Cure trebam pomoć oko sušenja bebine robice u sušilici😅 Danas smo skinule sestra i ja svu silnu robu sa tavana od njenih klinaca i izdvojile robicu za do 3-4 mjeseca. Stavila sam ju prat i onda kreće problem🤣 Znači ima puno programa ali ova dva su mi kao bili najviše za tu nježnu odjeću, objasnit ću zašto po meni imaju mane 🤣 Prvi program je za osjetljivo rublje (svileno rublje, donje rublje i slično) koje se suši na nižim temperaturama i traje 35 minuta, ja sam još dodala koju minutu sa onom mogućnosti dodatno sušenje, osušila sam prvu turu ali je još onako vlažna pa ju ne mogu staviti u ormar nego sam još ostavila da se samo osuši. Drugi program kao baš za dječju robicu se zove Higijena, babyprotect plus ali to mi se čini previše jer se suši na visokim temperaturama 105 minuta i uvjerena sam da bi smanjilo robicu. I tu sad nastaje moj problem dali probat sa tim higijena programom ili stavljat na program tipa svakodnevno na kojem sušim našu robu? Odužila sam jer sam htjela objasnit, ne zamjerite, em prva beba em prva sušilica🤣 Na kojem vi programu sušite robicu a da ju ne skupi a osuši🙈
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Čestitam na dobrim pregledima!🤗
Moj je prošao dobro. Nalazi i brisevi su ok. Naručila me za 4 tjedna što je odmah dobar znak jer sam u zadnje vrijeme svako malo bila po pregledima.
Dobila sam dozvolu da mogu malo šetat i otić povremeno popit kavu jer se krvarenje nije ponavljalo a cerviks je dobar. Nakon 3 tjedna kreveta, bas sam happy. Iako moram priznati da mi nije ležanje nesto teško palo. Curkica je, kao i na svakom pregledu, okrenuta glavom i nisko. Ta samo lupa, al ne miče se iz položaja😅. Dr je procijenila da je teška oko 1200. 💕💕
Ja sam se udebljala kilo u mjesec dana što je super s obzirom da ležim. Za 2 tjedna cu na cjelodnevni u bolnicu radi gestacijskog dijabetesa, a sljedeći pregled je 05.11.
Svima šaljem lijepe želje, posebno curama koje su u brizi/mirovanju/problemima da im se što prije sve riješi i bude sve dobro!
Držite se 🥰
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Slee nemam pojma koliko je. Niko mi nista ne govori, ali po panici kontam da je jako kratak. Ne znam po cemu ce odluciti. Rekla je da cekamo nalaze i briseve i onda sledeci tjedan da ce biti minimalno taj prsten. Znam samo da sam ja zatvorena. Uplasena sam ali kontam bolje na vrijeme nego da nisam ni znala. Sad mirujem strogo.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Popsi super, bas mi je drago da si “pustena” u setnju i da je sve dobro!
Alexandra ti si sada tocno koliko i ja trudna, je tako? Ne znam sto znaci ovo s vodenjakom, ali vjerujem da si sada pod nadzorom i dobro je da su te zadrzali i da imas priliku na vrijeme zaustaviti daljnje kracenje! Bas mi je zao, ali vidim da si ti hrabra! Bit ce to dobro, mora!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee da ja sam kao i ti sad. A koliko sam ja shvatila vodenjak se prolongirao u cervikalni kanal. A to nikako nije dobro. Sad sam tu pa cemo vidjeti sta kazu.
Popsi, super za pregled! 😊
Alexandra, baš mi je žao što ti se sad to događa, ali nema mjesta panici ni strahu, ja vjerujem da će sve to biti dobro, samo pozitivno 🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Cure trebam pomoć oko sušenja bebine robice u sušilici😅 Danas smo skinule sestra i ja svu silnu robu sa tavana od njenih klinaca i izdvojile robicu za do 3-4 mjeseca. Stavila sam ju prat i onda kreće problem🤣 Znači ima puno programa ali ova dva su mi kao bili najviše za tu nježnu odjeću, objasnit ću zašto po meni imaju mane 🤣 Prvi program je za osjetljivo rublje (svileno rublje, donje rublje i slično) koje se suši na nižim temperaturama i traje 35 minuta, ja sam još dodala koju minutu sa onom mogućnosti dodatno sušenje, osušila sam prvu turu ali je još onako vlažna pa ju ne mogu staviti u ormar nego sam još ostavila da se samo osuši. Drugi program kao baš za dječju robicu se zove Higijena, babyprotect plus ali to mi se čini previše jer se suši na visokim temperaturama 105 minuta i uvjerena sam da bi smanjilo robicu. I tu sad nastaje moj problem dali probat sa tim higijena programom ili stavljat na program tipa svakodnevno na kojem sušim našu robu? Odužila sam jer sam htjela objasnit, ne zamjerite, em prva beba em prva sušilica🤣 Na kojem vi programu sušite robicu a da ju ne skupi a osuši🙈
Ja planiram robicu prati na 60°C, 90°C mi je puno bojim se sve ce se unistiti, a sto se susilice tice ja imam samo dva programa pamuk i sintetika pa mozda na ovaj pamuk ali staviti krace vrijeme pa ako treba produziti prebaciti na sintetiku jer sam dosta nase odjece skupila na ovom pamuk programu. 🤔
boy 💙🌍
Freya hvala ti. Ja inace nisam panicar ali sad se jako bojim. Ali evo imam srece da su otkrili nadam se na vrijeme.
Josipa tako kako je Slee napisala, ja radim doma GUK profil. OGTT sam ispregovarala da ne idem uopće.
Jelenko ja ti nemam nikakvih iskustava sa sušilicama, ja sam ti oldschool- ožujak do listopad sušim vani, ostatak godine unutra na sušilu. Bebino sam prala na 60, kasnije čak na 30.
Alexandra držim ti fige, šaljem veliki zagrljaj!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hjooj neka nam se javi neka iskusna mama sa sušilicom da ne zaje*em stvar🤣 Druga perilica se pere pa.. 🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji