Aurora, drago mi je da je pregled prošao dobro i da je sve okej 🤰🥳
Novim curama želim dobrodošlicu 💖
Meni se mučnine ful smanjuju, ali me ne brine jer imam nove simptome ful brzog umaranja, evo sad bila do dućana i osjećam se kao da sam trčala 10km.
Jedva čekam pregled 28.5. da vidim bebicu kako je narasla. 🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Hvala cure 🤗💞 Mislim da je i Masa danas na pregledu, nadam se da ce nam se javiti 🥰
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Aurora, cestitam na super vijestima!
Kod mene je umor najizrazeniji, a onda osjetljivost na mirise. mucnina skoro pa nema i isto se cesto zapitam jel to sve ok s obzirom na statistiku...
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
aurora12 čestitke!!
tierra eto, vidim da nisam jedina koja se zapita da li je sve u redu. mene isto umor zna skršiti, pogotovo navečer, dan još nekako izguram, ali večer je koma.
sada da pokucam nemam onih odvratnih grčeva, bolova, pa mi je malo lakše.
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
aurora12 čestitike na pregledu! 🥰
I sretno svim curama koje danas imaju! 😁🤞🏼
Ja nisam planirala baš odmah na pregled, ali javila sam se doktorici i izgleda da ću ići sutra ili prekosutra. Znači sa 5+2 ili 5+3, vjerojatno se neće ništa vidjeti ali vučem i neku upalu mjehura pa bar da to rješim
Evo i mene, danas je bio 1. pregled 🤗 sve je super i uredno. Doktor je uzeo briseve i poslao uputnice za vaditi krv i provjeriti štitnjaču 🙂
Mene mučnine jako muče... nemam uopće želju ni potrebu jesti većinu vremena. Onda razmišljam da mi je od gladi muka pa se najedem, i opet ista stvar. Jela, ne jela, muka mi je.
Barem još nijednom nisam povraćala 🙏🏻
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Peppss ja bi isla i ranije da sam mogla al sam trebala nac ginekologa u zg pa sam "tek" u 7. tjednu isla. Inace, mislim da su neke preporuke za 6. - 8. tjedan da bude prvi pregled da se sve vidi i cuje
Sirenita jel te slao provjeriti stitnjacu jer si trazila ili sve tako salje?
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Peppss ja bi isla i ranije da sam mogla al sam trebala nac ginekologa u zg pa sam "tek" u 7. tjednu isla. Inace, mislim da su neke preporuke za 6. - 8. tjedan da bude prvi pregled da se sve vidi i cuje
Sirenita jel te slao provjeriti stitnjacu jer si trazila ili sve tako salje?
Nisam tražila, tako me poslao. Mislim da sam i u prošloj trudnoći isto to radila.
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Sirenita cestitam na dobrom pregledu 🥰
Tierra i meni je moja dr u uputnici za vadit krv poslala da se i stitnjaca provjeri pa bi rekla da im je to neka uobicajena praksa
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji