Čestitam svima na super pregledima 🧡
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Čestitke cure na super pregledima, baš lijepo 💞💖
Lucija 16.12.2021.💗
Cestitam cure🤰🥰🥰
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Bok cure drage! Mi smo danas 4 +5
Od simptoma me jako grudi bole, svako malo idem piskiti, staaalno sam gladna, imam lagane grceve i mucnine kako koji dan, a o napuhanosti da vam ne pricam 🤣
Placljiva jako, isto tako bezvoljna i umorna
Pregled nam je zakazan za 15.6 tek jer gin ide na godisnji, mislim da cu poludit cekajuci skoro mjesec dana 🙄
Od simptoma me jako grudi bole, svako malo idem piskiti, staaalno sam gladna, imam lagane grceve i mucnine kako koji dan, a o napuhanosti da vam ne pricam 🤣
Pregled nam je zakazan za 15.6 tek jer gin ide na godisnji, mislim da cu poludit cekajuci skoro mjesec dana 🙄
Dobrodosla 🥰
I ja sam morala tako dugo cekati za prvi pregled jer sam saznala sa 3+3, ali isplatilo se jer sam odma cula srceko ❤
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Dobrodosla 🥰
I ja sam morala tako dugo cekati za prvi pregled jer sam saznala sa 3+3, ali isplatilo se jer sam odma cula srceko ❤
Hvalaa 🥰
Da, to mi jedino smiruje nervozu jer mi je ovo prva trudnoca 😍
Čestitke svima na uspješnim pregledima i novim plusićima ❤🎈
Maša, ti i ja smo u dan točno 🥰
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Hej svima 👋🥰
Nova sam ovdje i citam vas neko kratko vrijeme :)
Prvo čestitke svim trudnicama 🎉🎉
Meni je ovo prva trudnoca, a jucer mi je bio prvi pregled i trudna sam 7+3, jako sretna i uzbuđena :) imala sam prosli tjedan grozne mucnine ali su hvala bogu prosle su pa mi se sad otvorio apetit 😅🙈
Nije mi doktorica dala nikakve vitamine, minerale, sta je vec trebala i narucila me da dodem za 2 tjedna da mi tada da uputnice za vadit krv, mokracu i sve sto ide s tim.. ima li jos netko takvo iskustvo? Je li prerano da sada vadim krv ili? Ja sam od uzbudenja i srece sve zaboravila pitat 😓
Hvala unaprijed na odgovorima, tipkamo se 🥰
🙋♀️ 30
🙋♂️ 28
👶 31.12.2021.
Lucy_lu cestitam!
Ja sam bila tocno sa 7+3 na prvom pregledu i dao mi je odmah Elevit da pijem. Prije tog nisam nista uzimala. Mozda da nazoves pa vidis sto ce ti rec? Jer to nije na recept. Ili ce ti rec kad ce ti dat uputnice...
Meni su odmah na prvom pregledu dali i uputnice za krv i urinokulturu i to sam isti tjedan izvadila i otisla do doktora kratko da mi ocita nalaze i sad ne znam sto bi trebao on meni rec na drugom pregledu (sljedeci tjedan)!?
btw. kod socijalnog doktora nemaju ultrazvuk nego me to salje doktor u svoju privatnu polikliniku, tako da me nece moc pregledat.
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Čestitke! 🥰
Nije prerano za vaditi krv, mora se vaditi na početku i kraju trudnoće zbog određivanja krvne grupe i rh faktora, usput testiraju i na neke bolesti (mislim hepatitis i još par, nisam točno sigurna) 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji