Javljam da sam uspjela riješiti. Zvala me ujutro doktorica opće prakse, nisam ju shvatila dal je uspjela doći do nalaza ili ne, ali poslala mi je antibiotik. Pošto moram i urinokulturu raditi, rekla je nek predam urin prije nego počnem uzimati antibiotik. S obzirom da ne mogu više prvu jutarnju, rekao je striček iz mikrobiologije nek prođe barem 4 sata od zadnjeg mokrenja, al pošto sam trudnica čim duže mogu, a meni se već sada piški (zadnje je bilo prije 40 min 😅). Ukoliko dođe do bilo kakvih promjena tipa da ne mogu mokriti ili povraćanje ili da ne mogu sniziti temp rekla je odmah se javiti u ginekološku ambulantu u bolnici.
Tako mi je lakše odmah ne mogu vam opisati. Hvala vam na utjehi, nemate pojma koliko mi znači. ❤️
Nisam inače nikad bila paničar, ali otkako sam trudna ostala, paničarim na sve, kakva budem tek kad beba dođe. 😭
Slee tebi sretno na pregledu, vjerujem da nije ništa, ali bolje za psihu da provjeriš.
Za promjenu ginekologa se slažem. Ja prije svakog pregleda imam grč, umjesto da s veseljem idem. Htjela sam ga promijeniti još prije nego sam ostala trudna, ali nikako da dođe na red, a sad u trudnoći mi je to nekako previše posla, a i privatni gin. su u drugom gradu, pa mi je to i puno vožnje s obzirom da sam na mirovanju.
Jutro cure, da vam svima prođe lijepo vikend bez obzira na ovo tmurno vrijeme 🤗
Ja danas pala ispod stotke, baš mi lijepo to vidjet a sutra ulazim u 26i tjedan 😁😍
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Dobro jutro okruglice moje!
Meni klasika, noć prošla u buđenju za dva pišanja plus preznojila sam se kao i svaku noć, baš me po noći izgleda opere to sve, a po danu sam okej 🤣 i da, skužila sam da su mi se počeli kočiti prsti na rukama po noći, al eto i to je normalno u trudnoći. Se još kojoj to događa?
Slee, sretno danas i javi se obavezno 😊
Bela, drago mi je zbog mirne noći, neka bude što više takvih noći i dana dok ne dođeš u termin 😊
Mala & Mumof4 kako prošlo pregledi jučer? Niste nam se javile.
Ugodan vikend vam želim svima 💋💋
Imam ja! Svako jutro moram razgibat zglobove da se otkoče. Nekad 1 prst, nekad cijela šaka. Sad vidim kako je mojoj baki od 85 😂
Nesanica me ne muči, cijeli sam život spavalica, dotuć će me bebin ritam buđenja i dojenja. Da bar i muževi imaju funkcionirajuće sise 😶
--
Slee bit će sve ok, samo imaš paničnu doktoricu. Nekad je to dobro, al nekad je to ono šta nam ne treba.
--
Josipab neka vam je sa srićom! 🥰
33👩❤️👨32
Jutro cure, da vam svima prođe lijepo vikend bez obzira na ovo tmurno vrijeme 🤗
Ja danas pala ispod stotke, baš mi lijepo to vidjet a sutra ulazim u 26i tjedan 😁😍
Uuuu, čestitam! 😎
Pratim te u stopu. 😁
U roku keks će ovo bit grupa bez trudnica, a mjesecima izgleda kao da dani sporo teku 😂
33👩❤️👨32
Istinaaa, mislim da će sad ti dani samo curit, nadam se pozitivno😁
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Slee sretno danas na pregledu, javi nam se čim stigneš. Ja sam u prvoj trudnoći samo prestala ići svom ginekologu i počela ići privatno jer je bio grozan, hladan, neljubazan i nezainteresiran.
Netko je spominjao bolove u šakama, u prvoj trudnoći sam imala uzasne grceve u listovima po noći i svako jutro bi se budila sa skroz ukocenim rukama, svi zglobovi na rukama su me boliti, nisam mogla otvoriti bocu vode, a kamoli nešto više od toga. Grozno mi je to bilo. To se zove sindrom karpalnog tunela i javlja se u trudnoći. Za sad još nemam s tim problema, nadam se da ni neću imati.
Javljam da sam uspjela riješiti. Zvala me ujutro doktorica opće prakse, nisam ju shvatila dal je uspjela doći do nalaza ili ne, ali poslala mi je antibiotik. Pošto moram i urinokulturu raditi, rekla je nek predam urin prije nego počnem uzimati antibiotik. S obzirom da ne mogu više prvu jutarnju, rekao je striček iz mikrobiologije nek prođe barem 4 sata od zadnjeg mokrenja, al pošto sam trudnica čim duže mogu, a meni se već sada piški (zadnje je bilo prije 40 min 😅). Ukoliko dođe do bilo kakvih promjena tipa da ne mogu mokriti ili povraćanje ili da ne mogu sniziti temp rekla je odmah se javiti u ginekološku ambulantu u bolnici.
Tako mi je lakše odmah ne mogu vam opisati. Hvala vam na utjehi, nemate pojma koliko mi znači. ❤️
Nisam inače nikad bila paničar, ali otkako sam trudna ostala, paničarim na sve, kakva budem tek kad beba dođe. 😭
Slee tebi sretno na pregledu, vjerujem da nije ništa, ali bolje za psihu da provjeriš.
Za promjenu ginekologa se slažem. Ja prije svakog pregleda imam grč, umjesto da s veseljem idem. Htjela sam ga promijeniti još prije nego sam ostala trudna, ali nikako da dođe na red, a sad u trudnoći mi je to nekako previše posla, a i privatni gin. su u drugom gradu, pa mi je to i puno vožnje s obzirom da sam na mirovanju.
Uff drago mi je da si uspjela riješiti 🤞🤞🤞💪
Lucija 16.12.2021.💗
Dobro jutro okruglice moje!
Meni klasika, noć prošla u buđenju za dva pišanja plus preznojila sam se kao i svaku noć, baš me po noći izgleda opere to sve, a po danu sam okej 🤣 i da, skužila sam da su mi se počeli kočiti prsti na rukama po noći, al eto i to je normalno u trudnoći. Se još kojoj to događa?
Slee, sretno danas i javi se obavezno 😊
Bela, drago mi je zbog mirne noći, neka bude što više takvih noći i dana dok ne dođeš u termin 😊
Mala & Mumof4 kako prošlo pregledi jučer? Niste nam se javile.
Ugodan vikend vam želim svima 💋💋
Imam ja! Svako jutro moram razgibat zglobove da se otkoče. Nekad 1 prst, nekad cijela šaka. Sad vidim kako je mojoj baki od 85 😂
Nesanica me ne muči, cijeli sam život spavalica, dotuć će me bebin ritam buđenja i dojenja. Da bar i muževi imaju funkcionirajuće sise 😶
–
Slee bit će sve ok, samo imaš paničnu doktoricu. Nekad je to dobro, al nekad je to ono šta nam ne treba.
–
Josipab neka vam je sa srićom! 🥰
Da da tako i meni, ali brzo se otkoče..za sada samo po noći mi se ukoče, al nije strašno 😁
Lucija 16.12.2021.💗
Meni stigao kompletić za izlazak iz rodilišta, uzela sam broj 56, nadam se da će stat u to 😁🥰😍😍
https://ibb.co/1vzt9Np
Lucija 16.12.2021.💗
Bas mi je drago da ste uspili rijesit😁😁 Vjerojatno je došla do nalaza cim ti je pustila antibjotik❤️ Znaci uspit ces danas odnit urin u bolnicu? Odlicnooooo😁😁😁 kako se sad osjećaš?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji