Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    11. Svibanj 2021. 12:03

Joja 🙏

Pozdrav mackice
    Ja bas imam problema s mucninama. Povracam nonstop .. hrana mi nije toliko problematicna koliko tekucina…. Cim popijem gut vode, povracam….. Smeta mi cak i kad progutam svoju slinu ☹️ imam rucnik i u njega pljujem…. Katastrofa. Sama se sebi gadim…

A jadna 😔😪 drž mi se...sjeti se da će i mučninama doći kraj...🤞🤞 šaljem zagrljajeee🤗🌞🌞

Lucija 16.12.2021.💗

11. Svibanj 2021. 12:09

aurora12

nemamimena26

Hvala vam cure na savjetima, ja sam imala peak 14.04., taj dan sam i bila na UZV, vidio se jedan folikul od 23mm, tako da je ovulacija bila odmah nakon toga, ako sam u pravu? Drugi dan možda? Mislite da ima šanse da se sutra nešto vidi onda uopće?

Koliko sam vidjela otkucaji se mogu pojaviti sa 5,5-6 tjedana. Po ovome sto si napisala ovulacija je bila 16./17. dc pa je to sutra manje od 6 tjedana ali ne znaci da se nece vidjeti 😊 Ako se ne vidi ne trebas biti zabrinuta, samo ces morati jos malo pricekati.

Hvala ti  samo se bojim da me ne uhvati neka panika sutra ako se ništa neće vidjeti ili ako se srčeko neće čuti, toga me najviše strah najiskrenije.

aurora12
    11. Svibanj 2021. 12:31

Bez panike, barem znas da je rano pa ako se ne vidi sve stvarno ne trebas biti zabrinuta 🤗 Vjerojatno ce se vidjeti gestacijska i zumanjcana a plod ako se vidi to je plus. Otkucaji se ovako rano mogu samo vidjeti, jos se ne mogu cuti. Probaj se nekako opustiti do pregleda, znam da nije lako ali za bebicu je bolje da nema straha ❤

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

11. Svibanj 2021. 12:36

aurora12

Bez panike, barem znas da je rano pa ako se ne vidi sve stvarno ne trebas biti zabrinuta 🤗 Vjerojatno ce se vidjeti gestacijska i zumanjcana a plod ako se vidi to je plus. Otkucaji se ovako rano mogu samo vidjeti, jos se ne mogu cuti. Probaj se nekako opustiti do pregleda, znam da nije lako ali za bebicu je bolje da nema straha ❤

Oprosti, jedno možda glupo pitanje :( nije mi samo jasan ovaj dio sa plodom, ako se on ne vidi, to je samo zato što je onda vjerojatno rano ili postoji možda i nešto drugo u pitanju? Da se pripremim, ako je ikako naravno moguće.

aurora12
    11. Svibanj 2021. 12:52

nemamimena26

Oprosti, jedno možda glupo pitanje :( nije mi samo jasan ovaj dio sa plodom, ako se on ne vidi, to je samo zato što je onda vjerojatno rano ili postoji možda i nešto drugo u pitanju? Da se pripremim, ako je ikako naravno moguće.

Nije glupo pitanje, naravno. Najvjerojatnije je jos rano pa onda dr. kaze da dodes ponovo za par dana. Obicno tako i bude jer malo tko ima ciklus sa ovulacijom tocno 14.dan i upitno je kad je doslo do oplodnje pa su te razlike od par dana (cak i vise kod nepravilnih ciklusa) skroz normalne. Jako su rijetke trudnoce u kojima ne dode do razvoja ploda i nemoj samo o tome razmisljati, ako se slucajno sutra ne vidi plod za par dana sigurno hoce 😊 Nazalost nitko nam ne moze garantirati dobar ishod cak ni kad sve dobro krene tako da samo dan po dan i sve ce bit dobro 👶 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    Pokusavamo od 09/2017
    HSG 12/2020
    04/2021➕

aurora12
    11. Svibanj 2021. 13:04

Garava123 sad bar imas izliku za jest sto zelis, meni muz ne da hahahah jer sam jedva ostala trudna nakon drasticne promjene prehrane nabolje. Ja nemam nesto apetita, dok sam radila veselila sam se tom spremanju obroka i s gustom bi i pojela a sad uglavnom odmaram i prisilim se nesto spremiti. Ne znam jel to do umora ili sam samo lijena otkad ne radim, pola dana provedem u krevetu :/ Mene isto grudi bole na dodir pa to skuzim kad se tusiram i drago mi je da je bar neki simptom tu 🙊 I primijetila sam da mi je trbuh jako dlakav, sitne svijetle dlacice ispod pupka, znalo je biti i prije ali puno manje.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    Pokusavamo od 09/2017
    HSG 12/2020
    04/2021➕

11. Svibanj 2021. 13:11

aurora12

nemamimena26

Nije glupo pitanje, naravno. Najvjerojatnije je jos rano pa onda dr. kaze da dodes ponovo za par dana. Obicno tako i bude jer malo tko ima ciklus sa ovulacijom tocno 14.dan i upitno je kad je doslo do oplodnje pa su te razlike od par dana (cak i vise kod nepravilnih ciklusa) skroz normalne. Jako su rijetke trudnoce u kojima ne dode do razvoja ploda i nemoj samo o tome razmisljati, ako se slucajno sutra ne vidi plod za par dana sigurno hoce 😊 Nazalost nitko nam ne moze garantirati dobar ishod cak ni kad sve dobro krene tako da samo dan po dan i sve ce bit dobro 👶

Hvala draga još jednom. Inače da vam iskreno kažem, otkada sam se prebacila ovdje kod vas na forum, preporodila sam se. Naime, bila sam prije ovoga, na jednom drugom forumu (ne bih ga imenovala), gdje sam pred kraj kada sam rekla curama da sam ulovila plusić na testu, nakon par dana što se više nisam javljala, naletila na njihove posprdne komentare i na granici sa ismijavanjem mojih postova od pokrivanja sa odnosima, koliko dana, čekanje peaka, itd...
    Čak sam i naletila na komentar gdje je jedna cura napisala, da je iz zavisti doslovno izgovorila meni u postu, P**** joj materina kako je ostala tako brzo trudna, a mi se sve druge tu patimo ne znam koliko.
    Uglavnom, sve to sam ja vidjela, ali sam odlučila da se više neću ni javiti, ni vraćati se tamo. Bila je jedna ok cura, koja je sa mnom prolazila peakove, i sve ostalo, ali kažem samo jedna cura.
    Nakon toga (prije vas ovdje), zalutala sam na još nekoliko tema, nažalost sa lošim završecima, i okružila sam se samo tako lošim vijestima i onda me jednostavno strah počeo loviti šta će i kako biti kod mene.
    Nemojte mi zamjeriti na ovako dugom postu, ali kažem divne ste i stvarno se ovdje puno bolje i pozitivnije osjećam.

• ginger39
    11. Svibanj 2021. 13:26

Curke, hvala na potpori! Ako ce ova upala biti najgore sto ce me snaći u trudnoći, ja sretna i presretna.
    Garava, kad čitam tvoj opis, pogotovo ovaj vezan ua hranu, kao da vidim sebe. 🤣🤣🤣 Samo bih sranja jela, a topli sendviči su mi broj jedan. 
    Joja, žao mi je što te toliko mrcvare mučnine, nadam se da ce brzo biti bolje.
    Nemamimena, i ja sam dozivjela slicnu situaciju na jednom drugom forumu...ja sam bila odusevljena sto sam uspjela ostati trudna odmah nakon prvog postupka, tim više što imam 39, a tamo me napalo da svojim odusevljenjem vadim mast drugima. 
    Ovdje je bas lijepa atmosfera, puna potpore i pozitive  i lakše mi je kad sve ovako zajednički dijelimo. Dobar pregled svake od vas me veseli kao i moji vlastiti, nadam se da ćemo sve zajedno uspjesno izgurati do kraja. 🤗

11. Svibanj 2021. 13:31

ginger39 strašno da žene, pogotovo kada su ovakve stvari u pitanju, mogu biti takve. Dobro si me sada sjetila za godine, jedna me isto pitala, a gdje sam bila do sada kada mi je sa 34 godine odjednom došla želja za trudnoćom...
    Toliko o svemu tome..
    Ovdje je atmosfera divna <3 jer ste vi takve 

aurora12
    11. Svibanj 2021. 13:34

Zao mi je sto si to dozivjela, posebno taj bezobrazni komentar. Sad je najvaznije da ste ti i beba dobro i da se ne nerviras oko takvih stvari. Ja sam u ove 2 godine svasta prosla i psihicki nisam to dobro podnosila (ukupno 3,5 god.pokusavamo). Razumijem njihovu frustraciju ali nije rjesenje napadati tebe koja nista nisi kriva. Kad dugo ne dode do trudnoce izgubis svaku nadu da ces ikada vidjeti taj plus, istovremeno su svi oko tebe trudni i to je uzasna bol. Ja sam isto bila jako ogorcena u jednom periodu i naravno da to nisam pokazivala ali stalno se pitas zasto se to meni dogada a sve druge cure su trudne nakon mjesec, dva, tri. Oko mene je toga bilo puno pa sam se naucila ne pokazivati kako se osjecam, bilo mi je drago zbog svih ali istovremeno uzasno tesko. Te cure mozes samo zaliti jer su jako nesretne i ne znaju kako se nositi sa svojom boli. Ti uzivaj u svojoj trudnoci 🤰

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    Pokusavamo od 09/2017
    HSG 12/2020
    04/2021➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.