Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissBlue
    30. Listopad 2021. 09:43

Javljam da sam uspjela riješiti. Zvala me ujutro doktorica opće prakse, nisam ju shvatila dal je uspjela doći do nalaza ili ne, ali poslala mi je antibiotik. Pošto moram i urinokulturu raditi, rekla je nek predam urin prije nego počnem uzimati antibiotik. S obzirom da ne mogu više prvu jutarnju, rekao je striček iz mikrobiologije nek prođe barem 4 sata od zadnjeg mokrenja, al pošto sam trudnica čim duže mogu, a meni se već sada piški (zadnje je bilo prije 40 min 😅). Ukoliko dođe do bilo kakvih promjena tipa da ne mogu mokriti ili povraćanje ili da ne mogu sniziti temp rekla je odmah se javiti u ginekološku ambulantu u bolnici. 
    Tako mi je lakše odmah ne mogu vam opisati. Hvala vam na utjehi, nemate pojma koliko mi znači. ❤️
    Nisam inače nikad bila paničar, ali otkako sam trudna ostala, paničarim na sve, kakva budem tek kad beba dođe. 😭

Slee tebi sretno na pregledu, vjerujem da nije ništa, ali bolje za psihu da provjeriš.
    Za promjenu ginekologa se slažem. Ja prije svakog pregleda imam grč, umjesto da s veseljem idem. Htjela sam ga promijeniti još prije nego sam ostala trudna, ali nikako da dođe na red, a sad u trudnoći mi je to nekako previše posla, a i privatni gin. su u drugom gradu, pa mi je to i puno vožnje s obzirom da sam na mirovanju. 

Jelenko93

Jutro cure, da vam svima prođe lijepo vikend bez obzira na ovo tmurno vrijeme 🤗
    Ja danas pala ispod stotke, baš mi lijepo to vidjet a sutra ulazim u 26i tjedan 😁😍

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Upitnica_st

freya_444

Dobro jutro okruglice moje!
    Meni klasika, noć prošla u buđenju za dva pišanja plus preznojila sam se kao i svaku noć, baš me po noći izgleda opere to sve, a po danu sam okej 🤣 i da, skužila sam da su mi se počeli kočiti prsti na rukama po noći, al eto i to je normalno u trudnoći. Se još kojoj to događa?
    Slee, sretno danas i javi se obavezno 😊
    Bela, drago mi je zbog mirne noći, neka bude što više takvih noći i dana dok ne dođeš u termin 😊
    Mala & Mumof4 kako prošlo pregledi jučer? Niste nam se javile.
    Ugodan vikend vam želim svima 💋💋

Imam ja! Svako jutro moram razgibat zglobove da se otkoče. Nekad 1 prst, nekad cijela šaka. Sad vidim kako je mojoj baki od 85 😂
    Nesanica me ne muči, cijeli sam život spavalica, dotuć će me bebin ritam buđenja i dojenja. Da bar i muževi imaju funkcionirajuće sise 😶
    --
    Slee bit će sve ok, samo imaš paničnu doktoricu. Nekad je to dobro, al nekad je to ono šta nam ne treba.
    --
    Josipab neka vam je sa srićom! 🥰

33👩‍❤️‍👨32

• Upitnica_st
    30. Listopad 2021. 09:46

Jelenko93

Jutro cure, da vam svima prođe lijepo vikend bez obzira na ovo tmurno vrijeme 🤗
    Ja danas pala ispod stotke, baš mi lijepo to vidjet a sutra ulazim u 26i tjedan 😁😍

Uuuu, čestitam! 😎
    Pratim te u stopu. 😁
    U roku keks će ovo bit grupa bez trudnica, a mjesecima izgleda kao da dani sporo teku 😂

33👩‍❤️‍👨32

Jelenko93
    30. Listopad 2021. 09:56

Istinaaa, mislim da će sad ti dani samo curit, nadam se pozitivno😁

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• piba7
    30. Listopad 2021. 10:17

Slee sretno danas na pregledu, javi nam se čim stigneš. Ja sam u prvoj trudnoći samo prestala ići svom ginekologu i počela ići privatno jer je bio grozan, hladan, neljubazan i nezainteresiran.
    Netko je spominjao bolove u šakama, u prvoj trudnoći sam imala uzasne grceve u listovima po noći i svako jutro bi se budila sa skroz ukocenim rukama, svi zglobovi na rukama su me boliti, nisam mogla otvoriti bocu vode, a kamoli nešto više od toga. Grozno mi je to bilo. To se zove sindrom karpalnog tunela i javlja se u trudnoći. Za sad još nemam s tim problema, nadam se da ni neću imati.

freya_444
    30. Listopad 2021. 10:34

Luu

Javljam da sam uspjela riješiti. Zvala me ujutro doktorica opće prakse, nisam ju shvatila dal je uspjela doći do nalaza ili ne, ali poslala mi je antibiotik. Pošto moram i urinokulturu raditi, rekla je nek predam urin prije nego počnem uzimati antibiotik. S obzirom da ne mogu više prvu jutarnju, rekao je striček iz mikrobiologije nek prođe barem 4 sata od zadnjeg mokrenja, al pošto sam trudnica čim duže mogu, a meni se već sada piški (zadnje je bilo prije 40 min 😅). Ukoliko dođe do bilo kakvih promjena tipa da ne mogu mokriti ili povraćanje ili da ne mogu sniziti temp rekla je odmah se javiti u ginekološku ambulantu u bolnici.
    Tako mi je lakše odmah ne mogu vam opisati. Hvala vam na utjehi, nemate pojma koliko mi znači. ❤️
    Nisam inače nikad bila paničar, ali otkako sam trudna ostala, paničarim na sve, kakva budem tek kad beba dođe. 😭

Slee tebi sretno na pregledu, vjerujem da nije ništa, ali bolje za psihu da provjeriš.
    Za promjenu ginekologa se slažem. Ja prije svakog pregleda imam grč, umjesto da s veseljem idem. Htjela sam ga promijeniti još prije nego sam ostala trudna, ali nikako da dođe na red, a sad u trudnoći mi je to nekako previše posla, a i privatni gin. su u drugom gradu, pa mi je to i puno vožnje s obzirom da sam na mirovanju.

Uff drago mi je da si uspjela riješiti 🤞🤞🤞💪

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    30. Listopad 2021. 10:36

Upitnica_st

freya_444

Dobro jutro okruglice moje!
    Meni klasika, noć prošla u buđenju za dva pišanja plus preznojila sam se kao i svaku noć, baš me po noći izgleda opere to sve, a po danu sam okej 🤣 i da, skužila sam da su mi se počeli kočiti prsti na rukama po noći, al eto i to je normalno u trudnoći. Se još kojoj to događa?
    Slee, sretno danas i javi se obavezno 😊
    Bela, drago mi je zbog mirne noći, neka bude što više takvih noći i dana dok ne dođeš u termin 😊
    Mala & Mumof4 kako prošlo pregledi jučer? Niste nam se javile.
    Ugodan vikend vam želim svima 💋💋

Imam ja! Svako jutro moram razgibat zglobove da se otkoče. Nekad 1 prst, nekad cijela šaka. Sad vidim kako je mojoj baki od 85 😂
    Nesanica me ne muči, cijeli sam život spavalica, dotuć će me bebin ritam buđenja i dojenja. Da bar i muževi imaju funkcionirajuće sise 😶

Slee bit će sve ok, samo imaš paničnu doktoricu. Nekad je to dobro, al nekad je to ono šta nam ne treba.

Josipab neka vam je sa srićom! 🥰

Da da tako i meni, ali brzo se otkoče..za sada samo po noći mi se ukoče, al nije strašno 😁

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    30. Listopad 2021. 10:36

Meni stigao kompletić za izlazak iz rodilišta, uzela sam broj 56, nadam se da će stat u to 😁🥰😍😍 
    https://ibb.co/1vzt9Np

Lucija 16.12.2021.💗

• Lorena3009
    30. Listopad 2021. 10:58

Luu

Bas mi je drago da ste uspili rijesit😁😁 Vjerojatno je došla do nalaza cim ti je pustila antibjotik❤️ Znaci uspit ces danas odnit urin u bolnicu? Odlicnooooo😁😁😁 kako se sad osjećaš? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.