Piba ja znam da mi je dosta cura reklo da ih znaju za bolit, ono grcenje. Meni se stomak stisne kad legnem na leđa. Pa izbjegajem. Sta više sam na boku. Provaj i ti.
Slee ja stvarno virujem da je sve ok, slažem se sa dr da bi se na anomaly-u to vidilo. A Nifty također…
Cure koje ste na utrogestanu, koliko ga dnevno koristite? Evo ja sam od jucer na 2 u danu od 200 mg. Sve do sada sam bila na 3×2 od 100 mg. I vaginalno i dalje stavljam. Kako vi?
Ma ležim cijelo vrijeme na boku, leđa izbjegavam. Ali kad me krene grciti ne oomaze ni jedan položaj.
Ja uzimam 3 x 200mg utrogestan svaki dan.
Piba ja znam da mi je dosta cura reklo da ih znaju za bolit, ono grcenje. Meni se stomak stisne kad legnem na leđa. Pa izbjegajem. Sta više sam na boku. Provaj i ti.
Slee ja stvarno virujem da je sve ok, slažem se sa dr da bi se na anomaly-u to vidilo. A Nifty također…
Cure koje ste na utrogestanu, koliko ga dnevno koristite? Evo ja sam od jucer na 2 u danu od 200 mg. Sve do sada sam bila na 3×2 od 100 mg. I vaginalno i dalje stavljam. Kako vi?
Ma ležim cijelo vrijeme na boku, leđa izbjegavam. Ali kad me krene grciti ne oomaze ni jedan položaj.
Ja uzimam 3 x 200mg utrogestan svaki dan.
Samo da se nadovežem na ovo,meni je jučer gin rekla da probam sto vise forsirati lijevi bok. Kao na desnom boku se pritišće neka zila pa onda beba dobiva manje kisika
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Freya kompletic presladak
Birdy tako bi i svaka od nas trebala al ja sve cekam do sad mi se dva puta samo desilo da me neko pusti preko reda i moram pohvaliti covjeka koji prodaje kesten u parku vec par puta mi je dao vecu porciju i prvu me usluzio iako je ogroman red 😍😂
Slee najbolja ti je ta odluka da promjenis doc jer nema potrebe da te svaki put prepada, drago mi je da je drugi doc vidio da je sve ok
Piba ja imam bas cesto to stezanje stomaka ko grudva bude i popusti vecinom je bez bola al je bas neugodno i pocela sam da imam blage grceve kao da cu dobiti al nista jako
Leoni prvi put ovo vidim al bitno je da ce se povuci
-
-Danas sam zavrsila kupovinu za bolnicu i sitnica za bebu, ostaje jos apoteka al to mogu i naknadno.
-Neko je pominjao ukocenost prstiju to imam svako jutro i u desnoj ruci imam sve manje snage ne mogu nista ni nositi ni otvoriti boli po citav dan, jutros su mi prsti otekli i nikako ih nisam mogla saviti.
- uhhh ja najcesce spavam na desnom boku to mi je jedino udobno
Da li neku od vas przi ispod grudi narucito na mjestu gdje je zeludac nema nikakve otecenosti, crvenila al je bol povrsna nije unutrasnja i konstantna kao opekotina?
Da li pri jacem pokretu tj ustajanju ili pomjeranju imate osjecaj kao da ce vam crijevo popucati, u donjem dijelu stomaka kao da ga neko povuce bas jako ne znam bolje objasniti i bol bude bas jaka i tupa?
boy 💙🌍
Luuduper da si resila to. Bolje na vreme da se krene sa terapijom. 👍🏻
Josibasrecno danas 🥂🥳
Freyakompletic je presladak 😍 verujem da ce 56 biti idealan broj.
Mum of foursuper za dobar pregled i bebica je medenjak jedan 😍
Sleecestitam na super pregledima!! Takodje drago mi je da nema te zabrane vise, samo umereko, koliko ti telo dozvoli. ☺️
.
Mi danas usle u 28. nedelju 🥰🥰🥰
Isla danas na hitnoj, mozda moj problem pomogne nekoj (ako se nazalost susretne sa time). Ispod pazuha mi se pojavila oteklina sto je meni licilo na limpfni cvor ili jos gore gnojno nesto… meko na dodir, nema nikakvih zila i nije bolno-osim na jaki pritisak. Dr mi je uzeo krv da iskljuci infekciju i radili mi ultrazvuk. Meni se tkivo (koje je u dojci) pocelo stvarati bas tu ispod pazuha, i zato je nateceno. Ima i mlecne kanale unutra. Ne znam jel se koja sretala sa takvim ili cula, al eto ja prvi put cujem. Od previse hormona, telo je pocelo da stvara mlecne zlezde i tkivo dojke (posto sam isla u IVF). Leka nema, kako trudnoca odmice ono ce rasti, to jest kako se pune kanali mlekom, kad prestanem sa dojenjem povuci ce se. Ali ako budem dojila, imacu stalne upale tu jer mleko nema izlaz i stvarace zacepljenje mlecnih kanala. Samo da drzim hladne obloge i da ne nosim tesno. Evo slika, cisto da vidite od prilike kako izgleda.
Citala sam o ovom u knjizi o dojenju. Nije cesto, ali je normalno i povuci ce se. Tako da nemoj brinut. Pisalo je i da moze i mlijeko ici van, ali vidim da pises da kod tebe to nece biti slucaj. Nadam se da nece previse smetati, a svakako ce se povuci!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Freyakompletic presladak
Birdy tako bi i svaka od nas trebala al ja sve cekam do sad mi se dva puta samo desilo da me neko pusti preko reda i moram pohvaliti covjeka koji prodaje kesten u parku vec par puta mi je dao vecu porciju i prvu me usluzio iako je ogroman red 😍😂
Sleenajbolja ti je ta odluka da promjenis doc jer nema potrebe da te svaki put prepada, drago mi je da je drugi doc vidio da je sve ok
Piba ja imam bas cesto to stezanje stomaka ko grudva bude i popusti vecinom je bez bola al je bas neugodno i pocela sam da imam blage grceve kao da cu dobiti al nista jako
Leoniprvi put ovo vidim al bitno je da ce se povuci
-
-Danas sam zavrsila kupovinu za bolnicu i sitnica za bebu, ostaje jos apoteka al to mogu i naknadno.
-Neko je pominjao ukocenost prstiju to imam svako jutro i u desnoj ruci imam sve manje snage ne mogu nista ni nositi ni otvoriti boli po citav dan, jutros su mi prsti otekli i nikako ih nisam mogla saviti.
- uhhh ja najcesce spavam na desnom boku to mi je jedino udobno
Da li neku od vas przi ispod grudi narucito na mjestu gdje je zeludac nema nikakve otecenosti, crvenila al je bol povrsna nije unutrasnja i konstantna kao opekotina?
Da li pri jacem pokretu tj ustajanju ili pomjeranju imate osjecaj kao da ce vam crijevo popucati, u donjem dijelu stomaka kao da ga neko povuce bas jako ne znam bolje objasniti i bol bude bas jaka i tupa?
Bas lijepo sto imas ovakve situacije. To bas usreci.
Ja cu svakako do kraja zivota biti obzirnija prema trudnicama jer sam tek sad svjesna da to nije lako :)
A imam u planu izgurat se na mup-u kad cu mijenjat dokumente kao sto je netko vec danas pisao (tnx na ideji) jer se ljudi nece buniti, ali rijetko tko ce predloziti da trudnica ide preko reda. Tesko mi je sad vec dugo stajati, dobijem kontrakcije brzo kad stojim
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Leoni dobro da nije nista ozbiljnije. Nadam se da nece puno smetati i raditi probleme, cini mi se da sam negdje cula/citala o tome. Ne znam kako si uspjela da ti ucita direktno sliku, to je nekad i zgodnije nego link. Za link u google upises image upload i odaberes neku str.koja to nudi, ucitas sliku i kopiras link i tu ga samo zalijepis.
Tierra potpisujem ovo za cekanje u redu. Ja sam isto sad svjesnija da to sto netko izgleda dobro i ne savija se od bolova ne znaci da je u redu. I sama sam bila na mirovanju i puno mi je znacilo ne cekati redove u bolnici. Tko zna koja je jos trudnica u takvoj situaciji ili je nesto drugo muci pa jos mora cekati. Super mi je bio jedan blagajnik u dm-u koji me pozvao preko reda i jednom sam vidjela guzvu jer je bila akcija pa je njihov zastitar pozvao trudnocu da ude prije drugih. To bi trebalo biti normalno. Oni valjda posebno paze na trudnice jer kad krenu pelene one su im najveci potrosaci 🤣
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Previse slobodnog vremena danas pa vam saljem sliku Amelie i mame :)
https://ibb.co/6rkLW33
A mogla sam spremit torbu za rodiliste ☺️
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Leoni ja ti imam tu “trecu cicu” kako je ja zovem vec godinama. U srednjoj skoli je postalo kao oteceno i lagano bolno, nakon niza pretraga ultrazvukom utvrdjeno da ta oteklina ima mlijecne kanalice i sve i da je to treca dojka. Bolilo me prije menstruacije i nakon nje bi oteklina splasnula. Sad u trudnoci se ponasa kao i prava cica, boli me i dosta je oteklo. Moguce da si to ti imala godinama prije, samo je sada to u trudnoci buknulo. Ne vjerujem da je zbog ivf-a iskreno jer su meni rekli da je to dosta cesto i da se s tom predispozicijom rodis, ali pitanje je kad ce se aktivirati. Ugl, nista jako strasno. Bit ce to sve super. Mene jedino isto strah malo dojenja, al kazu mi da ne brinem.
Nelanr nemam te tegobe koje opisujes, ali vjerujem da je to sve dio trudnickih cari!
Tierra etoo jos jedna prezgodna trudnica! Divne ste!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Danas se nisam usojela javiti, citala sam, ali nesto me mobitel zezao, al evo sad izgleda sluša 😂
Posto sam citala onako preko dana puno sam zaboravila, al necete se ljutiti 😊
Luu drago mi je da si uspjela doci do doktorice i antibiotika vjerujem da ce sad sve biti ok
Znam da je i jedna svadbica danas trebala biti pa se nadam da ste se fino proveli i čestitam 🎆🎉
Tierra predobro izgledas zaista
Slee Super sto se sad mozes malo odlijepiti od kreveta 😂 mislim da ce ti setnjice dobro doci, jer kad si tako u kuci stalno imas vremena o svacemu razmisljati i svasta ti naumpada, ovako ces moci malo ispuniti dan
Leoni nisam nikad tako nesto vidjela, a nadam se da ti nece praviti probleme i da te nece puno boliti
Eto to sam zapamtila 🤦🤷
Moja mala spava vec sat i pol, ja malo raspremila nered koji je ostavila za sobom 😂 i nadam se da cu uskoro i ja uspjeti zaspati
Vama zelim sto ugodniju noć
Brze ste s temama pa vas ni ne stignem pratiti što sve pišete.. 🙉 tek kad uhvatim vremena onda vas čitam ..
Stvarno ste sve predivne trudnice.. 🤩 ova grupa baš ima sve odreda predivne buduće mame.. 🤗 kad barem nebi imale tegobe ili neke komplikacije bilo bi nam još ljepše.. ali sve su to čari trudnoće.. 🤷♀️ svaka trudnoća je drugačija a kako ide k kraju normalno da je sve gore i teže.. 🥴 vidjet ćete, ja nisam vjerovala, ali tako je.. svakim danom sve je gore.. sve me više bole leđa, prepone, trtica, zdjelica, ne mogu stajat na nogama jer mi radi pritisak na zdjelicu, užasno mi bude slabo, jedva da sjedim tj. više sam u poluležećem položaju, hodam baš usporeno, ko 🐧, okretanje u krevetu i ustajanje je baš bolno, dišem na škrge, skrivam podočnjake od neispavanosti..🙈 a grčeva i kontrakcija je sve više .. uz to još beba daje prave karate udarce 🙊 tako da ja jedva čekam da ovo završi.. 😚 ostalim curama koje su bliže mojim tjednima također želim da što lakše dočekate bebice a vama ostalima da skupite još snage jer prave tegobe tek počinju 😘
Želim vam svima ugodan produženi vikend.. pazite na sebe.. još 1 dan i ulazimo u 11. mj. kad nam sigurno stižu prve bebe ove teme 🤎
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji