Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    11. Svibanj 2021. 18:20

Bela_le

freya_444

Ja se neću farbati još, nije mi kosa ni toliko strašna 🤞🤞
    Inače ako vam se masti kosa jako u trudnoći kao i meni, sve preporuke za šampon i regenerator od koprive od Bakine riznice ljepote. Super su 🤗🥳
    Btw jeste preuzele svoje paketiće u DM-u?
    https://ibb.co/cr6XPC6

Ja si bas razmisljala otic uzeti ovih dana, prijavila sam na hip pa se dobije isto nesto uzoraka i radosnica

I ja isto sad čekam pošiljku 🥰🤗
    Ovo mi je baš preslatko u dmu 😁

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    11. Svibanj 2021. 18:31

Jeste razmisljale o imenima? Mi se evo vec treci dan prepiremo oko imena za curicu, a za deckica smo nasli dva favorita

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

freya_444
    11. Svibanj 2021. 18:33

Bela_le

Jeste razmisljale o imenima? Mi se evo vec treci dan prepiremo oko imena za curicu, a za deckica smo nasli dva favorita

Mi već imamo favorite za curicu i dečka 💖💞

Lucija 16.12.2021.💗

11. Svibanj 2021. 18:41

Bela_le

Mi imamo za curicu, za decka jos uvijek nista 🤷

Bela_le
    11. Svibanj 2021. 18:47

Meni ima toliko lijepih imena za curicu, a muz zapeo za jedno koje mi je lijepo, ali mi nije kliknulo, ne znam, za orvu curku mi je odmah kliknulo njeno ime i bas joj pase i uz karakter i nju

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

aurora12
    11. Svibanj 2021. 19:23

Mi smo u 1. trudnoci (i jos prije) imali spremno po jedno musko i zensko ime. Nedavno je muzev brat dobio sina pa ga nazvali tako (po svekru i inace mi je lijepo ime) pa i ako budemo imali curicu ne znam vise bi li to isto ime, nekako me prosla volja iako je muz i dalje za.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Joja 🙏
    11. Svibanj 2021. 21:01

Mi smo davno smislili imena hehe... Ako je deckic biti ce Jan, a ako je curica - Lota... 🥰
    ___
    Morat cu do DMa izgleda heheh 😃

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• ginger39
    11. Svibanj 2021. 21:02

Avica, ja sam se bojala prije 2 tjedna, nije mi nista smrdilo ni smetalo. Inace se farbam bojama bez amonijaka i peroksida pa mislim da nema nikakce štete. 

• ginger39
    11. Svibanj 2021. 21:06

Garava 123

Aurora maa uzass nebi se tila bas hranit toliko sranjima al jednostavno nista konkretno i pametno mi nece niz grlo nikako😂 ja inace volim kuhat i sad kuham ak ja nejedem hahha samo kolace kad napravim 😂 ja bos uvijek radim al mislim da necu jos dugo, i ja bi samo lezala i nista drugo 😂 bas tako da bar nesto imam😂
    Ginger39 uzasss zeno moja samo daj ono najgore meni najbolje 😂😂😂
    Bela_le znaci Boze straj me uopce sta ce vaga pokazat prekosutra 😂 al jednostavno nece normalna hrana nikako 🤦‍♀️ ajde super nadam se da ce sve bit uredu 🍀❤️
    Dobro da ste rekle to za DM treba otic pokupit to😂

🤣🤣🤣 sad mi je malo lakse. Za vikend sam se ubijala u pomfriju, a sinoc u 21 radila tople sendviče i još ih nakrkala majonezom i ketchupom. 🙈 Ali nevjerojatno je da mi to smeće super sjedne, nema žgaravive ni mučnine, a neki dan htjela dušu ispustiti od muke nakon brokule ( koju inače baš volim.) 🤷‍♀️
    Danas pričam to kumi i ona me tjesi da je prva dva mjeseca trudnoće jela samo i jedino pomfrit. 

11. Svibanj 2021. 22:01

ja samo jedem voce i to crveno 😂 bukvalno kilama mogu voce ostalo skoro pa nikako, a sto je specificno prije voce nisam skoro nikako jela 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.