Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Svibanj 2021. 09:34

Sanjich 👶

Cure drage došla sam vam dat podršku, tebi Mašo pogotovo.. Ja nemam riječi više za nju, ona već godinu dana radi sranja po svakoj temi na forumu… Svadja sa mnom na lh trakicama jer sam isla komentirat i ja tamo ne pripadam jer sam na mpo.. Pa je napala cure koje ostanu brzo trudne kao da svaka mora patit ako ona pati i ne uspijeva, pa i jos je svadja na lh bilo i njenih najava odlazaka s foruma svako mj dana.. Pisala je i na mpo svakakve ruzne stvari nekoliko dana prije valentinova pa je eno tamo pise sad.. Doduse samo kad njoj teeba podrska nikom drugom je ne daje..ali neke cure to joa ne kuze jer ne stignu popratit sve njene svadje 😂😂 A vidila sam i na bebama kako te je počastila uvredama.. Ma sramota nek ju bude i cure koje podrzavaju njeno ludilo..
    A ti martina najbolje si napravi sama svoju temu zimske bebe i ti i tvoja sekta zlocestoce i bahatosti se tamo zadrzite a druge teme se manite..

Znas sta sad si ga pretjerala i to posteno. A privatno cu ti pisat na privatnu poruku jer ti znam ime i prezime. Sramota nek bude tebe i stid da znas da tako mozes pisat. Srami se. Sranja radis ti od prije nekoliko mjesecesi sa svojim pocecima svada.  Dok si bila na temi Lh nije ti smetala podrska od svih nas i dok smo te tijesile i ostalo. I di si ti bila kad sam JA DRUGIMA DAVALA PODRSKU pa i tebi kad si dosla na lh temu i presla na MPO. Ko prvo sama si tamo zapocela svade a zapocinjes i ovdje. Ne spominji se mog imena vise i ostavi me na miru jel ti jasno? A ostalo sta mislim o tebi ces dobiti privatno u poruci jer bi me bilo stid na tvom mjestu da drugi citaju o meni to. 

• Ana1987
    13. Svibanj 2021. 09:55

Onako otvorim forum svako toliko i šta moram čitati. MA kako vam se da širiti ovu negativnu energiju. 
    Mislila sam da će ovo biti krug ljudi s kojima ćeš moći podijeliti i dobro i loše i svakakve situacije. Kao što mi je bio slučaj u proljetnicama 2018. Ovo ne treba niti čitati. Pa jebote kad moram biti prosta, koji vam je klinac? kako imate energije ? šta koga briga koliko tko ima postova.? zar nismo tu svi s istim razlogom. 
    Uglavnom želim Vam svima ugodne trudnoće bez stresa i problema. 
    Ja se mičem odavde.
    Budite mi dobro 

• piba7
    13. Svibanj 2021. 09:58

mamasita05

Cure,
    Jel ijedna ima problem s hemeroidima? Meni su se pojavili nakon prvog poroda, rijesila ih se nakon par mjeseci i sad opet problem, i to puno veci nego prije. Jako krvare. Ne znam sto smijem koristit u trudnoci?

Mislim da možeš Acidosalus cepice (supozitorij za hemeroide). Pogledaj na internetu i pitaj doktora ali mislim da su oni ok za trudnice. Ja sam u prošlog trudnoći koristila njihove vaginalete kad sam imala gljivice.
    Kod mene je isti slučaj kao kod tebe s hemerodima - dobila ih nakon poroda I nikako ih se riješiti. Nekako ih držim pod kontrolom ali sad vidim da se ponovo pogoršalo.

Angel 🌼
    13. Svibanj 2021. 10:18

Ma ignorirajte ove dvije. Sigurno su u zivotu jako iskompleksirane i nesretne osobe pa se ovdje na forumu iskaljuju. Bas su smijesne. Mi ostale znamo da smo tu da izmjenimo iskustva i budemo podrska jedna drugoj 😊

nemamimena26
    13. Svibanj 2021. 10:50

Draga Garava 123, sretno na današnjem pregledu 
    Svim curama ovdje (one će znati koje su to), koje su od prvoga dana bile uz mene i prihvatile me ovdje u ovu malu virtualnu zajednicu, hvala vam od srca <3
    Divne ste!

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

• ginger39
    13. Svibanj 2021. 11:16

Tako je, bravo, Garava! Meni je ovdje baš lijepo i puno mi znači izmjenjivati iskustva s vama koje prolazite isto, i dobra i loša. I bilo bi mi žao da to nestane zbog upadica i frustracija nekih lijevih osoba. 
    Nemamimena26, drago mi je da si nam se vratila! 🤗

• XOXO
    13. Svibanj 2021. 11:45

piba7

freya_444

piba7

Mene su bas ulovile mučnine. Ne znam jel mi gore biti gladna ili kad pojedem nešto. Pece me cijela utoba, povraca mi se, grozno. Sad dok sam čitala ove vaše postove o majonezi mi se dizao želudac.
    Ja i dalje imam smedi iscjedak.. a pregled tek kroz 2 tjedna.
    Općenito se bas loše osjećam - glavobolja, umor, mučnine.

Zao mi je zbog mučnina 😪 al sve će to proći, sjeti se da tvoja mrvica raste i bit će sve ok. 💖
    Nego, taj smeđi iscjedak…koje je točno boje, koliko obilno?
    Ja sam išla jer sam imala.oskudan blago svijetlosmeđi iscjedak par dana i dala mi je doktorica Utrogestan. Sad više nema. Otišla sam kod nje i prije sljedećeg pregleda, nisam se htjela zezati s tim.

Ma bila sam već 3x na hitnoj. Dobila duphastone, pijem 2 ujutro, 2 navečer.
    Doktor ne vidi hematom ni nista, ne zna od čega je krvarenje. Na prošlom pregledu 5+2 se vidjela GM i ZV, ali je bilo prerano za srceko. Tako da čekamo idući pregled.
    Cure, kad se najranije može raditi Nifty i sl testovi, a da budu dovoljno pouzdani? Bilo bi dobro pričekati 12 tjedan jel?

Nipt testovi se vode pouzdani od 10tjedna. Iako je bolje pricekat jos tjedan dva jer tako rano postoji mogucnost da ne dobiju dovoljno fetalne frakcije i da se mora ponavljati. Onda izludis cekajuci nalaze tjednima. Moja preporuka je probat dogovorit pregled u 11 tjednu kod gin, pogledat dal je sve ok tad se vec mjeri i nuhalni nabor. I onda ako je sve ok radit nipt test isti ili sljedeci dan. Znaci ukoliko je vec na uzv vidljivo da nesto nedaj boze nije ok bezveze se trosi lova na nipt test. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Taya_
    13. Svibanj 2021. 11:52

Ja sam nipt test radila sa 10+6 tt. Naravno prvo je obavljen mini anamaly scan i tek onda uzet uzorak za Panoramu.. Na pregledu izmjeren mi je i nuhalni nabor.. Pošto je bilo sve u redu odlučila sam isti dan napraviti test i sad čekam rezultate.. 🤗

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

nemamimena26
    13. Svibanj 2021. 12:14

ginger39

Tako je, bravo, Garava! Meni je ovdje baš lijepo i puno mi znači izmjenjivati iskustva s vama koje prolazite isto, i dobra i loša. I bilo bi mi žao da to nestane zbog upadica i frustracija nekih lijevih osoba.
    Nemamimena26, drago mi je da si nam se vratila! 🤗

ginger39, lijepo je opet biti okružen ovakvim curama/ženama kao što ste vi ovdje. Slažem se sa svime što ste navele.

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

• avica
    13. Svibanj 2021. 12:45

Garava123 sretno na pregledu! 

Taya koliko se cekaju nalazi za panoramu? 

Ja danas recimo nemam mucninu, a zadnjih dana mi je bas dosta bilo mucno i odmah se onda brinem da nesto nije ok  

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.