Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    30. Listopad 2021. 11:12

Evo mene s pregleda. Mali je opet drzao ruke u tom polozaju, ali je u jednom trenutku izravnao jednu ruku koju smo bolje vidjeli, a pred kraj lagano i ovu drugu koja je bila ispod te druge. Ovaj doktor se smatra da je to prirodan polozaj bebe i da mozda samo tako voli drzati sakice i da je bitno da smo vidjeli da zglob radi i da je izravnao bar na trenutak, ali da svakako popratim. Priznao je da n cak ne bi ni isao za tim, ali sad kako sam mu rekla i kad gleda istina je da on drzi ruke u tako neobicnom polozaju, ali da to ne mora nista znaciti. Ne vjeruje da je neka teska dijagnoza jer bi se vidjela ostecenja ili na mozgu ili kraljeznici i na niftiju, a jedino sto eventualno moze biti je da je malo zalezao u tom polozaju zbog manjka prostora, ali da svakako popratimo i dalje situaciju. Ja jesam malo mirnija, ali opet ne znam hocu li moc prestat razmisljati o tome. Voljela bi da danas nije drzao tako ruke uopce, ali sam sretna sto je danas bar malo pomaknuo sto sam ja na svoje oci i vidjela. Mislim da mi stvarno ne trebaju ovi stresovi u trudnoci i ako ne odem kog drugog gin planiram ovoj svojoj rec da mi ne govori vise takve neke gluposti koje nista ne moraju znaciti, a mene samo uspanice i ucine me anksioznom.
    Sto se tice mirovanja - on smatra da stvarno ne moram tako strogo mirovati i da mogu sve umjereno. Naravno da necu pretjerivati u sjedenju, da necu nositi tesko, pretjerano se umarati, saginjati kao neke niskorizicne trudnice, ali ne vidi problem u tome da umjereno budem aktivna, stovise.

Luu drago mi je da si uspjela srediti sve! Jos taj urin odnesi i super! 
    Jelena sretan put! 
    Mimof4 super na dobrom pregledu.
    Freya preslatkiii je kompletic! 
    Jelenko cestitam na dvoznamenkastom broju, i ja cu uskoro! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bela_le
    30. Listopad 2021. 11:35

Mom of four cestitam na dobrom pregledu... utjesila si me sa svojim iskustvom, sam nek se strpi jos ovih 4 tjedna i onda moze u svijet haha
    Luu super da si dobila antibiotik
    Jelenko cestitam na ulasku u dvoznamenkaste brojeve odbrojavanja
    Freya presladak je kompletic
    Slee drago mi je da si malo mirnija, drzim fige da na slijedecem pregledu vise uopce ne drzi ruke u tom polozaju

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Jagodica1988
    30. Listopad 2021. 12:48

Pozdravljam vas i ja danas, citam skoro svaki dan ali ne pisem tako cesto pa da se malo javim 😊

Jelenko - cestitam, i ja u pon ulazim u 26.tjedan. Nekako mi ovi tjedni brzo prolaze, kad se sjetim onih pocetnih, trajali su mi kao godine! 🤣 Bas se pitam kako cs biti na kraju!

Freya - koji predivan kompletic!! 😍😍 Gdje si ga nabavila? 
    Je li netko mozda narucivao baby robicu iz Sinsaya? 

Ja prijavljujem sad vec malo cescu i zescu zgaravicu 😒🙄 Kupila sam danas Gattart tablete za to pa cu uzeti navecer jednu da vidim hoce pomoci. Rennie tableta nema, kazu da je nestasica...ali i na ovima pise da smiju trudnice 🙂

Zelim vam svima lijep i opusten vikend! 🤗

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

Mum of four
    30. Listopad 2021. 12:49

Jagodica1988

Pozdravljam vas i ja danas, citam skoro svaki dan ali ne pisem tako cesto pa da se malo javim 😊

Jelenko - cestitam, i ja u pon ulazim u 26.tjedan. Nekako mi ovi tjedni brzo prolaze, kad se sjetim onih pocetnih, trajali su mi kao godine! 🤣 Bas se pitam kako cs biti na kraju!

Ja prijavljujem sad vec malo cescu i zescu zgaravicu 😒🙄 Kupila sam danas Gattart tablete za to pa cu uzeti navecer jednu da vidim hoce pomoci. Rennie tableta nema, kazu da je nestasica…ali i na ovima pise da smiju trudnice 🙂

Ja s narucivala,trebala bi mi sad u utorak stic

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

freya_444
    30. Listopad 2021. 12:59

Jagodica1988

Ja prijavljujem sad vec malo cescu i zescu zgaravicu 😒🙄 Kupila sam danas Gattart tablete za to pa cu uzeti navecer jednu da vidim hoce pomoci. Rennie tableta nema, kazu da je nestasica…ali i na ovima pise da smiju trudnice 🙂

Hvala ti 🥰
    Naručila s Tweety baby shop NOVI na fejsu, imaju puuuno lijepih kompletića i dostava je kako želite- pošta, tisak itd. Pamuk je baš mekan i imaju puno izbora :)
    Ja sam naručivala nešto sa Sinsaya, čini mi se da je robica nekako manja nego realne veličine. 🙈

Lucija 16.12.2021.💗

LadyD
    30. Listopad 2021. 13:05

Mum of four

Jutro❤💙
    Meni jucer pregled prosao ok,bez stresa… ja dobila +2.5kg ( slee nije mi pomoglo vaganje tenisica🤣)
    Beba je odlicno sad ima 676 grama i jako je zivahan. Jedino se sad okrenuo pa lezi poprecno,al dobro ima jos vremena za okrenut se🤞.
    Evo jedna slikcicahttps://ibb.co/s3dPspN
    Slee zao mi je da je uvijek neki stres kod tebe,vjerujem da ce sve bit ok🙏🙏
    Bella ponekad se pitam kako te sestre mogu bit bez srca i bezobrazne,pa jebemu i one su to jednom prošle ne kuzim to nerazumjevanje😔 Al ako ce te utjesit ja sam ti takve bolove imala zadnja dva mjeseca i docekala tocno termin poroda i otvorena 8 cm😁
    Josipa sve najbolje i sretno💝💝

Cestitke na dobrom pregledu i bebac je presladak... bas se ljepo vidi 😍😍😍 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Mum of four
    30. Listopad 2021. 13:07

freya_444

Jagodica1988

Hvala ti 🥰
    Naručila s Tweety baby shop NOVI na fejsu, imaju puuuno lijepih kompletića i dostava je kako želite- pošta, tisak itd. Pamuk je baš mekan i imaju puno izbora :)
    Ja sam naručivala nešto sa Sinsaya, čini mi se da je robica nekako manja nego realne veličine. 🙈

Uf onda dobro,ja narucila vecinu 62

LadyD
    30. Listopad 2021. 13:09

Luu

Javljam da sam uspjela riješiti. Zvala me ujutro doktorica opće prakse, nisam ju shvatila dal je uspjela doći do nalaza ili ne, ali poslala mi je antibiotik. Pošto moram i urinokulturu raditi, rekla je nek predam urin prije nego počnem uzimati antibiotik. S obzirom da ne mogu više prvu jutarnju, rekao je striček iz mikrobiologije nek prođe barem 4 sata od zadnjeg mokrenja, al pošto sam trudnica čim duže mogu, a meni se već sada piški (zadnje je bilo prije 40 min 😅). Ukoliko dođe do bilo kakvih promjena tipa da ne mogu mokriti ili povraćanje ili da ne mogu sniziti temp rekla je odmah se javiti u ginekološku ambulantu u bolnici.
    Tako mi je lakše odmah ne mogu vam opisati. Hvala vam na utjehi, nemate pojma koliko mi znači. ❤️
    Nisam inače nikad bila paničar, ali otkako sam trudna ostala, paničarim na sve, kakva budem tek kad beba dođe. 😭

Slee tebi sretno na pregledu, vjerujem da nije ništa, ali bolje za psihu da provjeriš.
    Za promjenu ginekologa se slažem. Ja prije svakog pregleda imam grč, umjesto da s veseljem idem. Htjela sam ga promijeniti još prije nego sam ostala trudna, ali nikako da dođe na red, a sad u trudnoći mi je to nekako previše posla, a i privatni gin. su u drugom gradu, pa mi je to i puno vožnje s obzirom da sam na mirovanju.

Bas mi je drago da se rjesilo i dobila si  antibiotik... ostani smirena a uzorak ces uhvatit sigurno samo strpljenje 💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Mum of four
    30. Listopad 2021. 13:13

freya_444

Meni stigao kompletić za izlazak iz rodilišta, uzela sam broj 56, nadam se da će stat u to 😁🥰😍😍
    https://ibb.co/1vzt9Np

Preslatko je...ne brini stat ce,moja je rođena sa 4150 i 52,a usla u robicu 50🤭🤭🤭

LadyD
    30. Listopad 2021. 13:13

Jelenko93

Jutro cure, da vam svima prođe lijepo vikend bez obzira na ovo tmurno vrijeme 🤗
    Ja danas pala ispod stotke, baš mi lijepo to vidjet a sutra ulazim u 26i tjedan 😁😍

Cestitam na dvoznamenkastom 💗

Upitnica_st

freya_444

Dobro jutro okruglice moje!
    Meni klasika, noć prošla u buđenju za dva pišanja plus preznojila sam se kao i svaku noć, baš me po noći izgleda opere to sve, a po danu sam okej 🤣 i da, skužila sam da su mi se počeli kočiti prsti na rukama po noći, al eto i to je normalno u trudnoći. Se još kojoj to događa?
    Slee, sretno danas i javi se obavezno 😊
    Bela, drago mi je zbog mirne noći, neka bude što više takvih noći i dana dok ne dođeš u termin 😊
    Mala &amp;amp; Mumof4 kako prošlo pregledi jučer? Niste nam se javile.
    Ugodan vikend vam želim svima 💋💋

Imam ja! Svako jutro moram razgibat zglobove da se otkoče. Nekad 1 prst, nekad cijela šaka. Sad vidim kako je mojoj baki od 85 😂
    Nesanica me ne muči, cijeli sam život spavalica, dotuć će me bebin ritam buđenja i dojenja. Da bar i muževi imaju funkcionirajuće sise 😶

Slee bit će sve ok, samo imaš paničnu doktoricu. Nekad je to dobro, al nekad je to ono šta nam ne treba.

Josipab neka vam je sa srićom! 🥰

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.