Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teeny
    17. Studeni 2021. 17:16

Cestitam svima na punim tjednima 🎊🎉
    LadyD samo se ti nama pojadaj kad god imas potrebu, tu smo da te saslusamo. Vjerujem da ces uzivati kad dodje tvoja cura ☺️
    Lili nadam se da ces uspjeti riješiti zub sto prije.
    Xoxo kako divne bojee. Zapala mi je za oko vreca za kolica😍
    Mi nismo spavali u istom krevetu niti smo mu curka i ja prilazili blizu, ali svejedno smo po danu bili svi u boravku. Nismo se bas mogli puno izolirati, a i tek smo se cetvrti dan odvojili kad je izgubio culo mirisa i okusa, do tad je bio malaksao, ali bez temperature i drugih simptoma pa nismo odmah ni pomislili na koronu. 
    Ja nisam nista pokupila, dal sam je vec nekad preboljela s nekim laksim simptoma iskreno ne znam. Drugim fige da tebi nista ne predje 🤞
    Bela drago mi je da je sve ok.
    Piba cuvaj se, nije ostalo još puno.
    Freya cestitke na ulasku u termin i bas fine poklone dobijete. Kod nas samo dm daruje trudnice, ostali nista 🤣
    Jelenas sad uzivaj u zasluženom odmoru!
    Bumbasor bas je bio veliki djecak s 34 tj ☺️
    Lorena super torba!
    Alexandra bravo za pregled. Drugim fige da nece biti nikakvih simptoma.
    Mamasita drzim fige da ce test oboma biti negativan.
    Bruna cestitam na uspjesnom pregledu.
    Confused sretno i javljaj nam se !
    Aurora mislimo na seku ❤️

• ana_88
    17. Studeni 2021. 17:38

Drage cure, citala sam vas ali bila u nekom svom filmu pa mi prosli dani. Nisam zapamtila puno imena ali svima sa dobrim pregledima i nalazima cestitam i veselim se s vama. Toliko sam predivne robice vidila, fotke vas trudnica su top top-od malih slatkis trbuscica do onog sessiona u sumi-prelipe ste. 
    Korona zao mi je za cure koje se bore ili su vasi u koroni, nadam se da ce proci sve ok i da cete se brzo rijestit jos i tog stresa. 
    Pratnja na porodu u Splitu su jucer ukinili pratnju i to me izbacilo toliko iz takta da vam ne mogu rec, bas mi je muka od toga.
    Aurora popratila sam sto si pisala za seku i obitelj-zelim da sve bude dobro i posebno da se seka oporavi, ne mogu zamisliti sto prolazite. Virujem da ce se svi maksimalno dati i da ce nalravit najbolje za nju da se brzo oporavi 💗
    Shinin zapamtila sam tvoj post-sta da ti kazem osim da si superheroj. Isto saljem najljepse zelje i da sve bude dobro i sa pregledom, i sa malisem i sa rukom i sve..drzite se 💗
    Pregled ja sam par dana nekako jako osjecala udarce bebe dole a svakako sam prebala procekirati hocu li na briseve radi iscjetka (prosli pregled) pa sam danas otisla kod dr (koji mijenja moga jer je uhvatio koronu i nema ga do daljnjeg; sto reci). Ugl skracen mi je cervix-mjerio je 3x i bio je izmedu 19 i 24mm. Kaze on meni ‘dst cemo vam kortikosteroide jer ste u opasnosti od prijevremenog poroda’ (ja sam danas 32+1); skoro sam se srusila. Ugl pitala sam hocemo cekati tjedan dana ali ne, dali su mi 15 mg odmah i iducu inekciju primam u petak. Sta da vam kazem, sokiralo me. Od emocija, stresa a sve mi se skupilo. samo da se beba zadrzi i da bude sve ok. Ima 2 kg..ima li koja cura da zalijepi neki popis robice koja je nuzna - tipa po velicinama i kolicini, da bar neki emergency stock potrpam u kosarice online? 
    Cuvajte se sve, saljem vam hug 🤗

👩🏻 36
    🧑🏻39
    01/21 missed ab. 9 tt
    01/22🩵
    03/23 parc.mola 9tj
    04/24 +
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png

• ana_88
    17. Studeni 2021. 17:40

P.s- pitam ja doktora kako sad to, sta cu radit, sto upitnika. Kaze on ‘ako dobijete trudove ova dva dana ajte na hitni ginekoloski’. Ma vrh!

