Drago mi je cure da su vam pregledi prosli uredu ❤️
Moj je u ponedjeljak i jedva cekam 🥳
Jesam bila sam Mateja draga hvala sta si me se sjetila 😘 hvala puno 💕
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Poznata mi je slika bilaaa pa sam si i misla da si to ti. Bas lijepo drzim fige tebi,a i drugim curamaa. Pocetak je uvijek tezak a i kraj😛 sretno svima i drz te se 😘
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Molim vas sayuri i anitram.. Ajde se vi maknite sa naše grupe i otvorite sebi svoju gdje ćete tješit i savjetovat jedna drugu.. 🙋♀️ Nije mi jasno kako možete tako nekog napadati i upadati nam u grupu i napadat jadnu curu.. zar nema u vama ni trunke dobrote? Kako možete napadat ženu koja je sad trenutno najosjetljivija kao i vi same.. Barem bi vi morale imati suosjećanje.. Tu smo u grupi da jedna drugoj damo savjet, potporu a ne da pljujemo po drugima.. Svaka od nas je prošla puno toga i ovo stvarno nije ljepo od vas dvije.. Nekad je pametnije progutat riječi i šutit a ne sve komentirati.. I baš svejedno tko je iza kojeg profila, ako vam ne odg nešto jednostavno ne komentiraj.. A ne unosite nemir a još se nam niste ni pridružile.. I za kraj, stvarno vam želim sve najbolje u trudnoći, ja nisam takva kao vi pa da nekom to ne poželim, da sve prođe u najboljem redu, da budete zdrave i sretne 💜 ali ovdje s takvim komentarima niste ostavile dobar dojam..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Znaci nas dvije smo na pregledu u ponedjeljak, a vidim da smo isti dan dobile plusic 😊 Nadam se da ce dobro proci i tvoj i moj 🤗💞
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Inače se ne volim miješati, ali ovo je ispalo totalno bezveze. Cura je izbrisala profil zbog ovog. Nema potrebe nikoga napadati. U zadnje vrijeme stalno izbijaju neke svađice svako malo na svakakvim temama, umjesto da budemo jedna drugoj potpora. Ja sam barem mislila da tome ovaj forum služi.
Ovakva negativa mi uopce ne treba u životu.
Stvarno cure niste u redu. 🙄😪
Lucija 16.12.2021.💗
Cure drage došla sam vam dat podršku, tebi Mašo pogotovo.. Ja nemam riječi više za nju, ona već godinu dana radi sranja po svakoj temi na forumu... Svadja sa mnom na lh trakicama jer sam isla komentirat i ja tamo ne pripadam jer sam na mpo.. Pa je napala cure koje ostanu brzo trudne kao da svaka mora patit ako ona pati i ne uspijeva, pa i jos je svadja na lh bilo i njenih najava odlazaka s foruma svako mj dana.. Pisala je i na mpo svakakve ruzne stvari nekoliko dana prije valentinova pa je eno tamo pise sad.. Doduse samo kad njoj teeba podrska nikom drugom je ne daje..ali neke cure to joa ne kuze jer ne stignu popratit sve njene svadje 😂😂 A vidila sam i na bebama kako te je počastila uvredama.. Ma sramota nek ju bude i cure koje podrzavaju njeno ludilo..
A ti martina najbolje si napravi sama svoju temu zimske bebe i ti i tvoja sekta zlocestoce i bahatosti se tamo zadrzite a druge teme se manite..
Garava mislim da ce nalazi biti gotovi danas i odma ih salju mojoj dr, ako nesto nije uredu ona ce me nazvati, ali ako je sve uredu na slijedecem pregledu ce mi samo vrijednosti upisat u trudnicku... ovo za kupnju s muzevima, ja kad sa svojim idem da si kupi hlace isto dozivim slom zivaca, sad mu ove preuske, one druge su ruzne i tak u nedogled
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sanjich ❤️❤️ ima cijela grupa cura koje su se makle s foruma radi njih dvije tako da nema se vise sta govorit samo ignor ❤️
Garava ti danas imas pregled ako se ne varam? Sretno i javi kako je proslo 😘 ja sam super 😀
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mene su bas ulovile mučnine. Ne znam jel mi gore biti gladna ili kad pojedem nešto. Pece me cijela utoba, povraca mi se, grozno. Sad dok sam čitala ove vaše postove o majonezi mi se dizao želudac.
Ja i dalje imam smedi iscjedak.. a pregled tek kroz 2 tjedna.
Općenito se bas loše osjećam - glavobolja, umor, mučnine.
Zao mi je zbog mučnina 😪 al sve će to proći, sjeti se da tvoja mrvica raste i bit će sve ok. 💖
Nego, taj smeđi iscjedak…koje je točno boje, koliko obilno?
Ja sam išla jer sam imala.oskudan blago svijetlosmeđi iscjedak par dana i dala mi je doktorica Utrogestan. Sad više nema. Otišla sam kod nje i prije sljedećeg pregleda, nisam se htjela zezati s tim.
Ma bila sam već 3x na hitnoj. Dobila duphastone, pijem 2 ujutro, 2 navečer.
Doktor ne vidi hematom ni nista, ne zna od čega je krvarenje. Na prošlom pregledu 5+2 se vidjela GM i ZV, ali je bilo prerano za srceko. Tako da čekamo idući pregled.
Cure, kad se najranije može raditi Nifty i sl testovi, a da budu dovoljno pouzdani? Bilo bi dobro pričekati 12 tjedan jel?
Sortiraj odgovore
Najstariji