarno di je zeni stomak 😂😂😂😂😂 ja jesam izludila skroz 😂😂😂 al si prezgodna trudnica 😍
    Roberta super sto imas patronaznu za susjedu 😉 mozes bit mirna ako nesto zaskripi 😉👍
    Mamasitao super za smanjivanje simptoma i daj boze da svi nestanu do ujutro 😉 izgurat ves ti to hrabro💪💗
    Slee preljepa si i nebudali 😉 i neka je veca ako tako mislis... bolje da ljulja nego da zulja😂😂😂😂
    Lilio  meni isto tako jedne na pola budu 😂😂😂 slatki trbuscic 😍

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Teeny
    18. Studeni 2021. 22:40

Vecer cure.
    Mi smo danas poslije posla isli malo shoppingovati tako da mi je dan bio ispunjen skroz.
    I ja imam uzasne napade gladi navecer i znam da se zbog tog debljam vise nego sto trebam, ali bas mi je tesko iskontrolisati se 🤦
    Mašo sretan rodjendan 🎉🎊 Odlicno izgledas.
    Danchy Cestitam na dobrom pregledu.
    Bea hvala na odgovoru i super za pomoć koju ces dobiti!
    Xoxo drzi se ! Zelim da ti dani u izolaciji sto brze prodju i da ti i mali nista ne pokupite. Javljaj nam se svakako kad ugrabis priliku.
    Slee, Bumbasor, Bela i Lili super su vam stomacici 😍
    Kod mene kako rastu sise tako mi guza postaje sve vise ravna 🤣
    Mamasita zao mi je sto te je sad uhvatila korona. Nadam se da ce proci sa sto blazim simptomima 🤞
    -
    Evo sad sam pojela jabuku, nadam se da ce me drzati do ujutru🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI