Luu, svidja mi se tvoj plan. Sutra je novi dan, vidjet ces sto sutra kaze doktorica.
Alby - imala sam ja, oko 6tt jako nepodnosljivi bolovi i na hitnoj beta premala za tjedne, ploda nije bilo u maternici. Zadrzana u bolnici, beta se nije duplala, par dana nakon operirana.
—
Ja sad na internetu trazim polozj te sakice kako je danas bila i ispada kao club hand i sad ne znam kako cu moc zaspat. Pa valjda bi se to vidjetlo na niftiju i na anomali skenovima? A ne tek sad u 25tt, a imala sam pregleda i pregleda, samo u bolnici su me tri razlicita gledala. Evo ne znam. Stalno nesto, bas mi muka vise. Nadam se da je ova moja u krivu i da ce sutra doktor reci da je sve ok.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Luu, svidja mi se tvoj plan. Sutra je novi dan, vidjet ces sto sutra kaze doktorica.
Alby - imala sam ja, oko 6tt jako nepodnosljivi bolovi i na hitnoj beta premala za tjedne, ploda nije bilo u maternici. Zadrzana u bolnici, beta se nije duplala, par dana nakon operirana.
—
Ja sad na internetu trazim polozj te sakice kako je danas bila i ispada kao club hand i sad ne znam kako cu moc zaspat. Pa valjda bi se to vidjetlo na niftiju i na anomali skenovima? A ne tek sad u 25tt, a imala sam pregleda i pregleda, samo u bolnici su me tri razlicita gledala. Evo ne znam. Stalno nesto, bas mi muka vise. Nadam se da je ova moja u krivu i da ce sutra doktor reci da je sve ok.
Al ja nemam bolova nikakvih samo oskudno krvarenje i to mi rekla iza maternice.A po zadnjoj mjesecnici bi bila 5ti 4d ne vjerujem da se ne vidi plod..
Trebala bi se vidjeti gestacijska u maternici, osim ako nije bila kasnija ovulacija. Izvadi sutra betu, bez nje neces nista znati.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Trebala bi se vidjeti gestacijska u maternici, osim ako nije bila kasnija ovulacija. Izvadi sutra betu, bez nje neces nista znati.
To naravno zato pitam jel imo iko da mi bar malo bude lakse i da se nadam boljem...
Jos uvijek naravno postoji sansa da je bila kasnija ovulacija. Samo pomalo i hrabro i sretno ti!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
—
Zeno moje mišljenje je da bi se to vidilo na niftyu. Nezz bas da bi se u 25 tjednu trudnoće to moglo razviti, iskreno. Nije da te tjesim samo Al to je stvarno moje mišljenje i nadam se da se ne varam. Sad sam bas googlala i stvarno to mislim. Kad si sutra na pregledu?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Lorena ma podsvjesno mislim tako i ja, imala sam i anomaly gdje je gledala sve zivo u 20tt. Sutra je u 9:40 ujutro. Jedva cekam. Cak razmisljam nac novu ginekologicu jer ova cijelu moju trudnocu nesto izmislja i hrani moje paranoje. Nadam se da je i ovaj put u krivu.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jos uvijek naravno postoji sansa da je bila kasnija ovulacija. Samo pomalo i hrabro i sretno ti!
Nadam se.Hvala ti❤
—
U koliko imas sutra pregled ?
Za pocetak mani se guglanja, znas da se tako samo mozes dodatno napuniti negativom.
Nedavno si izasla iz bolnice i iskreno vjerujem da bi doktori vec uocili da postoji neki defekt ruke, a ne ona tek sad.
Sigurna sam da je sve okej !
Lorena ma podsvjesno mislim tako i ja, imala sam i anomaly gdje je gledala sve zivo u 20tt. Sutra je u 9:40 ujutro. Jedva cekam. Cak razmisljam nac novu ginekologicu jer ova cijelu moju trudnocu nesto izmislja i hrani moje paranoje. Nadam se da je i ovaj put u krivu.
Ma virujem ti, nije lako ni malo, sta ja kazem mužu, jedno sranje saznam, riješim i onda saznam nešto drugo. Odlazak na pregled mi je posta paranoja. I čekanje nalaza nekih. Isto tako znam da me moja pazi malko više jer sam ivf trudnica. Možda u nekim stvarima pretjeruju Al opet bolje da su pažljivi prema nama nego nemarni.
Meni na anomalyu ali i na svakom pregledu kod privatnika sta idem gleda sve. I organe i kosti i sve. I stvarno mislim da bi vidili nešto do sad. Molim te samo smireno i sutra nam obavezno javi sta je bilo.
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji