Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Margo
    22. Listopad 2021. 09:49

Jutro cure, sretno na pregledima.

Gdje ste kupile, ili gdje ćete kupiti spavaćice za dojenje?

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

• piba7
    22. Listopad 2021. 09:49

Jutro svima, mi smo obavili testiranje, čekamo sad mail. Držite nam fige da bude negativno sve.
    Zaboravila sam prijaviti idući pregled za 10.11.
    Tad ću već biti 32 tjedna, ajme samo da to dočekamo..

• Zelena36
    22. Listopad 2021. 09:51

Čitam malo zaostatke i vidim da je netko tajio trudnocu.. Dakle nisam jedina 😂
    Tek smo prije koji dan rekli roditeljima od dragog i vec mi sad idu na zivce 😩
    Od pitanja zenidbe, savjeta, razmisljanja ko od rodbine ima kolica (naravno da ne zelim ni cuti za to) do toga da bi se trebalo dog s mojom mamom (btw duplo smo punoljetni)
    Doslovno mi je muka.. Tako da sto se tice posjeta, bolje da se nitko ni ne najavljuje jer sam vec sad nervozna 😂😂😂😂
    Vidim u kod svakoga nea korona.. Iskreno se nadam da smo s tim na gotovi do kraja godine, jer ovakav zivot kakav je posljednje 2 god ubit ce nam psihu totalno

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

• piba7
    22. Listopad 2021. 09:51

Margo

Jutro cure, sretno na pregledima.

Gdje ste kupile, ili gdje ćete kupiti spavaćice za dojenje?

Na placu. Najjeftinije su, a pamučne su. Sve ovo drugo što se prodaje je bas jako skupo i ja bi rekla da se ne isplati. Pogotovo nekome kao što sam ja - ja ne nosim inače spavacice nego pidzame pa sam nakon što sam došla iz bolnice bila u potkosuljama za dojenje cijelo vrijeme.

• mamasita05
    22. Listopad 2021. 10:01

Hej, bas depresivan dan 🙄
    Sinoc sam krenula pisati post i samo Bog zna di sam zavrsila 🤣🤣
    Bili smo na pregledu jucer, bebac je velik 2206g, sve u redu. Mjerila mi je protoke, plodnu vodu i sve je ok. Prije pregleda su mi radili ctg i on je bio super. Za 2 tjedna opet pregled, ali narucila sam se u drugog doktora u poliklinici, koji radi u bolnici pa da se s njim dogovorim za porod i daljnje preglede, s obzirom da je prosli porod zavrsio kao hitni carski. Usporedjivala sam mjere od prve bebe i za ove tjedne je mali braco cak i veci 😁
    Jucer sam sluzbeno zavrsila peglanje i slaganje robice, napokon jer me peglanje tih malih komadica bas satralo 😅
    Danas planiram u bipu kupiti kozmetiku i ostale sitnice koje jos fale za torbu za rodiliste. 
    Uzivajte u petku i svima zelim da nas korona zaobidje sad kad smo vec pred kraj. 
    Tata mi je bas jucer izasao iz bolnice, bio je na kisiku tjedan dana, ali hvala Bogu dobro je prosao jer nije imao nikakvu popratnu kronicnu bolest. 
    Sretno na pregledima curama koje danas imaju. ❤🥰

jelenas
    22. Listopad 2021. 10:31

Slee sigurno je od depiliranja, bitno da se malac javlja! 
    Piba držim fige za negativan test! 
    Bruna možda ti je nešto u preponi se krivo namjestilo, držim fige da popusti! 
    Teeny kako ste vi? Nadam se bez simptoma! 
    Mamasita čestitke za super pregled! Žao mi je za tatu, nadam se da neće osjećati neke posljedice! 
    Jelenko kako si ti danas?
    Mi danas puna 23tt. Mala mi zasjela ispred ogledala na tutu 😂 pa pošaljem sliku kasnije! Kladim se da bi po trbuhu rekli da ću ja prva roditi ovdje 😂😂😂😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    22. Listopad 2021. 10:35

Evo nas, mah mah:
    https://ibb.co/56pHR44

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Angel 🌼
    22. Listopad 2021. 11:02

Evo me... Jucer sam imala pregled al sam jos citala zaostatke. I sad ujutro procitala jos nekih 10 stranica koje su ostale i sad mogu pisat 🤣
    Malena je super, okrenula se glavicom dolje. 1600grama. Mjere odgovaraju. Nogice su jedino malo duze, za tjedan dana 😊
    https://ibb.co/ZcHThXG
    Poslao me je opet vadit krv za provjeru da imamo frisku krvnu sliku. 
    Vidim da ste pisalw za bolnicu Čakovec. Moje sce frendice au imale losa iskustva i uzasno me strah. Htjela sam cak u Varazdin ili Koprivnicu rodit al na kraju bude ipak Čakovec. Neda mi se komolicirat s pregledima prije, pratnjom i sve. Nadam se da bude ok.
    Sljedeći pregled imam 22.11. 

Slee
    22. Listopad 2021. 11:09

Piba nadam se da je test negativan! 
    Bruna zao mi zbog losih dana, proci ce i to. Ovo za preponu ne znam, mozda si se istegnula krivo? 
    Mamasita super da je tata skinut s kisika i da je sve ok. I super za pregled! 
    Jelena cestitam na punom tjednu wooohooo! I trbuh je presladak, uopce nije tako veliki! 
    Angel bas sam se pitala gdje si! Super za malu dugonogu princezu! Mojem su isto noge duze uvijek.

Evo i nas, presmijesne su mi ove dvije slike, nastale isti dan - ova lijevo je ujutro i od ispred, zakamuflirana sam i prakticki netko izdaleka ne bi ni kuzio da sam trudna, a ova druga je isti dan navecer iz poluprofila gdje se vidi sva raskos trbuha. Trbuh mi ide sav na naprijed i vec me zna bas zatezati koza jer imam osjecaj da je svakim danom sve veci https://ibb.co/6W9v1PB

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Jelenko93
    22. Listopad 2021. 11:20

Jutro svima i sretno na pregledima.
    Meni se sinusi pustili pa stalno šmrcam tu i tamo zakašljem i tako, proći će kažu...
    Mama mi je odnesla nalaze gin i rekao je da samo popijem tu terapiju ništa dalje ne moram poduzimat a vidjet ćemo vjerojatno ću morat ponovno krv i urin davat.
    Pokušavam dobit petrovu da dogovorim drugi termin pregleda pošto jučer nisam išla a prije toga moram obavit ogtt

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani