Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    12. Svibanj 2021. 20:28

nemamimena26

SAYURI

nemamimena26

Drage moje, evo nas sa pregleda, 4mm imamo, srčeko je tu, kuca ❤ puno sam mirnija 🙏🙏 i sretna 🍀🤗
    Hvala vam na podršci cijelo vrijeme koju sam imala od vas. 09.06., imamo novi pregled. Dobila sam popis što trebam izvaditi u laboratoriju, urin…
    Maso, osim sto sam vrlo nezadovoljna sto nisu blizanci, takodje sam iznenadjena da nisi dobila kakvu uputnicu da malo.glavu pregledas usput 🤔 Nego, barem kad upadas pod drugim profilom barem nemoj ofirati da si u istom tjednu kao i predhodni profil, i godine nekako odgovaraju jelda..kod Mase 25,.ovdje 26…..

Izvini, ali mislim da si stvarno pogriješila. Ukoliko stvarno nisi sigurna, nemoj napadati nekoga tko nema veze sa tom Mašom koju spominješ.
    Ovo je vrlo neugodno i ružno što radiš.
    Mislim da ću se maknuti iz ove divne grupe i ovih divnih cura, jer ovakvu negativu koju širiš mislim da ne treba nikome.
    Cure hvala vam na svemu, ali ovo je vrlo ružno i bezobrazno od Sayuri.
    Puno sreće svima želim ❤

Sta je, opet bjezanija a? Treci profil...moze prijedlog za nick: futrovana paprika 🥰 
    Ali ja sam stvarno sigurna, najstvarnije...
    A da ti sada kazem sta je ruzno i bezobrazno , to sto si ti napisala da te je neko vrijedjao i psovao pod starim nickom...to niko nije radio, lagiti nije lijepo, a to sto su te cure spojile sa realnoscu pa ti tesko palo je druga prica...
    😜

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

12. Svibanj 2021. 20:29

Taya 👣

Nemamimena26..Molim te ne obaziri se na njene komentare.. Cura ni nije naš član grupe, nego ti.. Sve smo uz tebe i drago nam je da si tu s nama.. ❤️ Sve smo vesele zbog tvog uspješnog pregleda 🥰 Nikako mi nije jasno kako može žena ženi biti takav neprijatelj u ovom sjetljivom razdoblju trudnoće kada jedna od druge možemo dobiti tako dobre savjete i potporu.. I kako netko može davati tako ružne komentare jer želi da druga strana pati.. Strašno.. Zato molim te draga zanemari komentare.. Najmanje što ti sad treba je stres.. Beba treba sretnu i zdravu mamu.. 😘

Taya, hvala ti na ovim riječima lijepim, hvala što ste stvarno takve kakve jeste, divne, pune razumijevanja i što smo tu, jedna za drugu, to je najbitnije ❤
    Divno je znati da vas ima toliko i da se međusobno veselimo lijepim stvarima koje nam se događaju 🍀🤗
    Hvala vam na podršci 🌹

SAYURI
    12. Svibanj 2021. 20:42

Bela_le

Hej pa nemoj nam otici zbog nekoga ko nije dio nase grupice, falit ces nam ❤

What? Cura tu 3 dana, napisala 4 posta i faliti ce vam...hahahahaha🤮

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Bela_le
    12. Svibanj 2021. 21:10

SAYURI

Bela_le

Hej pa nemoj nam otici zbog nekoga ko nije dio nase grupice, falit ces nam ❤

What? Cura tu 3 dana, napisala 4 posta i faliti ce vam…hahahahaha🤮

Stvarno se ne zelim svadati s nekim koga ne znam niti stresirati zbog toga, ali jedna stvar mi stvarno nije jasna, sto imas od toga sto dolazis na druge teme i pljujes po ljudima? Ako nekom das savjet i ta osoba ga ne prihvati to je njezina stvar, a ovako upadati i napadati druge jer ti mislis da je to ta osoba pod drugim nickom, ako zelis ostati tipkati s nama na temi normalno dobrodosla si, ali ako ces ovako upadati i praviti probleme, molim te ipak se suzdrzi i brini se za svoju bebicu, zelim ti mirnu i urednu trudnocu 😊

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

12. Svibanj 2021. 21:31

Ajde di ste bile jos u pelenama dok se otvorila ova tema. Nemojte mj napadat Sayuri slucajno. A to sto se "ova" javlja sa razlicitim nickovima jer smo ju skuzile je drugi par rukama. Citala sam da ste i za mene pisale da sam nenormalna. E pa nenormalna vam salje ogromne 🤗🤗🤗🤗 i puno ❤❤❤❤ i sljedeci put kad govorite o nekom da je nenormalan malo se prvo raspitajte o kom govorite. SAYURI otvaraj novu temu sa zimskim bebama da se mogu tamo pridruziti ❤

12. Svibanj 2021. 21:53

cure sta koristite za kiselinu, danas nakon povracanja se pojavila i nikako ne prestaje imam osjecaj da ce mi izgoriti i grlo i zeldac ☹️

Tommyfame
    12. Svibanj 2021. 22:07

SAYURI

nemamimena26

Drage moje, evo nas sa pregleda, 4mm imamo, srčeko je tu, kuca ❤ puno sam mirnija 🙏🙏 i sretna 🍀🤗
    Hvala vam na podršci cijelo vrijeme koju sam imala od vas. 09.06., imamo novi pregled. Dobila sam popis što trebam izvaditi u laboratoriju, urin…
    Maso, osim sto sam vrlo nezadovoljna sto nisu blizanci, takodje sam iznenadjena da nisi dobila kakvu uputnicu da malo.glavu pregledas usput 🤔 Nego, barem kad upadas pod drugim profilom barem nemoj ofirati da si u istom tjednu kao i predhodni profil, i godine nekako odgovaraju jelda..kod Mase 25,.ovdje 26…..

Inace prije nego sto napadnes nekoga barem malo istrazi..

https://ibb.co/P9C58pn ovo nije Maša.  A tvoje ponasanje necu komentirat.

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Maša🤰🏼
    12. Svibanj 2021. 22:29

Ajme majko citam ovo i nemogu vjerovat 😢
    Cure koje su vas napale ove zene jako mi je zao... da ste imalo pratile znale bi da ja jos nemam pregled i ne pada mi na pamet radit novi profil zbog vas .

Zao mi je zbog nereda u grupi evo neznam sto bi rekla 😢😢😢

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Matejaa95
    12. Svibanj 2021. 22:32

Maša jesi li ti bila u ljetnim bebama 2021 i imala spontani? 
    Jakooo mi je dragoo ako si to ti i ako si opet trudnaa🥰🥰🥰🥰 sretnoo svima😁

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

SAYURI
    12. Svibanj 2021. 22:32

Iiijjjjaaooooooo hahahhahahahaha....

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.