Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipab
    29. Listopad 2021. 20:39

Scarlett,fala ti! Iz splita sam, nisam znala da moram odnit vjenčani list na općinu, moram sad to guglat sta i kako 🙊 hvala cure na lipim zeljama! 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Leoni
    29. Listopad 2021. 20:53

Luu evo ne znam sta da ti kazem. Ja sam oko 15tt isla na hitnoj zbog bola u bubregu jer sam ranije dva puta imala upalu i lezala u bolnici. Bubreg je bio "zastao" malo, lakse ogranicena funkcija. Dali mi paracetamol i poslali kuci. 
    Ne brini i ne citaj na netu (najvece zlo), da je lose, ne bi smeli da te puste kuci. Jel znas bar nesto od nalaza? Koliki ti je CRP? 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

Maša🤰🏼
    29. Listopad 2021. 21:21

Bela evo suze mi krenule na tvoju pricu. Nemogu vjerovat u kojem svitu mi zivimo da se tako neko moze odnosit prema drugoj zeni/trudnici to je prestrasno ja bi popizdila. 
    Nadam se da se kontrakcije vise nece javljat i cim se mali javlja ja vjerujem da je sve uredu ❤️ Drži se i probaj se ne zivcirat radi ovakvih debila 💙

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

MissBlue
    29. Listopad 2021. 21:43

Evo tješim sama sebe da bi me stvarno ostavili da je loša situacija. Nalaz nisam uopće vidjela, rekao je samo da se radi o upali bubrega, ostalo ne znam ništa. Zovem sutra definitivno dr. opće prakse da čujem da li je riješila nešto, ako ne riješi budem zvala na ginekologiju u bolnicu da provjere situaciju, čisto da sam mirna, jer ću poludjeti do utorka ovako. Vi ste me malo utješile sad iskreno. Od kume sestra je medicinska sestra u bolnici i pitala ju je za mišljenje pa je rekla da se s bubregom nebi zajebavala, da pošto ne zna na kojem je dijelu bubrega upala da bi mi najpametnije bilo javiti se na ginekologiju da mi izvade krv, izmjere tlak i pogledaju nalaz i daju terapiju. Tak ću i napravit ako ne riješim ništa kod svoje dr.

Oprostite što se jadam, baš me jako iznenadila sad ova situacija. Još sad ko za inat imam jače bolove i grčiće, ali beba se javlja pa sam barem s te strane mirna. Najviše me strah da na njega to nekako nebi utjecalo.

-

Bela za tvoju situaciju nemam riječi iskreno. Samo ti znaš kako te boli i kako se osjećaš, a da se jedna žena, ne, oprosti, krapača tako odnosi prema drugoj ženi, posebno trudnici, to mi nejde u glavu. Ako se ponovi, drito na hitnu, radi se o tebi i tvojoj bebi, a prema ovakvim babetinama samo čvrsto i sa stavom, drugačije nejde, zahtijevaj pregled, imaš svako pravo na njega. 

• alby123
    29. Listopad 2021. 21:45

Drage zene pomozite!Da li je neko imo slucaj vanmatericne trudnoce i kako ste saznale ako jeste.Ja sam dns s pregleda i krvarim oskudno i nije rekla da je bas vanmatericna i da moram vadit betu da budem sigurna a imam u Douglasu slobodne tecnosti???

Slee
    29. Listopad 2021. 22:30

Luu, svidja mi se tvoj plan. Sutra je novi dan, vidjet ces sto sutra kaze doktorica.
    Alby - imala sam ja, oko 6tt jako nepodnosljivi bolovi i na hitnoj beta premala za tjedne, ploda nije bilo u maternici. Zadrzana u bolnici, beta se nije duplala, par dana nakon operirana.

Ja sad na internetu trazim polozj te sakice kako je danas bila i ispada kao club hand i sad ne znam kako cu moc zaspat. Pa valjda bi se to vidjetlo na niftiju i na anomali skenovima? A ne tek sad u 25tt, a imala sam pregleda i pregleda, samo u bolnici su me tri razlicita gledala. Evo ne znam. Stalno nesto, bas mi muka vise. Nadam se da je ova moja u krivu i da ce sutra doktor reci da je sve ok. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• alby123
    29. Listopad 2021. 22:35

Slee

Luu, svidja mi se tvoj plan. Sutra je novi dan, vidjet ces sto sutra kaze doktorica.
    Alby - imala sam ja, oko 6tt jako nepodnosljivi bolovi i na hitnoj beta premala za tjedne, ploda nije bilo u maternici. Zadrzana u bolnici, beta se nije duplala, par dana nakon operirana.

Ja sad na internetu trazim polozj te sakice kako je danas bila i ispada kao club hand i sad ne znam kako cu moc zaspat. Pa valjda bi se to vidjetlo na niftiju i na anomali skenovima? A ne tek sad u 25tt, a imala sam pregleda i pregleda, samo u bolnici su me tri razlicita gledala. Evo ne znam. Stalno nesto, bas mi muka vise. Nadam se da je ova moja u krivu i da ce sutra doktor reci da je sve ok.

Al ja nemam bolova nikakvih samo oskudno krvarenje i to mi rekla iza maternice.A po zadnjoj mjesecnici bi bila 5ti 4d ne vjerujem da se ne vidi plod..

Slee
    29. Listopad 2021. 22:38

Trebala bi se vidjeti gestacijska u maternici, osim ako nije bila kasnija ovulacija. Izvadi sutra betu, bez nje neces nista znati. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• alby123
    29. Listopad 2021. 22:41

Slee

Trebala bi se vidjeti gestacijska u maternici, osim ako nije bila kasnija ovulacija. Izvadi sutra betu, bez nje neces nista znati.

To naravno zato pitam jel imo iko da mi bar malo bude lakse i da se nadam boljem...

Slee
    29. Listopad 2021. 22:50

Jos uvijek naravno postoji sansa da je bila kasnija ovulacija. Samo pomalo i hrabro i sretno ti! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani