Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipab
    29. Listopad 2021. 20:39

Scarlett,fala ti! Iz splita sam, nisam znala da moram odnit vjenčani list na općinu, moram sad to guglat sta i kako 🙊 hvala cure na lipim zeljama! 

Curica 02/2022
    2024. 2 spontana pobačaja
    Mthfr pai/4g faktor II heterozigot
    Fragmin terapija
    Termin 15.06.2026.
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;116/st/20260615/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c38e/preg.png

Leoni
    29. Listopad 2021. 20:53

Luu evo ne znam sta da ti kazem. Ja sam oko 15tt isla na hitnoj zbog bola u bubregu jer sam ranije dva puta imala upalu i lezala u bolnici. Bubreg je bio "zastao" malo, lakse ogranicena funkcija. Dali mi paracetamol i poslali kuci. 
    Ne brini i ne citaj na netu (najvece zlo), da je lose, ne bi smeli da te puste kuci. Jel znas bar nesto od nalaza? Koliki ti je CRP? 

👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻 oboje 31 godina, on zdrav kao dren.
    12.2020 - ET ❌ 1.2021 - FET ❌
    3.2021 - Otkrice da meni fale KIR geni. Terapija: ispiranje materice granocitima i primanje IgVena infuzije u sledecim ciklusima pokusaja.
    5.2021 - ET dve blastociste - jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻 💝 💕
    Porodjaj 2.2022 ❤️
    7.2025 - FET - biohemijska 😢 11.2025 FET ❌
    Ostala 4 ❄️❄️❄️❄️

Maša🤰🏼
    29. Listopad 2021. 21:21

Bela evo suze mi krenule na tvoju pricu. Nemogu vjerovat u kojem svitu mi zivimo da se tako neko moze odnosit prema drugoj zeni/trudnici to je prestrasno ja bi popizdila. 
    Nadam se da se kontrakcije vise nece javljat i cim se mali javlja ja vjerujem da je sve uredu ❤️ Drži se i probaj se ne zivcirat radi ovakvih debila 💙

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

MissBlue
    29. Listopad 2021. 21:43

Evo tješim sama sebe da bi me stvarno ostavili da je loša situacija. Nalaz nisam uopće vidjela, rekao je samo da se radi o upali bubrega, ostalo ne znam ništa. Zovem sutra definitivno dr. opće prakse da čujem da li je riješila nešto, ako ne riješi budem zvala na ginekologiju u bolnicu da provjere situaciju, čisto da sam mirna, jer ću poludjeti do utorka ovako. Vi ste me malo utješile sad iskreno. Od kume sestra je medicinska sestra u bolnici i pitala ju je za mišljenje pa je rekla da se s bubregom nebi zajebavala, da pošto ne zna na kojem je dijelu bubrega upala da bi mi najpametnije bilo javiti se na ginekologiju da mi izvade krv, izmjere tlak i pogledaju nalaz i daju terapiju. Tak ću i napravit ako ne riješim ništa kod svoje dr.

Oprostite što se jadam, baš me jako iznenadila sad ova situacija. Još sad ko za inat imam jače bolove i grčiće, ali beba se javlja pa sam barem s te strane mirna. Najviše me strah da na njega to nekako nebi utjecalo.

-

Bela za tvoju situaciju nemam riječi iskreno. Samo ti znaš kako te boli i kako se osjećaš, a da se jedna žena, ne, oprosti, krapača tako odnosi prema drugoj ženi, posebno trudnici, to mi nejde u glavu. Ako se ponovi, drito na hitnu, radi se o tebi i tvojoj bebi, a prema ovakvim babetinama samo čvrsto i sa stavom, drugačije nejde, zahtijevaj pregled, imaš svako pravo na njega. 

• alby123
    29. Listopad 2021. 21:45

Drage zene pomozite!Da li je neko imo slucaj vanmatericne trudnoce i kako ste saznale ako jeste.Ja sam dns s pregleda i krvarim oskudno i nije rekla da je bas vanmatericna i da moram vadit betu da budem sigurna a imam u Douglasu slobodne tecnosti???

Slee
    29. Listopad 2021. 22:30

Luu, svidja mi se tvoj plan. Sutra je novi dan, vidjet ces sto sutra kaze doktorica.
    Alby - imala sam ja, oko 6tt jako nepodnosljivi bolovi i na hitnoj beta premala za tjedne, ploda nije bilo u maternici. Zadrzana u bolnici, beta se nije duplala, par dana nakon operirana.

Ja sad na internetu trazim polozj te sakice kako je danas bila i ispada kao club hand i sad ne znam kako cu moc zaspat. Pa valjda bi se to vidjetlo na niftiju i na anomali skenovima? A ne tek sad u 25tt, a imala sam pregleda i pregleda, samo u bolnici su me tri razlicita gledala. Evo ne znam. Stalno nesto, bas mi muka vise. Nadam se da je ova moja u krivu i da ce sutra doktor reci da je sve ok. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• alby123
    29. Listopad 2021. 22:35

Slee

Luu, svidja mi se tvoj plan. Sutra je novi dan, vidjet ces sto sutra kaze doktorica.
    Alby - imala sam ja, oko 6tt jako nepodnosljivi bolovi i na hitnoj beta premala za tjedne, ploda nije bilo u maternici. Zadrzana u bolnici, beta se nije duplala, par dana nakon operirana.

Ja sad na internetu trazim polozj te sakice kako je danas bila i ispada kao club hand i sad ne znam kako cu moc zaspat. Pa valjda bi se to vidjetlo na niftiju i na anomali skenovima? A ne tek sad u 25tt, a imala sam pregleda i pregleda, samo u bolnici su me tri razlicita gledala. Evo ne znam. Stalno nesto, bas mi muka vise. Nadam se da je ova moja u krivu i da ce sutra doktor reci da je sve ok.

Al ja nemam bolova nikakvih samo oskudno krvarenje i to mi rekla iza maternice.A po zadnjoj mjesecnici bi bila 5ti 4d ne vjerujem da se ne vidi plod..

Slee
    29. Listopad 2021. 22:38

Trebala bi se vidjeti gestacijska u maternici, osim ako nije bila kasnija ovulacija. Izvadi sutra betu, bez nje neces nista znati. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• alby123
    29. Listopad 2021. 22:41

Slee

Trebala bi se vidjeti gestacijska u maternici, osim ako nije bila kasnija ovulacija. Izvadi sutra betu, bez nje neces nista znati.

To naravno zato pitam jel imo iko da mi bar malo bude lakse i da se nadam boljem...

Slee
    29. Listopad 2021. 22:50

Jos uvijek naravno postoji sansa da je bila kasnija ovulacija. Samo pomalo i hrabro i sretno ti! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI