Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    14. Svibanj 2021. 06:48

Bela_le

Jutro zene
    Tierrai ja sam jela dosta jagoda, di si uspjela naci lubenicu i ja bi ju sad jela haha
    Imam jedno malo neugodno pitanje za sve, mucim se s probavom, idem na wc otprilike svaki drugi dan i ovaj dan kad ne odem imam osjecaj da imam kamenje u stomaku, jel ima jos koja takav problem i kako si pomognete?

Pokušaj piti Donat navečer prije spavanja.

freya_444
    14. Svibanj 2021. 07:20

Bela_le

Jutro zene
    Tierrai ja sam jela dosta jagoda, di si uspjela naci lubenicu i ja bi ju sad jela haha
    Imam jedno malo neugodno pitanje za sve, mucim se s probavom, idem na wc otprilike svaki drugi dan i ovaj dan kad ne odem imam osjecaj da imam kamenje u stomaku, jel ima jos koja takav problem i kako si pomognete?

Donat MG je spas 💪💪

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    14. Svibanj 2021. 07:49

Hvala cure, pila sam ga ali ne navecer, probat cu sad malo vise i navecer

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• ginger39
    14. Svibanj 2021. 08:52

Jutro, curke!
    Bela_le, da kucnem o drvo, zasad nemam problema s probavom, ali imala sam davno nekoliko epizoda sa zatvorom. Pomagali su mi zobena kaša za dorucak i magnezij. Ja Donat ne volim pa pijem Mivelu, podnosljivija mi je, ili navecer popijem magnezij prije spavanja. Od njega se bolje spava, a ujutro pomogne da odradiš što treba. I suho voće mi je pomagalo, od njega se inače rade laksativi na prirodnoj bazi, marelice i šljive su super ako ih voliš. 
    I ja taman crveno voće, jagode i maline uglavnom. Citala sam negdje da je bogato folnom i vitaminom c pa nam valjda zato i paše. 
    Meni zasad nikako ne paše riba, što mi je jako žao, jer ju inače obožavam. 

• Nerita
    14. Svibanj 2021. 11:47

Dobar dan cure moje, imam puno zaostataka, čim stignem čitat ću sve....
    Samo javljam da je danas bio prvi uzv, GV lijepo se vidi, 5+2tj., za 10 dana kontrola kad bi se mogli čuti i ❤.
    Pičim raditi sad...pozdrav i do tipkanja....koma ništa ne stignem....
    Svima sretno😘😘😘

Bela_le
    14. Svibanj 2021. 12:11

Nerita

Dobar dan cure moje, imam puno zaostataka, čim stignem čitat ću sve….
    Samo javljam da je danas bio prvi uzv, GV lijepo se vidi, 5+2tj., za 10 dana kontrola kad bi se mogli čuti i ❤.
    Pičim raditi sad…pozdrav i do tipkanja….koma ništa ne stignem….
    Svima sretno😘😘😘

Cestitam na dobrom pregledu ❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

tierra
    14. Svibanj 2021. 12:13

Bela_le

Jutro zene

Bela_le Kupila sam lubenicu u importanne centru u voćarni, ali je jako skupa još (11kn po kg).

Isti problem imam sa zatvorom, tako da ću probati s DonatMG :) tnx na savjetima
    I stolica mi je jako tamna, čitala sam da je to jer pijem Elevit, pa sad ne znam jer trebam prestati ili da nastavim pit?

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Bela_le
    14. Svibanj 2021. 12:17

tierra

Bela_le

Jutro zene
    Bela_le Kupila sam lubenicu u importanne centru u voćarni, ali je jako skupa još (11kn po kg).

I stolica mi je jako tamna, čitala sam da je to jer pijem Elevit, pa sad ne znam jer trebam prestati ili da nastavim pit?

Jel mi vjerujes da sam ja cijeli Osijek pretrazila da ju nadem haha i nisam nasla 😔

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

tierra
    14. Svibanj 2021. 12:20

tierra

Bela_le

Jutro zene

Jel postoji edit negdje? Neugodno mi je zbog ovog "jer" u prijašnjim postu.

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

nemamimena26
    14. Svibanj 2021. 12:35

Nerita

Dobar dan cure moje, imam puno zaostataka, čim stignem čitat ću sve….
    Pičim raditi sad…pozdrav i do tipkanja….koma ništa ne stignem….
    Svima sretno😘😘😘

Čestitke na pregledu dobrom! 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.