Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Peppss
    16. Svibanj 2021. 20:42

Bela_le

Netko je pitao za stomak, evo moj danas ujutrohttps://ibb.co/mhf0WhF
    Mene su mucnine do.ovog tjedna stedile, onak malo dodu i blage su, ali zadnjih par dana ujutro navecer i kad ne jedem vise od 4 sata, a uopce ne budem gladna
    Magnezij za probavu mi je recept jedna sumeca tableta u casu od 2 deci

Wow kako slatko, baš ti se dosta već vidi.
    Hvala na savjetu, probat ću tako jer nisam uopće ljubitelj mineralne vode 😊

• Aglaja
    16. Svibanj 2021. 22:02

Bela_le

Mene su mucnine do.ovog tjedna stedile, onak malo dodu i blage su, ali zadnjih par dana ujutro navecer i kad ne jedem vise od 4 sata, a uopce ne budem gladna

Jako slatko i još ujutro ti već tako :) isti nam je termin, a meni se još slabo vidi... valjda će i meni izbit :D

Taya_
    16. Svibanj 2021. 22:12

Bela_le

Baš slatki trbuščić.. 🥰 Baš sam ljubomorna, meni još ništa.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

freya_444
    16. Svibanj 2021. 22:38

Ni meni još ništa 🤰🤣

Lucija 16.12.2021.💗

• Schinin
    17. Svibanj 2021. 05:06

Pozdrav trudnice 😀
    Evo I ja odlucila da vam se pridruzim, ako me primate 😉 zivim u USA I zbog toga se javljam u vama mozda malo cudno vrijeme 😃
    Danas smo 5+1 sa nasim malim “surprise” - nismo bas planirali biti se specijalno trudili, a ovaj ➕ je dokaz da se nismo ni pazili 😂😂😂, a vec imamo dva tornada 😀 curicu i decka.
    Usudim se tvrditi da sam najstarija trudnica medju vama, naime za tocno mjesec dana up im 40 😱 nikakvih Termina jos nemam, sutra zovem da se narucim i vec vidim svog doc kako si lupa rukom od celo 😂 prije nekih pola godine sam jos radila silne pretrage da nemam kakav malignitet a sad cu mu trudna doc 😂😂😂 bar ce se imat cemu smijat
    Veselim se vec druzenju sa vama 😊

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Bela_le
    17. Svibanj 2021. 06:42

Schinin dobrodosla ❤
    Meni u prvoj trudnoci stomak nije iskocio kako treba do sestog mjeseca, al zato sad evo nadoknaduje

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

BubaT
    17. Svibanj 2021. 09:04

Opet upadam, al moram kad sam vidjela da je tu Schinin.
    Hey Schinin! Cestitam na trudnoci😍 Imas veliki pozdrav od jesenskih 2018, cesto te se sjetimo i pitamo se di si i kako si, nekako si nam otisla naglo pa nam cesto padnes napamet. Nadamo se da je sve bilo ok ♥️☺️ 
    Inace KikeS je stari nick, uspjela sam izbrisat profil 🙈

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

• ginger39
    17. Svibanj 2021. 09:35

Dobro jutro, curke! 
    Pozdrav svim novim curkama, dobrodošle i čestitam na plusićima! 🥰
    Nadam se da ste sve provele lijep vikend, ja sam se napokon dobro osjećala pa sam šetala, bila na dva druženja, puno kuhala ( i to zdravu hranu, za promjenu 😂).
    Bela_ le, presladak ti je trbuščić! Meni je isto malo iskočio, nije toliko vidljivo, ali kužim da imam problema sa zakopčavanjem nekih hlačama. Jedva čekam da zatopli pa da se skroz prebacim u suknje i haljine. 
    Netko je spominjao da se nije još uživio u trudnoću i povezao s bebom...sve je to normalno, frendica mi se uživjela u trudnoću tek kad je bila u 5. mjesecu, prije toga je skoro ignorirala činjenicu da je trudna. Svatko reagira drugačije.
    Kod mene pak obrnuta priča. Ja sam toliko željela ovu trudnoću i cijela sam u tome, mazim stomak i pričam s bebom. 🙈 Ne želim previše zabrijati jer je još dug put pred nam, ali ne mogu si pomoći. 

Angel 🌼
    17. Svibanj 2021. 09:52

Dobro jutro ☀️ 
    Dobrodosle nove cure 😊
    Ja popodne radim ovaj tjedan, vjerojatno budem od 21h dalje zijevala naveliko 🤣🤣🤣

nemamimena26
    17. Svibanj 2021. 09:54

Jutro svima cure i čestitke na plusićima novim 🥰❤ 
    Ja sam zadnjih dana dobro, zadnja dva dana nema grčeva i bolova, da pokucam, mokrim jako puno i često. Na momente se ulovim kao jutros da se zapitam, da li je sve ok i trebam li se brinuti, jer nema mučnina, nema ničega 😇

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.