I meni pregled prosao klasicno dobro.. Samo vaginalni, i malo pogledao nalaz krvi.. Nikad mi nis ne kaze za cervix, otvorenost, velicinu, tezinu.. Veli ok, vidimo se za 3 tj.. Tak da se eto ja bar ne stresiram oko niceg, jer nis ni ne znam 😂
U svakom zlu i neko dobro
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Dugo me nije bilo! Bar mi se tako cini obzirom na broj stranica koji je prosao.. citala sam sve ali nikako odgovoriti..Krenula je akcija s radovima, promijenili majstora koji nas je zeznuo, i sad punom parom - i jos je pitanje hocemo stici 😕
Anameri i Piba samo imajte snage za dalje 😇 zao mi kad citam ovakva iskustva, zelim vam da od sada nadalje bude sve dobro
Mum of four super za tlak, tako je i moj doma skroz ok cak i nizi, a tamo podivlja..
Svima cestitke na dobrim pregledima, a bilo vas je dosta sto su lijepe vijesti 🤗 I danas svima sretno!
Bela fakultet i dvoje djece samo mogu reci svaka cast 👏
Taya super izgledas i razumijem sve tegobe ovih visokih tjedana 😅
Freya daaa 8.mjesec i meni i to je vec ozbiljno blizu sve!! Jos kako nisam stigla zadnji puta na tecaj moram obavezno prijaviti ovaj mjesec jer ne znam nista sto me ceka 🤭
Cure s prehladama zelim brzo ozdravljenje..
Nadam se da nam Schinin uziva ☺️
Lorena drzi se, nadam se da bude bezbolna postava i da mozes doma nakon toga 😇
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Zelena 😉 najbolje tako! Samo da je sve i dalje ovako dobro!
Mo cestitke na pregledu! Ja sam svaki pregled dobivala po 2 kg 🙈 i na zadnjem plus 6 zato je sve ovo i plodna voda i sve valjda utjecalo.. a ne jedem bas toooliko puno 🤪
Skidale su mi uvijek po 2 kg u DZ a sad u petrovoj samo zaokruzile, i to je ispalo puno onda 🤪
Spavacice i meni treba preporuka, cula sam isto za plac da su savim ok..
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Cure, čestitam na pregledima! 🤗🥰
Za spavaćice, naručivala sam s Buks shop na fejsu i super su, plus našla sam u C&a neke isto :)
Za tlak, meni redovito bude 130/80 i nikad niš ne kaže doktorica, sve je to okej, uzbuđenje i sve, a za kile, nekad mi skine sestra, a nekad ne 🙈
Mene sve strah što će biti sada na ovom pregledu, imam osjećaj da mi se apetit povećao, a kao moram paziti jer sam ušla s viškom kila u trudnoću, al opet ne zamaram se previše 🤭🤭
Lucija 16.12.2021.💗
Cestitam na dobrim pregledima
Za kile, meni nikad ne skine cijelu kilu, ali uvijek zaokruzi na manju brojku, npr. 70,8kg mi zaokruzi na 70kg
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Evo me! Cure hvala vam puno, bas mi znaci vasa podrska, ne mozete ni zamisliti koliko.
Sad sam dosla s pregleda - cerviks je ostao isti 🥳🥳 bio je pred dva tjedna 3,2 a sad je 3,3! Zatvorena i dalje. Mali je super, ima pola kile! Meni pao ogroman kamen sa srca! I dalje strogo mirovanje, ali sada mogu 15ak min po stanu prosetati. Kaze da ako nalaz ostane isti da tek iza 28tt mozemo malo mjere opreza popustiti. Ja cu lezati i do kraja ako treba, samo neka sve bude dobro! Iduci pregled je 29.10. za tri tjedna! I da, mali se okrenuo glavom dolje, kaze bolje sada nego kasnije kad ne bude imao mjesta.
—
Moram proznati da sam slabije citala zadnja dva dana pa se ispricavam sto samo o sebi pricam i nisam nista vase komentirala. Sad mi je malo lakse pa se mogu vratiti u svoju ulogu aktivne lezece forumasice.
Piba i Lorena - mislim na vas dvije i drzim fige da sve bude dobro!
Anameri, nadam se da ce i kod tebe sve biti dobro i da cete se druziti do termina!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Lori- mislim da je ta situacija skoro pa nemoguća. Meni osobno su noći zaista bile najgore, no sada vidim da su to radi umora bile MOJE krize, a ne njene. Smatram da se problemi s dojenjem ipak nekako postupno događaju, dijete koje prihvati dojenje neće baš lako u 3 ujutro odbiti jesti, ja zaista vjerujem u to. A s druge strane kao što je i Mo rekla, uvijek postoje dežurne ljekarne, a i uvijek možeš kutiju imati doma. Ja sam recimo u rodilište nosila svoju izdajalicu, tj muž mi donio nakon 2 dana jer su mi se prepunile i sestre su mi sterilizirale u svom sterliziratoru.
Zelena- ja sam BILA ta mama, nisam htjela davat dudu sve dok jedne noći nisam poslala muža nek iskopa prvu dudu koju je mogao naći u ladici 😂😂 moje dijete radi toga nije odbijalo dojiti, stvarno nas je ponekad spašavala i sama ju je odbacila s točno 6mj.
Lorena- drago mi je da nema bakterije, to je jako dobra vijest! Držim fige da taj prsten čim prije stigne, da ti stave i da nam dugo još s njim izdržiš!
Čestitam curama na super pregledima!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Slee jupiiiii! Jako sam sretna što te čitam u vedrom tonu!
A sad nazad u krevet, nemoj odma svih 15min potrošit 😂😂
Znači za tri tjedna budeš 25tt i onda još malo mirovanja i onda si free! Uvjerena sam!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Lorena super za nalaz!
Maša hahahahah možda sam ja krivo shvatila, trudnički mozak! Još gledam pa di će to u bolnicu nositi, imat će 3 kofera Bočicu i dudu ću zapakirati u torbu za bolnicu. Nek se nađe a ne zauzimaju puno mjesta
A mislila sam kupiti par duda i 2 bočice za početak pa ćemo vidjeti
Mo bravo za pregled i veliku curu!
Što se tiče apetita i kod mene ga ne manjka...samo razmišljam što bi kuhala i jela
Zelena bravo za pregled!
Slee odlične vijesti, vidiš da će biti sve ok
Jelena hvala ti puno na savjetu! Izdajalica mi je svakako na popisu, i za bolnicu i općenito. A sterilizator i dohranu onda mičem i kupujem po potrebi Vidi se da mi je prva beba
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Evo me! Cure hvala vam puno, bas mi znaci vasa podrska, ne mozete ni zamisliti koliko.
Sad sam dosla s pregleda - cerviks je ostao isti 🥳🥳 bio je pred dva tjedna 3,2 a sad je 3,3! Zatvorena i dalje. Mali je super, ima pola kile! Meni pao ogroman kamen sa srca! I dalje strogo mirovanje, ali sada mogu 15ak min po stanu prosetati. Kaze da ako nalaz ostane isti da tek iza 28tt mozemo malo mjere opreza popustiti. Ja cu lezati i do kraja ako treba, samo neka sve bude dobro! Iduci pregled je 29.10. za tri tjedna! I da, mali se okrenuo glavom dolje, kaze bolje sada nego kasnije kad ne bude imao mjesta.
—
Moram proznati da sam slabije citala zadnja dva dana pa se ispricavam sto samo o sebi pricam i nisam nista vase komentirala. Sad mi je malo lakse pa se mogu vratiti u svoju ulogu aktivne lezece forumasice.
Piba i Lorena - mislim na vas dvije i drzim fige da sve bude dobro!
Anameri, nadam se da ce i kod tebe sve biti dobro i da cete se druziti do termina!
Woohoo 🎉🎉🎉, kak je krenulo do slijedeceg pregleda ce se cerviks i povecati haha
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji