Meaa. Mislim da je to normalno u trudnoći, jer evo i ja sama sebe ne prepoznajem zadnjih tjedan dana. Totalno povučena, u nekoj poludepresiji, a kad i progovorim skužim da sam totalno živčana i sve mi smeta. Inače stvarno nisan cura koja se voli svađati, zapravo i bižim od konflikta, ali u zadnje vrime mi se samo svađa 😬 ne sviđam se sama sebi u ovakvom stanju. A vidim da se dosta nas slično osjeća. Valjda je to samo faza 😬😅
Mamasita, evo i mene od jučer drži ta neka bol iznad lijeve prepone, baš sam tila pitati ima li ko nešto slično da osjeća.
Ovo za ženu na hitnoj mi je nevjerovatno, da još dan danas takav bezobrazluk postoji i to još u zdravstvu 😳 užas.
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Bela ne mogu vjerovati kako se ponašaju prema trudnici.. svakako ako ne prođe probaj otići ponovo..pa moraju te primiti.. nadam se da ta gospođa više neće raditi, malo im i ti poprijeti.. u pitanju je ipak tvoje i bebino zdravlje.. i javi nam se svakako 😘
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Meaa predivna si... ono, ko da si profi fotkanje odradila 😘
Scarlett bas mi je drago da je dobro sve proslo. Cestitam na vjencanju. Nadam se da je mama bolje. Samo se ti nama ukljuci, sto ima veze sto si propustila neke stvari.
Anna, iskreno, prvi puta cujem da je secer prenizak! Vidi obavezno sa doktorom za prehranu jer ne mogu biti isti savjeti za dizanje secera kao i za spustanje!
Proci ce vas/nas ovo raspolozenje, mozda je i do vremena. Sve je to normalno i svakakp treba pricati o tome s osobama oko nas koje nas najbolje znaju, a ne povlaciti se i cekati da prode! Super nam jeni ovaj forum samo sto ima puno tema, pa ako se nekom ne stigne odgovoriti, znaju se opet zenice lose osjecati zbog toga. Zato saljem svima jedan hug 🥰
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Ivana zao mi je za prijevremeno otvaranje ali mislim ako je ostajanje u bolnici najbolje da izguras tako jos tih par tjedana da sve na kraju izađe kako treba.. drzim fige i zelim puno strpljenja i uspjeha 😘😘😘 saljem big hug 😘
Nelanr bas slatki trbuscic😍 meni se cini kao da se ne spusta 😉 jos malo imas 😉
Maša bas je bebac aktivan 😆😉
Leoni ja sam tako kao drvo od prve trudnoce prosarana za sad sam vidjela samo 2 nove ( uz redovno mzanje od pocetka) al vjerujem da ce se stopit sa starima 😂😂😂😂😂 nema tu pomoci bas puno sve je do tipa koze
JanaL cestitke za dobar pregled i za veliku bebicu 😉😘💗
Merkur dobrodosla 💗
Birdy drzim fige da pupkovina i plodna voda ( koja se hvala bogu smanjuje ) nestvaraju probleme za dalje👍💪... jos malo nek izdrze 😉 i bas mi je drago da ces cesto na kontrole jer je ipak najbolje da se zauzmu za cesto pracenje kad je vec takva situacija.. drzi se jer jos sitno brojis 💗😘💪
Piba djelimo istu muku samo je razlika sto ja osetim svoju na suprotnoj strani 😂😂😂 ja se uvjeravam da su to cari trudnoce 😂 mada me prate i grcevi ili te kontrakcije vec treci dan al se i dalje uvjeravam 😂😂😂😂
Bumbasor predivan je pokloncic 😍😍a tata ce vjerujem biti pravo ponosan 💪
Meaa presladak trbuscic😍 a kile ti se neprimjete uopce 👍
Bas nas vecinu neko neraspolozenje uhvatilo… zelim svima puno pozitive 😘 i bas kako Tierra kaze i ja se pridruzujem sa big hug-om 😘
Bela_le izdrzi jos malo a nadam se da ce i sincic bit malo strpljiviji 😉😘 a vjerujem da neces imati potrebe opet ici ... a u slucaju da i odes ravno na hitnu i traži/lezi na slobodan krevet... to je trik di odmah reagiraju posebno u Os.. ( iz nasih obiteljskih iskustava) a sto se tice sestre kad god naiđes na takvu a to vrijedi za sve vas u slucaju potrebe traziti od doticne dezurnog i krevet da legnes 😉 bas ima uzasnih ponekad 😠
Scsrlett cestitke na dobrom pregledu 💗
AnnaO nadam se da secer biti u normali cim prije uz djetu a ja bi ti savjetovala da nazoves gin. ili dr. da te upute .. sretno😘💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Scarlett- čestitam na svadbi i drago mi je da si nam se vratila 💋
Bela_le- ne mogu vjerovati kakav bezobrazluk ima u našem zdravstvu, nažalost puno je takvih sestara i doktora koje na trudnicu gledajj tako s visoka i ne žele pomoći. Žao mi je što si morala proći kroz to i odi si ti na hitnu navečer opet i zahtijevaj nek te pregledaju, tamo digni glas odmah, radi se o tvojoj bebici i tebi!!🤞💪
Lucija 16.12.2021.💗
Pa to je uzas, takvo ponasanje.. A i kakve sam price cula.. Jos bi nekako razumjela (mada ne tolerirala) da to kaze musko, al zena i to jos ako je rodila.. Dno dna
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Dr mi je radila prijepodne, al na kraju sam otisla do hitne gdje su me otkantali, na ne bas lijep nacin, dosla sam u trudnicku i ispricala sto se dogada i da sam pokusala dobiti dr dok je jos radila, ali da nisam uspila pa mi je sestra odgovorila i sta se sad dosli tu, nemam ja snage za vas i doslovno me otjerala prema salteru za upis na koji idu samo osobe s uputnicom, tak da se vratila kuci poprilicno jadna
Jel možda jedna plava mlada, cca do 40 godina? To mi lici na nju. Ako je ja sam je tila 6 puta poslat u 3 pm i neznam kako nisam iskreno.... Na svako pitanje koje joj je neko uputija derala se, al doslovno derala. Ja neznam ko njoj dozvoljava da radi takva.
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Evo i mene a izvjescem s pregleda.
Cerviks - ostao isto - cak ga je izmjerila 3,6 i zatvoren sto je super. Ali ona i dalje inzistira na strogom mirovanju sto je meni malo suludo iskreno.
Kile - dobila sam 4 kile u 3 tjedna, eto mi mirovanje i zderanje. U utorak imam ogtt
Beba - sve super, ima 850 grama decko, protoci i morfologija i sve super. Jedino je cijelo vrijeme drzao sakicu zgrceno ko patkica i jednu i drugu i meni je to bilo na pocetku smijesno dok doktorica nije pocela stalno vracati se na te sakice, a on nikako da ih ispravi. Sat vremena pregleda on ih je tako drzao kao u polozaju za “ljubim ruke”. Napisala je u trudnicku: pauza sake i mene to sad izludjuje. Do sad je uvijek imao normalno sake i sve je bilo ok, ja sam stvarno uvjerena da je i sad sve ok i da moja dr samo malo pretjeruje, al sam se svejedno narucila na jos jedan pregled sutra privatno da provjeri te sakice i da ga pitam je li zaista potrebno da bas tako strogo mirujem. Eto, nikad mira, zivcana sam vise i imam osjecaj da samo zato sto sam ivf da se tako cjepidlaci oko svega sto me dodatno opterecuje. Radila sam nifti i anomalije i sad odjednom neke sake spominje koje si do sad bile normalne. Pa mislim....
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Novi update: u jednom trenu se me uhvatili bas bas trudovi i to na jedno sat vremena na svake 4min, ali evo popustilo je i smirilo se sve, u utorak cu zvati dr cist da vidim sta raditi slijedeci put ako se ponovi
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sad kad sam se raspisala o sebi, citala malo i vas:
Birdy - ajde jos malo izdrzi s tim pregledima i svime, bit ce to sve ok s plodnom vodom i cvoricima, sigurna sam!
Aurora - drzim fige da se mali preokrenuo! Ja sam isto tako bocno jucer osjecala kako opisujes i evo ga danas okrenut na glavicu
Merkur dobro dosla! Vidim da smo jednako trudne!
Jelenas cestitam na punom tjednu stucalici 💗
Piba - nadam se da ti bolovi nista ne znace. Evo moji svakodnevni bolovi ipak nisu u ova tri tjedna napravili nikakvu stetu na cerviksu!
Bela - zao mi je za kontrakcije, nadam se da je lazna uzbuna! Sad citam kako su te otkantali na hitnoj, pa uzas! To je za tuzbu. Nadam se da ce proci ipak, a ako se nastavi, vrati se, to je tvoje pravo
Roberta - i meni je heferol bio zivi uzas!
Lori - nadam se da si prezivjela ogtt!
Bumbasor - tatin poklon jeee preeeekrasaaan!
Mea - uuuu koja mamasitaaa, divna siii, i da je ma je od 15 kila ne bi bilo tako dobro! Super izgledas!
Bea - prekrasna ti je kcerkica, pazljiva i draga! Neces ti u bolnicu, samo pomalo i sto vise odmaranja 💗
Mamasita - vidim i ti u losem raspolozenju! Nadam se da cete sto prije sve cure koje ste pale u takvo raspolozenje docekati vedrije dane! Anemi i ti isto!
Anna - zao mi za secer! Ja si radim kruh od zobenih mekinja i svjezeg sira. Probaj naci neke dobre lchf recepte, ima svega, cak i zdravih slastica!
Zelena - eee, ne kuzim se u te clanke i cervikse, al zvuci mi ok?
Lilli - drago mi je da si se napokon bar malo naspavala!
Scarlett - pa gdje siii ti, zeno! Mi se sve zabrinule!
Leoni - sto te boli, nisam pohvatala?
Nadam se da nisam koga izostavila! Mah mah svima!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji