Antonela cestitam, bas je lijepo vidjeti da je beba dobro ❤ Zelim ti sretnu i mirnu trudnocu, kao i ostalim curama 🙏 Garava123 ja sam dobro, mucnina ovih dana nema pa sam malo zabrinuta. Trudim se nekako izdrzati do pregleda u ponedjeljak (prosli tjedan su mi na hitnom gin.rekli da dodem za tjedan dana ali htjela bih jos pricekati iako je jako tesko). nemamimena26 ti i ja smo tu negdje, ja sam 6+1 po z.m. Drzim fige i nadam se da ces sutra vidjeti svoju bebicu i da je sve kako treba 🤗💞
Hvala😁
Na hitnoj su ti rekli sa dodes opet kod njih ovaj tjedan? Mozda bi trebala da se ne mucis s nervozom do sljedeceg ponedeljka ,pa lijepo da te umiri dobar pregled😊😊
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Draga hvala ti, evo ja sam danas po ZM 5+6. Oprosti, možda mi je promaknulo, zbog čega si bila na hitnom gin.?
Imala sam nekakvo smede krvarenje (veca fleka na ulosku) a kako sam imala jedan spontani uzasno sam se prepala. Dr. nije vidio krvarenje tako da ne zna ni odakle je, bila sam zatvorena. Nakon pregleda je jos sitno bilo na ulosku i proslo je. Od pocetka sam na utrogestanu a poslije pregleda sam ostala doma na mirovanju. Nadam se da cu nekako izdrzati do pon i da ce sve biti u redu na pregledu 🙏
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Draga hvala ti, evo ja sam danas po ZM 5+6. Oprosti, možda mi je promaknulo, zbog čega si bila na hitnom gin.?
Imala sam nekakvo smede krvarenje (veca fleka na ulosku) a kako sam imala jedan spontani uzasno sam se prepala. Dr. nije vidio krvarenje tako da ne zna ni odakle je, bila sam zatvorena. Nakon pregleda je jos sitno bilo na ulosku i proslo je. Od pocetka sam na utrogestanu a poslije pregleda sam ostala doma na mirovanju. Nadam se da cu nekako izdrzati do pon i da ce sve biti u redu na pregledu 🙏
Razumijem sada, jasnije mi je. Oprosti nisam znala, a kažem očito mi je promaknulo negdje. Vjerujem da će sve biti u redu na idućem pregledu.
Ja ne znam kako vi cure, ali meni tako sporo vrijeme ide u ovim prvim tjednima. Maloprije me sestra nazvala da potvrdim sutrašnji pregled, a sve si mislim da je nazovem pa da dođem danas na pregled, da skratim taj jedan dan čekanja.
Pozdrav cure, evo i mene nakon nekog vremena. Imali smrtni slučaj pa nisam bila u stanju čitati i javljati se. Svim novim curama zelim dobrodošlicu i da imaju urednu trudnoću. Mi smo dobro, malo se borili s mučnina ma ali danas sam bas dobro, bila muka dok nisam jela, tj ne muka nego neka nelagodu u zelucu.
Moja sucut 😔
Tako meni nelagoda u zelucu bude kad jedem, a muka dok ne jedem, nikad na zelenu granu 💁♀️
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Hvala😁
Na hitnoj su ti rekli sa dodes opet kod njih ovaj tjedan? Mozda bi trebala da se ne mucis s nervozom do sljedeceg ponedeljka ,pa lijepo da te umiri dobar pregled😊😊
Da, tad je bila samo gestacijska od 5 mm. Otisla bi ja al bas me strah jer ako se ne bude vidio plod opet cu biti zabrinuta a mozda se jos ne moze ni vidjeti 😕 Odnos je bio 14.dc pa je moguce i da je malo kasnije bila ovulacija, a po z.m. sam 6+1.
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
Antonela, čestitam na uspješnom pregledu i maloj slatkoj bebici 💞🤗💖
Garava123 ja sam dobro, smanjile se mučnine, jedino kad me glad uhvati i to najčešće ujutro.💖 osjećam se super, spavanja nikad dosta, piškenje se pojačalo i tako. Ma sve su to čari trudnoće 🤗
Evo danas mi došao onaj jastuk za spavanje i baš sam happy, polako me počinju boljet leđa dok spavam pa će jastuk dobro doći. Pokušavam spavat najviše na lijevoj boku, nešto malo na leđima 😁
Nemamimena26 znam kako je too iščekivanje, dani sporo idu 😅
Lucija 16.12.2021.💗
Cure koje su na utrogestanu, ja sam dobila terapiju do idućeg pregleda zbog nekog svijetlosmeđeg iscjedka kojeg više nema, danima je sve ok. Zanima me, kako stavljam tabletu vaginalno, da li znate dal postoje neki aplikatori za rodnicu? Nekako prstima, iako ih operem i sve, nije mi higijenski šta ja znam. Kaže mi teta u ljekarni da probam s rukavicama....🥴
Lucija 16.12.2021.💗
Ja ne znam kako vi cure, ali meni tako sporo vrijeme ide u ovim prvim tjednima. Maloprije me sestra nazvala da potvrdim sutrašnji pregled, a sve si mislim da je nazovem pa da dođem danas na pregled, da skratim taj jedan dan čekanja.
Evo ja sam do danas bila ok ali sad mi se taj pon cini tako daleko 🙊 I sama nisam pametna bi li ranije otisla ali ako mozes izdrzati radije da sutra odes? Meni se nekako cini da na pocetku svaki dan moze doci do promjene pa su vece sanse da se sve vidi kako treba. Sretno kako god odlucis 🤗
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
Hvala😁
Da, tad je bila samo gestacijska od 5 mm. Otisla bi ja al bas me strah jer ako se ne bude vidio plod opet cu biti zabrinuta a mozda se jos ne moze ni vidjeti 😕 Odnos je bio 14.dc pa je moguce i da je malo kasnije bila ovulacija, a po z.m. sam 6+1.
Evo da te utijesim ja sam imala isto krvarenje jedan dan ali svjeza krv na tolet papiru i ulosku,drugi dan otisla na hitnu jos se nije nista nije vidjelo na uzv,a za implatacijsko je bilo prekasno,hematom nemam isto nisu imali pojma od kud krvarenje i eto danas na pregledu sve se vidi srce kuca. Zene su enigma,vjerujem da ce sve biti dobro😘
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Cure koje su na utrogestanu, ja sam dobila terapiju do idućeg pregleda zbog nekog svijetlosmeđeg iscjedka kojeg više nema, danima je sve ok. Zanima me, kako stavljam tabletu vaginalno, da li znate dal postoje neki aplikatori za rodnicu? Nekako prstima, iako ih operem i sve, nije mi higijenski šta ja znam. Kaže mi teta u ljekarni da probam s rukavicama….🥴
Kolko ja znam nema,aplikator je samo za kremu kad stavljas unutra,mogla bi s rukavicama probat koje su zasebno paikrane akko bi te to umirlo,ali ako temeljito operes rukice nksta ne diras stavis nutra vaginaletu tabletu,ispod noktij sve cisto stvarno ne bi trebalo biti problema,i muska stvarcica kad ude u nas nije sterilno,cisto je ali nije sterilno. Ne sekiraj se😉
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Sortiraj odgovore
Najstariji