Zao mi je sto si to dozivjela, posebno taj bezobrazni komentar. Sad je najvaznije da ste ti i beba dobro i da se ne nerviras oko takvih stvari. Ja sam u ove 2 godine svasta prosla i psihicki nisam to dobro podnosila (ukupno 3,5 god.pokusavamo). Razumijem njihovu frustraciju ali nije rjesenje napadati tebe koja nista nisi kriva. Kad dugo ne dode do trudnoce izgubis svaku nadu da ces ikada vidjeti taj plus, istovremeno su svi oko tebe trudni i to je uzasna bol. Ja sam isto bila jako ogorcena u jednom periodu i naravno da to nisam pokazivala ali stalno se pitas zasto se to meni dogada a sve druge cure su trudne nakon mjesec, dva, tri. Oko mene je toga bilo puno pa sam se naucila ne pokazivati kako se osjecam, bilo mi je drago zbog svih ali istovremeno uzasno tesko. Te cure mozes samo zaliti jer su jako nesretne i ne znaju kako se nositi sa svojom boli. Ti uzivaj u svojoj trudnoci 🤰
Razumijem i mogu shvatiti frustraciju ili što već bilo, ali ipak pisati tako nekome, mislim da nema potrebe. Ako smo sve tu na istome mjestu, onda bi u jednom djelu (ako ne možemo u potpunosti) biti podrška jedna drugoj.
Mislim da sam najbolje napravila time što sam se samo maknula od tamo, nakon što sam pročitala sve što su pisale o meni, a nisam im ni dala do znanja da sam sve vidjela. Nema veze, ja svakoj od njih od srca želim što prije plusić i da nađu svoj mir, u urednoj i školskoj trudnoći.
Hvala ti draga aurora12, što vidim da nisam sama, da smo tu jedna za drugu
Da, dobro je da si se makla jer bi se inace samo bezveze uzrujavala i upravo tako, sve smo tu zbog podrske jedna drugoj bez obzira koliko razlicite bile i koliko se nas put do bebe razlikuje. Zao mi je da si to morala citati kad si bila sretna i uzbudena zbog trudnoce jer tad naravno zelis podijeliti svoju srecu a ne nekoga povrijediti.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Aurora12, i ja razumijem frustraciju i strah, na kraju, mi smo isli na potpomognutu jer nismo uspijevali prirodno, a na papiru je sve bilo dobro. U jednom trenutku me uhvatio ocaj da nikad necemo imati dijete, zato sam bila izvan sebe od sreće kad je postupak uspio isprve. (I zato sada i drhtim od straha na svaku sitnicu.) I onda su me baš razočarale reakcije ljudi koji su prolazili kroz slicno. Na kraju krajeva, nije ni bitno kako je i iz kojeg puta tko uspio, bitno je da smo uspjele i da sve bude okej do kraja. 😊
aurora12 i ginger39 razumijemo se u potpunosti. ja drhtim također svaki dan, neću sakriti da nije tako. mislila sam da će mi malo lakše biti kada ostanem trudna, a onda sam uvidjela da su došli neki drugi strahovi i strepnje.
opet, kada pogledam iz svoje okoline znam puno puno uspješnih trudnoća, nego ovih drugih (njih sam upoznala samo kroz priče i slučajeve na forumu).
tako da nekako vjerujem da će pozitiva kod mene prevladati.
Pozdrav mackice
Ja bas imam problema s mucninama. Povracam nonstop .. hrana mi nije toliko problematicna koliko tekucina…. Cim popijem gut vode, povracam….. Smeta mi cak i kad progutam svoju slinu ☹️ imam rucnik i u njega pljujem…. Katastrofa. Sama se sebi gadim…
Hvala😘 uf bas te napalo,meni je jedno vrijeme samo ledeni caj jako hladan pasao u malim gutljajima vodu nisam mogla ni nacrtanu vidjet,drzi se nadam se da ce se jos malo smiriti mucnine.
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Cure kak stojite s farbanjem kose ova prva tri mjeseca? Znam da sam cula da nije stetno, pogotovo pramenovi ali dosta cura ipak ne ide na pocetku trudnoce. Sto vi mislite
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Cure kak stojite s farbanjem kose ova prva tri mjeseca? Znam da sam cula da nije stetno, pogotovo pramenovi ali dosta cura ipak ne ide na pocetku trudnoce. Sto vi mislite
cekam 3 mj i odoh na pramenove ☺️☺️ samo ne znam da li ce mi uspjeti jer je bas tamna podloga al mislim da bi poludila ako se ne budem farbala 😂😂
Prestala se farbati kad smo počeli planirat trudnoću (za usporedbu - pusit sam prestala kad sam saznala tek da sam trudna, tako da mi farbanja nije neki prioritet).
Ali, iskreno, mislim da ne bi podnjela miris farbe za kosu.
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Tri razlicita ginekologa pitala svo troje rekli bez problema se mogu farbati odnosno blajhati. Sto sam i u prijasnje dvije trudnoce radila i sad cu.
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Garava za hranu ista ja, cisto me cudi sto jos nisam dobila na kilazi, slijedeci pregled je 10.6. Tad cu biti 12+4 pa mislim da ce napraviti onaj mini anomaly sto se radi s 12 tjedana
Joja bas mi je zao sto su te uhvatile tolike mucnine, nadam se da ce brzo proci
Nemamimena jako mi je zao sto si naletjela na takve cure, ja sam se isto htjela ukljucit na jednu temu dok smo pokusavali, ali sam se bojala jer sam mislila da cu brzo ostat trudna (sto i jesam) a primjetila sam da ona neke cure reagiraju na to, sad se druzimo tu sve zajedno i meni je bas drago sto sam dio ove male zajednice ❤
Avica sad se vise ne bojam, ali u prosloj trudnoci sam se bojala i u prva tri mjeseca bez problema
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji