Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lorena3009
    31. Listopad 2021. 11:07

Jelenko93

Nemam inhalator🤷‍♀️

Meni ti za kašalj kad me uvati ništa ne pomogne koliko ovo. 2 žlice meda i ocidi limun. Pomisaj ta 2 sastojaka i pojedi polako na žlicu. Kašalj a pogotovo suhi ko rukom odnese ode... 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

MissBlue
    31. Listopad 2021. 11:10

Jagodica uzela sam Persil sensitive gel, taj je rodici preporučila pedijatrica. 😊
    -
    Lorena baš jesam mirnija, hvala ti! ❤️❤️❤️
    Ma sigurna sam i ja da će se to riješiti, šogorica je farmaceut i već mi je dala preporuke što da uzimam nakon ture antibiotika čisto preventivno da ne bih imala probleme dalje. 😊
    -
    Jelenko probaj se inhalirati, u lonac kipuće vode stavi čaj od kamilice, pokrij se ručnikom i udiši samo. To bi ti moralo omekšati taj šljam da se ne naprežeš toliko kad iskašljavaš.
    -
    Freya ako si naručila sad kad su bili ovi popusti vjerojatno im malo duže treba. Meni je inače stiglo kroz par dana. 

Birdy 🧚🏻
    31. Listopad 2021. 12:32

freya_444

Cure koje ste naručivala sa Zalanda, koliko ste čekale na dostavu? Znači meni nikako da taj paket krene 😤

Freya Meni vec dva paketa stigla, narucena prvi i drugi dan ove akcije! 🧐 i to cak jucer a subotom inace nema dostava cini mi se (radi se o ZG), iduci tjedan jos ocekujem - nadam se da ce i tebi iduci tj 🤞
    Slee bas si me nasmijala opisom, i nadem se totalno u njemu 😂
    Jelenko93 samo se ti ispisi, i ja se tako ispusem 😜 Mislim prodaju ti sirup a pise da nije za trudnice! 🤨 dobro da si ga vratila
    Tierra super izgledate vas dvije  😍 da i ja sam cekala prvo u redu i dobro kazes nitko nece pustit a i nece ti zamjeriti sto sama odes preko reda 👌 sretno!

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

• piba7
    31. Listopad 2021. 12:52

Bok svima :)
    Jao što ja ne volim ovo pomicanje sata. Mala je od 5 na nogama, cijeli stan je prehodala i razvukla sve igračke u 5 ujutro. Nadam se da ćemo se brzo prilagoditi novom tajmingu.
    Jako zavidim vama koje trcite odmah ujutro na wc, vjerujete mi  budite sretne zbog toga.
    Ja i dalje imam užasnih problema, danas sam opet bila na wc-u nakon 4, 5 dana. Mislila sam da ću roditi koliko me sve grcilo i bolilo i sad mi naravno krvare hemoroidi i sve popratno. Najviše me naravno strah da se ne počnem otvarati od naprezanja. Grozno grozno.

• Lilli07
    31. Listopad 2021. 13:03

Jelenko evo Luu ti je napisala probaj se tako inhalirati malo da omeksas to... A kod nas u apotekama nista ne daju, meni dragi kad je htio da uzme za bilo sta nikad nista nisu dali bez preporuke doktora. Samo paracetamol
    Meni za grlo također pomogne caj s limunom i đumbirom i medom

• piba7
    31. Listopad 2021. 13:14

Vezano uz Zalando, ja sam napravila narudžbu onaj dan kad je bilo 50% na obuću - u utorak. Pošiljka mi je dostavljena jučer - u subotu.

aurora12
    31. Listopad 2021. 13:19

freya_444

Cure koje ste naručivala sa Zalanda, koliko ste čekale na dostavu? Znači meni nikako da taj paket krene 😤

Ja sam 25.10. narucila i jucer je stiglo samo nisam bila doma pa moram u postu. To je robica koju sam narucila prvi dan kad je bilo 50%.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Lorena3009
    31. Listopad 2021. 13:22

piba7

Jao što ja ne volim ovo pomicanje sata. Mala je od 5 na nogama, cijeli stan je prehodala i razvukla sve igračke u 5 ujutro. Nadam se da ćemo se brzo prilagoditi novom tajmingu.
    Jako zavidim vama koje trcite odmah ujutro na wc, vjerujete mi budite sretne zbog toga.
    Ja i dalje imam užasnih problema, danas sam opet bila na wc-u nakon 4, 5 dana. Mislila sam da ću roditi koliko me sve grcilo i bolilo i sad mi naravno krvare hemoroidi i sve popratno. Najviše me naravno strah da se ne počnem otvarati od naprezanja. Grozno grozno.

A zeno bas mi te ža😔 Ne mogu virovat da ti ništa ne pomaže. Pitaj u utorak dr za savjet. Ja u bolnici 4,5 dana nisam mogla na wc, i od grčenja sam mislila da cu izludit. Još hemoroide imas😵😵 Jesi provala čepiće? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Leoni
    31. Listopad 2021. 13:28

Cure eto ako se susretnete sa tim, nemojte se plasiti, zato sam vam pisala i slikom docarala 🙂 hvala na lepim zeljama.
    Srecan ulazak svakoj u novoj nedelji 🥰🥰
    Slee nisam ja to nikada primetila ranije, pa ni tokom ciklusa me nije bolelo kao tebe 🤷🏻‍♀️ Eto sad sam se prvi put srela sa time da postoji to. Eh, da, nalazila sam taj izraz "treca sisa", cak ima i onih koje imaju kao bradavicu pa im tu izadje mleko, ja to nemam 🤷🏻‍♀️ Imam samo onaj viseci mladez... Dr je rekla da od hormona poludi to i da se nekome javi, i onda se nadovezala za IVF, mozda i ona nije strucna toliko, zato me salje u sredu kod tog specijaliste. Ali razloga za brigu nema 🙂 ma uspecemo mi to sa dojenjem. 
    Taya istina da sa vremenom bude gore 😅 ja sam oko 20tt rekla ginu da me sve boli, a on me utesio "tek ce te boleti" 🙈 
    Freya meni je muka od magnezijuma, pa mi dodje da povratim... i moja noc je bila jako losa, ali sam se nekako naspavala.. pokusaj odmoriti sad preko dana. 
    Josipa cestitke jos jednom 🥳🥳
    Bella i ja cekam na slikicu ☺️ Drago mi je da se kod tebe bar malo smirila situacija i da ces vec sa svojom dr da vidis sta i kako. 
    .
    Ja sam nocas dozivela nesto slicno gusenju i skoroj nesvestici!!! Samo sam se probudila i osetila da nemam vazduha doboljno i skocila iz kreveta, nakon 5 sekundi bilo bolje. Lezala sam na ledjima kad sam se probudila, pa se pitam jel ima to veze??? Znam da je preporuka na levom boku da se spava, i da ne valja na ledjima zbog mogucnosti da beba pritisne arteriju, ali tokom spavanja ja bas ne znam kako se okrecem... Jel se desavalo nekoj slicno?? 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

• piba7
    31. Listopad 2021. 13:33

Lorena3009

piba7

Jako zavidim vama koje trcite odmah ujutro na wc, vjerujete mi budite sretne zbog toga.

A zeno bas mi te ža😔 Ne mogu virovat da ti ništa ne pomaže. Pitaj u utorak dr za savjet. Ja u bolnici 4,5 dana nisam mogla na wc, i od grčenja sam mislila da cu izludit. Još hemoroide imas😵😵 Jesi provala čepiće?

Tek iduću srijedu imam pregled. A znaš kako me sa skraćenim i omeksanim cerviksom strah naprezati se i tiskati. A s obzirom na trenutno stanje s hemoroidima, očekujem kaos nakon poroda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.