Jel vam se vide trbuščići? Meni je ovo prva trudnoća i još ništa
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Ja imam spremna imena već neko vrijeme 😂
Mislim da ćemo se za curicu lako složiti, odnosno da će dragi popustiti, ali za dečka on već ima izbor, i to uglavnom neka starinska obiteljska imena, tipa Adam i Fran ili čak Adam Fran kao dva imena. Čak bi mi možda i bila ok, ali on ima po 2-3 bratića s tim imenima pa mi je malo zbog toga glupo. Ne želim se sad mučiti da bude neko unikat ime, ali voljela bih da nije tako često, pogotovo već unutar obitelji.
Danas sam išla škicnuti na web kad mi doktorica radi da znam kad će mi odgovoriti na mail i vidim da radi zamjena pa sam počela i razmišljati da možda na prvi pregled odem privatno dok se ne raspitam kad će se vratiti...
Taya kod mene je blago napuhan ko pred pms inace mi je skroz ravan al drugi jos uvijek ne mogu primjetiti razliku vidim samo ja 🤗
Jel vam se vide trbuščići? Meni je ovo prva trudnoća i još ništa
Ja sam danas napunila 5 tjedana tako da ne, ali navečer se napuhnem pa se malo istakne i imam osjećaj da ću eksplodirati, ali meni je definitivno prerano da se vidi 😊
Cure koje ste pisale da pijete Donat zbog probave, kolika vam je "doza"? 😁
Danas 9 tjedana, malo mi trbuh napuhan, ali mislim da se ne vidi,. pitam se kad će postat uočljivo :)
Hm ne znam koje su preporuke za donat..popijem pola litre mivele, a nekad i litru... čak i nije zbog žgaravice, jednostavno mi paše. :)
Hvala puno na odgovorima! Na svu sreću ne krvarim i nadam se da će tako ostati. ☺️
Ja sam se isto ful zdravo hranila prije, nikad mi se nisu pili sokovi niti ništa takvo, samo voda. A sad vodu ne mogu pomirisati kad mi je muka 😂
Jedem samo suho šta mogu, šta mi ne diže želudac. Ne povraćam ali nekad imam osjećaj da bi radije ispovracala sve kad bi znala da će prestati mučnine ali ništa od toga 😂
Nema veze bitno da je sve dobro, jest ću zdravije u drugom tromjesečju 😛😂
Netko je pitao za stomak, evo moj danas ujutro https://ibb.co/mhf0WhF
Mene su mucnine do.ovog tjedna stedile, onak malo dodu i blage su, ali zadnjih par dana ujutro navecer i kad ne jedem vise od 4 sata, a uopce ne budem gladna
Magnezij za probavu mi je recept jedna sumeca tableta u casu od 2 deci
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
A sto se hrane tice samo da je jako zacinjeno i po mogucnosti ljuto, pice mogu sve, u pocetku mi se jako pila cola, ali sam se kontrolirala, sad nemam nesto posebno da bi pila
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Book cure! Evo i nas 😄 Čestitam svima na plusicima ☺️
Trenutno smo na 7+5, bili smo na pregledu u petak i srčeko nam kuca ❤️ Termin nam je 28.12. 🥰
Našla nam je doktorica mali hematom pa smo na terapiji 3x1 Utrogestan. Ima li netko iskustva s hematomima? Doktorica mi je rekla mirovanje i sad ne znam sto to znaci. 😅 Smijem li se šetati? Pokušala sam ju pitati ali nije bas pre pričljiva, ponavlja Non stop isto 😅 Rekla je da odlučim hoću li na čuvanje trudnoće ili mogu raditi s obzirom da je hematom bas mali.
Hvala vam cure na odgovoru 🥰
I nama je doktorica našla hematom 2,5 cm i rekla samo bez naprezanja, bez odnosa, bez bilo kakve jace aktivnosti, a da mi u svakom slucaju nije dobro da samo lezim vec moram biti malo i lagano aktivna, setnje i laganije neke aktivnosti. Takodje smo na terapiji duphaston 3×1
Izgleda da ima tu bas od doktora do doktora kakvo ko ima misljenje o tom mirovanju…
Da izgleda da svaki doktor drugačije savjetuje.. Mene je zbog krvarenja htjela poslati u bolnicu.. Rekla mi je da zbog položaja hematoma koji je bio iznad bebe da mirujem pošto je krvario da ne povuće plod sa sobom.. A i vjerojatno zbog prošle trudnoće koja je završila spontanim je opreznija.. Jel tebi hematom krvari ili se smanjuje?
Prije sedam dana mi je u noci na dnevnom ulosku bilo roskastog iscjetka i nije ga bilo puno, ali dovoljno za uzbunu... sljedeci dan svijetlo smedji iscjedak i javim se svojoj gin za pregled i nakon toga mi je svaki dan samo izjutra kada ustanem sto se nakupi u toku noci bilo tog svijetlo smedjeg iscjetka. I evo danas prvi dan da ga nema nikako Bogu hvala. Nadam se da se povlaci i zelim isto i vamaa
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji