Bumbasor i Zelena vadim si aparatićem za šećer, dobila sam ga od moje bake koja je imala preko hzzo-a i čak su mi u apoteci dok sam kupovala trakice zamijenili potpuno aparatić, lani u ovo doba. Dogovorila sam s ginekologom da sama to doma radim, da ne moram ići njemu u dnevnu bolnicu u Vinogradsku ili još gore, na Vuk Vrhovac. Zasad mi to odlično funkcionira, ja imam “problem” očito samo sa šećerom natašte, on mi je obično tako oko 5.1-5.5.
Aurora ja nisam sigurna dal sam skužila što te muči, ali da probam odgovoriti. Dakle kad će beba sisati, pogotovo u početku nešto malo mlijeka će vjerojatno iscuriti dok hvat ne postane savršen. Svakako ti preporučam da si uzmeš blazinice za dojenje jer iz druge ti može curiti (i vjerojatno bude) dok beba siše na jednoj dojci. Ja mislim da sam ja prala te grudnjake svaka 2-3 dana možda, vjerujem da će ti 4 biti dovoljna, ja mislim da sam ih toliko imala. 2 nosim i dalje, toliko su pohabani ali ih obožavam! Čekam neki popust da bocnem nove :)
Jutarnji secer ti zna biti visi ako jedes voce popodne.. Probaj ne jesti iza 15,zadnje 16
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Zelena ja ti nisam opće voćni tip, a i diže mi žgaravicu sad tako da voće ne jedem. Ma realno nisam na nikakvoj dijeti, tako da sam zadovoljna vrijednostima.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure cestitke svima na dobrim pregledima. Curama sa problemima saljem pozitivne misli i da sve sto prije bude ok.
O kilazi - ja sam sa prvim dobila 20 kg jest da sam strogo mirovala al stvarno se nisam prezderavala. Sad me isto toga bilo strah jer se kg sami ljepe. Iskreno nisam se vagala od zadnjeg pregleda kad sam u 16tt bila na +4. Ja se obicno na dan pregleda odmah ujutro doma izvazem bez robe, pa kad me sestra vaze kasnije u ordinaciji ja joj kazem sta sam dobila ujutro i ona stavi neku cifru izmedu. Stvarno mi zna varirat do 1.5kg razlike od vaganja doma ujutro do popodnevnog pregleda. A tek ce se sad kg pocet gomilat.
Lori ja sam u prvoj t strogo mirovala. Tad iskreno nije bilo bas puno baby shopova u hrv a u mom gradu je postojao samo jedan ducan sa baby opremom a radi mirovanja nisam smjela mrdnut.
Tako sam muza poslala sa popisom i 1000 gluposti da kupi da bi se s vremenom pokazalo da mi vise od pola tih stvari nije ni trebalo. Sad sam pametnija uzet cu kolica i jaje naravno, krevetic, izdajalicu ( dobro mi je dosla jer sam imala brdo mlijeka i nakon prvog mastitisa me izdajalica spasavala) - te neophodne stvari. Nesto robice... Ostalo cu usput ako se pokaze potreba. Od stvari koje sam prosli put nakupovala a pokazale su mi se kao uzaludno bacene pare su sterilizator- bilo mi na kraju puno prakticnije prokuhat bocice nego cistit sterilizator, grijac za bocice - ono malo dohrane sta smo koristili vodu sam prokuhavala i hladila, kanta za pelene - jednostavnije mi je bilo odmah nosit u smece nego skupljat a i usmrdila bi se 🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Čestitam Slee za dobar pregled, bravo. Samo polako dalje i biti će sve u redu.
I svima ostalima čestitam na urednim pregledima i pretragama.
Lorena, ima li novosti kad stize taj prsten?
Pokusaj se sta manje stresirati,bit ce bebica dobro!🤗
Slee, bravo, sad ces biti mirnija u svom mirovanju kad znas da je bebac dobro i da se cerviks ne skraćuje ❤️
Super mi je sta mozete same odraditi ogtt,meni se bas gadi ic u laboratorij to raditi i 2 ure sidit u cekaoni punoj ljudi 🤦🏻♀️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Jelena bome dobar rezultat nakon cokoladnog mlijeka! Koje bi mi, sad kad si spomenula, bas dobro leglo nakon ovog hamburgera 😂
Aurora super i za frendicu! To joj je bio prvi pregled ako mi je dobro ostalo u sjecanju
Ovo joj je drugi, 12 tj. je sad 🤗 Ali sam nekako zbog svog iskustva oprezna jos nakon tog prvog pregleda pa mi je bas drago da je sad sve u redu, i nuhalni je ok ❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Jelenas hvala ti na pojasnjenju 🤗 Planiram uzeti i te blazinice ali nisam bila sigurna kad ih trebam i kad to curi, nije mi palo na pamet da ide iz druge dok beba sise. Mogla bi i ja tako kupiti jos dva a imam i susilicu pa cu ih lako mijenjati.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Aurora super onda, meni je isto taj drugi pregled s 12tt bio nekako kljucan!
Piba kako si ti danas?
Josipa mislim da ovo sto cure rade nije ogtt, nego taj neki gul profil kad provjeravaju kakvo je stanje i nakon jela bla bla ako sam dobro skuzila. Mislim da se ogtt bas mora iz krvi i u bolnici, a ne doma
Danas nam i scarlett ima vjencanje, sto ne? Ako sam dobro upamtila - sretno joj!
I kao da je netko spominjao rodjendan, ali zaboravila sam.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Cure evo da se i ja javim. Beba je super ali ja sam ostala u bolnici zbog skracenog cerviksa i prolongiranog vodenjaka. Strogo mirovanje i napravili su mi sve pretrage. Pa ce vidjeti da li ce raditi serklazu ili taj prsten. Rekla je doktorica prsten minimalno. Lezim sad i mirujem a moj bebac je bas aktivan. Da se bar s te strane ne sekiram. 😘 svima.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Alexandra jao pa sta je s tim cerviksimankod nas u grupi?? Koliki ti je sada? Super da je bebica dobro! Po cemu ce odluciti hoce li serklazu ili prsten?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji