Ne stignem vas danas citati, citav dan smo bili kod doktora, prvo suprug pa ja da zatvorimo bolovanja jer mu je doktorica skratila izolaciju na 10 dana tako da danas zavrsava 🎉🎊
Na kraju smo jedva dobili doznake da se mozemo u ponedjeljak vratiti na posao, ali im je u medjuvremenu pao sistem pa nije sve zavrseno, guzve su uzasne 😑.
Morat ćemo u ponedjeljak zvati za jos te neke procedure, ali bitno da sutra mozemo vaniii 😁
Merkur dobrodosla 😊
Birdy jos malo pa si u terminu. Vjerujem da ce se beba do kraja okrenuti kako treba.
Roberta i ja sam prethodna dva dana bas bila neraspoložena, jos sam imala i jaku glavobolju ipak izolacija malo utice psihički, ali proci ce i ovo. Bitno da nisi pozitivna i da je s bebom sve ok 😊
Slee slazem se da trebas otici po drugo misljenje, mislim da sad pretjeruju malo sa svim.
Bela to je stvarno uzasno ponasanje, ali mene vise nista ne cudi pogotovo kad su starije zene u pitanju. Ako ti se nastavi mislim da bi trebala opet otici makar u nocnu smjenu.
Dok je muz danas cekao kod svog doktora usla je jedna trudnica i sestra joj je rekla da moze uci cim neko izadje, da ne ceka.
Na sta je jedna gospodja prokomentarisala, zbog cega bi ona imala prednost, sjedila bi svakako kuci, moze i ovdje sjediti i čekati 😒
Drage moje,danas ste se raspisale na veliko,nadam se da sam vecinu zapamtila.
Bela, ja se ne bih zezala i otisla bi na hitnu i napravila dramu ako bi mi itko ista krivo reka, to nisu stvari za tolerirati.na sramotu toj glupaci sta tu radi,ne daj na sebe i odi zbog sebe i bebice neka te pregledaju. Bas mi je zao zbog takvog stresa :(
Scarlett, drago mi je da je bebica okej,mami zelim brzo ozdravljenje. Sta sw papirologije tice,mozes li mi napisati kojim redom si isla i sta sve trebam napravit? Ja se sutra udajem kod maticara 😊
Slee, cerviks je super,mislim da bi te ubilo to lezanje da tako nastavis,potražila bih drugo misljenje…treba misliti i na svoju psihu! I nes ti 4 kg,prije si bila u minusu,sve je to dobro!
Nisam zapamtila cija kćerkica je onako divna i pazi na svoju mamu,ma djeca su cudo i sve to je lakse kad vidis koliko su obazrivi,nježni i puni ljubavi 🥰
Vidila sam i slike zgodnih trudnica skoro pred porod,woooow,ja se nadam da cu tako izgledati!
Za sad jos nemam strije,dobila sam 8.5 kg,stomak mi je bas iskocia ovih dana 😅😅 mazem se biobaza kremom za strije i nadam se da necu popucati previse.
Sta se tice tečajeva-kad mi dragi ode na brod hvatam se toga jer ce me jedino to spasiti od prevelike tuge o usamljenosti
Jeste li cule za kakve dobre popuste za crni petak?
Ja sam isto malo uzbudena sta se sutra udajem,makar ce crkveno i pir biti dogodine, sutra ce isto vjerujem biti lipo s nasim kumovima i na rucku kasnije 🥰
Sta aw tice nezadovoljavajućeg ogtt-a- pa zar ne bi trebao ginekolog ili endokrinolog dati neku dijetu i popis sigurnih namirnica?joooj koliko propusta gdje god se okrenes…
Sretno sutra 💖
Ne stignem vas danas citati, citav dan smo bili kod doktora, prvo suprug pa ja da zatvorimo bolovanja jer mu je doktorica skratila izolaciju na 10 dana tako da danas zavrsava 🎉🎊
Na kraju smo jedva dobili doznake da se mozemo u ponedjeljak vratiti na posao, ali im je u medjuvremenu pao sistem pa nije sve zavrseno, guzve su uzasne 😑.
Morat ćemo u ponedjeljak zvati za jos te neke procedure, ali bitno da sutra mozemo vaniii 😁
Merkur dobrodosla 😊
Birdy jos malo pa si u terminu. Vjerujem da ce se beba do kraja okrenuti kako treba.
Roberta i ja sam prethodna dva dana bas bila neraspoložena, jos sam imala i jaku glavobolju ipak izolacija malo utice psihički, ali proci ce i ovo. Bitno da nisi pozitivna i da je s bebom sve ok 😊
Slee slazem se da trebas otici po drugo misljenje, mislim da sad pretjeruju malo sa svim.
Bela to je stvarno uzasno ponasanje, ali mene vise nista ne cudi pogotovo kad su starije zene u pitanju. Ako ti se nastavi mislim da bi trebala opet otici makar u nocnu smjenu.
Dok je muz danas cekao kod svog doktora usla je jedna trudnica i sestra joj je rekla da moze uci cim neko izadje, da ne ceka.
Na sta je jedna gospodja prokomentarisala, zbog cega bi ona imala prednost, sjedila bi svakako kuci, moze i ovdje sjediti i čekati 😒
Nadam se da je toj ženi koja je to komentirala neko da plesku, evo iskreno😵
Slee bas mi je drago za cerviks da miruje❤️ Vidi, ja sam dobila prsten pa isto od straja mirujem, koliko god doktorica govori da se mogu koliko toliko opustenije ponašat, ja sam baš u straju. A to za sakice mislim da nije razlog za nikakvu paniku, možda sad da pogleda bi beba rasirila prstiće, tako da... Al ti za svoj mir ajde sutra na drugo mišljenje.
Josipa sritno ti sutra❤️❤️
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Teeny eto docekali i vi kraj izolacije! Bas mi drago. A za ovu babetinu nemam komentara
Lorena - a da, kuzim te, ne bi ni ja sad ne znam sto, ali bar lagane setnjice ili nesto, meni je ipak cerviks vec mjesec i pol isti i to iznad 3 se drzi, po ovima u bolnici cak 4. Mislim da stvaaaarno nije potrebno da jedem lezecki kao do sada
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Moj dvosatni secer je 3.4 a vrijednost na papiru je 7.4 tako da meni nije nista jasno 🤷🏼♀️ probat cu se drzati ovogs kaj mi je rekao ali neznam hocu li uspjeti...jos k tome mi je rekao ako ovako nastavim da cu jos 10kila dobiti do kraja trudnoce 🤷🏼♀️
Hej žene, mene je moja ginićka poslala na ultrazvuk urotrakta i obavila sam ga danas u bolnici i imam upalu bubrega. Rečeno mi je da će nalazi biti poslani mojoj ginekologici i nek se njoj obratim za dalje, međutim moja gin je radila prijepodne, a ja sam termin za ultrazvuk imala poslijepodne. Kontaktirati ju mogu tek u utorak poslijepodne, a ni zamjenskog ginekologa nisam mogla kontaktirati jer ni on nije radio. Uspjela sam dobiti svoju doktoricu opće prakse da ju pitam za savjet, pa je rekla da će nazvati u bolnicu da proba dobiti nalaz i da će me nazvati kad riješi nešto. Međutim ona radi do 19h pa pretpostavljam da nije uspjela riješiti danas, no dežurna je i sutra pa ću opet sutra zvati da čujem situaciju. Bila sam okej tak dugo dok nisam išla čitat za upalu bubrega u trudnoći i sama sebe isprepadala i sad sam u panici. Mislim si da je tako loše da bi me ostavili u bolnici, ali opet nije mi svejedno. 😭
Moj dvosatni secer je 3.4 a vrijednost na papiru je 7.4 tako da meni nije nista jasno 🤷🏼♀️ probat cu se drzati ovogs kaj mi je rekao ali neznam hocu li uspjeti…jos k tome mi je rekao ako ovako nastavim da cu jos 10kila dobiti do kraja trudnoce 🤷🏼♀️
Gledam bas po svom nalazu da ne postoje donje granice referentnog intervala nego pise da je dobar nalaz ako je
- nataste <5.1
- nakon 60min <10
- nakon 120 min < 8.5
Prema tome, ako je tebi 7.4 ili 3.4. to je oboje ok.
Vidi svakako da ti razjasne zasto trebas nesto paziti.
Kako su ti mjerenja nataste i nakon 60min?
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Hvala vam puno cure sto brinete, vidjela sam da je danas dezurna dr s kojom nemam pozitivna iskustva jos od prosle trudnoce kad sam zavrsila na hitnoj pa znam da sada kad se smirilo odem na hitnu da bi ovog puta ona odbila za pregled, ali plan je lezati do utorka i onda zvati svoju dr da vidim sto i kako dalje, izak se uredno javlja i trenutno nemam nikakvih bolova ni kontrakcija
Luu zao mi je zbog upale, ne znam mozes li kontaktirqti dr opce prakse i objasniti situaciju da te ako nista drugo posavjetuje oko nekih prirodnih nacina lijecenja dok ne dodes do ginek
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Dobro jutro, nadam se da ste imale bolju noć od mene. Ja sam se svako malo budila i prevrtala, bolovi, beba partija. Moja kćerkica se igra sa mnom, ja od ležeći lijepim sa njom, pravimo neke oblike, puzzle, knjige, vozi autice pored mene i kaže mi: mama nisi dobro, kad budeš dobro onda pravimo palačinke. To me toliko pogodilo, koliko u tako malom biću može biti razumijevanja, čime sam ju takvu divnu zaslužila pitam se. Ne želim ju ostaviti i ići u bolnicu. Rekla sam mm-u ako dođe do toga neka mi sve moguće infuzije priključi koje se daju u bolnici samo da se ne odvajam od kćerkice, a ja sam inače osoaba koja se boji panično igala, ali sada na sve pristajem. Dosta mi je vise trudnoće i svega, definitivno zadnja trudnoća pa kako god da se završi.
Sretno na pregledima i da nam samo lijepe vijesti stižu danas 🍀
Ne znam koliko si tacno trudna, ali sve ce ovo uskoro biti proslost iako ti vrijeme trenutno jako sporo prolazi.
Vjerujem da nije lako mirovati uz malo dijete, ali vidis kako je ona divna i puno razumijevanja 🤗
Kad god imas potrebu, pojadaj se ovdje, nemoj nista cuvati u sebi ma koliko banalno ti se činilo.
Stvarno su sve zene na forumu divne i velika su podrška u bilo kojoj situaciji.
Bela bas mi je zao sto si tako prosla. Pretpostavljam da znam koja je to sestra. Ja kad sam dosla u 28 tt sa trudovima i skoro se porodila u autu ona me je pitala kako sam mogla doci bez spavacice kao da sam dosla u Konzum...
Koja doktorica je dezurna? Ti ako bilo sta osjetis odi odmah. Njihovo je da ti pomognu... ❤ 💙
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji