Cure,
Malac je dobro, imao je samo temp do ponedjeljka navecer i malo losije jede, nego inace.
Ja od sinoc imam bolove u misicima i temp do 37.6. Sutra on ide na pcr pa cu se i ja progurati da ne cekam termin 5 dana. Kucni test mi je negativan.
Malo je reci da sam uplasena, ali nek ostane na ovim simptomima. U petak sam trebala na pregled privatno pa cu danas zvati dr da vidim sta mi savjetuje, po njima sam sutra 36 punih tjedana.
Sinoc me zgaravica rasturala, nisam nista spavala pa sam prije podne malo odmorila. Danas bas nemam nikakvog apetita, samo caja pijem, a inace non stop nesto zvacem 🤦♀️
Nadam se da ce vas ovo sve zaobici i sretno na pregledima ❤
Ahoj..
Evo i mene s pregleda 😁 sve ok, curka vrckava, okrenuta glavom prema dole, mlati sve u 16.... Za koji dan je duža, i ima 1100g... Vag pregled nismo radili, nema potreba svaki puta čačkati, u vezi tlaka, leć i noge na povišeno, pojest nešto slano,ona mi preporuča skuhati juhu iz vrećice.... Ugl ona zadovoljna, ja zadovoljna, curka je copy paste starije seke po svemu do sada viđenom 🤣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Cestitam na super pregledima😃
Cini mi se da decki imaju manje srama pokazivati pisonjice od curica😝
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Čestitam svima koji danas ulaze u novi tt 🎉🎉
Sretno svim djevojkama na pregledima
Jelenas drago mi je da ti antibiotik pomaže
Xoxo Pa sve jako divno izgleda, preslatko 😍😍
Bela super za dobar pregled
Confused braco izgleda požurio malo, sretno!
Piba već je to velika bebica, vjerujem da ćete vi još izdržati skupa, samo miruj
Freya Baš super poklon
Alexandra Čestitam na dobrom pregledu
Mamasita Drago mi je da je mali dobro, nadam se da ćeš i ti brzo biti bolje i da ipak nije korona
Bruna čestitam na dobrom pregledu i meni je dr za nizak pritisak preporucivala supu iz kesice
Dobar dan.
Evo nas sa pregleda. Sve je OK. Bebi je aktivan. Okrenio se glavom prema dole. Kaze doktorica po skolski. Mjere su isto skolske 1217gr ima. I zijevao je par puta da mama vidi. Pisu je pokazao odmah 🙈 a lice nije htio 😂 Ali mama je bas happy.
Kakav je to poklon za trudnice? Mogu ga sve trudnice dobit ili samo koga odaberu?
Učlani se na beauty baby stranicu, službenu i onda ti oni poštom pošalju kod s kojim podižeš etui + dobiješ knjižicu s kuponima 😁💪🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Ja sam se isto danas učlanila u muller😅
I shvatila da sam u petak ispod 80 dana🙉
Kak je prošla stotka dani samo cure, to me veseli i malo plaši, već vidim da će oko božića krenut lagano trta tad budem 34-35 tjedana🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Lorena super je torba, a jos je vise super sto si ti odusevljena s njom. Nek te dugo posluzi!
Alexandra i Bruna super pregledi! Bas mi je drago!
Alexandra, ako mislis na ovaj muellerov poklon - treba se registrirati kod njih na web stranici, a onda cekati par tjedana prije ocekivanog poroda da postom stigne kupon za preuzimanje. Ja sam se tako davno registrirala da sam zaboravila vec da to salju :)
Mamasita nadam se da ces se uspjeti progurati za test i da ce vas brzo proci sve!
Jos nam je Birdy ostala za javit se s pregleda danas
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Ja sam negdje pospremila bozicne ukrase. Pospremila tako da ne znam gdje su, a htjela sam sada sve izvuci da vidim i pripremim posto cemo kroz 10 dana i to rijesiti da budem mirna😁
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Cestitke na dobrim pregledima... haha nasi deckici baš bez srama 🤣🤣🤣
Lorena torba je baš top.. izgleda mi baš onako fensi, a vjerujem da si isprepadana mislim da svatko tko je prosao gubitak puse i na hladno kako se kaže .. ali da, ima trudnica koje su bez imalo boli pa doguraju do kraja a ima i nas koje nešto stalno bolucka, zato sam ja prestala u 25 tj radit jer nisam više mogla, a nit sam htjela riskirat.
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Sortiraj odgovore
Najstariji