Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alexandraaa90
    31. Listopad 2021. 08:51

Jutro cure.  Bas ste mi zabavne danas 😊 ali drago mi je da ste raspolozene.  Ja sam jucer malo izasla iz kuce, imala sam mali izlet...  Ali doslovno mali jer su mi noge tako slabe da mi klecaju....  I konstantno imam neku kocnicu u glavi...  Ali sam bar mirnija nego prije.  

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Lorena3009
    31. Listopad 2021. 09:18

Jutro cure moje, u mene sinoc teška nesanica. Probudila se u 1 počelo me grcit u kuku od lezanja. Pa se na drugi bog namistila pa me malo grcilo u stomaku. Nije jako, blagi grcici. Do nekih 2 sata. Pa sam se digla i malo prošetala po kuci i pomoglo mi. 
    Nisam mogla do 4 zaspat, odma filmovi u glavi😵 Jer nemam baš često grčenja u stomaku od kad sam na magneziju. Probudila se u 7 oči ka 2 franje😂😂😂  Melani je jutros bas bila aktivna, malo je na jednoj strani malo na drugoj, i počela je bas reagirat na muža mi. On mi tapse prstima po stomaku evo nje odma😂😂😂😂 Nadam se da ste mi sve dobro❤️

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Slee
    31. Listopad 2021. 09:40

Jutro jos jednom, ja zaspala opet. Drago mi je da se i druge pronalaze u mojim opisima sebe, neka nisam jedina prljava i smrdljiva! 
    Jana idem kod Skunce. 
    Aurora ja sam se pikala po novom satu sat ranije, ali planiram sutra pola sata kasnije pa preksutra jos pola sata tako da dodjem na svoje staro vrijeme. 
    Lorena ma nece nista ti grcici, ti si dolje ipak sad zasticena.
    Aleksandra ja te totalno kuzim, meni dr dao dozvolu da se krecem, a ja i dalje ko mrtva ukopana na kaucu

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Ri
    31. Listopad 2021. 09:41

Dobro jutro trudnice ! Čestitam svima na dobrim pregledima , vrijeme leti , evo smo  i mi punih  29 tjedana . Bas jutros prvi put velika bol u ledjima ali dobro je sada , možda zbog ovog jednog sata spavanja duže 😂 Joga mi je puno pomogla , idem doduše 2 puta tjedno ali i sama malo radim kad mi se da . 
    Evo ja počinjem ovaj tjedan sa kupovinom - znaci nemam ništa osim 4 bodija 😂 Dobro je i to za početak . I to sam uzela 56 , sve prijateljice mame savjetovale da je bolje uzeti mrvicu veće . 
    Nego recite mi da li koja od vas ima iskustva sa Peg Perego kolicima ? Ja sam malo proučavala i čini mi se da ćemo uzeti njihova Book lounge , veloce ili futura , sve su 3u1 . Sto se tiče krevetića biti će prvo u dječijoj sobi jer je naša malena pa ćemo uzeti onu kao košaricu sa postoljem - to može do nekih 5,6 mjeseci koliko sam skužila . Uglavnom kreće šoping ludilo , nadam se da će sve biti gotovo kroz mjesec dana ( planiramo urediti sobicu ) i onda relax do poroda . 
    Inače moja malena je jako aktivna , ponekad mislim da uopće ne spava 😂 Doktor he rekao da je to dobro , ali zna biti malo i zamarajuće , ali neka ona uživa i neka se javlja , ja presretna  , čak i tati svaki put kad stavi ruku na trbuh pa bude oduševljen . 
    Želim vam svima lijepu nedjelju i da se odmarate sto vise jer stižu termini polako 🥰🤰
    Sretno svim curama koje imaju preglede ovaj tjedan , da sve bude u redu 🌸

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

• Lorena3009
    31. Listopad 2021. 10:00

Slee

Jutro jos jednom, ja zaspala opet. Drago mi je da se i druge pronalaze u mojim opisima sebe, neka nisam jedina prljava i smrdljiva!
    Jana idem kod Skunce.
    Aurora ja sam se pikala po novom satu sat ranije, ali planiram sutra pola sata kasnije pa preksutra jos pola sata tako da dodjem na svoje staro vrijeme.
    Lorena ma nece nista ti grcici, ti si dolje ipak sad zasticena.
    Aleksandra ja te totalno kuzim, meni dr dao dozvolu da se krecem, a ja i dalje ko mrtva ukopana na kaucu

Svi se pronalazimo u tvom opisu😂😂
    I dr mi je reka da je normalno da osjetimo grcice, jer ipak se sirimo. I da je to sasvim normalno... I ja sam ukopana uz dozvolu dr koja je stavljala prsten da mogu koliko toliko normalno, al moja kaze isto ti miruj😂😂 i ovaj dr privatno mi je reka da ne moram bit ukopana u krevet Al da po kuci ništa tesko ne radim. A ja opet ležim veliku većinu. 23 sata u danu😂😂😂😂😂

08.02.21. Procurila😥

Slee
    31. Listopad 2021. 10:03

Mi jucer platili 300 kn za misljenje drugog doktora koji kaze da mogu laganini sve, muz ce me kad tad sprasit s kauca da ne propadnu pare 😂😂😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Jagodica1988
    31. Listopad 2021. 10:07

Jutro! 😊 Info za cure koje sopingiraju: Bubamara i Baby center imaju 15% na sve danas i sutra pa ako ste planirale uzeti nesto tamo, dobra je prilika. Ja i dalje kao ciljam na black friday, samo se nadam da tad popusti nece biti manji od ovih sada 🤣

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

MissBlue
    31. Listopad 2021. 10:12

Freya kompletić je preslatku, mi imamo par kompletića 56 ali još ne znam u čemu ćemo izaći. 😅
    -
    Lorena riješila i urin i popila antibiotik.
    Odmah sam bolje čim znam da sam nešto poduzela u vezi upale. Lijevi bubreg je u pitanju, pa ležim na desnom boku, jer inače boli. Cijela sam se ukočila već, ali nije to ništa strašno, sve se da preživit za bebija. 😁😁
    -
    Slee drago mi je da si bar malo mirnija. Nadam se da će bebi na sljedećem pregledu biti opušteniji što se ručica tiče. 🙌🏻
    -
    Leoni baš sam neki dan naletjela na video žene koja ima isto to, samo što ona može i mlijeko istisnuti van. Ma biti će ti to sve okej. ☺️
    -
    Tierra baš si zgodna trudnica. 😍
    -
    Ja sam se danas baš naspavala, prvi put nakon ne znam koliko. Izbacila sam kavu radi bubrega i uvela čaj od matičnjaka i mislim da mi je to dobitna kombinacija za san. 😁
    -
    Ja šoping planiram riješiti do kraja 11.mj, da sam mirna onda do termina. Imamo jednu sobu u kući di samo trpamo stvari za bebu i već je sad krcata. 😅 Krevetić još čeka u kutiji, moramo ofarbati spavaću prije nego ga postavimo, a ostalo ću onda laganini. 
    S koliko tt ste krenule prati robicu? Ja sam mislila krenuti početkom 12 mj, tada ću biti 33 tj, makar sam ja već sad nabavila deterdžent za pranje. 😅

• Jagodica1988
    31. Listopad 2021. 10:23

Luu

Freya kompletić je preslatku, mi imamo par kompletića 56 ali još ne znam u čemu ćemo izaći. 😅
    -
    Lorena riješila i urin i popila antibiotik.
    Odmah sam bolje čim znam da sam nešto poduzela u vezi upale. Lijevi bubreg je u pitanju, pa ležim na desnom boku, jer inače boli. Cijela sam se ukočila već, ali nije to ništa strašno, sve se da preživit za bebija. 😁😁
    -
    Slee drago mi je da si bar malo mirnija. Nadam se da će bebi na sljedećem pregledu biti opušteniji što se ručica tiče. 🙌🏻
    -
    Leoni baš sam neki dan naletjela na video žene koja ima isto to, samo što ona može i mlijeko istisnuti van. Ma biti će ti to sve okej. ☺️
    -
    Tierra baš si zgodna trudnica. 😍
    -
    Ja sam se danas baš naspavala, prvi put nakon ne znam koliko. Izbacila sam kavu radi bubrega i uvela čaj od matičnjaka i mislim da mi je to dobitna kombinacija za san. 😁
    -
    Ja šoping planiram riješiti do kraja 11.mj, da sam mirna onda do termina. Imamo jednu sobu u kući di samo trpamo stvari za bebu i već je sad krcata. 😅 Krevetić još čeka u kutiji, moramo ofarbati spavaću prije nego ga postavimo, a ostalo ću onda laganini.
    S koliko tt ste krenule prati robicu? Ja sam mislila krenuti početkom 12 mj, tada ću biti 33 tj, makar sam ja već sad nabavila deterdžent za pranje. 😅

Koji deterdzent za pranje si uzela za bebinu robicu? 

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

• Lorena3009
    31. Listopad 2021. 10:27

Slee

Mi jucer platili 300 kn za misljenje drugog doktora koji kaze da mogu laganini sve, muz ce me kad tad sprasit s kauca da ne propadnu pare 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ti do on radi reci da si setala😂😂😂😂😂😂😂
    300 kn pregled u privatnika? Jebote ja svom svaki misec 600😵😵  Al dobro, nije nam za jer ja samo od njega odem mirnija i nije mi za niti kune. 

08.02.21. Procurila😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani