Garava sretno danas 🙏❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Mene su bas ulovile mučnine. Ne znam jel mi gore biti gladna ili kad pojedem nešto. Pece me cijela utoba, povraca mi se, grozno. Sad dok sam čitala ove vaše postove o majonezi mi se dizao želudac.
Ja i dalje imam smedi iscjedak.. a pregled tek kroz 2 tjedna.
Općenito se bas loše osjećam - glavobolja, umor, mučnine.
Zao mi je zbog mučnina 😪 al sve će to proći, sjeti se da tvoja mrvica raste i bit će sve ok. 💖
Nego, taj smeđi iscjedak…koje je točno boje, koliko obilno?
Ja sam išla jer sam imala.oskudan blago svijetlosmeđi iscjedak par dana i dala mi je doktorica Utrogestan. Sad više nema. Otišla sam kod nje i prije sljedećeg pregleda, nisam se htjela zezati s tim.
Ma bila sam već 3x na hitnoj. Dobila duphastone, pijem 2 ujutro, 2 navečer.
Doktor ne vidi hematom ni nista, ne zna od čega je krvarenje. Na prošlom pregledu 5+2 se vidjela GM i ZV, ali je bilo prerano za srceko. Tako da čekamo idući pregled.
Cure, kad se najranije može raditi Nifty i sl testovi, a da budu dovoljno pouzdani? Bilo bi dobro pričekati 12 tjedan jel?
Mislim da se nifty moze napraviti i prije 12.tjedna.
Lucija 16.12.2021.💗
Garava sretno na pregledu ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Molim vas sayuri i anitram.. Ajde se vi maknite sa naše grupe i otvorite sebi svoju gdje ćete tješit i savjetovat jedna drugu.. 🙋♀️ Nije mi jasno kako možete tako nekog napadati i upadati nam u grupu i napadat jadnu curu.. zar nema u vama ni trunke dobrote? Kako možete napadat ženu koja je sad trenutno najosjetljivija kao i vi same.. Barem bi vi morale imati suosjećanje.. Tu smo u grupi da jedna drugoj damo savjet, potporu a ne da pljujemo po drugima.. Svaka od nas je prošla puno toga i ovo stvarno nije ljepo od vas dvije.. Nekad je pametnije progutat riječi i šutit a ne sve komentirati.. I baš svejedno tko je iza kojeg profila, ako vam ne odg nešto jednostavno ne komentiraj.. A ne unosite nemir a još se nam niste ni pridružile.. I za kraj, stvarno vam želim sve najbolje u trudnoći, ja nisam takva kao vi pa da nekom to ne poželim, da sve prođe u najboljem redu, da budete zdrave i sretne 💜 ali ovdje s takvim komentarima niste ostavile dobar dojam..
Potpisujem od riječi do riječi. Otvorim forum i ne mogu vjerovati da se netko spusta na tako nisku razinu da napada i tjera ljude. Žao mi je ako je Nemamimena26 izbrisala profil i napustila grupu zbog ovih napada. 😔
Mene su bas ulovile mučnine. Ne znam jel mi gore biti gladna ili kad pojedem nešto. Pece me cijela utoba, povraca mi se, grozno. Sad dok sam čitala ove vaše postove o majonezi mi se dizao želudac.
Zao mi je zbog mučnina 😪 al sve će to proći, sjeti se da tvoja mrvica raste i bit će sve ok. 💖
Ja sam išla jer sam imala.oskudan blago svijetlosmeđi iscjedak par dana i dala mi je doktorica Utrogestan. Sad više nema. Otišla sam kod nje i prije sljedećeg pregleda, nisam se htjela zezati s tim.
Doktor ne vidi hematom ni nista, ne zna od čega je krvarenje. Na prošlom pregledu 5+2 se vidjela GM i ZV, ali je bilo prerano za srceko. Tako da čekamo idući pregled.
Cure, kad se najranije može raditi Nifty i sl testovi, a da budu dovoljno pouzdani? Bilo bi dobro pričekati 12 tjedan jel?
Mislim da nifty mozes vec od 10 tjedana
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Draga Piba, mislim da sam već pisala ovdje, i moja šogi i super frendica su imale krvarenja skoro prva tri mjeseca, nikome nije bilo jasno zašto. Bile su na visokim dozama progesterona i strogom mirovanju i sve je proslo dobro.
Da vas malo nasmijem i utješim...moja mama je pricala jučer svojoj najboljoj frendici kako i ja povremeno krvarim i imam problema s mokrenjem, i ova je rekla da su to sve sigurni znakovi da nosim dečka. Babske mudrosti 😂
Nifty moze u 10. tjednu, ali pouzdaniji je još koji tjedan kasnije.
Ginger e s tim babskim pricama se bas nasmijem, meni svi vicu da je decko jer vec imam stomacic, a nikom nije palo na pamet da je to jer je druga trudnoca hahaha
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Garava, i mi smo išli mužu kupovati sako i kosulje prosli tjedan...gori od najgore babe. 🙈
Sretno ti na pregledu danas, drzimo fige! 🥰🤞
Netko je pitao za kiselinu, Nelanr mislim...ja koristim Rennie za manje zgaravice i slicno, a za baš jako kiseline Reflustat. To je gel koji progutas, onako je ko šampon, ali stvarno super brzo pomaže i rjesava kiselinu. Oboje je sigurno i neškodljivo za trudnice.
Cure,
Jel ijedna ima problem s hemeroidima? Meni su se pojavili nakon prvog poroda, rijesila ih se nakon par mjeseci i sad opet problem, i to puno veci nego prije. Jako krvare. Ne znam sto smijem koristit u trudnoci?
Sortiraj odgovore
Najstariji