Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    29. Listopad 2021. 16:54

Lorena3009

Bela_le

Dr mi je radila prijepodne, al na kraju sam otisla do hitne gdje su me otkantali, na ne bas lijep nacin, dosla sam u trudnicku i ispricala sto se dogada i da sam pokusala dobiti dr dok je jos radila, ali da nisam uspila pa mi je sestra odgovorila i sta se sad dosli tu, nemam ja snage za vas i doslovno me otjerala prema salteru za upis na koji idu samo osobe s uputnicom, tak da se vratila kuci poprilicno jadna

Jel možda jedna plava mlada, cca do 40 godina? To mi lici na nju. Ako je ja sam je tila 6 puta poslat u 3 pm i neznam kako nisam iskreno…. Na svako pitanje koje joj je neko uputija derala se, al doslovno derala. Ja neznam ko njoj dozvoljava da radi takva.

E nije, plava je ali nije mlada, ima preko 50 sigurno, kratka kovrcava kosa

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bela_le
    29. Listopad 2021. 16:56

Lady D hvala na savjetu, definitvno cu ga iskoristit ako opet budem morala na hitnu
    Slee super za cerviks, mislim da nema potrebe za strogim mirovanjem, a sto se sakica tice, sigurna sam da nije nista

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Slee
    29. Listopad 2021. 17:00

Bela ja bi joj sad namjerno opet tamo dosla! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    29. Listopad 2021. 17:12

Slee super za cerviks, isto malo mi se čini pretjerano STROGO mirovanje?! Ja bih isto tražila dodatno mišljenje i za šakice i za to čiato da svoj mir i malo si dozvolila koju šetnjicu :)
    Bela moram ti iskreno reći da me malo plašiš, stvarno vjerujem da sam samo paničar i da nije ništa, ali evo stalno si mi na pameti!
    Btw, ja izgleda dobila gljivice, nemam pojma kak ali dobro, pustila mi ginićka vaginalete i kremu i uzela sam lactogyn oralno pa će se valjda smiriti kroz vikend, već mi je onak nelagodno. 🥴

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Slee
    29. Listopad 2021. 17:21

Jelena, slazem se i za belu i za mene. Ja bi radje Bela da odes provjeriti bez obzira na to sto je sada stalo.
    A sto se tice mene - da, mislim da sad malo pretjeruje i za cerviks i za sakice. Imam snimke s proslih ultrazvuka gdje normalno drzi sake, cak i video, sad sam bila u bolnici, tri razlicita doktora me gledala, valjda bi netko nesto vidio i prije. Zato sutra idem pa da sam na miru. 
    Probaj kupiti i saugella sampon za vaginalno pranje, meni je super i pomoglo mi kada sam imala isti problem

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Josipab
    29. Listopad 2021. 17:22

Drage moje,danas ste se raspisale na veliko,nadam se da sam vecinu zapamtila.
    Bela, ja se ne bih zezala i otisla bi na hitnu i napravila dramu ako bi mi itko ista krivo reka, to nisu stvari za tolerirati.na sramotu toj glupaci sta tu radi,ne daj na sebe i odi zbog sebe i bebice neka te pregledaju. Bas mi je zao zbog takvog stresa :(
    Scarlett, drago mi je da je bebica okej,mami zelim brzo ozdravljenje. Sta sw papirologije tice,mozes li mi napisati kojim redom si isla i sta sve trebam napravit? Ja se sutra udajem kod maticara 😊
    Slee, cerviks je super,mislim da bi te ubilo to lezanje da tako nastavis,potražila bih drugo misljenje…treba misliti i na svoju psihu! I nes ti 4 kg,prije si bila u minusu,sve je to dobro! 
    Nisam zapamtila cija kćerkica je onako divna i pazi na svoju mamu,ma djeca su cudo i sve to je lakse kad vidis koliko su obazrivi,nježni i puni ljubavi 🥰
    Vidila sam i slike zgodnih trudnica skoro pred porod,woooow,ja se nadam da cu tako izgledati!
    Za sad jos nemam strije,dobila sam 8.5 kg,stomak mi je bas iskocia ovih dana 😅😅 mazem se biobaza kremom za strije i nadam se da necu popucati previse.
    Sta se tice tečajeva-kad mi dragi ode na brod hvatam se toga jer ce me jedino to spasiti od prevelike tuge o usamljenosti
    Jeste li cule za kakve dobre popuste za crni petak?
    Ja sam isto malo uzbudena sta se sutra udajem,makar ce crkveno i pir biti dogodine, sutra ce isto vjerujem biti lipo s nasim kumovima i na rucku kasnije 🥰

Sta aw tice nezadovoljavajućeg ogtt-a- pa zar ne bi trebao ginekolog ili endokrinolog dati neku dijetu i popis sigurnih namirnica?joooj koliko propusta gdje god se okrenes…

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Lilli07
    29. Listopad 2021. 17:22

Bela stvarno mi je žao, nadam se iskreno da je samo lazna uzbuna, ali ako se nastavi svakako odi opet. Svasta sebi ljudi dopustaju nazalost, pogotovo da se u zdravstvu takvo ponasanje tolerise
    Scarlet drago mi je da si nam se javila i da je s bebicom sve super
    Slee super za dobar pregled, vjerujem da su šakice uredu

Slee
    29. Listopad 2021. 17:28

Josipa sretno sutra na vjencanjuuu! Bit ce vam divno 💙

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Leoni
    29. Listopad 2021. 17:33

Slee simfiza, prepone, cela karlica. Ni sama ne logu vise da lokalizujem. 
    Bela ja te molim da odes opet. Ili u drugu bolnicu ili cekaj da krene nocna smena u toj gde si bila. 
    Nit znam kako se to oseca niti kako izgleda, ali po tvom opisu, ja bi se prepala da se meni desava. 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

freya_444
    29. Listopad 2021. 17:48

Slee, drago mi je da si zatvorena i da je sve okej, znam koliko si čekala na ovaj pregled. 😁 Mislim da nemaš razloga za brigu u vezi šakica pošto je sve u redu bilo do sada. Ali ako nećeš imati mira i bit će ti lakše, potraži drugo mišljenje 🤞 ali vjerujem da je sve ok 🥰
    Bela_le, jooj draga nadam se da ti trudovi neće više se ponoviti, ako ti stvarno budu opet došli, odmah na hitnu!
    Josipab- baš lijepo, sretno sutra 😍🌹

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.