Freya kompletić je preslatku, mi imamo par kompletića 56 ali još ne znam u čemu ćemo izaći. 😅
-
Lorena riješila i urin i popila antibiotik.
Odmah sam bolje čim znam da sam nešto poduzela u vezi upale. Lijevi bubreg je u pitanju, pa ležim na desnom boku, jer inače boli. Cijela sam se ukočila već, ali nije to ništa strašno, sve se da preživit za bebija. 😁😁
-
Slee drago mi je da si bar malo mirnija. Nadam se da će bebi na sljedećem pregledu biti opušteniji što se ručica tiče. 🙌🏻
-
Leoni baš sam neki dan naletjela na video žene koja ima isto to, samo što ona može i mlijeko istisnuti van. Ma biti će ti to sve okej. ☺️
-
Tierra baš si zgodna trudnica. 😍
-
Ja sam se danas baš naspavala, prvi put nakon ne znam koliko. Izbacila sam kavu radi bubrega i uvela čaj od matičnjaka i mislim da mi je to dobitna kombinacija za san. 😁
-
Ja šoping planiram riješiti do kraja 11.mj, da sam mirna onda do termina. Imamo jednu sobu u kući di samo trpamo stvari za bebu i već je sad krcata. 😅 Krevetić još čeka u kutiji, moramo ofarbati spavaću prije nego ga postavimo, a ostalo ću onda laganini.
S koliko tt ste krenule prati robicu? Ja sam mislila krenuti početkom 12 mj, tada ću biti 33 tj, makar sam ja već sad nabavila deterdžent za pranje. 😅
Osjetim ti po poruci da si dosta mirnija i bas mi je drago❤️❤️❤️ Sve si lipo uspila sredit. Ta upala bubrega kazu da je jako cesta kod trudnica. I kamen. Rodica mi ga je imala u 1.trudnoci i to taman ovako u tjednima ka i mi.... Sve će to sad bit dobro😘😘😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Jutro cure, zavidim svima koje od jutra trče na wc🤣
Mene sredina leđa bole kao da me netko letvom prebio vjerojatno jer sam sinoć nekak sfrkana zaspala na kutnoj u boravku pa se nekad prebacila u sobu🤷♀️
Ova moja prehlada ne posustaje imam osjećaj da mi bude tako do poroda, nos sve više curi nikako da stane ali ovaj kašalj koji je toliki iscrpljujuć i tjera na povraćanje koliko se napinjem je izluđujuć, stvarno sam mislila da će već proći, ali ako se ništa ne smanji idem u utorak opet kod svoje dr jer me stvarno muči, znam da moram to iskašljat van ali dosta mi je🙄 Najviše me iznerviralo neki dan, znači idem ja nešto poduzet i odem u ljekarnu i kažem da mi daju nešto što trudnice smiju za lakše iskašljavanje, oni mi daju neki sirup jaglac i propolis reko dobro, platim i to ne baš jeftino, izađem van i vidim da piše da se ne preporuča trudnicama i dojiljama, odem kod svog gin pokažem mu on sliježe ramenima, kao ako piše da se ne preporuča onda je tako ali kako hoću, sva zbunjena vraćam se u ljekarnu njima nije jasno zašto nebi smjela, nema nekih specijalnih sastojaka ali kako hoću i tako ja između farmaceuta i ginekologa moram odlučit i kažem na kraju neka mi to storniraju i vrate novce i tako sam otišla bez ičega što bi mi olakšalo kašalj😒😶
Malo sam se raspisala, ne zamjerite, ali baš me iznerviralo🙉
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jagodice hvala na info, iako i ja nekako ciljam crni petak u nadi da ce popusti biti veci. Meni svi ovi popusti ispod 20% kao da ni nisu popusti, razmazili nas zalando i about you 😂
Luu bas mi je drago da se osjecas smirenije sada, a uskoro ce i bol proc!
Lorena ma i kod ovog je inace 600, ali nije radio bas kompletni pregled nego samo malo da vidi malome rukice i taj razgovor,
Jelenko znaci tebe i dalje taj kasalj muci. Imas li inhalator?

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Nemam inhalator🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Cure koje ste naručivala sa Zalanda, koliko ste čekale na dostavu? Znači meni nikako da taj paket krene 😤

Lucija 16.12.2021.💗
Nemam inhalator🤷♀️
Meni ti za kašalj kad me uvati ništa ne pomogne koliko ovo. 2 žlice meda i ocidi limun. Pomisaj ta 2 sastojaka i pojedi polako na žlicu. Kašalj a pogotovo suhi ko rukom odnese ode...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Jagodica uzela sam Persil sensitive gel, taj je rodici preporučila pedijatrica. 😊
-
Lorena baš jesam mirnija, hvala ti! ❤️❤️❤️
Ma sigurna sam i ja da će se to riješiti, šogorica je farmaceut i već mi je dala preporuke što da uzimam nakon ture antibiotika čisto preventivno da ne bih imala probleme dalje. 😊
-
Jelenko probaj se inhalirati, u lonac kipuće vode stavi čaj od kamilice, pokrij se ručnikom i udiši samo. To bi ti moralo omekšati taj šljam da se ne naprežeš toliko kad iskašljavaš.
-
Freya ako si naručila sad kad su bili ovi popusti vjerojatno im malo duže treba. Meni je inače stiglo kroz par dana.
Cure koje ste naručivala sa Zalanda, koliko ste čekale na dostavu? Znači meni nikako da taj paket krene 😤
Freya Meni vec dva paketa stigla, narucena prvi i drugi dan ove akcije! 🧐 i to cak jucer a subotom inace nema dostava cini mi se (radi se o ZG), iduci tjedan jos ocekujem - nadam se da ce i tebi iduci tj 🤞
Slee bas si me nasmijala opisom, i nadem se totalno u njemu 😂
Jelenko93 samo se ti ispisi, i ja se tako ispusem 😜 Mislim prodaju ti sirup a pise da nije za trudnice! 🤨 dobro da si ga vratila
Tierra super izgledate vas dvije 😍 da i ja sam cekala prvo u redu i dobro kazes nitko nece pustit a i nece ti zamjeriti sto sama odes preko reda 👌 sretno!

👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Bok svima :)
Jao što ja ne volim ovo pomicanje sata. Mala je od 5 na nogama, cijeli stan je prehodala i razvukla sve igračke u 5 ujutro. Nadam se da ćemo se brzo prilagoditi novom tajmingu.
Jako zavidim vama koje trcite odmah ujutro na wc, vjerujete mi budite sretne zbog toga.
Ja i dalje imam užasnih problema, danas sam opet bila na wc-u nakon 4, 5 dana. Mislila sam da ću roditi koliko me sve grcilo i bolilo i sad mi naravno krvare hemoroidi i sve popratno. Najviše me naravno strah da se ne počnem otvarati od naprezanja. Grozno grozno.

Jelenko evo Luu ti je napisala probaj se tako inhalirati malo da omeksas to... A kod nas u apotekama nista ne daju, meni dragi kad je htio da uzme za bilo sta nikad nista nisu dali bez preporuke doktora. Samo paracetamol
Meni za grlo također pomogne caj s limunom i đumbirom i medom

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji