Jutro cure!
Kod nas baš neki dan za pokućarenje, muž radi neka fina rebarca a popodne ćemo ipak do kumova jer smo propustili radi korone prvi roćkas malog kumčeta.
Sinoć sam se tako lijepo zabavila s prijateljicama, baš mi je godilo iako sam osjetila 2-3 kontrakcije kroz večer, ali nisu bolile.
Slee potpuno te razumijem, ja sam vrlo slična i još mi ove cure sinoć govore: jao kako sjajiš, baš dobro izgledaš 😂😂😂 a ja si mislim, a da me vidite doma u kućnom izdanju koje je 90% vremena 😂😂
Bela preslatki Halloween, obavezno slikice čekamo!
Josipa najljepše čestitke! Volite se, podržavajte i svaki dan zahvalite jedno na drugome! ❤️
Freya ja se isto navukla na good doctora, ali ga gledam dok sam sama jer sam počela bez muža, tak da čekam utorak da nastavim 😂😂
Lijepu nedjelju želim svima!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Dobro jutro cure, Freyamene sve štrcnu na tvoj početak, ja pročitala prvo: evo mene rađaonica 😂😂.
Hahhahahaha 🤣🤣🤣
Evo ja si odspavala još malo, bit će to okej sad 🤰
Josipab, čestitam još jednom 🎉🎉🎊
jelenas-, ja sam se baš navukla, ovaj mali glumi odlično, ma svi su super 💪💪
Lucija 16.12.2021.💗
Slee toliko sam se ismijala na tvoj opis sebe, da vjerujem kako mi se cerviks još skratio koliko sam se tresla 🤣.
Josipa da vam bude sretno i vječno! ♥️
Bela lijepo ste si isplanirali dan, želim sto vise uživanja bez ikakvih ometanja od strane kontrakcija🍀
Jelana mi bili počeli gledati good Doctor i ovaj moj se iznervirao kako to sve funkcionira, stalno neki komentari tako to ne ide, koji idiot je ovo pisao 🤣 i mi prestali gledati 😂Njega toliko ta “nepravda” kako sve lako ide u tim serijama, kaže kada bi tako bilo ne bi bilo bolesnih 😅😅.
Dobro jutro! Ja sam danas ranoranioc, ali samo zato jer se sat mijenjao 😁
Bela drago mi je da je sad sve ok. Kod nas ne odbijaju nikoga pa taman došli zbog kurjeg oka na hitnu. Ja bi na tvom mjestu napisala jedan mail upravi…jedino tako se može nešto primijeniti. Nadam se da ti nikad više neće trebati 🤞
Slee super sta si išla po drugo mišljenje i drago mj je da se sad možeš malo više gibati. Ako nije tajna kod koje gin ideš?
Netko je stavio presladak komletic 🥰… mislim da je Freya.
Nelanr, ja imam takvu bol, ispod prsa, onako na sredini. Više je kao opeklina, a ne „bol"… ja sam to nekako povezala s trbušnim mišićima (koji mi btw baš fale 😅). Uglavnom ne znam šta bi bilo točno , ali je mene počelo bolit nakon jednog nezgodnog dizanja pa sam ja tako povezala. Ako neko ima bolje objašnjenje?
Leoni nadam se da nećeš imati problema s dojenjem, ako imaš namjeru dojiti. Koji kaos naprave ti naši hormoni 🙃
Taya kužim te skroz. Meni je žao sta sam si neke stvari ostavila zadnjj čas za obavljati. Sad mi treba tri put više vremena za bilo šta napraviti…s obaveznim odmorom. Jučer sam čistila krevetić jer je naslijeđen…dakle samo stranice, ogradu i 3 ladice za prebrisati. Stavila plahte…uglavnom cijelo jutro🙈🤗 zato cure obavite sve prije, a zadnji mjesec samo sve 4 u zrak…ili na bok 🤣
Josipa čestitam 🥂!
Uživajte u nedjelju a tko želi i u halloweenu 👻
💙👶 07.12.
Jutro cure ☀️
Evo nas u punih 26 tj 🎉🎊
Prijavljujem i ja probleme s nesanicom s tim da navecer ne mogu dugo zaspati, a ujutru bi ko i mogla spavati.
Slee bas sam se ismijala tvojim opisima 🤣 dosta slicna situacija je i kod mene sto se tice plinova. Nekad mi se bas tesko kontrolisati i uvijek me strah da mi se ne omakne pred nekim 😆
Bela lijep provod vam zelim danas.
Josipa neka ja sa srecom sklapanje braka !
Jutro cure. Bas ste mi zabavne danas 😊 ali drago mi je da ste raspolozene. Ja sam jucer malo izasla iz kuce, imala sam mali izlet... Ali doslovno mali jer su mi noge tako slabe da mi klecaju.... I konstantno imam neku kocnicu u glavi... Ali sam bar mirnija nego prije.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Jutro cure moje, u mene sinoc teška nesanica. Probudila se u 1 počelo me grcit u kuku od lezanja. Pa se na drugi bog namistila pa me malo grcilo u stomaku. Nije jako, blagi grcici. Do nekih 2 sata. Pa sam se digla i malo prošetala po kuci i pomoglo mi.
Nisam mogla do 4 zaspat, odma filmovi u glavi😵 Jer nemam baš često grčenja u stomaku od kad sam na magneziju. Probudila se u 7 oči ka 2 franje😂😂😂 Melani je jutros bas bila aktivna, malo je na jednoj strani malo na drugoj, i počela je bas reagirat na muža mi. On mi tapse prstima po stomaku evo nje odma😂😂😂😂 Nadam se da ste mi sve dobro❤️
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Jutro jos jednom, ja zaspala opet. Drago mi je da se i druge pronalaze u mojim opisima sebe, neka nisam jedina prljava i smrdljiva!
Jana idem kod Skunce.
Aurora ja sam se pikala po novom satu sat ranije, ali planiram sutra pola sata kasnije pa preksutra jos pola sata tako da dodjem na svoje staro vrijeme.
Lorena ma nece nista ti grcici, ti si dolje ipak sad zasticena.
Aleksandra ja te totalno kuzim, meni dr dao dozvolu da se krecem, a ja i dalje ko mrtva ukopana na kaucu
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Dobro jutro trudnice ! Čestitam svima na dobrim pregledima , vrijeme leti , evo smo i mi punih 29 tjedana . Bas jutros prvi put velika bol u ledjima ali dobro je sada , možda zbog ovog jednog sata spavanja duže 😂 Joga mi je puno pomogla , idem doduše 2 puta tjedno ali i sama malo radim kad mi se da .
Evo ja počinjem ovaj tjedan sa kupovinom - znaci nemam ništa osim 4 bodija 😂 Dobro je i to za početak . I to sam uzela 56 , sve prijateljice mame savjetovale da je bolje uzeti mrvicu veće .
Nego recite mi da li koja od vas ima iskustva sa Peg Perego kolicima ? Ja sam malo proučavala i čini mi se da ćemo uzeti njihova Book lounge , veloce ili futura , sve su 3u1 . Sto se tiče krevetića biti će prvo u dječijoj sobi jer je naša malena pa ćemo uzeti onu kao košaricu sa postoljem - to može do nekih 5,6 mjeseci koliko sam skužila . Uglavnom kreće šoping ludilo , nadam se da će sve biti gotovo kroz mjesec dana ( planiramo urediti sobicu ) i onda relax do poroda .
Inače moja malena je jako aktivna , ponekad mislim da uopće ne spava 😂 Doktor he rekao da je to dobro , ali zna biti malo i zamarajuće , ali neka ona uživa i neka se javlja , ja presretna , čak i tati svaki put kad stavi ruku na trbuh pa bude oduševljen .
Želim vam svima lijepu nedjelju i da se odmarate sto vise jer stižu termini polako 🥰🤰
Sretno svim curama koje imaju preglede ovaj tjedan , da sve bude u redu 🌸
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Jutro jos jednom, ja zaspala opet. Drago mi je da se i druge pronalaze u mojim opisima sebe, neka nisam jedina prljava i smrdljiva!
Jana idem kod Skunce.
Aurora ja sam se pikala po novom satu sat ranije, ali planiram sutra pola sata kasnije pa preksutra jos pola sata tako da dodjem na svoje staro vrijeme.
Lorena ma nece nista ti grcici, ti si dolje ipak sad zasticena.
Aleksandra ja te totalno kuzim, meni dr dao dozvolu da se krecem, a ja i dalje ko mrtva ukopana na kaucu
Svi se pronalazimo u tvom opisu😂😂
I dr mi je reka da je normalno da osjetimo grcice, jer ipak se sirimo. I da je to sasvim normalno... I ja sam ukopana uz dozvolu dr koja je stavljala prsten da mogu koliko toliko normalno, al moja kaze isto ti miruj😂😂 i ovaj dr privatno mi je reka da ne moram bit ukopana u krevet Al da po kuci ništa tesko ne radim. A ja opet ležim veliku većinu. 23 sata u danu😂😂😂😂😂
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji