Hvala Schinin na uvijek altruisticnim savjetima, samo se ti nama pojadaj. Ako i ne pomognemo sa savjetima, barem je tebi lakse kad izbacis stvari iz sebe. Ja cu onda popit i dalje pokoji magnezijcic i nakon ta dva tjedna :)
Miraclebabymozda onda vise energije sad trosite pa se ne primaju kile. Ja svakak moram manje slatkog papati, a ne mogu prestat :P
Tayasjecam se da si dobila injekcije za razvoj bebinih pluca, al se ne sjecam da je vec bila tako smjestena beba. Ma sad ce to kod tebe biti sve super kad krene dalje! Ja osjetim da jos nije dolje nego malo lijevo i jos joj noge nisu skroz pod rebrima. Nekako imam osjecaj da cu ja jos i prenjet nakon termina 😅
Termin nam je isti dan
Moja beba je u skroz nekom cudnom polozaju guza mu je izmedju rebara, noge su mu skroz negdje lijevo gdje je debelo crijevo, glava dole, a ruke pojma nemam ni ne osjetim kad pomjerasad samo lupa tu gdje su mu noge i to jednom nogicom gura. Evo GIF ako se uspio upload da vidite kako to izgleda
https://ibb.co/Fg5BVYk
ja mislim da je ovo noga e sad nek me neko uputi bolje ako zna
Ovo je predobro 😂😂😂
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Drage cure puno vam hvala za podrsku, citala sam vas danas i mantrala pozitivu ali sam bila previse istresirana cekajuci pregled da ista pisem 🥶
Malis je dobro, odgovaramo velicinom tjednima i iduci pregled je 30.11. Za to sto sam se udarila danas je dr rekao da je sve ok i da su bebe bas zasticene u nasoj utrobi (hvala Bogu). Malis je naravno na pregledu s mirom spavao ali zato me kroz dan tuka ko da sutra ne postoji (drago mi bilo jer sam ga opalila vratima par sati prije). Dr kaze da mi se cervix skratio sa 3,5 na 2,8 ali da je to ok za moje tjedne. P.s-nije moj dr nego neka zamjena. Nisam popamtila nase cure koje miruju koliko su im ti cm 🤔valjda zna sta mi prica..
Trbuscici su preslatki a uhvatit ovo gibanje stomaka mi djeluje nemoguca misija, svaka cast 😎
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Lorena aaaa to siii tiii, bas gledala storije i mislim si kvragu, opet nis nisam dobila 😂
Daaaa, jaaa, još ne virujem.. 😂😂😂😂
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Drage curepuno vam hvala za podrsku, citala sam vas danas i mantrala pozitivu ali sam bila previse istresirana cekajuci pregled da ista pisem 🥶
Malis je dobro, odgovaramo velicinom tjednima i iduci pregled je 30.11. Za to sto sam se udarila danas je dr rekao da je sve ok i da su bebe bas zasticene u nasoj utrobi (hvala Bogu). Malis je naravno na pregledu s mirom spavao ali zato me kroz dan tuka ko da sutra ne postoji (drago mi bilo jer sam ga opalila vratima par sati prije). Dr kaze da mi se cervix skratio sa 3,5 na 2,8 ali da je to ok za moje tjedne. P.s-nije moj dr nego neka zamjena. Nisam popamtila nase cure koje miruju koliko su im ti cm 🤔valjda zna sta mi prica..
Trbuscici su preslatki a uhvatit ovo gibanje stomaka mi djeluje nemoguca misija, svaka cast 😎
Drago mi je da je sve ok i da je mališa odlicno💙💙 a vidi meni su sa cerviksom 2,4 stavljali prsten. Al meni je toliki bija u 23 tjednu. Ti si sad koji, 31,32? Za te tjedne je normalno. Al isto ti malo više lezi kad možeš i sta manje sidit. Sidenje je najgore za cerviks. Dosta ga krati.
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Scarlett- super ti je šećer, nemaš brige :)
Lorena- pa čestitke, morala sam ići na Instagram jer me zanimala ta nagradna igra koja mi je promaknula 🙈🙈 🎉🎉
Ana_88-bravo za bebicu i pregled ☺️
Lucija 16.12.2021.💗
Ja bila sad u lidlu i jedva našla onaj jedan kompletić mali skroz, zadnji ostao raskopan dobro da sam pogledala i pidžamicu🤗
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Lorena meni tako uvijek bude od graha, uopce ga ne mogu jesti ni malo... cestitam na pobjedi na nagradnoj igri
Freya ja sam oprala sa persil sensitiv, bas posebno za bebe... sto se spavanja tice, u zadnje 3 godine od kad sam prosli put imala bebu su se promijenile preporuke, onda su bile preporuke da je najsigurnije spavanje na boku sto mi ima smisla, sad su za spavanje na ledima, ali iskreno ja se ne usudim ostaviti tako malu bebu da spava na ledima tako da cu ja opet stavljati na bok
Scarlet super za uredne nalaze
Ana drago mi je sto je sve okej
Ovo za kavu, ja popijem jednu dnevno pa me bas bilo uplasilo da sam ustvari s tim izazvala kontrakcije, ali ako ni jedna od nas nije cula za to onda vjerojatno nije istina
Moram vam se pohvaliti da sam danas zavrsila sa svim pripremama za bebu i spakirala kofer za rodiliste, sad samo cekamo da udemo u termin i bebac moze doci 😊, a evo i slikica da vidite kako smo danas iz kreveta pratili predavanje https://ibb.co/2yhpnf5
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Hey cure. Sad sam citala forum oko sat vremena 😅
Vidim da ste pisale za grceve, kad se vise ne smije pit magnezij... Dobre su suhe marelice i banana. Doktorica je to preporucila prijateljici zbog grceva.
Ja jos ne mogu vjerovat da sam prosla 30t 😊 imam i dalje bolove u preponama al to mi vec normalno postalo. Jucer sam vadila krvnu sliku pa cekam nalaz.
Lorena meni tako uvijek bude od graha, uopce ga ne mogu jesti ni malo… cestitam na pobjedi na nagradnoj igri
Freya ja sam oprala sa persil sensitiv, bas posebno za bebe… sto se spavanja tice, u zadnje 3 godine od kad sam prosli put imala bebu su se promijenile preporuke, onda su bile preporuke da je najsigurnije spavanje na boku sto mi ima smisla, sad su za spavanje na ledima, ali iskreno ja se ne usudim ostaviti tako malu bebu da spava na ledima tako da cu ja opet stavljati na bok
Scarlet super za uredne nalaze
Ana drago mi je sto je sve okej
Ovo za kavu, ja popijem jednu dnevno pa me bas bilo uplasilo da sam ustvari s tim izazvala kontrakcije, ali ako ni jedna od nas nije cula za to onda vjerojatno nije istina
Moram vam se pohvaliti da sam danas zavrsila sa svim pripremama za bebu i spakirala kofer za rodiliste, sad samo cekamo da udemo u termin i bebac moze doci 😊, a evo i slikica da vidite kako smo danas iz kreveta pratili predavanje https://ibb.co/2yhpnf5
Ma da, i meni nekako bolje to spavanje na boku, nekako mi sigurnije 🤰🤞
Neka si se ti spakirala, sad si spremna ❤️ i lijep ti je trbuščić 😊
Lucija 16.12.2021.💗
I da, cure kojima se grče listovi po noći, samo stavite odmah nogu na pod i prestat će, vjerujte mi, ja tako radim i odmah prestane, ne počne onako kako boljeti ☺️🤞
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji