Jutro drage moje,ja budna od pd 6:30,sad cekam strpljivo da se dragi probudi 😂😂😂 ovo pomicanje sata me jos dodatno ispizdilo sta se tice spavanja 😅
Slee, super ti je good Doctor,nema puno trudnica u seriji hhahhhahh pa mozes gledati
Ja sam isto oličenje ženstvenosti,podrigujem,ispuštam vjetrove,stenjem kad tribam obuc cipele i tako 😂😂😂
Jucer nam je bas bilo lipo na nasoj mini svadbici, 20 stupnjeva, sunce przi,mogli smo sve odraditi na otvorenom i mirnija sam tako 😊
Zelim vam lipu nedilju! 🥰

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Josipa cestitaaaam! Drago mi je da vam je bilo lijepo 💗

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jutro cure ☀️
Vidim da nas nesanica sve hvata, ja sam jedva zaspala ali sam se po noci probudila samo za wc i nastavila spavati pa je malo lakse. Jos se i sat mijenjao ali ne osjecam se naspavano 😁 Fragmin uzela kao inace sto je 1h kasnije pa cu tako i nastaviti.
Bela imate dobar plan za danas, uzivajte i posalji nam sliku obavezno 🤗 Nadam se da nece biti kontrakcija, nemoj se puno umarati.
Taya vjerujem da je pri kraju sve tesko, ja se zato ubrzavam s pripremama da kroz ovih par tjedana napravimo sto vise. Nekako se nadam da cu u zadnjim tjednima vise citati knjige da se malo pripremim kad dosad nisam ali jedno su planovi a na kraju ispadne skroz drugacije 🙈 Samo nek mi maleni izdrzi i bude sto blizi terminu.
I stvarno, jos koji tjedan i vec nam moze doci par bebica 💞💙
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Josipa cestitam 🥰🎉🎉 Drago mi je da vam je bilo lijepo a vrijeme je stvarno bilo savrseno 🤗
Mi smo jucer pobrali masline, nije bilo puno posla i nisam se umorila. Pricali su nam da su prije brali u debelim jaknama a sad je tako toplo da se mozemo kupati 🙈
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Dobro jutro cure, Freya mene sve štrcnu na tvoj početak, ja pročitala prvo: evo mene rađaonica 😂😂.
Jutro cure!
Kod nas baš neki dan za pokućarenje, muž radi neka fina rebarca a popodne ćemo ipak do kumova jer smo propustili radi korone prvi roćkas malog kumčeta.
Sinoć sam se tako lijepo zabavila s prijateljicama, baš mi je godilo iako sam osjetila 2-3 kontrakcije kroz večer, ali nisu bolile.
Slee potpuno te razumijem, ja sam vrlo slična i još mi ove cure sinoć govore: jao kako sjajiš, baš dobro izgledaš 😂😂😂 a ja si mislim, a da me vidite doma u kućnom izdanju koje je 90% vremena 😂😂
Bela preslatki Halloween, obavezno slikice čekamo!
Josipa najljepše čestitke! Volite se, podržavajte i svaki dan zahvalite jedno na drugome! ❤️
Freya ja se isto navukla na good doctora, ali ga gledam dok sam sama jer sam počela bez muža, tak da čekam utorak da nastavim 😂😂
Lijepu nedjelju želim svima!

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Dobro jutro cure, Freyamene sve štrcnu na tvoj početak, ja pročitala prvo: evo mene rađaonica 😂😂.
Hahhahahaha 🤣🤣🤣
Evo ja si odspavala još malo, bit će to okej sad 🤰
Josipab, čestitam još jednom 🎉🎉🎊
jelenas-, ja sam se baš navukla, ovaj mali glumi odlično, ma svi su super 💪💪

Lucija 16.12.2021.💗
Slee toliko sam se ismijala na tvoj opis sebe, da vjerujem kako mi se cerviks još skratio koliko sam se tresla 🤣.
Josipa da vam bude sretno i vječno! ♥️
Bela lijepo ste si isplanirali dan, želim sto vise uživanja bez ikakvih ometanja od strane kontrakcija🍀
Jelana mi bili počeli gledati good Doctor i ovaj moj se iznervirao kako to sve funkcionira, stalno neki komentari tako to ne ide, koji idiot je ovo pisao 🤣 i mi prestali gledati 😂Njega toliko ta “nepravda” kako sve lako ide u tim serijama, kaže kada bi tako bilo ne bi bilo bolesnih 😅😅.
Dobro jutro! Ja sam danas ranoranioc, ali samo zato jer se sat mijenjao 😁
Bela drago mi je da je sad sve ok. Kod nas ne odbijaju nikoga pa taman došli zbog kurjeg oka na hitnu. Ja bi na tvom mjestu napisala jedan mail upravi…jedino tako se može nešto primijeniti. Nadam se da ti nikad više neće trebati 🤞
Slee super sta si išla po drugo mišljenje i drago mj je da se sad možeš malo više gibati. Ako nije tajna kod koje gin ideš?
Netko je stavio presladak komletic 🥰… mislim da je Freya.
Nelanr, ja imam takvu bol, ispod prsa, onako na sredini. Više je kao opeklina, a ne „bol"… ja sam to nekako povezala s trbušnim mišićima (koji mi btw baš fale 😅). Uglavnom ne znam šta bi bilo točno , ali je mene počelo bolit nakon jednog nezgodnog dizanja pa sam ja tako povezala. Ako neko ima bolje objašnjenje?
Leoni nadam se da nećeš imati problema s dojenjem, ako imaš namjeru dojiti. Koji kaos naprave ti naši hormoni 🙃
Taya kužim te skroz. Meni je žao sta sam si neke stvari ostavila zadnjj čas za obavljati. Sad mi treba tri put više vremena za bilo šta napraviti…s obaveznim odmorom. Jučer sam čistila krevetić jer je naslijeđen…dakle samo stranice, ogradu i 3 ladice za prebrisati. Stavila plahte…uglavnom cijelo jutro🙈🤗 zato cure obavite sve prije, a zadnji mjesec samo sve 4 u zrak…ili na bok 🤣
Josipa čestitam 🥂!
Uživajte u nedjelju a tko želi i u halloweenu 👻
💙👶 07.12.
Jutro cure ☀️
Evo nas u punih 26 tj 🎉🎊
Prijavljujem i ja probleme s nesanicom s tim da navecer ne mogu dugo zaspati, a ujutru bi ko i mogla spavati.
Slee bas sam se ismijala tvojim opisima 🤣 dosta slicna situacija je i kod mene sto se tice plinova. Nekad mi se bas tesko kontrolisati i uvijek me strah da mi se ne omakne pred nekim 😆
Bela lijep provod vam zelim danas.
Josipa neka ja sa srecom sklapanje braka !

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji