Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ginger39
    11. Svibanj 2021. 11:29

Pozdrav, curke! Kod mene opet avanture, sinoc prilikom mokrenja krenuli nesnosni bolovi, kao da netko reže dolje...plakala sam koliko je bolilo. Suprug me vise nije mogao gledati, otisli u Vinogradsku, pregledali me ginekolog i urolog. Ginekoloski sve dobro, plod je super, urolog je rekao da je neka bakterijska upala urinarnog trakta. Jutros sam nosila prvi urin na analizu, a u međuvremenu su me preventivno stavili na antibiotik. 

• ginger39
    11. Svibanj 2021. 11:32

Pozitivno u tome svemu je što sam opet vidjela bebača, čula srce i uvjerila se da je dobro. 🥰
    Sve pohvale za hitnu ginekolosku u Vinogradskoj, sestra je divna, a ginekolog vrlo temeljit i iskusan. Objasnio mi je da su takve upale česte u trudnoći, pogotovo kad se uzima dodatni progesteron. Takoder mi je objasnio sve o antibioticima i rekao da amoksicilin nikako ne moze nastetiti bebi. 

11. Svibanj 2021. 11:36

Hvala vam cure na savjetima, ja sam imala peak 14.04., taj dan sam i bila na UZV, vidio se jedan folikul od 23mm, tako da je ovulacija bila odmah nakon toga, ako sam u pravu? Drugi dan možda? Mislite da ima šanse da se sutra nešto vidi onda uopće?
    Uglavnom mi smo pokrivali i prije peaka i poslije, pa je teško reći kada je došlo do oplodnje baš.
    Do sada sve ok sa iscjetkom, nikakvih problema, ništa. Mučnine isto ništa, osim povećanog mokrenja.

aurora12
    11. Svibanj 2021. 11:38

Antonela hvala, nadam se da ce i kod mene tako proci. Ginger drago mj je da je bebica dobro i da srce kuca, infekcija ce se vec rijesiti. Ja sam imala takvu bol u 10.mj. i nije mi na pamet palo da moze biti od toga jer djeluje puno gore. Sretno 😊

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

11. Svibanj 2021. 11:42

ginger39

Pozitivno u tome svemu je što sam opet vidjela bebača, čula srce i uvjerila se da je dobro. 🥰
    Sve pohvale za hitnu ginekolosku u Vinogradskoj, sestra je divna, a ginekolog vrlo temeljit i iskusan. Objasnio mi je da su takve upale česte u trudnoći, pogotovo kad se uzima dodatni progesteron. Takoder mi je objasnio sve o antibioticima i rekao da amoksicilin nikako ne moze nastetiti bebi.

Drago mi je da je ipak u cijeloj frci i panici izašlo dobro to što si bebu vidjela  mene je prošle godine u studenom ulovila takva urinarna infekcija, da sam lupala glavom u zid i par dana nakon toga, početkom prosinca odem na papu i sve ok, osim što su našli ASCUS, ali mi je ginekologica rekla da je mogućnost da je ta promjena nastala zbog upale.
    Isto bila na antibiotiku, nakon toga da pokucam do danas, nikakvih problema

Joja 🙏
    11. Svibanj 2021. 11:46

Antonela122🐘🌠

Evo mene s pregleda,bebica je dobro😁,srce kuca💪❤
    🥳🥳https://ibb.co/SvGcWLf

Draga cestitam 🌹🥰🤗

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

aurora12
    11. Svibanj 2021. 11:49

nemamimena26

Hvala vam cure na savjetima, ja sam imala peak 14.04., taj dan sam i bila na UZV, vidio se jedan folikul od 23mm, tako da je ovulacija bila odmah nakon toga, ako sam u pravu? Drugi dan možda? Mislite da ima šanse da se sutra nešto vidi onda uopće?

Koliko sam vidjela otkucaji se mogu pojaviti sa 5,5-6 tjedana. Po ovome sto si napisala ovulacija je bila 16./17. dc pa je to sutra manje od 6 tjedana ali ne znaci da se nece vidjeti 😊 Ako se ne vidi ne trebas biti zabrinuta, samo ces morati jos malo pricekati.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Bela_le
    11. Svibanj 2021. 11:54

Ginger drago mi je da ipak nije do bebice i nadam se da ces brzo rjesiti infekciju, super sto si i pozitivno izvukla iz sveg ovoga i da je bebica dobro

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Joja 🙏
    11. Svibanj 2021. 11:58

Pozdrav mackice
    Ja bas imam problema s mucninama. Povracam nonstop .. hrana mi nije toliko problematicna koliko tekucina.... Cim popijem gut vode, povracam..... Smeta mi cak i kad progutam svoju slinu ☹️ imam rucnik i u njega pljujem.... Katastrofa. Sama se sebi gadim... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

freya_444
    11. Svibanj 2021. 12:02

ginger39

Da, nažalost takve su upale jako česte u trudnoći i normalno je da se žena uplaši kad počne boljeti, ono ne znaš što se događa 😪 drago mi je da je sve ok, riješit ćeš upalu, bitno da je bebica dobro isto 😘😍
    Ja sam isto na amoksicilinu i neće to nastetiti, to je antibiotik za sve, tako da je to sve ok :)

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.