Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    31. Listopad 2021. 10:03

Mi jucer platili 300 kn za misljenje drugog doktora koji kaze da mogu laganini sve, muz ce me kad tad sprasit s kauca da ne propadnu pare 😂😂😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Jagodica1988
    31. Listopad 2021. 10:07

Jutro! 😊 Info za cure koje sopingiraju: Bubamara i Baby center imaju 15% na sve danas i sutra pa ako ste planirale uzeti nesto tamo, dobra je prilika. Ja i dalje kao ciljam na black friday, samo se nadam da tad popusti nece biti manji od ovih sada 🤣

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

MissBlue
    31. Listopad 2021. 10:12

Freya kompletić je preslatku, mi imamo par kompletića 56 ali još ne znam u čemu ćemo izaći. 😅
    -
    Lorena riješila i urin i popila antibiotik.
    Odmah sam bolje čim znam da sam nešto poduzela u vezi upale. Lijevi bubreg je u pitanju, pa ležim na desnom boku, jer inače boli. Cijela sam se ukočila već, ali nije to ništa strašno, sve se da preživit za bebija. 😁😁
    -
    Slee drago mi je da si bar malo mirnija. Nadam se da će bebi na sljedećem pregledu biti opušteniji što se ručica tiče. 🙌🏻
    -
    Leoni baš sam neki dan naletjela na video žene koja ima isto to, samo što ona može i mlijeko istisnuti van. Ma biti će ti to sve okej. ☺️
    -
    Tierra baš si zgodna trudnica. 😍
    -
    Ja sam se danas baš naspavala, prvi put nakon ne znam koliko. Izbacila sam kavu radi bubrega i uvela čaj od matičnjaka i mislim da mi je to dobitna kombinacija za san. 😁
    -
    Ja šoping planiram riješiti do kraja 11.mj, da sam mirna onda do termina. Imamo jednu sobu u kući di samo trpamo stvari za bebu i već je sad krcata. 😅 Krevetić još čeka u kutiji, moramo ofarbati spavaću prije nego ga postavimo, a ostalo ću onda laganini. 
    S koliko tt ste krenule prati robicu? Ja sam mislila krenuti početkom 12 mj, tada ću biti 33 tj, makar sam ja već sad nabavila deterdžent za pranje. 😅

• Jagodica1988
    31. Listopad 2021. 10:23

Luu

Freya kompletić je preslatku, mi imamo par kompletića 56 ali još ne znam u čemu ćemo izaći. 😅
    -
    Odmah sam bolje čim znam da sam nešto poduzela u vezi upale. Lijevi bubreg je u pitanju, pa ležim na desnom boku, jer inače boli. Cijela sam se ukočila već, ali nije to ništa strašno, sve se da preživit za bebija. 😁😁
    -
    Slee drago mi je da si bar malo mirnija. Nadam se da će bebi na sljedećem pregledu biti opušteniji što se ručica tiče. 🙌🏻
    -
    Leoni baš sam neki dan naletjela na video žene koja ima isto to, samo što ona može i mlijeko istisnuti van. Ma biti će ti to sve okej. ☺️
    -
    -
    Ja sam se danas baš naspavala, prvi put nakon ne znam koliko. Izbacila sam kavu radi bubrega i uvela čaj od matičnjaka i mislim da mi je to dobitna kombinacija za san. 😁
    -
    Ja šoping planiram riješiti do kraja 11.mj, da sam mirna onda do termina. Imamo jednu sobu u kući di samo trpamo stvari za bebu i već je sad krcata. 😅 Krevetić još čeka u kutiji, moramo ofarbati spavaću prije nego ga postavimo, a ostalo ću onda laganini.
    S koliko tt ste krenule prati robicu? Ja sam mislila krenuti početkom 12 mj, tada ću biti 33 tj, makar sam ja već sad nabavila deterdžent za pranje. 😅

Koji deterdzent za pranje si uzela za bebinu robicu? 

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

• Lorena3009
    31. Listopad 2021. 10:27

Slee

Mi jucer platili 300 kn za misljenje drugog doktora koji kaze da mogu laganini sve, muz ce me kad tad sprasit s kauca da ne propadnu pare 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ti do on radi reci da si setala😂😂😂😂😂😂😂
    300 kn pregled u privatnika? Jebote ja svom svaki misec 600😵😵  Al dobro, nije nam za jer ja samo od njega odem mirnija i nije mi za niti kune. 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Lorena3009
    31. Listopad 2021. 10:29

Luu

-
    -
    -
    -
    -
    -

Osjetim ti po poruci da si dosta mirnija i bas mi je drago❤️❤️❤️ Sve si lipo uspila sredit. Ta upala bubrega kazu da je jako cesta kod trudnica. I kamen. Rodica mi ga je imala u 1.trudnoci i to taman ovako u tjednima ka i mi.... Sve će to sad bit dobro😘😘😘

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Jelenko93
    31. Listopad 2021. 10:32

Jutro cure, zavidim svima koje od jutra trče na wc🤣
    Mene sredina leđa bole kao da me netko letvom prebio vjerojatno jer sam sinoć nekak sfrkana zaspala na kutnoj u boravku pa se nekad prebacila u sobu🤷‍♀️
    Ova moja prehlada ne posustaje imam osjećaj da mi bude tako do poroda, nos sve više curi nikako da stane ali ovaj kašalj koji je toliki iscrpljujuć i tjera na povraćanje koliko se napinjem je izluđujuć, stvarno sam mislila da će već proći, ali ako se ništa ne smanji idem u utorak opet kod svoje dr jer me stvarno muči, znam da moram to iskašljat van ali dosta mi je🙄 Najviše me iznerviralo neki dan, znači idem ja nešto poduzet i odem u ljekarnu i kažem da mi daju nešto što trudnice smiju za lakše iskašljavanje, oni mi daju neki sirup jaglac i propolis reko dobro, platim i to ne baš jeftino, izađem van i vidim da piše da se ne preporuča trudnicama i dojiljama, odem kod svog gin pokažem mu on sliježe ramenima, kao ako piše da se ne preporuča onda je tako ali kako hoću, sva zbunjena vraćam se u ljekarnu njima nije jasno zašto nebi smjela, nema nekih specijalnih sastojaka ali kako hoću i tako ja između farmaceuta i ginekologa moram odlučit i kažem na kraju neka mi to storniraju i vrate novce i tako sam otišla bez ičega što bi mi olakšalo kašalj😒😶
    Malo sam se raspisala, ne zamjerite, ali baš me iznerviralo🙉

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Slee
    31. Listopad 2021. 10:41

Jagodice hvala na info, iako i ja nekako ciljam crni petak u nadi da ce popusti biti veci. Meni svi ovi popusti ispod 20% kao da ni nisu popusti, razmazili nas zalando i about you 😂
    Luu bas mi je drago da se osjecas smirenije sada, a uskoro ce i bol proc! 
    Lorena ma i kod ovog je inace 600, ali nije radio bas kompletni pregled nego samo malo da vidi malome rukice i taj razgovor, 
    Jelenko znaci tebe i dalje taj kasalj muci. Imas li inhalator? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Jelenko93
    31. Listopad 2021. 10:49

Nemam inhalator🤷‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

freya_444
    31. Listopad 2021. 10:58

Cure koje ste naručivala sa Zalanda, koliko ste čekale na dostavu? Znači meni nikako da taj paket krene 😤

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.