Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    31. Listopad 2021. 05:18

Jutro cure, evo mene ranoranioca 🤣🙈
    Ova noć mi je bila užasna, imam osjećaj da ništa nisam čvrsto spavala, bebica je bila nemirna isto, ja sam se preznojila a i jedan komarac mi je stvarao problema i nije me puštao 🤬😤😤 i još sad ujutro od magnezija sam doslovno jedva stigla na WC haha 🤣
    Tako da sam se digla, idem si napraviti kavu i gledati malo good doctora da prođe vrijeme 🤗
    Želim vam svima ugodan dan i nadam se da ste bolje spavale 😁

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    31. Listopad 2021. 05:19

Taya ♡

Brze ste s temama pa vas ni ne stignem pratiti što sve pišete.. 🙉 tek kad uhvatim vremena onda vas čitam ..
    Stvarno ste sve predivne trudnice.. 🤩 ova grupa baš ima sve odreda predivne buduće mame.. 🤗 kad barem nebi imale tegobe ili neke komplikacije bilo bi nam još ljepše.. ali sve su to čari trudnoće.. 🤷‍♀️ svaka trudnoća je drugačija a kako ide k kraju normalno da je sve gore i teže.. 🥴 vidjet ćete, ja nisam vjerovala, ali tako je.. svakim danom sve je gore.. sve me više bole leđa, prepone, trtica, zdjelica, ne mogu stajat na nogama jer mi radi pritisak na zdjelicu, užasno mi bude slabo, jedva da sjedim tj. više sam u poluležećem položaju, hodam baš usporeno, ko 🐧, okretanje u krevetu i ustajanje je baš bolno, dišem na škrge, skrivam podočnjake od neispavanosti..🙈 a grčeva i kontrakcija je sve više .. uz to još beba daje prave karate udarce 🙊 tako da ja jedva čekam da ovo završi.. 😚 ostalim curama koje su bliže mojim tjednima također želim da što lakše dočekate bebice a vama ostalima da skupite još snage jer prave tegobe tek počinju 😘
    Želim vam svima ugodan produženi vikend.. pazite na sebe.. još 1 dan i ulazimo u 11. mj. kad nam sigurno stižu prve bebe ove teme 🤎

Taya, slažem se kako ide trudnoća dalje baš je sve teže i teže 🤭👀 drži se, ti si stvarno jako blizu, jedva čekam naše prve bebice na temi ❤️

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    31. Listopad 2021. 05:39

Evo jos jednog ranoranooca,
    Noc katastrofa prosla, bebac je bio toliko aktivan da je izazvao blage kontrakcije pa sam se ja onda prepala ali brzo su prole
    Nama tata danas ide u Zagreb, imaju muski dan on, svekar i sogor, a ja, curica i svekrva prijepodne imamo zenski dan, a poslijepodne vec tradicionalno, cudica ima svoj haloween party di ce se maskirati i doci ce joj prijatelji, ona ce biti grifindor, a ja (odnosno Izak) cu biti zlatna zvrcka, posaljem vam slikicu kad se umaskiramo

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Slee
    31. Listopad 2021. 06:35

Evo i mene ranoranioca iz kluba nesanica. 
    Bela jedva cekam sliku! 
    Freya hahahaha imam isti scenarij zbog magnezija doslovno svako jutro. Zao mi je za nesanicu, probaj preko dana malo odspavati. Ja sam na netflixu sad na dinastiji. Kakav je taj good doctor, ja sam ga izbjegavala jer izbjegavam te serije o doktorima gdje dolaze ljudi s raznim dijagnozama jer si ja onda umislim da to imam 😂
    Taya ajme ti si stvarno vec pred ciljem! Bas sam jucer govorila muzu kako cu ja kasnije ako vec sad kukam na sve.

Nama jucer dosli kumovi, zabavili se, ja sam bila malo aktivnija po kuci, ali nista previse. Danas cu ipak odmarat da si ne sokiram tijelo s previse aktivnosti dva dana za redom 😂 Malo me stezuckalo, al mislim da je to cak zbog toga sto sam pred njima morala zadrzavati plinove (inace stvarno u zadnje vrijeme stalno ispustam vjetrove, ne znam ima li koja jos problem). Ugl, sva sam sam uzasna, debela sam si nekako, dlakava, znojim se ko svinja, uspusem se nakon dva koraka i jos i prdim. Cisti trudnicki glow! 
    Danas dolazi mama i pomaze mi pakirati u kutije robu u koju ne stanem pa da se mozemo krenuti polako seliti u drugi stan. Tome se bas veselim. I idem danas kod nje na tjedan dana da malo muzu dam godisnji od sebe. A sad odo, magnezij zove 🚽

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

freya_444
    31. Listopad 2021. 06:47

Slee

Evo i mene ranoranioca iz kluba nesanica.
    Bela jedva cekam sliku!
    Freya hahahaha imam isti scenarij zbog magnezija doslovno svako jutro. Zao mi je za nesanicu, probaj preko dana malo odspavati. Ja sam na netflixu sad na dinastiji. Kakav je taj good doctor, ja sam ga izbjegavala jer izbjegavam te serije o doktorima gdje dolaze ljudi s raznim dijagnozama jer si ja onda umislim da to imam 😂
    Taya ajme ti si stvarno vec pred ciljem! Bas sam jucer govorila muzu kako cu ja kasnije ako vec sad kukam na sve.

Nama jucer dosli kumovi, zabavili se, ja sam bila malo aktivnija po kuci, ali nista previse. Danas cu ipak odmarat da si ne sokiram tijelo s previse aktivnosti dva dana za redom 😂 Malo me stezuckalo, al mislim da je to cak zbog toga sto sam pred njima morala zadrzavati plinove (inace stvarno u zadnje vrijeme stalno ispustam vjetrove, ne znam ima li koja jos problem). Ugl, sva sam sam uzasna, debela sam si nekako, dlakava, znojim se ko svinja, uspusem se nakon dva koraka i jos i prdim. Cisti trudnicki glow!
    Danas dolazi mama i pomaze mi pakirati u kutije robu u koju ne stanem pa da se mozemo krenuti polako seliti u drugi stan. Tome se bas veselim. I idem danas kod nje na tjedan dana da malo muzu dam godisnji od sebe. A sad odo, magnezij zove 🚽

Bela, iščekujemo slikicu 🤭🤗
    Slee, ma da, čim otvorim oči, moram na WC 🤣 već mi je dosta toga, al opet kad si razmišljam bolje to nego da imam zatvor 🤣🤣 meni je good doctor otkriće, moja preporuka ako voliš takve serije💪
    I ja sam sva podlakavila i znojim se ko 🐷 🤣🤣

Lucija 16.12.2021.💗

• Josipab
    31. Listopad 2021. 07:28

Jutro drage moje,ja budna od pd 6:30,sad cekam strpljivo da se dragi probudi 😂😂😂 ovo pomicanje sata me jos dodatno ispizdilo sta se tice spavanja 😅
    Slee, super ti je good Doctor,nema puno trudnica u seriji hhahhhahh pa mozes gledati 
    Ja sam isto oličenje ženstvenosti,podrigujem,ispuštam vjetrove,stenjem kad tribam obuc cipele i tako 😂😂😂
    Jucer nam je bas bilo lipo na nasoj mini svadbici, 20 stupnjeva, sunce przi,mogli smo sve odraditi na otvorenom i mirnija sam tako 😊
    Zelim vam lipu nedilju! 🥰

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Slee
    31. Listopad 2021. 07:31

Josipa cestitaaaam! Drago mi je da vam je bilo lijepo 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

aurora12
    31. Listopad 2021. 07:32

Jutro cure ☀️
    Vidim da nas nesanica sve hvata, ja sam jedva zaspala ali sam se po noci probudila samo za wc i nastavila spavati pa je malo lakse. Jos se i sat mijenjao ali ne osjecam se naspavano 😁 Fragmin uzela kao inace sto je 1h kasnije pa cu tako i nastaviti.
    Bela imate dobar plan za danas, uzivajte i posalji nam sliku obavezno 🤗 Nadam se da nece biti kontrakcija, nemoj se puno umarati. 
    Taya vjerujem da je pri kraju sve tesko, ja se zato ubrzavam s pripremama da kroz ovih par tjedana napravimo sto vise. Nekako se nadam da cu u zadnjim tjednima vise citati knjige da se malo pripremim kad dosad nisam ali jedno su planovi a na kraju ispadne skroz drugacije 🙈 Samo nek mi maleni izdrzi i bude sto blizi terminu.
    I stvarno, jos koji tjedan i vec nam moze doci par bebica 💞💙

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

aurora12
    31. Listopad 2021. 07:36

Josipa cestitam 🥰🎉🎉 Drago mi je da vam je bilo lijepo a vrijeme je stvarno bilo savrseno 🤗 
    Mi smo jucer pobrali masline, nije bilo puno posla i nisam se umorila. Pricali su nam da su prije brali u debelim jaknama a sad je tako toplo da se mozemo kupati 🙈

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Beaa
    31. Listopad 2021. 07:56

Dobro jutro cure, Freya mene sve štrcnu na tvoj početak, ja pročitala prvo: evo mene rađaonica 😂😂. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.