Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alexandraaa90
    31. Listopad 2021. 13:49

Leoni to ti se sigurno dogodilo jer si lezala na ledjima.  Kazu da u visokim tjednima ne valja lezati na ledjima i rekli su da se desi bas ono sto se tebi desilo sinoc.  Ja se toliko bojim svega da sam cak svjesna kad i kako se okrecem... 
    Danas mi je bas neki cudan dan, to pomjeranje sata me izbaci iz ravnoteze.  
    I ne mogu vjerivati da sutra prelazimo na dvoznamenkasti broj 😍💪

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

freya_444
    31. Listopad 2021. 13:58

Pa ja sam napravila još prošli tjedan kad su bile akcije, ali nema naznaka da paket stiže. 😔😭

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    31. Listopad 2021. 14:13

Zalndo meni je stigla prva narudzba za dva-tri dana, a ova od zadnjeg dana akcije nije jos stigla. 
    Treca cica ja isto nemam bradavicu, samo je tako kao tkivo, ali rekla je gin da ce nakon poroda splasnuti na staro. Ne vidi se to tako jako, ali mene bas zna boliti onako kao sto boli i cica u trudnoci. Ma bitno da nije nista strasno
    Piba joj, bas mi zao da te to tako muci, moguce da su ti grcici i od toga jer mene uvijek grci dolje trbuh kao menstrualno prije nego obavim wc. 

Meni danas isto neki cudan dan, muz otisao na Krk do groblja, ja cekam mamu pa cu do nje. Od jutros nemam pojma sto cu sama sa sobom, presporo mi vrijeme prolazi. Vjerujem da je vama s djecom ova promjena jos gore legla.
    Danas me jedino usrecilo kad sam prekrizila i listopad u kalendaru. Pocela sam krizt dane otkad lezim (doslovno) i to me bas opusta i kad pogledam koliko sam ih vec prekrizila mi bude wooow vrijeme zapravo bas brzo prolazi! https://ibb.co/JF7csJQ 
    Jos dvaput ovoliko moram iskrizati i eto me do termina

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Leoni
    31. Listopad 2021. 14:30

Alexandra joj ne znas kakav je to osecaj bio 🙈 i bolje je da si svesna da ti se ne desi... ali moj skok iz kreveta je bio fenomen! Izvinjavala sam se onda bebi 🙄😅 
    Izvini, sta znaci zvonamenkasti broj? 
    .
    Da se nadovezem da je i meni cudan dan. Eto ja spavala do 10sati (sto je po starom vremenu 11) a nilad tako dugo ne spavam... i bas sam jos pospana 😅 sigurno moja anemija je kriva za tu umornost. 
    Evo nas u prvom danu u 28. nedelji i sa +11,5 kg 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

LadyD
    31. Listopad 2021. 14:46

Samo cu vas pozdravit jer nikako da pohvatam danas o cemu ste pisale..  bas sam na 0 sa koncentracijom...
    Cestitke na punim tjednima jucer i danas i nadam se ljepom danu i danas jer ste mi bas pozitivne.😘 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Ri
    31. Listopad 2021. 14:52

Jelenko evo jedan recept od moje mame koji mi uvijek pomogne : 2 limuna na četiri dijela , 2 naranče isto , jednu veliku kapulu - ne cisti je neka sve ostane na njoj samo je prereži nožem lagano na 4 djela ali neka ostane u komadu - kuhaj to oko sat vremena i kad se malo ohladi dodaj med ( ono da nije bas vruće ) , pijuckaj to koliko hoćeš , toplo naravno . Meni uvijek pomogne - ne brini zbog kapsule nećeš je osjetiti . 
    Drugi recept , poprzis šećer ( karameliziras) i dodaš mlijeko- , neka prokuha i neka se sav šećer fino rastopi , to bas probaj popiti koliko možeš vruce - za iskašljavanje je super . Pokušaj dosta odmarati , proći će . Sretno 

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

• Lilli07
    31. Listopad 2021. 14:54

Leoni dvoznamenkasti = dvocifreni broj 😁

• Zelena36
    31. Listopad 2021. 14:55

Leoni, meni se to dogadjalo u doba kad sam imala napdaje panike... Uzasan osjecaj..
    Za kasalj mi je super med i kurkuma
    Ili caj od lovora.. Uvijek pomogne

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

Leoni
    31. Listopad 2021. 15:00

Lilli jasno, ali sta oznacava u ovom slucaju? Dvocifreni broj nedelja ?? 🙂🤨 na to sam mislila.. 
    zelena mora da si nesto pomesala, nemam kasalj, to mi se desilo u snu.

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

Bela_le
    31. Listopad 2021. 15:06

Uljecem samo poslat sliku https://ibb.co/WPSHcDx
    Cijeli dan pripremamo za zabavu pa cu iscitat sta ste pisale kad odu gosti

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.