Ja se neću farbati još, nije mi kosa ni toliko strašna 🤞🤞
Inače ako vam se masti kosa jako u trudnoći kao i meni, sve preporuke za šampon i regenerator od koprive od Bakine riznice ljepote. Super su 🤗🥳
Btw jeste preuzele svoje paketiće u DM-u?
https://ibb.co/cr6XPC6
Ja si bas razmisljala otic uzeti ovih dana, prijavila sam na hip pa se dobije isto nesto uzoraka i radosnica
I ja isto sad čekam pošiljku 🥰🤗
Ovo mi je baš preslatko u dmu 😁
Lucija 16.12.2021.💗
Jeste razmisljale o imenima? Mi se evo vec treci dan prepiremo oko imena za curicu, a za deckica smo nasli dva favorita
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jeste razmisljale o imenima? Mi se evo vec treci dan prepiremo oko imena za curicu, a za deckica smo nasli dva favorita
Mi već imamo favorite za curicu i dečka 💖💞
Lucija 16.12.2021.💗
Mi imamo za curicu, za decka jos uvijek nista 🤷
Meni ima toliko lijepih imena za curicu, a muz zapeo za jedno koje mi je lijepo, ali mi nije kliknulo, ne znam, za orvu curku mi je odmah kliknulo njeno ime i bas joj pase i uz karakter i nju
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Mi smo u 1. trudnoci (i jos prije) imali spremno po jedno musko i zensko ime. Nedavno je muzev brat dobio sina pa ga nazvali tako (po svekru i inace mi je lijepo ime) pa i ako budemo imali curicu ne znam vise bi li to isto ime, nekako me prosla volja iako je muz i dalje za.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Mi smo davno smislili imena hehe... Ako je deckic biti ce Jan, a ako je curica - Lota... 🥰
___
Morat cu do DMa izgleda heheh 😃
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Avica, ja sam se bojala prije 2 tjedna, nije mi nista smrdilo ni smetalo. Inace se farbam bojama bez amonijaka i peroksida pa mislim da nema nikakce štete.
Aurora maa uzass nebi se tila bas hranit toliko sranjima al jednostavno nista konkretno i pametno mi nece niz grlo nikako😂 ja inace volim kuhat i sad kuham ak ja nejedem hahha samo kolace kad napravim 😂 ja bos uvijek radim al mislim da necu jos dugo, i ja bi samo lezala i nista drugo 😂 bas tako da bar nesto imam😂
Ginger39 uzasss zeno moja samo daj ono najgore meni najbolje 😂😂😂
Bela_le znaci Boze straj me uopce sta ce vaga pokazat prekosutra 😂 al jednostavno nece normalna hrana nikako 🤦♀️ ajde super nadam se da ce sve bit uredu 🍀❤️
Dobro da ste rekle to za DM treba otic pokupit to😂
🤣🤣🤣 sad mi je malo lakse. Za vikend sam se ubijala u pomfriju, a sinoc u 21 radila tople sendviče i još ih nakrkala majonezom i ketchupom. 🙈 Ali nevjerojatno je da mi to smeće super sjedne, nema žgaravive ni mučnine, a neki dan htjela dušu ispustiti od muke nakon brokule ( koju inače baš volim.) 🤷♀️
Danas pričam to kumi i ona me tjesi da je prva dva mjeseca trudnoće jela samo i jedino pomfrit.
ja samo jedem voce i to crveno 😂 bukvalno kilama mogu voce ostalo skoro pa nikako, a sto je specificno prije voce nisam skoro nikako jela 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji