Leoni dobro da nije nista ozbiljnije. Nadam se da nece puno smetati i raditi probleme, cini mi se da sam negdje cula/citala o tome. Ne znam kako si uspjela da ti ucita direktno sliku, to je nekad i zgodnije nego link. Za link u google upises image upload i odaberes neku str.koja to nudi, ucitas sliku i kopiras link i tu ga samo zalijepis.
Tierra potpisujem ovo za cekanje u redu. Ja sam isto sad svjesnija da to sto netko izgleda dobro i ne savija se od bolova ne znaci da je u redu. I sama sam bila na mirovanju i puno mi je znacilo ne cekati redove u bolnici. Tko zna koja je jos trudnica u takvoj situaciji ili je nesto drugo muci pa jos mora cekati. Super mi je bio jedan blagajnik u dm-u koji me pozvao preko reda i jednom sam vidjela guzvu jer je bila akcija pa je njihov zastitar pozvao trudnocu da ude prije drugih. To bi trebalo biti normalno. Oni valjda posebno paze na trudnice jer kad krenu pelene one su im najveci potrosaci 🤣
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Previse slobodnog vremena danas pa vam saljem sliku Amelie i mame :)
https://ibb.co/6rkLW33
A mogla sam spremit torbu za rodiliste ☺️

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Leoni ja ti imam tu “trecu cicu” kako je ja zovem vec godinama. U srednjoj skoli je postalo kao oteceno i lagano bolno, nakon niza pretraga ultrazvukom utvrdjeno da ta oteklina ima mlijecne kanalice i sve i da je to treca dojka. Bolilo me prije menstruacije i nakon nje bi oteklina splasnula. Sad u trudnoci se ponasa kao i prava cica, boli me i dosta je oteklo. Moguce da si to ti imala godinama prije, samo je sada to u trudnoci buknulo. Ne vjerujem da je zbog ivf-a iskreno jer su meni rekli da je to dosta cesto i da se s tom predispozicijom rodis, ali pitanje je kad ce se aktivirati. Ugl, nista jako strasno. Bit ce to sve super. Mene jedino isto strah malo dojenja, al kazu mi da ne brinem.
Nelanr nemam te tegobe koje opisujes, ali vjerujem da je to sve dio trudnickih cari!
Tierra etoo jos jedna prezgodna trudnica! Divne ste!

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Danas se nisam usojela javiti, citala sam, ali nesto me mobitel zezao, al evo sad izgleda sluša 😂
Posto sam citala onako preko dana puno sam zaboravila, al necete se ljutiti 😊
Luu drago mi je da si uspjela doci do doktorice i antibiotika vjerujem da ce sad sve biti ok
Znam da je i jedna svadbica danas trebala biti pa se nadam da ste se fino proveli i čestitam 🎆🎉
Tierra predobro izgledas zaista
Slee Super sto se sad mozes malo odlijepiti od kreveta 😂 mislim da ce ti setnjice dobro doci, jer kad si tako u kuci stalno imas vremena o svacemu razmisljati i svasta ti naumpada, ovako ces moci malo ispuniti dan
Leoni nisam nikad tako nesto vidjela, a nadam se da ti nece praviti probleme i da te nece puno boliti
Eto to sam zapamtila 🤦🤷
Moja mala spava vec sat i pol, ja malo raspremila nered koji je ostavila za sobom 😂 i nadam se da cu uskoro i ja uspjeti zaspati
Vama zelim sto ugodniju noć

Brze ste s temama pa vas ni ne stignem pratiti što sve pišete.. 🙉 tek kad uhvatim vremena onda vas čitam ..
Stvarno ste sve predivne trudnice.. 🤩 ova grupa baš ima sve odreda predivne buduće mame.. 🤗 kad barem nebi imale tegobe ili neke komplikacije bilo bi nam još ljepše.. ali sve su to čari trudnoće.. 🤷♀️ svaka trudnoća je drugačija a kako ide k kraju normalno da je sve gore i teže.. 🥴 vidjet ćete, ja nisam vjerovala, ali tako je.. svakim danom sve je gore.. sve me više bole leđa, prepone, trtica, zdjelica, ne mogu stajat na nogama jer mi radi pritisak na zdjelicu, užasno mi bude slabo, jedva da sjedim tj. više sam u poluležećem položaju, hodam baš usporeno, ko 🐧, okretanje u krevetu i ustajanje je baš bolno, dišem na škrge, skrivam podočnjake od neispavanosti..🙈 a grčeva i kontrakcija je sve više .. uz to još beba daje prave karate udarce 🙊 tako da ja jedva čekam da ovo završi.. 😚 ostalim curama koje su bliže mojim tjednima također želim da što lakše dočekate bebice a vama ostalima da skupite još snage jer prave tegobe tek počinju 😘
Želim vam svima ugodan produženi vikend.. pazite na sebe.. još 1 dan i ulazimo u 11. mj. kad nam sigurno stižu prve bebe ove teme 🤎
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Jutro cure, evo mene ranoranioca 🤣🙈
Ova noć mi je bila užasna, imam osjećaj da ništa nisam čvrsto spavala, bebica je bila nemirna isto, ja sam se preznojila a i jedan komarac mi je stvarao problema i nije me puštao 🤬😤😤 i još sad ujutro od magnezija sam doslovno jedva stigla na WC haha 🤣
Tako da sam se digla, idem si napraviti kavu i gledati malo good doctora da prođe vrijeme 🤗
Želim vam svima ugodan dan i nadam se da ste bolje spavale 😁

Lucija 16.12.2021.💗
Brze ste s temama pa vas ni ne stignem pratiti što sve pišete.. 🙉 tek kad uhvatim vremena onda vas čitam ..
Stvarno ste sve predivne trudnice.. 🤩 ova grupa baš ima sve odreda predivne buduće mame.. 🤗 kad barem nebi imale tegobe ili neke komplikacije bilo bi nam još ljepše.. ali sve su to čari trudnoće.. 🤷♀️ svaka trudnoća je drugačija a kako ide k kraju normalno da je sve gore i teže.. 🥴 vidjet ćete, ja nisam vjerovala, ali tako je.. svakim danom sve je gore.. sve me više bole leđa, prepone, trtica, zdjelica, ne mogu stajat na nogama jer mi radi pritisak na zdjelicu, užasno mi bude slabo, jedva da sjedim tj. više sam u poluležećem položaju, hodam baš usporeno, ko 🐧, okretanje u krevetu i ustajanje je baš bolno, dišem na škrge, skrivam podočnjake od neispavanosti..🙈 a grčeva i kontrakcija je sve više .. uz to još beba daje prave karate udarce 🙊 tako da ja jedva čekam da ovo završi.. 😚 ostalim curama koje su bliže mojim tjednima također želim da što lakše dočekate bebice a vama ostalima da skupite još snage jer prave tegobe tek počinju 😘
Želim vam svima ugodan produženi vikend.. pazite na sebe.. još 1 dan i ulazimo u 11. mj. kad nam sigurno stižu prve bebe ove teme 🤎
Taya, slažem se kako ide trudnoća dalje baš je sve teže i teže 🤭👀 drži se, ti si stvarno jako blizu, jedva čekam naše prve bebice na temi ❤️

Lucija 16.12.2021.💗
Evo jos jednog ranoranooca,
Noc katastrofa prosla, bebac je bio toliko aktivan da je izazvao blage kontrakcije pa sam se ja onda prepala ali brzo su prole
Nama tata danas ide u Zagreb, imaju muski dan on, svekar i sogor, a ja, curica i svekrva prijepodne imamo zenski dan, a poslijepodne vec tradicionalno, cudica ima svoj haloween party di ce se maskirati i doci ce joj prijatelji, ona ce biti grifindor, a ja (odnosno Izak) cu biti zlatna zvrcka, posaljem vam slikicu kad se umaskiramo

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Evo i mene ranoranioca iz kluba nesanica.
Bela jedva cekam sliku!
Freya hahahaha imam isti scenarij zbog magnezija doslovno svako jutro. Zao mi je za nesanicu, probaj preko dana malo odspavati. Ja sam na netflixu sad na dinastiji. Kakav je taj good doctor, ja sam ga izbjegavala jer izbjegavam te serije o doktorima gdje dolaze ljudi s raznim dijagnozama jer si ja onda umislim da to imam 😂
Taya ajme ti si stvarno vec pred ciljem! Bas sam jucer govorila muzu kako cu ja kasnije ako vec sad kukam na sve.
—
Nama jucer dosli kumovi, zabavili se, ja sam bila malo aktivnija po kuci, ali nista previse. Danas cu ipak odmarat da si ne sokiram tijelo s previse aktivnosti dva dana za redom 😂 Malo me stezuckalo, al mislim da je to cak zbog toga sto sam pred njima morala zadrzavati plinove (inace stvarno u zadnje vrijeme stalno ispustam vjetrove, ne znam ima li koja jos problem). Ugl, sva sam sam uzasna, debela sam si nekako, dlakava, znojim se ko svinja, uspusem se nakon dva koraka i jos i prdim. Cisti trudnicki glow!
Danas dolazi mama i pomaze mi pakirati u kutije robu u koju ne stanem pa da se mozemo krenuti polako seliti u drugi stan. Tome se bas veselim. I idem danas kod nje na tjedan dana da malo muzu dam godisnji od sebe. A sad odo, magnezij zove 🚽

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Evo i mene ranoranioca iz kluba nesanica.
Bela jedva cekam sliku!
Freya hahahaha imam isti scenarij zbog magnezija doslovno svako jutro. Zao mi je za nesanicu, probaj preko dana malo odspavati. Ja sam na netflixu sad na dinastiji. Kakav je taj good doctor, ja sam ga izbjegavala jer izbjegavam te serije o doktorima gdje dolaze ljudi s raznim dijagnozama jer si ja onda umislim da to imam 😂
Taya ajme ti si stvarno vec pred ciljem! Bas sam jucer govorila muzu kako cu ja kasnije ako vec sad kukam na sve.
—
Nama jucer dosli kumovi, zabavili se, ja sam bila malo aktivnija po kuci, ali nista previse. Danas cu ipak odmarat da si ne sokiram tijelo s previse aktivnosti dva dana za redom 😂 Malo me stezuckalo, al mislim da je to cak zbog toga sto sam pred njima morala zadrzavati plinove (inace stvarno u zadnje vrijeme stalno ispustam vjetrove, ne znam ima li koja jos problem). Ugl, sva sam sam uzasna, debela sam si nekako, dlakava, znojim se ko svinja, uspusem se nakon dva koraka i jos i prdim. Cisti trudnicki glow!
Danas dolazi mama i pomaze mi pakirati u kutije robu u koju ne stanem pa da se mozemo krenuti polako seliti u drugi stan. Tome se bas veselim. I idem danas kod nje na tjedan dana da malo muzu dam godisnji od sebe. A sad odo, magnezij zove 🚽
Bela, iščekujemo slikicu 🤭🤗
Slee, ma da, čim otvorim oči, moram na WC 🤣 već mi je dosta toga, al opet kad si razmišljam bolje to nego da imam zatvor 🤣🤣 meni je good doctor otkriće, moja preporuka ako voliš takve serije💪
I ja sam sva podlakavila i znojim se ko 🐷 🤣🤣

Lucija 16.12.2021.💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji