Lorena a sta da ti kazem, slisat cu ih pa sta bude. Ja sam danas na punih 30. Cestitam na nagradnoj igri, super poklon 💗bravo!
Zaboravila dodat da mi je dr prepisao neke vaginalete geonistin jer imam nesto iscjetka. Za tjedan dana na kontrolu pa ako bude jos cu na briseve da vidimo sta je.. drzimo fige da nestane dotad..
Grcevi kako je Freya napisala-tako ja u sred noci izbacim nogu i oslonim se na pod i prode 😂
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Stigli moji nalazi
Natašte 4.8
60 min 7.4
120 min 7.9
Gledajući referentne vrijednosti izgleda mi dobro, samo ne kužim zaš tak sporo pada. Tj zašto je nakon 120 minuta veći nego nakon 60 🤔
Iskreno mozda je i doktorica pogrijesila kad je oznacavala epruvetice, meni se to zamalo sad desilo. Mi dobijemo kao naljepnice i na jednoj pise 0 sati 1 sat i 2 sata.... Na drugom vadenju je krenula meni zalijepiti ovo 2 sata na epruvetu, ja primijetila i rekla joj
A mozda i nije to kod tebe slučaj, ne znam je li to ok da raste
Lorena bravo za nagradu 💜🎉
Bela super da ste danas online i lijepo da je sve spremno za bebu, sad do kraja odmaraj sto vise 🤗
Maso bas je sladak Vito 🥰
Tierra cini mi se da si ti stavila slicicu, meni je posteljica naprijed pa mi je precudno kad se bebice skroz izboce, bas je zanimljivo 😊
Mi smo uspjeli obaviti sve, skupili smo komodu, kupili sve za spajzu i vidjela sam da perfecta dreams ima dobru akciju pa smo odmah uzeli jos jedan madrac. Ako jos nemate madrac njihovi su na 40% 👌 U h&m-u sam uzela dvije potkosulje za dojenje, u tezenisa jos gacica tako da pripreme idu pomalo. Krevet mi je pun robice, sutra moram razvrstati sve po velicinama jer mi se cini da su neke stvari sa zalanda manje od onog sto sam ocekivala. Naravno da sam nesto uzela i u next-u iako nije snizeno, ne smijem vise u ducane 🤣
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Uspjela sam makar procitati sve al eto sto sam se trudila popratit nestalo 😂😂😂 sad sam opet zbrkana .... uspjela sam nekih 80palacinki spakovati 😂😂😂 netko je pitao za recept.ispeces palcinke namazes ajvarom i stavis sunkaricu i sira (ja stavim 2 fete i 2 sira) i zarolam kao sarmu da neispadnr nesto... onda u jaja pa prezle(mrvice ) pa ponovim jaja i prezle i u skrinju.. uglavnom smrznuto pecem na lagano poklopljeno a ako pustim da se odmrzne onda na vruce .. uglavnom da se ispece sa svih strana... uz to pomes i zelena salata najbolje i majoneza i kecap.... znam da je junk food ali bolje i to nego da tamane pastete i salame i hrenovke.. (al ima i toga uvjek za nabrzinu😂😂😂😂) eto ja pisem recept i mislim kako sam zaboravila narucit janjetinu 😂😂😂😂😂 bas mi mozak zamrzo 100%
Danas me bas smorio pritisak dole... beba je aktivna skroz pa je jos gore... danas sam vozila da kupim sivacu masinu i morala stat jer nisam mogla od tog pritiska voziti... tako da sam odlucila ako se do sutra popodne nesmiri to i neumanji zovem dr. a nadam se da hoce jer bas osjetim jako nisko danas skroz do stidne kosti da me gura i pritisce... i naravno mekana stolica 2 puta tako da ste me isplasile sa prirodnim ciscenjem... zato drzite fige da je samo dan takav 😆
Vidjela sam stomacice i prekrasne ste i bilo je i punih tjedana pa cestitam... znaci ja sam u 29 ako na ovom pise 28+6? Javile ste dobre preglede i cestitam osim jednog ogtt koji nije uspjeo pa se nadam da ce dozvolit alternativu da neponavlja
Eto sad odo pokusat zaspat ako se ova moja malecka smiri... laku noc zelim i ostanite mi dobro makar do jutra 😉 pa cemo skupa dan po dan u nove pobjede 😘😘💪💪💗💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
I ja sam krenula sa šopingom:
-ethereal tetre (10ak kom plus 3 manje krpice)
-ike malm komoda s 4 ladice, kutije za sortiranje u ladicama i 4 plahte na gumicu
Kupujem plahte, a nemam još ni krevetić 😂 valjda će se ikea skulirat sa zalihama do božića 😁
--
Mogla bih sutra do lidla pokušat uhvatit bar 1 ručnik i bodi.
--
Ja sam totalno anti-šoping i nemam pojma kad su te black friday akcije, al vidim da je i to nešto šta će se mijenjat s dolaskom bebe - akcijeeee! 😂
33👩❤️👨32
Uspjela sam makar procitati sve al eto sto sam se trudila popratit nestalo 😂😂😂 sad sam opet zbrkana …. uspjela sam nekih 80palacinki spakovati 😂😂😂 netko je pitao za recept.ispeces palcinke namazes ajvarom i stavis sunkaricu i sira (ja stavim 2 fete i 2 sira) i zarolam kao sarmu da neispadnr nesto… onda u jaja pa prezle(mrvice ) pa ponovim jaja i prezle i u skrinju.. uglavnom smrznuto pecem na lagano poklopljeno a ako pustim da se odmrzne onda na vruce .. uglavnom da se ispece sa svih strana… uz to pomes i zelena salata najbolje i majoneza i kecap…. znam da je junk food ali bolje i to nego da tamane pastete i salame i hrenovke.. (al ima i toga uvjek za nabrzinu😂😂😂😂) eto ja pisem recept i mislim kako sam zaboravila narucit janjetinu 😂😂😂😂😂 bas mi mozak zamrzo 100%
Danas me bas smorio pritisak dole… beba je aktivna skroz pa je jos gore… danas sam vozila da kupim sivacu masinu i morala stat jer nisam mogla od tog pritiska voziti… tako da sam odlucila ako se do sutra popodne nesmiri to i neumanji zovem dr. a nadam se da hoce jer bas osjetim jako nisko danas skroz do stidne kosti da me gura i pritisce… i naravno mekana stolica 2 puta tako da ste me isplasile sa prirodnim ciscenjem… zato drzite fige da je samo dan takav 😆
Vidjela sam stomacice i prekrasne ste i bilo je i punih tjedana pa cestitam… znaci ja sam u 29 ako na ovom pise 28+6? Javile ste dobre preglede i cestitam osim jednog ogtt koji nije uspjeo pa se nadam da ce dozvolit alternativu da neponavlja
Eto sad odo pokusat zaspat ako se ova moja malecka smiri… laku noc zelim i ostanite mi dobro makar do jutra 😉 pa cemo skupa dan po dan u nove pobjede 😘😘💪💪💗💗
Znaci kod tebe cemo onda pravit narudžbe za posteljine za krevetice 😆😆😆😆 evo ja sam prva u redu 😆😆😆
BTW ja sam pitala za palačinke.. ja isto tako pravim samo bez ajvara... ali napravim umak od vrhnja majonezom naribanih kiselih krastavaca i malo vlasca i ide uz to odlicno... vis sad si mi dala ideju za rucak (iako nemogu toliko stajat u kuhinji)
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Cure šta vi mislite o normabelima u trudnoći, razumijem da je nekad stvarno potreban ali danas mi je ovaj dr dao vaginalete i normabel 2mg,dva dana da pijem, razmišljam ako sumnja na nešto tipa kontrakcije ili tako da bi mi rekao da pijem duže a ne dva dana🤷♀️ I onda dođem kod svog gin i on kaže da mi on nebi preporučio da pijem, da je to stara praksa doktora i oni odma da uvale normabel🤷♀️ Baš sam ono, ne znam, popila bi da znam zašto ih pijem kao što sam vaginaletu stavila jer znam opravdan razlog...
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sutra imamo operaciju u punoj anesteziji 😓 doktorica nije sigurna da zivac ili tetiva nisu ipak povrijedjeni a on nije bas najkooperativniji… tako da ce ga uspavat, otvorit ranu, pregledat mikroskopom I ako bude potrebe odmah sve rijesiti, fino zasiti I staviti mu gips od ramena pa do prstica da je ruka kompletno imobilizirana…. S tim it pada moj 3h ogtt za sutra ujutru, budem nekad slijedeci tjedan 😓 osjecam se vise nego uzasno I rasplacem se ako me se pogleda 😢
Jelenko drago mi je da sam uspjela da te umirim, to mi je bio cilj 😉 za normabel se slazem sa tvojim gin - imam osjecaj da se olako daje trudnicama kod nas, iako nije bas tako bezazlen. Ovdje da ga dobijes moras imat debelu indikaciju. Naravno kao I sve u medicini ide na vagu riziko vs benefit, dakle ako napr trudnoca ima (otvarajuce) kontrakcije tad bez puno diskusije ide, ali ovako ga prepisat kao smarties mi je ipak malo too much
Taya pa vi ste preko sutra oficijelno u terminu 🎉 super ste to vas dve cure izdrzale ☺️
Tierra Hvala 😘 a sad kad citam da ces jos koji magnezijcic popit, sjetih se da nisam ni ja moj popila 😅 idem sad 😀
Nela bas si fa super uhvatila 🥰 a ja usporavam sa poslom poslije ovih deadlines 😁
Bela kafa ne bi trebala izazivati kontrakcije, pogotovo ne jedna na dan. Jedino sto se moze desiti je da ides u relativnu dehidraciju jer kafa djeluje diureticki, to onda moze voditi ja kontrakcijama
Teeny naravno da ga nisam namjerno povrijedila, ali se ipak osjecam kao da sam ga iznevjerila 😢
Lorena ja to sa hranom stalno imam, ali to je u sklopu moje bolesti 😒 uzasno je osjecaj, Nadam se da ti se nece vise ponoviti
Freya mozes do 6rennie uzeti. Isto ponaze I dozviljeno u trudnoci je ranitidine (peptoran, ranital). Meni u momentu najvise instant pomogne casa hladnog mlijeka. Ili nesto gazirano
Slee da se ne brines - tvoji sendvici nemaju utjecaja na rezultat ogtt 😉
Alin Hvala 😘
Ana cestitke na dobrom pregledu i ne brini se zbog cervixa, za tvoja tjedne je bas solidan 😊
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Scarlett posto su ti sve 3vrijesnosti u granicama normale to je normalan test. To sto je zadnja vrijednost nesto visa nema nikakve klinicke relevance. Moguce je da je malo visa nego prethodna zato sto si se kretala izmedju mjerenja, procitala nesto sto ti je Siglinden zivac (napr markoticka daje 2kontraindikatorna misljenja u jednoj recenici 🤦♀️) I slicno. I svakom slucaju nema mjesta zabrinutosti.
LadyD bravo na trudu sa palacinkama 👏sad si I meni dala ideju 😜
——————————————
Max dalje pusu divnim tetama sto podrzavaju njegovu mamu (bili smo kod mm u uredu 😂pa smo uhvatili slikicu) I hvali se kako je vec bio prvi put na trampolinu I da mu se jako svidjelo 🤣
https://ibb.co/DK4DwsZ
https://ibb.co/RBkZCwj
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Jelenko mwni je normabel puno pomogao kad me bas jako jako grcilo. Koristila sam ga par dana za redom, al kad sam vidjela da mi vise ne treba sam prestala.
Schinin preslatki ste ti i djecica, a Max sigurno uziva na trampolinu! Sretno malcu na operaciji, sve ce biti dobro 💗💗
—
Ja nistaaa nisam spavala, od 5 blejim i idem sad za sat vremena na ogtt. Nadam se da ta nesanica nece utjecati na rezultate.
Sretno ako netko danas kma pregled!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji