Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lorena3009
    29. Listopad 2021. 22:58

Slee

Luu, svidja mi se tvoj plan. Sutra je novi dan, vidjet ces sto sutra kaze doktorica.
    Alby - imala sam ja, oko 6tt jako nepodnosljivi bolovi i na hitnoj beta premala za tjedne, ploda nije bilo u maternici. Zadrzana u bolnici, beta se nije duplala, par dana nakon operirana.

Ja sad na internetu trazim polozj te sakice kako je danas bila i ispada kao club hand i sad ne znam kako cu moc zaspat. Pa valjda bi se to vidjetlo na niftiju i na anomali skenovima? A ne tek sad u 25tt, a imala sam pregleda i pregleda, samo u bolnici su me tri razlicita gledala. Evo ne znam. Stalno nesto, bas mi muka vise. Nadam se da je ova moja u krivu i da ce sutra doktor reci da je sve ok.

Zeno moje mišljenje je da bi se to vidilo na niftyu. Nezz bas da bi se u 25 tjednu trudnoće to moglo razviti, iskreno. Nije da te tjesim samo Al to je stvarno moje mišljenje i nadam se da se ne varam.  Sad sam bas googlala i stvarno to mislim. Kad si sutra na pregledu? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Slee
    29. Listopad 2021. 23:03

Lorena ma podsvjesno mislim tako i ja, imala sam i anomaly gdje je gledala sve zivo u 20tt. Sutra je u 9:40 ujutro. Jedva cekam. Cak razmisljam nac novu ginekologicu jer ova cijelu moju trudnocu nesto izmislja i hrani moje paranoje. Nadam se da je i ovaj put u krivu. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• alby123
    29. Listopad 2021. 23:08

Slee

Jos uvijek naravno postoji sansa da je bila kasnija ovulacija. Samo pomalo i hrabro i sretno ti!

Nadam se.Hvala ti❤

Teeny
    29. Listopad 2021. 23:14

Slee

Luu, svidja mi se tvoj plan. Sutra je novi dan, vidjet ces sto sutra kaze doktorica.
    Alby - imala sam ja, oko 6tt jako nepodnosljivi bolovi i na hitnoj beta premala za tjedne, ploda nije bilo u maternici. Zadrzana u bolnici, beta se nije duplala, par dana nakon operirana.

Ja sad na internetu trazim polozj te sakice kako je danas bila i ispada kao club hand i sad ne znam kako cu moc zaspat. Pa valjda bi se to vidjetlo na niftiju i na anomali skenovima? A ne tek sad u 25tt, a imala sam pregleda i pregleda, samo u bolnici su me tri razlicita gledala. Evo ne znam. Stalno nesto, bas mi muka vise. Nadam se da je ova moja u krivu i da ce sutra doktor reci da je sve ok.

U koliko imas sutra pregled ?
    Za pocetak mani se guglanja, znas da se tako samo mozes dodatno napuniti negativom.
    Nedavno si izasla iz bolnice i iskreno vjerujem da bi doktori vec uocili da postoji neki defekt ruke, a ne ona tek sad.
    Sigurna sam da je sve okej !

• Lorena3009
    29. Listopad 2021. 23:17

Slee

Lorena ma podsvjesno mislim tako i ja, imala sam i anomaly gdje je gledala sve zivo u 20tt. Sutra je u 9:40 ujutro. Jedva cekam. Cak razmisljam nac novu ginekologicu jer ova cijelu moju trudnocu nesto izmislja i hrani moje paranoje. Nadam se da je i ovaj put u krivu.

Ma virujem ti, nije lako ni malo, sta ja kazem mužu, jedno sranje saznam, riješim i onda saznam nešto drugo. Odlazak na pregled mi je posta paranoja. I čekanje nalaza nekih. Isto tako znam da me moja pazi malko više jer sam ivf trudnica. Možda u nekim stvarima pretjeruju Al opet bolje da su pažljivi prema nama nego nemarni. 
    Meni na anomalyu ali i na svakom pregledu kod privatnika sta idem gleda sve. I organe i kosti i sve. I stvarno mislim da bi vidili nešto do sad. Molim te samo smireno i sutra nam obavezno javi sta je bilo. 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Jelenko93
    29. Listopad 2021. 23:18

Alby ja sam imala, prva trudnoća sa nekih 5 tjedana mislim me počeo bolit trbuh kao pred mengu i to je trajalo nekih tjedan dana, napravila test, blijedo pozitivan otišla kod gin dao mi duphaston ali nisam ga stigla ni popit, prokrvarila, dva tjedna tražili šta je gdje je na kraju završila na operaciji "na slijepo" jer nisu bili sigurni i dalje, našli su mjesto na kojem je plod bio, desni jajovod, očistili i to i rekli da je pri tom kvarenju sve otišlo samo jer poslije više nisam krvarila, zato sam imala te bolove tako dugo i da se to događa jako rijetko da se samo "očisti". Tako da mi je na svu sreću ostao jajovod. Nisam imala tekućine u trbušnoj šupljini kao ti. Ako ćeš imat velike bolove odnah odi na hitnu sa tim se nije za šalit, držim fige da sve dobro prođe 🤞

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Scarlett
    29. Listopad 2021. 23:55

Josipab

Scarlett,fala ti! Iz splita sam, nisam znala da moram odnit vjenčani list na općinu, moram sad to guglat sta i kako 🙊 hvala cure na lipim zeljama!

Ne znam kak je u St ali eto ovdje je riješeno da se može odmah u mupu obaviti tako da nisam morala još i na općinu ić. Srećom. Nisam ni ja pojma imala da to treba 😂 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

• alby123
    30. Listopad 2021. 00:09

Jelenko93

Alby ja sam imala, prva trudnoća sa nekih 5 tjedana mislim me počeo bolit trbuh kao pred mengu i to je trajalo nekih tjedan dana, napravila test, blijedo pozitivan otišla kod gin dao mi duphaston ali nisam ga stigla ni popit, prokrvarila, dva tjedna tražili šta je gdje je na kraju završila na operaciji "na slijepo" jer nisu bili sigurni i dalje, našli su mjesto na kojem je plod bio, desni jajovod, očistili i to i rekli da je pri tom kvarenju sve otišlo samo jer poslije više nisam krvarila, zato sam imala te bolove tako dugo i da se to događa jako rijetko da se samo "očisti". Tako da mi je na svu sreću ostao jajovod. Nisam imala tekućine u trbušnoj šupljini kao ti. Ako ćeš imat velike bolove odnah odi na hitnu sa tim se nije za šalit, držim fige da sve dobro prođe 🤞

Uh mogu mislit kako ti je bilo.To psihicki da puknes.Mene su na pocetku mali grcevi al sekund traju,umor i bol u sredini ledja i stalo a nije mi bilo nikakvih krvarenja do sinoc bas tamno al nista puno kad lezim nista kad ustanem malo na ulosku.Bolove jos nisam dobila ne znaci da necu bas se cudim da nisu.Al sutra betu vadim pa cu vidjet..Hvala ❤❤❤

tierra
    30. Listopad 2021. 00:38

Luu

Evo tješim sama sebe da bi me stvarno ostavili da je loša situacija. Nalaz nisam uopće vidjela, rekao je samo da se radi o upali bubrega, ostalo ne znam ništa. Zovem sutra definitivno dr. opće prakse da čujem da li je riješila nešto, ako ne riješi budem zvala na ginekologiju u bolnicu da provjere situaciju, čisto da sam mirna, jer ću poludjeti do utorka ovako. Vi ste me malo utješile sad iskreno. Od kume sestra je medicinska sestra u bolnici i pitala ju je za mišljenje pa je rekla da se s bubregom nebi zajebavala, da pošto ne zna na kojem je dijelu bubrega upala da bi mi najpametnije bilo javiti se na ginekologiju da mi izvade krv, izmjere tlak i pogledaju nalaz i daju terapiju. Tak ću i napravit ako ne riješim ništa kod svoje dr.

Oprostite što se jadam, baš me jako iznenadila sad ova situacija. Još sad ko za inat imam jače bolove i grčiće, ali beba se javlja pa sam barem s te strane mirna. Najviše me strah da na njega to nekako nebi utjecalo.

-

Bela za tvoju situaciju nemam riječi iskreno. Samo ti znaš kako te boli i kako se osjećaš, a da se jedna žena, ne, oprosti, krapača tako odnosi prema drugoj ženi, posebno trudnici, to mi nejde u glavu. Ako se ponovi, drito na hitnu, radi se o tebi i tvojoj bebi, a prema ovakvim babetinama samo čvrsto i sa stavom, drugačije nejde, zahtijevaj pregled, imaš svako pravo na njega.

Luu  napravila si sve sto si mogla za sad za svoju bebicu, nek te to tjesi. I sreca je da mozes sutra doci nekako do svoje doktorice, a subota je. Sretno i obavezno javi!

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

anemi2022
    30. Listopad 2021. 03:27

Slee, koliko god Google može biti od koristi u svakodnevnom životu, toliko zna i stresa nabiti. Sigurna sam i ja da je sve u redu 🤗🤗 već bi se vidilo do sad da nije. Drž se

29👫🏻34
    Termin 👶🏻💙 17.2.2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani