Trudnice drage!
I mi obavile pregled danas - cerviks 1cl, zatvoren, ctg uredan.. kontrola opet za tjedan dana 24.11. i pratiti pokrete bebe i dalje.. ocito da ce beba jos malo pricekati 😊 sto mi je drago u neku ruku, no koliko vidim da vam izbjegavaju raditi preglede a meni svaki tjedan, nadam se da je to ok..
Uzv nista al bio je prosli tjedan u bolnici pa je i to ok valjda, iduci puta valjda onda bude
Iskreno pregled mi je bio malo grublji danas i sve sad nesto osjecam no pretpostavljam da je od toga..
Bella jos malo i u terminu ☺️
Piba isto jos malo izdrzi 🙏 beba je vec velika
Freya cestitam na ulasku u termin! I ja moram ici po paketic u Muller bas super da si ga stavila 👌 i ostalima cestitke za pune tjedne!
XOXO lijepe stvari bas 😍 Nadam se da cete izbjeci coronu!
Upitnica 😂 mislim da cu imati isti tok misli
Tierra evo i tebe jos malo u terminu, a i Muller paketic ce stici 😀
Ana bome neocekivani sok, zelim ti da izdrzis jos 🙏 Sad pripremaj polako stvari i smiri se to je najvaznije!
Jelenas bas lijepo od kolega! Evo i ti zasluzeno domeka 💪☺️
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Aleksandra puno ti hvala, znam da si pisala ti ranije ali se nisam mogla sjetit sta je tocno bilo-drzi se sta da ti kazem.
Scarlet nemoj se sekirati, meni je taj osjecaj bio djelomicno i prije i nije bilo nista tj.skratio se u ova dva tjedna a nista nisam radila drugacije nego prije.
Ako vas boli svakako nije lose pogledati, ali ne treba se brinut previse unaprid, nekad vise stete donese ta briga.
Birdy hvala ti; bit ce sve dobro-sigurno te to malo smeta od pregleda, to je normalno. Drzite se ti i bebica
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Scarlett, sad se rastezemo najviše na tom dijelu, od maternice, kukova, zdjelice.. A i bebe su nam veće, i glavice su doli i rukicama rade svašta nešto. Ja iskreno mislim da nam je od toga. Nije ni meni drago ništa ovakvo osijecat iskreno. Popij magnezij. Ja sam sad. A ako ne prođe popit cu normabel od 2 mg...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
XOXO sve je prekrasno😍 nadam se da vas nije scapala... drzim fige da nije korona i da niste pokupili od tate... njemu zelim brz opooravak 💪💗
Freya cestitke na ulazu u termin 💗💪pokloncic iz mullera je super 😉 kako se dobije? 😆
Bela_le cestitke na dobrom pregedu 💗💪
Piba cestitke na dobrom pregedu, samo miruj 💗💪 bebica je velika 😍
Bumbasor sretan dan palcica tvom preslatkom palcicu i svim palcicima 😘💪💗 izdrzat ces ti jos dana 2u1 sigurno 😉 nebrini se 😘💪💗 jojj kuglice i ukrasi 🤔🤔🤔 morat cu i ja potragu napraviti uskoro 😂😂😂😂
Jelenas predivna gesta kolega i cestitke na zasluzenom odmoru 😆😉 uzivaj sad na 100 i odmaraj u iscekivanju 😘
Lorena torna je prekrasna 😍
Alexandraaa cestitke na dobrom pregedu 💗💪 i super za cjepljenje 😉💪
Mamasitao drago mi je da je maleckom bolje i zelim vam brz oporavak i negativne testove 💪💗
Bruna cestitke na dobrom pregedu 💗💪
Jelenko u pravi si bas dani cure... ja isto sva neka napeta a nista zavrseno 😂
Confused samo jako 💪💗
Upitnica bas me nasmija sa 1. I 2. 😂😂😂😂
Meaa šumska šetnica je preljepa 😍 gdje je to tocno?
Aurora super za plan za seku i drzimo fige da prođe dobro 💪💗
Zelena meni su narasle i stale i jos se kao omlitavile 😂😂😂😂 nadam se da je normalno 🤔🤔
Miraclebaby ugrubo imas sve samo ponesi tetricu bar jednu i maramice vlazne i toaletne i wcpapir.. dezificijense.. toliko ja vidim da nedostaje 😉 super za pakovanje 😉💪
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ana pokusaj mirovat sto vise mozes i vjerujem da ces izgurat do termina 💪 zelim ti srecu u tome 😘 pokusaj se ne nervirat i opusti se koliko god mozes. Bebica je velika tako da se nebrines ako i krene stogod prije jer jaka si ti a i bebica i samo pozitivno dalje dan po dan 💪😘💗 cure ce ti vjerujem dati preporuku za robicu za oonline a ja ti mogu poslati stogod ako bude prije vremena dok se nesnađes 😉 imam i viska mislim i za preborn😂😂 😉
Josipab bravo za tatinu mazu 😍 vjerujem da ti je mrduckanje popravilo raspoleozenje 😉💪💗
Birdy cestitam na dobrom pregledu 💗💪 bebici je ljepo unutra 😉😍 drago mi je da te redovito pregledavaju 😉 i zao mi je sto nekad nemaju bas osjecaj..
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ja danas od podne osjecam veci pritisak dole i beba se bas nezgodno vrti pa osjetim svaki pokret punooo intenzivnije.. cak na momente osjetim tako da pomislim da je uz njeno mrdanje i kontrakcija prisutna... mislim da mi je mjehur prikljestila al hvala bogu uspijem na wc prije mlaza (nadam se da cu tako i po noci uspjevat) zeludac je kaša 😂😂😂😂 tocno mi kiselinu nabije kad se uzvrpolji... al cari trudnoce 😂😂😂 ljubi je majka zivahnu taku 😍😍😍😂😂😂😂
Eto pohvalit cu se da sutra krecim ( ujak ce doc okreciti 💪😉) spavacu i hodnik i nadam se da ce sutra masina malo odahnuti iza 15h od bebinih stvari 😂😂😂😂😂😂😂 cak sam danas dobila na poklon jos jedan novi stalak za robu na 3 nivoa od sestricne kad je vidila koliko toga ima 😂😂😂😂😂 (iznenadila sam se da stane pune 2 ture od 6kg 💪 beby stvari) i eto jos jedan dan prosao brze 😆
Idem sada pogledati to za muller (al mislim da sam se jos ljetos registrirala tamo😂😂😂 )
Nejavlja se Schinin... nadam se da je sve ok...
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ana vjerujem da su te sokirale vijesti, ali misli pozitivno. Miruj, sigurno ce te izdrzati jos u komadu.
Birdy super za ctg, za koji dan ces nam i ti pisati svoj dozivljaj s poroda ☺️
Cestitam na dobrim pregledima
Bumbasor sretan dan tvom malom palcicu
Lorena predivna je torba
Mamasita drago mi je da je malac bolje, nadam se da kod tebe ipak nije korona u pitanju
Confused zeza malac
Aurora drago mi je vidjeti da se kod seke pokrece nesto u dobrom smjeru
Isli smo danas u shoping za neke sitnice za zabsvu curici dok je u izolaciji, bome nije vise setanje po trgovinama za mene, dosla kuci prije 2 sata, jos uvijek me leda bole, a i primjetila sam da je ispao jos jedan komad sluznog
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ja kupila neke stvari za poslije poroda, uloške, gaćice jednokratne, podloge za wc, jednokratne podloge za presvlačenje, maramice u kutiji da se nađu i to je to, za sad.. Išla sam gledat otprilike cijene ovoga što trebam u ljekarni uzet, ajme mene, ode plaća 🙉🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Drage cure, citala sam vas ali bila u nekom svom filmu pa mi prosli dani. Nisam zapamtila puno imena ali svima sa dobrim pregledima i nalazima cestitam i veselim se s vama. Toliko sam predivne robice vidila, fotke vas trudnica su top top-od malih slatkis trbuscica do onog sessiona u sumi-prelipe ste.
Koronazao mi je za cure koje se bore ili su vasi u koroni, nadam se da ce proci sve ok i da cete se brzo rijestit jos i tog stresa.
Pratnja na poroduu Splitu su jucer ukinili pratnju i to me izbacilo toliko iz takta da vam ne mogu rec, bas mi je muka od toga.
Aurorapopratila sam sto si pisala za seku i obitelj-zelim da sve bude dobro i posebno da se seka oporavi, ne mogu zamisliti sto prolazite. Virujem da ce se svi maksimalno dati i da ce nalravit najbolje za nju da se brzo oporavi 💗
Shininzapamtila sam tvoj post-sta da ti kazem osim da si superheroj. Isto saljem najljepse zelje i da sve bude dobro i sa pregledom, i sa malisem i sa rukom i sve..drzite se 💗
Pregledja sam par dana nekako jako osjecala udarce bebe dole a svakako sam prebala procekirati hocu li na briseve radi iscjetka (prosli pregled) pa sam danas otisla kod dr (koji mijenja moga jer je uhvatio koronu i nema ga do daljnjeg; sto reci). Ugl skracen mi je cervix-mjerio je 3x i bio je izmedu 19 i 24mm. Kaze on meni ‘dst cemo vam kortikosteroide jer ste u opasnosti od prijevremenog poroda’ (ja sam danas 32+1); skoro sam se srusila. Ugl pitala sam hocemo cekati tjedan dana ali ne, dali su mi 15 mg odmah i iducu inekciju primam u petak. Sta da vam kazem, sokiralo me. Od emocija, stresa a sve mi se skupilo. samo da se beba zadrzi i da bude sve ok. Ima 2 kg..ima li koja cura da zalijepi neki popis robice koja je nuzna - tipa po velicinama i kolicini, da bar neki emergency stock potrpam u kosarice online?
Cuvajte se sve, saljem vam hug 🤗
Dobro da si bila na pregledu da su to vidjeli.. bit će sve u redu.. izdržat ćete vi u komadu barem do termina.. 🤗 sad samo strogo miruj.. beba neka izdrži što duže.. ja sam isto dobila te injekcije ali u 34tt.. meni je onda bio cerviks na 1/3 članka i 3cm otvorena.. i gle kako sam dugo izdržala.. tako da vjerujem da ćeš i ti.. samo slušaj što ti kažu.. 🙂 polako puni košarice online shopping-om.. brže će proći vrijeme.. ☺
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji