Garava cestitam 😊🤗
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Čestitam!! ❤😘
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Hej cure samo da vam se brzinski javim jer moja saga sa dragim i kupovinom se nastavlja😂😂
Sve je uredu srce kuca 10.6 iduci pregled ❤️
Ljubim vas sve😘😘😘
Čestitke na super pregledu ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Garava ceatitam na pregledu i sreetno ti u kupovini haha
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Netko je bio ranije spomenuo kako jede crveno voće. e i ja isto, al sam tek sad to shvatila. par tjedana samo tamanim jagode, lagano mi ih je već dosta. nedavno si kupila maline i nestale su odmah. prije 3 dana kupila lubenicu i pojela sama, i danas mi cure sline na neki članak o prvim trešnjama :)
Jel ima još koje crveno voće da je sad sezona?
Btw. malo mi je bio povisen šećer pa ne znam jel moguće da je zbog puno voća?inače sam baš malo voća konzumirala
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Netko je bio ranije spomenuo kako jede crveno voće. e i ja isto, al sam tek sad to shvatila. par tjedana samo tamanim jagode, lagano mi ih je već dosta. nedavno si kupila maline i nestale su odmah. prije 3 dana kupila lubenicu i pojela sama, i danas mi cure sline na neki članak o prvim trešnjama :)
Btw. malo mi je bio povisen šećer pa ne znam jel moguće da je zbog puno voća?inače sam baš malo voća konzumirala
Ja ti imam gestacijski pa evo ti slikica dozvoljenog voca i gramaza https://ibb.co/PwRdmzP mozes dvije vocke dnevno, samo ne poslije 16 :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Ja ti imam gestacijski pa evo ti slikica dozvoljenog voca i gramazahttps://ibb.co/PwRdmzP mozes dvije vocke dnevno, samo ne poslije 16 :)
Hvala ti!!!
Moram malo smanjit svakako onda zbog tog šećera jer sam pojela 1kg lubenice :)
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Pozdrav trudnice, ulijecem ko padobranac u temu samo da cestitam Garavoj123 na super pregledu, bas mi je drago🤗
Pozdrav i Masi i Angel, sjecam vas se s teme Tko planira...kako ste cure?
Sretno i svim ostalima, uzivajte u trudnoci😊
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Jutro zene
Tierra i ja sam jela dosta jagoda, di si uspjela naci lubenicu i ja bi ju sad jela haha
Imam jedno malo neugodno pitanje za sve, mucim se s probavom, idem na wc otprilike svaki drugi dan i ovaj dan kad ne odem imam osjecaj da imam kamenje u stomaku, jel ima jos koja takav problem i kako si pomognete?
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro zene
Tierrai ja sam jela dosta jagoda, di si uspjela naci lubenicu i ja bi ju sad jela haha
Imam jedno malo neugodno pitanje za sve, mucim se s probavom, idem na wc otprilike svaki drugi dan i ovaj dan kad ne odem imam osjecaj da imam kamenje u stomaku, jel ima jos koja takav problem i kako si pomognete?
Pokušaj piti čašu Donata svaku večer prije spavanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji