Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    08. Listopad 2021. 10:04

Hvala svima, ali nemam danas pregled. Jucer sam na hitnoj bila.
    Pregled imam u srijedu 13.10.
    Lorena super za nalaze - kako je moguće da su ti tako brzo došli nalazi? Brisevi se inače čekaju bar 3, 4 dana. Pogotovo microplazma i ureoplazma.
    Sretno svima danas na pregledima, a pogotovo Slee. Znam koliko se brineš, biti će sve dobro, drži se i javi se čim obaviš pregled.

• Lorena3009
    08. Listopad 2021. 10:48

piba7

Hvala svima, ali nemam danas pregled. Jucer sam na hitnoj bila.
    Pregled imam u srijedu 13.10.
    Lorena super za nalaze - kako je moguće da su ti tako brzo došli nalazi? Brisevi se inače čekaju bar 3, 4 dana. Pogotovo microplazma i ureoplazma.
    Sretno svima danas na pregledima, a pogotovo Slee. Znam koliko se brineš, biti će sve dobro, drži se i javi se čim obaviš pregled.

Vrlo Moguce da su to ovi šta mi je moja ginekologica radila. Jer me jutros zvala i rekla da su stigli nalazi. Moguće da bolnica ima uvid o to. 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Bumbasor
    08. Listopad 2021. 11:00

Jutro🤰💜💙

Sretno na pregledima, a vi koje morate mirovati drzim palceve da izdrzite sto duze 2 u 1❣❣

Ne znam jeste li vec pisali o spavacicama? Ja bi trebala uzeti 2 komada za bolnicu..ne volim ih inace uopce, ali sto cu kada moram🙄

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

CiribiribelaMare
    08. Listopad 2021. 11:24

Da se nadovežem na pitanje o spavacicama, ja tražim pidžame trudničke jer doma spavam u tome, a još stanem samo u jednu. :) Gdje ima lijepih, a da je cijena normalna?

• Bumbasor
    08. Listopad 2021. 11:49

Ja spavam u H&M tajicama jer sam ih kupila bez da sam isprobala pa se ispostavilo da su poprilicno prozirne..i super su mi. Gore imam majicu kratkih rukava😀

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

• Lilli07
    08. Listopad 2021. 11:49

Djevojke sretno danas na pregledima 🤞🤞
    Meni mjere pritisak ovim https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQYUll_REJdHpKI2Mq0ObsOfG1NxqE98sQpk0NhWhBlIylyKEq3&s
    I od početka mi je malo nizi ali kod njih nije išao ispod 100 gornji kod mame kad mjerim onim na baterije uvijek bude još nizi
    Sto se tiče kg ja mislim da taj jedan gore dolje ne pravi neku razliku
    Sto se duda tiče ja sam za curicu uzela još je dvije i dobila ali ih nije baš htjela, ponekad samo, sad se igra sa jednom koja je na vezici 😂 uzet ću i braci pa ćemo vidjeti hoće li on htjeti. Ne znam šta bih vam rekla, u nekim momentima sam željela da je hoće, a s druge strane, nećemo prolaziti to odvikavanje što mi je drago. 

Roberta2111
    08. Listopad 2021. 11:52

Danchy1990, pa zapravo i postoji još jedna 
    Sretno danas na pregledina  Držim fige da bude sve u najboljem redu :)
    Zelena36, meni nikad ne oduzima kilograme, a uvijek se vazem u odjeci i obuci. Barem je tako bilo do sada, a kako ce sad kad je zahladilo vidjet cemo u utorak. :)
    Bruna, cestitke na curi :D Ja koju god trudnicu poznajem, ove godine treba roditi deckica pa mi je drago procitati ovdje da ce biti i cura 
    Što se tiče spavaćica i pidžama, imate na fb strancu "svijet trudnica", tamo prodaju oboje. Ja nisam narucivala od njih ali po recenzijama vidim da su sasvim okej :)

• Mo_zg
    08. Listopad 2021. 12:21

Pozdrav cure, evo da se javim nakon pregleda, sve je super, hvala Bogu, bebica je nesto veca u odnosu na tjedne, ali i prvog sina su smatrali "vecom bebom" pa je rođen sa 3700g🙈
    Zatvorena sam, a cerviks nije ni mjerila, ne znam o cemu to ovisi tj kad se mjeri, a kad ne🧐
    Malo me doktorica "pošpotala" jer sam u mjesec dana dobila 4kg, a optimalno je kao 1.5kg mjesečno, ali priznajem da je to do mog izrazito bogatog apetita i želje za slatkim 🐽 pokušat ću sad malo stat na loptu😏
    Sto se spavacica tice, za cure iz Zagreba, ja sam svoje uzimala na placu, i mogu vam rec da ima bas slatkih, a povoljnih

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

• Mo_zg
    08. Listopad 2021. 12:22

Iii zaboravila sam napisati, sljedeći pregled je 5.11.🤗

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

Mum of four
    08. Listopad 2021. 12:36

Mo_zg

Pozdrav cure, evo da se javim nakon pregleda, sve je super, hvala Bogu, bebica je nesto veca u odnosu na tjedne, ali i prvog sina su smatrali "vecom bebom" pa je rođen sa 3700g🙈
    Zatvorena sam, a cerviks nije ni mjerila, ne znam o cemu to ovisi tj kad se mjeri, a kad ne🧐
    Malo me doktorica "pošpotala" jer sam u mjesec dana dobila 4kg, a optimalno je kao 1.5kg mjesečno, ali priznajem da je to do mog izrazito bogatog apetita i želje za slatkim 🐽 pokušat ću sad malo stat na loptu😏
    Sto se spavacica tice, za cure iz Zagreba, ja sam svoje uzimala na placu, i mogu vam rec da ima bas slatkih, a povoljnih

Tako sam i ja dobila 4 kg 🙊🙊🙊 sve skupa+5.5 i moja rekla da je to super🤭🤭🤭. Al meni je apetit porastao 100% jedem i razmisljam sta bi mogla sljedeće pojest  

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.