👩🏻 36
    🧑🏻39
    01/21 missed ab. 9 tt
    01/22🩵
    03/23 parc.mola 9tj
    04/24 +
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png

Alexandraaa90
    17. Studeni 2021. 17:49

ana vjeruj da razumijem kako se osjecas. Ali bit ce ti sve OK.  Beba je vec sad velika i da se rodi ne bi bilo vecih problema nadam se.  Moj cerviks je u 23 tt bio 0,9mm i uradili su mi serklazu i pesar.  I sad sam 29tt.  I ja i doktorica se nadamo i cekamo 32tt da odahnemo jer su to vec sigurni tjedni.  Sretno ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Josipab
    17. Studeni 2021. 17:51

Aurora, daj Boze da sve prode dobro, i vjerujem da hoce,svi se oni vise daju u rad i pomoc pacijentu kad je neko mlad 🙏🏻
    Sjele su komplikacije danas 😊
    Joj j ova korona vise,dobro ce bit ako sve u ludnicu ne zavrsimo do poroda…ja sam jucer cili dan bila placljiva i vrlo lose raspolozena znog ukinute pratnje,i dalje se potajno nadam da ce vratit pratnju od termina…jucer me zva muz i pricali smo na razglas,približila sam mobitel stomaku i mala je kasnije bila dosta aktivnija
    Eto,sta reci 😂😂
    Gledala sam malo nosiljke i naisla na ergobaby 360 (netko ju je i spomenuo) i jos sam vidila babybjorn i tula..moram sad to malo prouciti koje su razlike
    Sta se tice njihaljki,vecina vas je za babybjorn?

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• XOXO
    17. Studeni 2021. 18:03

Hvala cure. Znaci ima nade da ja i mali ne pokupino. Dakle muz je danas pozz inace cijepljen. Testirali smo ga u nedjelju kucnim testom kad mu je poceo curit nos i bio je negativan. Odonda ne spavamo skupa u sobi i dosta smo udaljeni al recimo rucali bi svi skupa. Danas kad je poceo kasljat se isao testirat i pozitivan. On je u sobi tamo ima tv i balkon sve. Ja i mali koristimo ostatak kuce. Jedino wc je zajednicki al sam pustila otvoren prozor i alkohol da brise za sobom 🤣🤣
    Ja sam cijepljena al tek mi ke osmi dan od prve doze. Nadam se da necemo pokupit iako smo dva dana dok nismo znali 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Scarlett
    17. Studeni 2021. 18:11

ana_88

Drage cure, citala sam vas ali bila u nekom svom filmu pa mi prosli dani. Nisam zapamtila puno imena ali svima sa dobrim pregledima i nalazima cestitam i veselim se s vama. Toliko sam predivne robice vidila, fotke vas trudnica su top top-od malih slatkis trbuscica do onog sessiona u sumi-prelipe ste.
    Koronazao mi je za cure koje se bore ili su vasi u koroni, nadam se da ce proci sve ok i da cete se brzo rijestit jos i tog stresa.
    Pratnja na poroduu Splitu su jucer ukinili pratnju i to me izbacilo toliko iz takta da vam ne mogu rec, bas mi je muka od toga.
    Aurorapopratila sam sto si pisala za seku i obitelj-zelim da sve bude dobro i posebno da se seka oporavi, ne mogu zamisliti sto prolazite. Virujem da ce se svi maksimalno dati i da ce nalravit najbolje za nju da se brzo oporavi 💗
    Shininzapamtila sam tvoj post-sta da ti kazem osim da si superheroj. Isto saljem najljepse zelje i da sve bude dobro i sa pregledom, i sa malisem i sa rukom i sve..drzite se 💗
    Pregledja sam par dana nekako jako osjecala udarce bebe dole a svakako sam prebala procekirati hocu li na briseve radi iscjetka (prosli pregled) pa sam danas otisla kod dr (koji mijenja moga jer je uhvatio koronu i nema ga do daljnjeg; sto reci). Ugl skracen mi je cervix-mjerio je 3x i bio je izmedu 19 i 24mm. Kaze on meni ‘dst cemo vam kortikosteroide jer ste u opasnosti od prijevremenog poroda’ (ja sam danas 32+1); skoro sam se srusila. Ugl pitala sam hocemo cekati tjedan dana ali ne, dali su mi 15 mg odmah i iducu inekciju primam u petak. Sta da vam kazem, sokiralo me. Od emocija, stresa a sve mi se skupilo. samo da se beba zadrzi i da bude sve ok. Ima 2 kg..ima li koja cura da zalijepi neki popis robice koja je nuzna - tipa po velicinama i kolicini, da bar neki emergency stock potrpam u kosarice online?

Sad si mi dala za misliti. I ja već danima malu osjetim dosta nisko 😥 kao da tupka lagano oko mjehura. Ne znam kako drugačije to  opisati. 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

jelenas
    17. Studeni 2021. 18:12

Xoxo ja ti iskreno mislim da se to ipak ne prenosi baš samo tako. U veljači dok sam ja bila pozitivna mi se nismo izolirali i na kraju ni muž ni mala nisu pokupili iako smo mi tad i htjeli da se riješimo i čak smo i spavali skupa. 
    Možda da se i ti testiraš za dan dva čisto da vidiš ako si pozitivna da možete ponovo sve skupa i da se upišeš u “registar” i dobiješ i tu potvrdu. Sigurna sam da će sve biti ok ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Lorena3009
    17. Studeni 2021. 18:25

Scarlett

ana_88

Koronazao mi je za cure koje se bore ili su vasi u koroni, nadam se da ce proci sve ok i da cete se brzo rijestit jos i tog stresa.
    Pratnja na poroduu Splitu su jucer ukinili pratnju i to me izbacilo toliko iz takta da vam ne mogu rec, bas mi je muka od toga.
    Aurorapopratila sam sto si pisala za seku i obitelj-zelim da sve bude dobro i posebno da se seka oporavi, ne mogu zamisliti sto prolazite. Virujem da ce se svi maksimalno dati i da ce nalravit najbolje za nju da se brzo oporavi 💗
    Shininzapamtila sam tvoj post-sta da ti kazem osim da si superheroj. Isto saljem najljepse zelje i da sve bude dobro i sa pregledom, i sa malisem i sa rukom i sve..drzite se 💗
    Pregledja sam par dana nekako jako osjecala udarce bebe dole a svakako sam prebala procekirati hocu li na briseve radi iscjetka (prosli pregled) pa sam danas otisla kod dr (koji mijenja moga jer je uhvatio koronu i nema ga do daljnjeg; sto reci). Ugl skracen mi je cervix-mjerio je 3x i bio je izmedu 19 i 24mm. Kaze on meni ‘dst cemo vam kortikosteroide jer ste u opasnosti od prijevremenog poroda’ (ja sam danas 32+1); skoro sam se srusila. Ugl pitala sam hocemo cekati tjedan dana ali ne, dali su mi 15 mg odmah i iducu inekciju primam u petak. Sta da vam kazem, sokiralo me. Od emocija, stresa a sve mi se skupilo. samo da se beba zadrzi i da bude sve ok. Ima 2 kg..ima li koja cura da zalijepi neki popis robice koja je nuzna - tipa po velicinama i kolicini, da bar neki emergency stock potrpam u kosarice online?

Sad si mi dala za misliti. I ja već danima malu osjetim dosta nisko 😥 kao da tupka lagano oko mjehura. Ne znam kako drugačije to opisati.

I ja svoju danas tako, cili dan mi pritišće mjehur i osjetim točno tu di je mjehur s live strane blagu blagu bol. Klasičnu koju inače imam. I malo me sa te strane ka prepona zaboli i štricne doli. Sve sa live strane, al na toj strani i provede 90 % dana i noći. 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Scarlett
    17. Studeni 2021. 18:59

Lorena3009

Scarlett

ana_88

Sad si mi dala za misliti. I ja već danima malu osjetim dosta nisko 😥 kao da tupka lagano oko mjehura. Ne znam kako drugačije to opisati.

I ja svoju danas tako, cili dan mi pritišće mjehur i osjetim točno tu di je mjehur s live strane blagu blagu bol. Klasičnu koju inače imam. I malo me sa te strane ka prepona zaboli i štricne doli. Sve sa live strane, al na toj strani i provede 90 % dana i noći.

Moja je desno.. Al baš titranje to neko osjetim na sredini. Mislim da nije štucanje. Na mahove je neugodno. Ak se to nastavi idem ja na hitnu, baš sam sad zabrinuta

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.