Ja danas od podne osjecam veci pritisak dole i beba se bas nezgodno vrti pa osjetim svaki pokret punooo intenzivnije.. cak na momente osjetim tako da pomislim da je uz njeno mrdanje i kontrakcija prisutna... mislim da mi je mjehur prikljestila al hvala bogu uspijem na wc prije mlaza (nadam se da cu tako i po noci uspjevat) zeludac je kaša 😂😂😂😂 tocno mi kiselinu nabije kad se uzvrpolji... al cari trudnoce 😂😂😂 ljubi je majka zivahnu taku 😍😍😍😂😂😂😂
Eto pohvalit cu se da sutra krecim ( ujak ce doc okreciti 💪😉) spavacu i hodnik i nadam se da ce sutra masina malo odahnuti iza 15h od bebinih stvari 😂😂😂😂😂😂😂 cak sam danas dobila na poklon jos jedan novi stalak za robu na 3 nivoa od sestricne kad je vidila koliko toga ima 😂😂😂😂😂 (iznenadila sam se da stane pune 2 ture od 6kg 💪 beby stvari) i eto jos jedan dan prosao brze 😆
Idem sada pogledati to za muller (al mislim da sam se jos ljetos registrirala tamo😂😂😂 )
Nejavlja se Schinin... nadam se da je sve ok...

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ana vjerujem da su te sokirale vijesti, ali misli pozitivno. Miruj, sigurno ce te izdrzati jos u komadu.
Birdy super za ctg, za koji dan ces nam i ti pisati svoj dozivljaj s poroda ☺️

Cestitam na dobrim pregledima
Bumbasor sretan dan tvom malom palcicu
Lorena predivna je torba
Mamasita drago mi je da je malac bolje, nadam se da kod tebe ipak nije korona u pitanju
Confused zeza malac
Aurora drago mi je vidjeti da se kod seke pokrece nesto u dobrom smjeru
Isli smo danas u shoping za neke sitnice za zabsvu curici dok je u izolaciji, bome nije vise setanje po trgovinama za mene, dosla kuci prije 2 sata, jos uvijek me leda bole, a i primjetila sam da je ispao jos jedan komad sluznog

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ja kupila neke stvari za poslije poroda, uloške, gaćice jednokratne, podloge za wc, jednokratne podloge za presvlačenje, maramice u kutiji da se nađu i to je to, za sad.. Išla sam gledat otprilike cijene ovoga što trebam u ljekarni uzet, ajme mene, ode plaća 🙉🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Drage cure, citala sam vas ali bila u nekom svom filmu pa mi prosli dani. Nisam zapamtila puno imena ali svima sa dobrim pregledima i nalazima cestitam i veselim se s vama. Toliko sam predivne robice vidila, fotke vas trudnica su top top-od malih slatkis trbuscica do onog sessiona u sumi-prelipe ste.
Koronazao mi je za cure koje se bore ili su vasi u koroni, nadam se da ce proci sve ok i da cete se brzo rijestit jos i tog stresa.
Pratnja na poroduu Splitu su jucer ukinili pratnju i to me izbacilo toliko iz takta da vam ne mogu rec, bas mi je muka od toga.
Aurorapopratila sam sto si pisala za seku i obitelj-zelim da sve bude dobro i posebno da se seka oporavi, ne mogu zamisliti sto prolazite. Virujem da ce se svi maksimalno dati i da ce nalravit najbolje za nju da se brzo oporavi 💗
Shininzapamtila sam tvoj post-sta da ti kazem osim da si superheroj. Isto saljem najljepse zelje i da sve bude dobro i sa pregledom, i sa malisem i sa rukom i sve..drzite se 💗
Pregledja sam par dana nekako jako osjecala udarce bebe dole a svakako sam prebala procekirati hocu li na briseve radi iscjetka (prosli pregled) pa sam danas otisla kod dr (koji mijenja moga jer je uhvatio koronu i nema ga do daljnjeg; sto reci). Ugl skracen mi je cervix-mjerio je 3x i bio je izmedu 19 i 24mm. Kaze on meni ‘dst cemo vam kortikosteroide jer ste u opasnosti od prijevremenog poroda’ (ja sam danas 32+1); skoro sam se srusila. Ugl pitala sam hocemo cekati tjedan dana ali ne, dali su mi 15 mg odmah i iducu inekciju primam u petak. Sta da vam kazem, sokiralo me. Od emocija, stresa a sve mi se skupilo. samo da se beba zadrzi i da bude sve ok. Ima 2 kg..ima li koja cura da zalijepi neki popis robice koja je nuzna - tipa po velicinama i kolicini, da bar neki emergency stock potrpam u kosarice online?
Cuvajte se sve, saljem vam hug 🤗
Dobro da si bila na pregledu da su to vidjeli.. bit će sve u redu.. izdržat ćete vi u komadu barem do termina.. 🤗 sad samo strogo miruj.. beba neka izdrži što duže.. ja sam isto dobila te injekcije ali u 34tt.. meni je onda bio cerviks na 1/3 članka i 3cm otvorena.. i gle kako sam dugo izdržala.. tako da vjerujem da ćeš i ti.. samo slušaj što ti kažu.. 🙂 polako puni košarice online shopping-om.. brže će proći vrijeme.. ☺
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
LadyD, Teeny, Taya- puno vam hvala na lipim ricima, masu mi to znaci virujte mi 💗💗💗 screenshotala sam si pa cu pogledat da me oraspolozi kad se istresiram 🧸
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Jelenas, ja sam ta sa 7 i imenom na Instagramu 🤗
Cure, čitam vas redovno, ali nisam stizala pisati ovaj tjedan. Sređivali smo sobicu za bebu, i dobila san krcato robice pa sam se zabavljala s time zadnja dva tri dana. Složila sam sve u ladice, ali poznavajući mene još ću to 10 puta predložiti i organizirati do 2.og miseca 😅 treba sve to još i oprati, ali mi je prerano za to. Podložila sam čisto da bolje vidim koliko čega iman 😁 presretna sam što sam naslijedila toliko toga jer se stvarno nisam tome nadala 🥰
Stavljam slike krevetića, ormara i robice. Još treba urediti zidove, police, itd. ali ima vremena, pa ćemo to polako, ionako će beba biti s nama u sobi za početak. 🤗
https://ibb.co/RD9QHr2
Krevetić i slike za zid
https://ibb.co/p0VQ9YB
Veličina 56
https://ibb.co/74mPffP
Veličina 62
https://ibb.co/1JFKGZC
Svašta nešto 😅
https://ibb.co/jvDsR40
Ormar

29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
I da vas nasmijem malo😆😂😂😂
https://ibb.co/H4LN86K

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Anemi presuper je sve... tepih mi se baš baš svida
LadyD ajme ajme kolko peglanja bude 🙊🙊

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
LadyD kod tebe je prava tvornica djecje robice 🙈 Stvarno puno posla, dobro da si na vrijeme krenula 💪
Anemi preslatka je soba i super je sve poslozeno 🤗
Ana nadam se da ce bebica jos pricekati, ti pomalo pripremi sto je najnuznije. Nisam sigurna tocno sto treba, pretpostavljam pelene 0 za svaki slucaj i u baby centru i c&a sam vidjela robicu manju od 50, cini mi se 44 i 46 ali nadam se da nece trebati 🤞💛💛
Kad vidim koliko vi toga cure imate cini mi se da ce moj mali biti gol i bos 😅 Sljedeci tjedan definitivno moram do rodica vidjeti sto imaju, pregled mi je u utorak i samo se nadam da necu dobit nikakve zabrane da se stignem jos pripremiti. Ovih par dana smo kod muzevih jer svekar nije najbolje pa necu napraviti nista po stanu, mozda nesto narucim ili bar zapisem sve sto fali 💪
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji