Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    17. Studeni 2021. 16:34

Zelena36

Da li je moguce da se u trudnoci smanje sise? Sve pisete da su vam porasle, a meni se cini da su mi se smanjile 😂

Pričekaj još koji tjedan, meni su preko noći baš buknule 🤣🤣🤣

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    17. Studeni 2021. 16:35

aurora12

Cure bravo za dobre preglede 🥰 Ako ima jos koji danas sretno!
    Alexandra vjerujem da je veliko olaksanje vidjeti bebicu sad i cuti da je sve kako treba, neka samo tako nastavi 💪💙
    Confused sretno kad beba odluci doci 🤰🤗
    Freya cestitam na ulasku i termin i svima na punim tjednima 🎉
    Sve stvari za bebu i torba su predivni 🥰
    Muller paketic je isto super, nisam ni ja znala za to.
    Muz je danas castio na poslu tako da je rucao, bebica i ja smo na laganom varivu. Uspjela sam i ispeci kolac, jos mu moram dati poklon ali znam da mu je najbitnije da tata i moja seka budu dobro ❤ Trebao nam je doci kum sa zenom iz zagreba ali su i oni u koroni.
    Mamasita neka sto bezbolnije prode, jedna cura mi bas govori da je od babice cula da ovdje u splitu nije tako strasno sto se tice trudnica s koronom, na vijestima uvijek neke drame.
    Cure ja se nekako nadam da ce seka biti dobro, jucer su doktori dogovorili kako na najsigurniji nacin pomalo izvuci tekucinu. Cini se da toga ima dosta ali dobro je krenulo pa se nadaju da ce se tako smanjiti i pritisak na pluca. Neka nam izdrzi i to 💪❤

Držim fige za seku, bit će to sve super, nek se što prije oporavi ❤️💗

Lucija 16.12.2021.💗

jelenas
    17. Studeni 2021. 16:37

Cure tko ono na instagramu ima ime prezime i broj 7 u sredini? Nemrem povezat nikak s ovdašnjim nadimkom 🙈

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Alexandraaa90
    17. Studeni 2021. 16:43

Aurora bice seka dobro, svi navijamo i drzimo fige ❤😍 A vjeruj mi da je, svaki pregled i svaka informacija mi je jako bitna. 
     Evo danas sam se cijepila, ali nije bilo Pfizera pa sam se cijepila Modernom.  Za sad simptoma nikakvih.  😂

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Alexandraaa90
    17. Studeni 2021. 16:52

Freya https://ibb.co/Ttc43Zw to izgleda ovako?  Hvala ti ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• XOXO
    17. Studeni 2021. 16:56

Cure ciji su muzevi ili djeca bili pozitivni na koronu. Kako ste se uspjeli izolirati? Jeste uopce uspjele vi ne dobiti? Evo i nas na zalost u toj situaciji i bas sam luda. Ne znam dal mi je psiha, stres pa glavobolja... Dal umisljam vec simptome i na sebi?

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Miraclebaby28
    17. Studeni 2021. 16:57

Aurora mislimo svi na seku bit će ona dobro ❤❤

Ja sam trenutno u pakiranju torbe za bolnicu, tocnije pakiram onu koju planiram nosit kad idem rodit... znaci imam: za bebu dugi I kratki body i onsie,  stavila sam 2 pelene vel 0 I 1... za sebe spavacicu u kojoj mislim rodit, grudnjak za dojilje, velike uloske I jednokratno rublje te jastucice za dojenje. I jedne one velike always jednokratne gace/ulozak,japanke, rucnik,torbicu s gelom za tusiranje,pasta za zube cetkica...itd... debele čarape isto za porod jer sam zimogrozna jako... uh sad.. dal mi nešto fali, ja msm da bi to trebalo bit to za taj dio. .. dodajte ako mislite da mi nešto još nedostaje.. 

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

freya_444
    17. Studeni 2021. 17:01

Alexandraaa90

Freyahttps://ibb.co/Ttc43Zw to izgleda ovako? Hvala ti ❤

Je, mislim da je to to, njihova baby stranica. I onda će ti par tjedana pred termin poslati u poštu sve za podignut taj etui :)
    XOXO, moj muž je bio uz mene u stanu, ono držali smo se distance, al živimo u stanu od 45kvadrata i bilo je neizbježno, pokupio je koronu od mene. Nadam se da kod tebe neće tako biti 💪🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗

jelenas
    17. Studeni 2021. 17:03

Xoxo mi smo se uspjeli izolirati. Muž je bio u dnevnom boravku, izlazio samo na wc. S time da moram naglasiti da wc koristimo samo on i ja, malena ima tutu još uvijek pa ona nije s njim imala nikakav doticaj. Što se tiče wca ujutro i navečer bi uvijek prva išla ja i tek kad sam bila gotova išao bi on. Tuširao se nije, tek mislim 9. dan izolacije nakon negativnog kućnog testa. Hranu sam mu ostavljala ispred vrata od boravka u plastičnim tanjurima, kavu takoder u coffee to go šalicama, vodu/sok je pio iz boce. Smeće je imao na francuskom prozoru i svaka 3-4 dana bi mi ubacio ispred vrata u veliku crnu vreću koju bi onda ja stavila na balkon. Bilo je malo smiješno i glupavo, ali iskreno bilo nam je ili tako ili dijete 20 dana u izolaciju što nikako nije bila opcija. Ako te još što zanima samo pitaj! Nadam se da će brzo proći!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Roberta2111
    17. Studeni 2021. 17:06

XOXO

Cure ciji su muzevi ili djeca bili pozitivni na koronu. Kako ste se uspjeli izolirati? Jeste uopce uspjele vi ne dobiti? Evo i nas na zalost u toj situaciji i bas sam luda. Ne znam dal mi je psiha, stres pa glavobolja… Dal umisljam vec simptome i na sebi?

Moj je imao nedavno, nisam se uopce puno pridrzavala neke distance, jednu noc je samo spavao na kaucu, ostale dane smo normalno, u istom krevetu i s "pusom za laku noc" 😂, ja bila negativna bez ikakvih simptoma. 🤷🏼‍♀️
    Dal sam ju prebolila nekad ranije, a da nisam znala nemam pojma, zao mi je samo ako jesam, a nemam potvrdu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.