Hvala vam svima ❤
A daj nemoj me zezat 😮 To ti? Evo sad je sestra napravila krevet u mojoj sobi, vjerojatno za tebe. Daj bože da dođeš u moju sobu🙏 S menom je cura koja je u 26 tjednu trudnoće i tu je ima 8 dana jer je otvorena 5 prstiju koliko sam je shvatila. Prima mislim tokolizu il nešto protiv trudova. Za sada je odlično. Ja sam prekjučer na pregledu isto bila zatvorena nadam se da je tako i ostalo. Ne sme oni dole dirati. I mislim da neće doc ne dode taj prsten. Mislim kad prsten dođe da će to bit scena ka u Gospodaru prstenova, my precious 😂😂😂 Moram se malo smijat da ne mislim na negativu🙏🙏🙏
Hvala vam cure na podršci, puno to znaci😘
Da ja sam. Eto vidis slucajnosti 😂
Meni je prvo moja dr rekla da ne smijem ustat i da lezim kako sam lezala. Pa je kasnije dosla ona druga koja me pregledala pa mi je rekla da se smije okrenit, ustat na wc, ne sjediti ali malo oko kreveta. I sto vise lezati. Krvni nalazi su mi dobri, sad jos u pon cekam briseve pa ce mi odradit opet uzv i onda ce znati sta cemo raditi. Ali rekla je prsten minimalno. Jesu ti se javili za prsten?
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Hvala vam svima ❤
A daj nemoj me zezat 😮 To ti? Evo sad je sestra napravila krevet u mojoj sobi, vjerojatno za tebe. Daj bože da dođeš u moju sobu🙏 S menom je cura koja je u 26 tjednu trudnoće i tu je ima 8 dana jer je otvorena 5 prstiju koliko sam je shvatila. Prima mislim tokolizu il nešto protiv trudova. Za sada je odlično. Ja sam prekjučer na pregledu isto bila zatvorena nadam se da je tako i ostalo. Ne sme oni dole dirati. I mislim da neće doc ne dode taj prsten. Mislim kad prsten dođe da će to bit scena ka u Gospodaru prstenova, my precious 😂😂😂 Moram se malo smijat da ne mislim na negativu🙏🙏🙏
Hvala vam cure na podršci, puno to znaci😘
Da ja sam. Eto vidis slucajnosti 😂
Meni je prvo moja dr rekla da ne smijem ustat i da lezim kako sam lezala. Pa je kasnije dosla ona druga koja me pregledala pa mi je rekla da se smije okrenit, ustat na wc, ne sjediti ali malo oko kreveta. I sto vise lezati. Krvni nalazi su mi dobri, sad jos u pon cekam briseve pa ce mi odradit opet uzv i onda ce znati sta cemo raditi. Ali rekla je prsten minimalno. Jesu ti se javili za prsten?
Meni je moja sta me primila rekla strogo mirovat, sidit ni slucajno, u wc da mogu naravno. Al lezat, utrnila sam toliko da cu posli ovoga na terapiju za kuk😂
Nisu se još javili.danas i sutra ta firma ne radi provjerila sam. Da mi je bar rekla u cetvrtak da narucim dok čekamo nalaz da ne gubimo vrime, a ne ovako 3 dana ni a ni b od te firme. I imam osjećaj da gubim dane bzv. Sad ce mi od muža prijatelj provjerit u njemačkoj je, jel ima taj prsten sta meni triba u apoteci. Ako ima pitat cu dr jel može ako može nek uzme i žurno šalje. Al još mi je najsmisnije od svega sta to moramo narucivat mi a ne bolnica.
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Lorena3009 da i ja kazem. Nije ga problem platiti ali da ga bar vec imaju spremnog, pa to bi bilo super. Ovako cekamo a ne znamo sta cekamo. Ali ja se nekako nadam da ce to sve biti dobro 😊 Test mi je jucer stigao ali mi nisu jos rekli da se selim. Bilo bi dobro da smo skupa da si bar dane prekratimo. Ja sam sad sama. Ona zena se jutros otisla poroditi i sad nema vise nikoga.
Držite se, cure! 🤗
Baš pričam sa ženama oko sebe, prošle trudnoća i trudnoća svojih i tuđih i samo mi je jedna rekla da je završila na čuvanju zbog ranog otvaranja. Baš sam iznenađena kakva smo grupa ovdje. Da uplatimo Loto skupa? 😁
--
Pregled mi je za 10ak dana, do tad vadim kks i ogtt radim. Ako na pregledu bude sve ok, krecem s kupovinom. Beba mi je gola i bosa i bez ikakve opreme.
--
Radim još mjesec dana i sve mi je teže izdržati smjenu kad znam da me čeka duži odmor od svega. Ono kao kad se veselite godišnjem a on nikad doći 😂
33👩❤️👨32
Jutro trudnice uživajte u vikendu!
XOXO hej pa kako si ti? Već si pola prošla
Hehe obično s prvim djetetom svi kupe previše toga, zato i ispitujem da vidim što si mogu maknuti s popisa. Najbolje da sve što nisam sigurna da ćemo koristiti ne kupujemo, lako kupimo kasnije
Aleksandra žao mi je zbog cerviksa, stvarno je to jako česta pojava Samo slušaj upute liječnika i bit će sve dobro, drži se.
Popsi baš mi je drago za dobre vijesti. Super da možeš malo prošetati, sigurno nije bilo lako ležati
Lili mmmm odlično izgleda, sad sam gladna a još mi se ne diže iz kreveta Ja sam radila kiflice s pekmezom jučer, jedva čekam doručak
Aleksandra i Lorena - nadam se da će vas staviti skupa u sobu da vam brže prodje vrijeme.
My precious hahahah Lorena ma doći će i taj prsten, nadam se i prije nego misliš
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Uputnica mozda bi stvarno nesto i dobile 😊
Lori mislim da ipak necemo biti skupa u sobi jer je sestra napomenula da mi je test negativan i da cim bude mjesta prebacit ce me tamo.
Jutrooo okrugliceee ❤️
Cure sa skracenim cervixima ( ako se to tako pise 😂) zelim svu srecu 🤞
Sta ima danas lijepo kod vas trudnice?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Drage Alexandra i Lorena, strasno mi je zao sta prolazite ovaj stres…ja stvarno virujem i mislim da fe sve biti u redu, da ce se doktori pobrinuti za vas i vase bebice i da cete obe uvatit termin bez problema!
I mogu vam rec da mi je bas drago sta mi moj privatni gin.svaki put izmiri cerviks i tome pridaje veliku paznju, za razliku od državnog gin. Evo,da nema foruma i vas dragih cura,ne bi ni znala koliko je to važno.drzite se! ❤️
Ja sam provela besanu noc,danas sam cila nikakva,idem malo u setnju u prirodu unatoc buri i ruznom vrimenu..dobro se obuci i picimo beba i ja u full gasu!
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Lorena i Alexandra, gospodarice prstenova, bas mi je drago vidjeti vas pozitivne i pune humora. A sto je s citom? Ne bi li oni trebali raditi i vikendom, oni imaju postupke pa mozda i aspiracije i transfere i vikendom? Totalno nebulozno da bolnica to nema spremno za ovakve slucajeve (kojih ocito ime dosta) pa da se onda od njih kupi. Preludo mi je to, eto! A i ne kuzim kako he kasno za sivanje, sto nije da se serklaza moze do 24tt? A vi ste obje ovako nesto kao ja sada 22-23?
—
Bela jesam ja sanjala ili si ti spomenula da kmas mucnine opet kao u prvom tromjesecju? Meni isto pocelo biti svako jutro i predvecer lagano muka kao na pocetku, ali puno manje. Mislila sam da je nemoguce da se to vrati
—
Upitnica moze loto, ili mozda euro jackpot?
Ostale cure nadam se da cete lijepo provesti vikend! Ja vec cujem kako muz cisti i usisava (super prednost mirovanja). Nemamo neke lude planove za vikend, osim mozda presloziti ormar (on slaze, ja naredjujem). A vi, kako teee?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Josipa uzivaj u prirodi! Divno! Neka bure, treba bebu celiciti od pocetka 😂
Slikaj nam prirodu ako se sjetis 😀