Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    18. Svibanj 2021. 12:13

Meni dr. jos nije trazio nikakve pretrage a sljedeci pregled je sa 11 tj. pa ne znam je li to kasno? Pretpostavljam da bi mi soc.gin.dala uputnice za vadenje krvi i urinokulturu da je pitam (cini mi se da je u prvoj trudoci to dala nakon 1.pregleda). I znam da sve imamo nekakve bolove ali skroz sam zaboravila pitat jel normalna bol s lijeve strane dosta nisko? Ne znam je li to od istezanja ligamenata. Nekad se javi dok hodam, nekad dok lezim pa zna brzo proci al danas me od jutra boli. Osjecam je skoro stalno, cim jace udahnem ili se pomaknem. Sjecam se da me s iste strane bolilo i u 1. trudnoci isto jako rano. 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• avica
    18. Svibanj 2021. 16:23

Aurora12 ja sam dobila na prvom pregledu kod socijalne uputnice za kks, stitnjacu i transfuzijsku medicinu. Socijalna ce ti sigurno dati uputnice.

Za ovu bol koju spominjes ne znam ali meni su vise manje stalno neki grcici, pritisak nekakav dolje i na mjehur.

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

aurora12
    18. Svibanj 2021. 16:54

Hvala ti na odgovoru. Mogla bih onda i to obaviti da sam mirnija do pregleda. Dr. je samo predlozio da radim kombinirani drugi put.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Schinin
    18. Svibanj 2021. 18:11

pozdrav cure 🌻
    evo ja sad razgovarala sa asistenticom mog ginica zbog termina - neka nova je i jest mi digla tlak  ugl. imam termin za UZ 3.6 a razgovor s njim 11.6, kaze to se tako mora....pa mi krenula o dijagnozama i mojim lijekovima sto uzimam, a vidis da nema blage veze sto i o cemu prica...dobro je nisam prek telefona udavila.
    cestitke na svim pregledima ❤️ 
    dobro dosle mila i lucy, cestitke na plusicu 💞
    Marija izvini, al bas sam se smijala na tvoju reakciju  cestitke i na drugoj mrvi, bude to sve jos dobro i sa drugim iako je manji. Moj dragi ima brata blizanca i kaze da mu je to najbolje u zivotu poslije ovih nasih maih tornada
    Masa predivna mala mrva 
    Aurora svi ti bolovi su normalni, mrva se gnijezdi dok nemas bas jake grceve popracene krvarenjem sve je ok. nazalost bit ce stalno tako tih nekih malih bolova kako se sve dolje siri i namjesta...
    zaboravih koja je vikala da se boji gestacijskog jer bi stalno jela peciva i tako to - pa da utjesim to sto jedete nema absolutno nikakve veze sa pojavom gestacijskog dijabetesa, pa makar jele cisti secer u kg svaki dan. dakle uzivajte samo  a ja cu ljubomorno citat kako uzivate u pecivima, jer ovdje kod nas nema tako finih kao kod vas (isto da spuzvu jedes) a ja iskreno lijena za ic peci stalno 

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

freya_444
    19. Svibanj 2021. 07:54

Jutro cure kako ste mi?
    Mene jučer uhvatila bol u donjem desnom dijelu leđa i proširilo se na desni guz. Nisam mogla ni sjedit ni ležat, al prošlo je danas😂💪🤰
    Čari drugog stanja🤣

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    19. Svibanj 2021. 08:37

Jutro!
    Meni je dan poceo naopako, isla u mup rjesit neke stvari i na kraju nisam uspjela i onda sam se skoro rasplakala, eto sta rade ti hormoni haha

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bela_le
    19. Svibanj 2021. 08:55

Cure jedno pitanje, znam da je nama porod jos jako daleko, al evo trenutno je aktualno to da je pratnja na porodu opet dopustena, mislite li da bi moglo ostat tako dok mi idemo roditi? Mene je jako strah poroda sama jer prosli put mi nisu vjerovali da moram tiskati jer sam mlada i bila prvorotka pa me nisu ni htjeli pogledati dok moja mama koja je bila samnom nije trazila, a sad ako ce suprugu i biti dozvoljeno da ide skoro 1000kn moramo izdvojiti za to jer dok napravi test na koronu (koji mu vrijedi samo 48h, a ko zna kad ce mene uhvatit trudovi) i dok platimo tecaj, pa mi se cini da cu ipak morat sama

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Peppss
    19. Svibanj 2021. 09:06

Jutro! 😁
    Kod mene ništa novo, bolne grudi, lagana bol tu i tamo, mučnine još nemam, ali nemam ni apetita. Jedino ujutro mogu pojesti jer ako ne jedem čim se probudim me hvata žgaravica.
    Danas idem na prvi pregled pa me malo i nervoza hvata. 
    Što se tiče poroda, mislim da neću imati pratnju, ali vjerojatno ću i morati na carski zbog bruha, čitala sam da s bruhom automatski šalju i dogovaraju za carski.
    Bela_le tebi i svim ostalim curkama držim fige da će i do naših termina biti dopuštena pratnja i da će sve biti u redu 🥰

freya_444
    19. Svibanj 2021. 09:43

Peppss sretno na pregledu i obavezno se javi 🥰🤰
    Bela, ja vjerujem da će bit moguća pratnja na porodu. Znam da ovdje kod nas u Puli nije niti bila ukinuta pratnja. Nadam se da će tako ostat do 12.mjeseca 🤞🤞🤗
    Tko je imao onu listu pregleda? Totalno sam zaboravila kada koja ima pregled 😁🤞🤰🥳

Lucija 16.12.2021.💗

nemamimena26
    19. Svibanj 2021. 09:57

Jutro curke  
    Nadam se da ste dobro, iako je evo vrijeme kišno i sivo, ali ne damo se 
    Sretno svima koje imaju preglede danas ili u narednim danima, i da slažem se sa freya_444, bilo bi zgodno ako je netko možda već radio listu ili da nešto napravimo, vezano za preglede 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.