Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    30. Listopad 2021. 13:16

freya_444

Meni stigao kompletić za izlazak iz rodilišta, uzela sam broj 56, nadam se da će stat u to 😁🥰😍😍
    https://ibb.co/1vzt9Np

Preslatko je i stat ce sigurno 😉 a gdje si uzela ako nije tajna ?

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Jagodica1988
    30. Listopad 2021. 13:22

Mum of four

Jagodica1988

Pozdravljam vas i ja danas, citam skoro svaki dan ali ne pisem tako cesto pa da se malo javim 😊

Jelenko - cestitam, i ja u pon ulazim u 26.tjedan. Nekako mi ovi tjedni brzo prolaze, kad se sjetim onih pocetnih, trajali su mi kao godine! 🤣 Bas se pitam kako cs biti na kraju!

Freya - koji predivan kompletic!! 😍😍 Gdje si ga nabavila?
    Je li netko mozda narucivao baby robicu iz Sinsaya?

Ja prijavljujem sad vec malo cescu i zescu zgaravicu 😒🙄 Kupila sam danas Gattart tablete za to pa cu uzeti navecer jednu da vidim hoce pomoci. Rennie tableta nema, kazu da je nestasica…ali i na ovima pise da smiju trudnice 🙂

Zelim vam svima lijep i opusten vikend! 🤗

Ja s narucivala,trebala bi mi sad u utorak stic

Super, javi kako si zadovoljna kad stigne! Cini mi se da ima zgodnih stvari a cijene nisu visoke 😊

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

freya_444
    30. Listopad 2021. 13:23

LadyD

freya_444

Meni stigao kompletić za izlazak iz rodilišta, uzela sam broj 56, nadam se da će stat u to 😁🥰😍😍
    https://ibb.co/1vzt9Np

Preslatko je i stat ce sigurno 😉 a gdje si uzela ako nije tajna ?

https://www.facebook.com/Tweety-Baby-Shop-NOVI-366254550688719/

Lucija 16.12.2021.💗

LadyD
    30. Listopad 2021. 13:23

Slee

Evo mene s pregleda. Mali je opet drzao ruke u tom polozaju, ali je u jednom trenutku izravnao jednu ruku koju smo bolje vidjeli, a pred kraj lagano i ovu drugu koja je bila ispod te druge. Ovaj doktor se smatra da je to prirodan polozaj bebe i da mozda samo tako voli drzati sakice i da je bitno da smo vidjeli da zglob radi i da je izravnao bar na trenutak, ali da svakako popratim. Priznao je da n cak ne bi ni isao za tim, ali sad kako sam mu rekla i kad gleda istina je da on drzi ruke u tako neobicnom polozaju, ali da to ne mora nista znaciti. Ne vjeruje da je neka teska dijagnoza jer bi se vidjela ostecenja ili na mozgu ili kraljeznici i na niftiju, a jedino sto eventualno moze biti je da je malo zalezao u tom polozaju zbog manjka prostora, ali da svakako popratimo i dalje situaciju. Ja jesam malo mirnija, ali opet ne znam hocu li moc prestat razmisljati o tome. Voljela bi da danas nije drzao tako ruke uopce, ali sam sretna sto je danas bar malo pomaknuo sto sam ja na svoje oci i vidjela. Mislim da mi stvarno ne trebaju ovi stresovi u trudnoci i ako ne odem kog drugog gin planiram ovoj svojoj rec da mi ne govori vise takve neke gluposti koje nista ne moraju znaciti, a mene samo uspanice i ucine me anksioznom.
    Sto se tice mirovanja - on smatra da stvarno ne moram tako strogo mirovati i da mogu sve umjereno. Naravno da necu pretjerivati u sjedenju, da necu nositi tesko, pretjerano se umarati, saginjati kao neke niskorizicne trudnice, ali ne vidi problem u tome da umjereno budem aktivna, stovise.

Luu drago mi je da si uspjela srediti sve! Jos taj urin odnesi i super!
    Jelena sretan put!
    Mimof4 super na dobrom pregledu.
    Freya preslatkiii je kompletic!
    Jelenko cestitam na dvoznamenkastom broju, i ja cu uskoro!

Bas mi je drago da si malo mirnija i nadam da ce bebica biti  opustenija iduci puta da se nebrines toliko ... nemoj se stresati toliko nego sad kad si dobila dopustenje obuci se ljepo i u laganu setnjicu da malo razbistris glavu i napunis energije. Nadam se da ces me poslusati 😘 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Jagodica1988
    30. Listopad 2021. 13:24

freya_444

Jagodica1988

Pozdravljam vas i ja danas, citam skoro svaki dan ali ne pisem tako cesto pa da se malo javim 😊

Jelenko - cestitam, i ja u pon ulazim u 26.tjedan. Nekako mi ovi tjedni brzo prolaze, kad se sjetim onih pocetnih, trajali su mi kao godine! 🤣 Bas se pitam kako cs biti na kraju!

Ja prijavljujem sad vec malo cescu i zescu zgaravicu 😒🙄 Kupila sam danas Gattart tablete za to pa cu uzeti navecer jednu da vidim hoce pomoci. Rennie tableta nema, kazu da je nestasica…ali i na ovima pise da smiju trudnice 🙂

Hvala ti 🥰
    Naručila s Tweety baby shop NOVI na fejsu, imaju puuuno lijepih kompletića i dostava je kako želite- pošta, tisak itd. Pamuk je baš mekan i imaju puno izbora :)
    Ja sam naručivala nešto sa Sinsaya, čini mi se da je robica nekako manja nego realne veličine. 🙈

Idem bas pogledati taj tweety baby shop, ovaj tvoj kompletic je krasan! I dobro da znam za ovo s velicinama za Sinsay, hvala! 😃

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

LadyD
    30. Listopad 2021. 13:30

freya_444

Jagodica1988

Hvala ti 🥰
    Naručila s Tweety baby shop NOVI na fejsu, imaju puuuno lijepih kompletića i dostava je kako želite- pošta, tisak itd. Pamuk je baš mekan i imaju puno izbora :)
    Ja sam naručivala nešto sa Sinsaya, čini mi se da je robica nekako manja nego realne veličine. 🙈

I pomislila sam na Tweety 😆 jedva cekam dragog da me vozi tamo da prepipm sve i da kupim najmanje 4 kompletica i jos par stvarcica  😂😂😂😂😂  imaju mi najbolju ponudu sto se tice tih nekih sarenih malo za promjenu od moje roze epidemije 😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    30. Listopad 2021. 13:34

Malo sam vam napunila postove... hvala za utjehu 😘💗 i kako se kaze novi dan - nove pobjede💪...  pa se ja ljepo odo obuci i kupit sebi sampitu i krempitu i veliki sladoled 😂😂😂 i  nadam se da ce dan bit slađi 😂😂😂😂 uzivajte mi i da nam svima vikend prođe bezbrizan i siguran 😉😘💪

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Mum of four
    30. Listopad 2021. 13:40

LadyD

Malo sam vam napunila postove… hvala za utjehu 😘💗 i kako se kaze novi dan - nove pobjede💪… pa se ja ljepo odo obuci i kupit sebi sampitu i krempitu i veliki sladoled 😂😂😂 i nadam se da ce dan bit slađi 😂😂😂😂 uzivajte mi i da nam svima vikend prođe bezbrizan i siguran 😉😘💪

Nažalost znam kako ti je,evo meni moj muž stalno putuje,jedino nedjeljom bude doma al navečer opet na put...godišnji nema jer  u tom poslu firma nema zamjenu za njega,u ove tri godine nikad nije bio ni na bolovanju😒 

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Birdy 🧚🏻
    30. Listopad 2021. 14:35

Meaa Fotka ti je predivna  🥰 15 kg?? ne vidi see
    Beaa curica ti je divnaa, budite ponosni, i izdrzat ce sve kako si rekla 🙏😊
    Mamasita i ja se malo zanijela na zalandu 🙈 uzela papuce i slafrog za bolnicu, i haljinu sebi za izlaz iz bolnice 😊
    Anna nadam se da ces uspjeti na toj dijeti 🤞
    Bela le bas te razumijem, ja sam nekako mislila da mi je ovo jedina trudnoca i onda uopce ne radim stvari koje zelim ni ne uzivam kako sam imala u planu - ali nadam se da je sve to priprema za najljepse doba 🥰😅 nadam se 
    LadyD hvala ti 💗 da dobro je da idem cesce, samo sto idem javnim prijevozom i pjehe pa mi zato malo dosta.. morat cu uskoro ipak taxijem.. jos ako ce kisa iduci tjedan ☔️
    JosipaB sretnoo danas 👰
    eeny super da je zavrsila izolacija 💪daa jos malo i mi bi trebale biti spremne
    Slee hvala na podrsci, a ja tebi saljem puno puno snage da izdrzis.. definitivno se slazem da ti ovakav pristup gin ne odgovara, pogotovo tvome karakteru te prijasnjim iskustvima koje si prosla, jos jedno misljenje svakako trebas.. i ja bih poludila nakon svih pregleda i niftya da nesto nije u redu .. drago mi da je danas bilo pomaka u zglobu mislim da je to jaako vazno🙏💗 sada stvarno probaj ne misliti vise o tome..
    Luu zao mi radi bubrega, nadam se da cim prije antibiotik krene djelovati..😇
    Jelenas sretan put 🥰 ja ove godine propustam, moozda iduci vikend na kratko samo, bojim se ipak duzih putovanja u ovakvoj situaciji..
    Ciribiribelamare pa i ti uzivaj onda domeka 🥰

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Birdy 🧚🏻
    30. Listopad 2021. 14:39

Freya kompletic 🥰
    Scarlet dobro dosla nam natrag 😊 evo i ja jucer rjesavala Petrinjsku (promjena prezimena)- mislila sam da nece biti guzve kao svi su na grobljima 😅 zabluda..
    I prvi puta sam otisla negdje prek reda sama - jer nitko nebi pustio niti ista rekao a vide svi kakav trbuh imam i stojim - tako da sam se bas odvazila 💪mislim si ak sad necu, necu nikad onda imati prednost 😂 cekam sada tri tjedna osobnu, a ostalo cu samo javiti svima mailom.. i rjesavati nekad poslije.. dobro da sam i ovo uspjela sada
    I jos jednu scenu da podijelim - kad sam se vracala prema trgu neki stranac ispred mene baci kutiju cigareta na travu - a sve puno koseva okolo - toliko mi je digao tlak da sam mu morala reci i ici pokazati da je ovo kos za smece! Na engleskom sto isto izbjegavam 🤣 fakat sam druga osoba 🤷‍♀️😁

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.