Mene su bas ulovile mučnine. Ne znam jel mi gore biti gladna ili kad pojedem nešto. Pece me cijela utoba, povraca mi se, grozno. Sad dok sam čitala ove vaše postove o majonezi mi se dizao želudac.
Ja i dalje imam smedi iscjedak.. a pregled tek kroz 2 tjedna.
Općenito se bas loše osjećam - glavobolja, umor, mučnine.
Bas mi je žao što se toliko mučiš. Kolegica je imala slicnu situaciju s mučninama, dali su joj neke tablete da joj se to smiri. Mozda da pitas doktora?
Mene su bas ulovile mučnine. Ne znam jel mi gore biti gladna ili kad pojedem nešto. Pece me cijela utoba, povraca mi se, grozno. Sad dok sam čitala ove vaše postove o majonezi mi se dizao želudac.
Zao mi je zbog mučnina 😪 al sve će to proći, sjeti se da tvoja mrvica raste i bit će sve ok. 💖
Nego, taj smeđi iscjedak...koje je točno boje, koliko obilno?
Ja sam išla jer sam imala.oskudan blago svijetlosmeđi iscjedak par dana i dala mi je doktorica Utrogestan. Sad više nema. Otišla sam kod nje i prije sljedećeg pregleda, nisam se htjela zezati s tim.
Lucija 16.12.2021.💗
Drage moje, evo nas sa pregleda, 4mm imamo, srčeko je tu, kuca ❤ puno sam mirnija 🙏🙏 i sretna 🍀🤗
Hvala vam na podršci cijelo vrijeme koju sam imala od vas. 09.06., imamo novi pregled. Dobila sam popis što trebam izvaditi u laboratoriju, urin...
Ajme super, cestitam ❤❤ Ima li koja cura pregled sutra ili u petak? Ja sam u ponedjeljak i cini mi se da je jos netko tad.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Nemamimena, super, baš mi je drago! 🥰
Ja sam danas pricala sa svojom soc. ginekologinjom, bila je super. Sutra idem do nje odnijeti nalaze i po uputnice za lab. pretrage pa je rekla da ćemo se dogovoriti dalje za kontrole i bolovanje.
Hvala aurora12 🥰🙏
Ginger39 lijepo da si i ti uspjela danas napraviti nešto normalno i da imaš sa druge stranu normalnu ženu sa kojom možeš o svemu razgovarati 🍀
Samo polako, vjerujem u najbolje 🙏
Drage moje, evo nas sa pregleda, 4mm imamo, srčeko je tu, kuca ❤ puno sam mirnija 🙏🙏 i sretna 🍀🤗
Hvala vam na podršci cijelo vrijeme koju sam imala od vas. 09.06., imamo novi pregled. Dobila sam popis što trebam izvaditi u laboratoriju, urin…
Super etoo vidiš da je sve ok 💞
Baš mi drago 🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Joj i mene zadnja dva dana baš jako muči i to cijeli dan, čim otvorim oči, žedna i gladna a čim pomislim na hranu mi se diže želudac, i onda kad krenem jesti svakih dva sata trpam u sebe ko u bunar, ne znam da li mi je gore biti gladna ili sita, užas, danas mi se i na povračanje dizalo ali ništa nije izlazilo. Još i umor i glavobolja 🥴
Nemamimena super za pregled😊💕. Oprosti nisam zapamtila, koji si tjedan? 6?
Nemamimena super za pregled😊💕. Oprosti nisam zapamtila, koji si tjedan? 6?
Hvala ti 🙏 da, šesti tjedan. Kaže doktorica da je to super 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji