Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    17. Studeni 2021. 10:58

Cure čestitam svima na ulasku u novi tjedan, sretno na pregledima. 
    XOXO sve je prekrasno, top preko cega si narucila?

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

tierra
    17. Studeni 2021. 10:58

Josipab

Cure,meni bi trebale sjest prve komolikacije; kad to sjeda,koji datum? Vec sam lagano nestrpljiva,navikla na placu prvog 😆

Koliki je iznos, neces se puno usrecit :P
    Trebale bi danas, da

XOXO znaci sve je toliko lijepo da ne mogu izabrat sto je ljepse
    Freya cestitke na ulasku u termin
    Bela bas jako skroman pregled... svejedno, bitno da je sve ok!

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Josipab
    17. Studeni 2021. 11:02

Hvala cure! Da da hahahha,crkavica taman za stanarinu i rezije,a da je ista 😅😅

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• XOXO
    17. Studeni 2021. 11:25

Dakle dobro jutro jos jednom
    Scarlett evo mene danas prestao bolit zub. Rekla mi zubarica posto ne znamo koji je da javim cim pocne bolit i odmah dodem da ovako ne kopamo po svima
    Nadam se da ce i tvoj prestat bolit brzo. 
    Tierra i Bruna I ja jucer stvarno prvi put u trudnoci nisam radi tlaka valjda bila sposobna nista. Jedva nesto sprckala za rucak i nisam se makla sa kauca do predcecer. Danas mi je ipak bolje.
    Aurora svi navijamo za seku da se sto prije oporavi
    Freya cestitke na super pregledu prava cura 
    Slee tetrice su ti preslatke i ja imam par takvih sa mini greenya
    Roberta cestitke na super pregledu predivna si trudnica 🤩
    Jelena nadam se da ce te prestat mucit ta prehlada nakon antibijotika. Bas se vec razvuklo
    Miraclebaby cestitke i tebi na urednom pregledu 
    Lorena cestitke na novom tjednu. Cestitke i svima ostalima koje ulazite u novi tjedan ❤️
    Freya cestitke i vama curama na ulasku u termin ❤️
    Bela super za pregled i jos malo odbrojavas 🤩
    Tigrica ovo danas sto mi je stiglo je nesto iz svijet beba a nesto sa hajdi.hr
    Sretno cure na pregledima ko danas ima!!! 
    Ne sjecam se dal sam javila nas sljedeci pregled je 13.12.

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• piba7
    17. Studeni 2021. 11:35

Evo i mene s pregleda. Otvorena sam 1 prst, cerviks prohodan, tako da dalje strogo mirovanje. Beba ima cca 2100g.
    Kontrola za 2 tjedna, 01.12.
    Sretno svima ostalima danas.
    Meni je isto došla poruka na egradani da je uplata puštena, ali nije mi još ništa sjelo (pbz). Ako ne sjedne danas, pretpostavljam da onda tek u petak posto je sutra neradni dan.

Jelenko93
    17. Studeni 2021. 11:40

Preskatke stvarčice 🤗
    Nadam se da će vam tegobe čim prije proći 🤗
    Meni se čini da je moja beba uhvatila neki ritam jer je jučer ujutro bila baš mirna, mrda se na moje zadirkivanje i muziku koju sam joj počela puštat tamo sa nekih 20 tjedana ali je onako nježno to mrdanje dok navečer baš udara. Do sad je i ujutro udarala svakako pa eto ja sam odlučila vjerovat da je do toga da sad već ima svoj neki ritam, nije da se ujutro ne miče uopće ali je lijena, osjetila sam već paniku jučer i danas🤦‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

freya_444
    17. Studeni 2021. 11:45

XOXO, sve je prekrasno, koja će to sretna bebica biti 🥰😍 nego da te pitam, ti planiraš roditi u Puli isto ili sam fulala?
    Tierra, Bela, eto vas još malo u terminu 🤞🤞
    Piba7, odmaraj i čuvaj se 💋
    Ja sam dobila od Mullera poklon za trudnice išla sam podići danas pa evo da vidite: etui s podlogom, pelenicama, vlažnim maramica i s dvije kremice + vrećice mirišljave za pelene...
    https://ibb.co/r5Rp4dZ 
    https://ibb.co/dgbpp5V
    Baš je lijep poklončić 😍

Lucija 16.12.2021.💗

• XOXO
    17. Studeni 2021. 11:55

freya_444

XOXO, sve je prekrasno, koja će to sretna bebica biti 🥰😍 nego da te pitam, ti planiraš roditi u Puli isto ili sam fulala?
    Ja sam dobila od Mullera poklon za trudnice išla sam podići danas pa evo da vidite: etui s podlogom, pelenicama, vlažnim maramica i s dvije kremice + vrećice mirišljave za pelene…
    Baš je lijep poklončić 😍

Da prvo sam rodila u Puli i za sad mi je plan isto u Puli. 
    Super za poklon paketice morat cu i ja obic muiller, dm, bipu i svih sto dijele nesto 🤣

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

tierra
    17. Studeni 2021. 11:56

piba7

Evo i mene s pregleda. Otvorena sam 1 prst, cerviks prohodan, tako da dalje strogo mirovanje. Beba ima cca 2100g.
    Kontrola za 2 tjedna, 01.12.
    Sretno svima ostalima danas.
    Meni je isto došla poruka na egradani da je uplata puštena, ali nije mi još ništa sjelo (pbz). Ako ne sjedne danas, pretpostavljam da onda tek u petak posto je sutra neradni dan.

Malo jos lezanja i skupljanja kilica. Bit ce to sve super 🤞🤞🤞

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

tierra
    17. Studeni 2021. 11:58

freya_444

Ja sam dobila od Mullera poklon za trudnice išla sam podići danas pa evo da vidite: etui s podlogom, pelenicama, vlažnim maramica i s dvije kremice + vrećice mirišljave za pelene…
    Baš je lijep poklončić 😍

Joj hvala sto si podsjetila!! Stigao je i meni taj kupon neki dan u kaslic da mogu podic 😍
    Bas dobro izgleda!

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.