Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zelena36
    08. Listopad 2021. 12:42

I meni pregled prosao klasicno dobro.. Samo vaginalni, i malo pogledao nalaz krvi.. Nikad mi nis ne kaze za cervix, otvorenost, velicinu, tezinu.. Veli ok, vidimo se za 3 tj.. Tak da se eto ja bar ne stresiram oko niceg, jer nis ni ne znam 😂
    U svakom zlu i neko dobro

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

Birdy 🧚🏻
    08. Listopad 2021. 12:48

Dugo me nije bilo! Bar mi se tako cini obzirom na broj stranica koji je prosao.. citala sam sve ali nikako odgovoriti..Krenula je akcija s radovima, promijenili majstora koji nas je zeznuo, i sad punom parom - i jos je pitanje hocemo stici 😕
    Anameri i Piba samo imajte snage za dalje 😇 zao mi kad citam ovakva iskustva, zelim vam da od sada nadalje bude sve dobro
    Mum of four super za tlak, tako je i moj doma skroz ok cak i nizi, a tamo podivlja.. 
    Svima cestitke na dobrim pregledima, a bilo vas je dosta sto su lijepe vijesti 🤗 I danas svima sretno! 
    Bela fakultet i dvoje djece samo mogu reci svaka cast 👏
    Taya super izgledas i razumijem sve tegobe ovih visokih tjedana 😅
    Freya daaa 8.mjesec i meni i to je vec ozbiljno blizu sve!! Jos kako nisam stigla zadnji puta na tecaj moram obavezno prijaviti ovaj mjesec jer ne znam nista sto me ceka 🤭
    Cure s prehladama zelim brzo ozdravljenje..
    Nadam se da nam Schinin uziva ☺️
    Lorena drzi se, nadam se da bude bezbolna postava i da mozes doma nakon toga 😇

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Birdy 🧚🏻
    08. Listopad 2021. 12:56

Zelena 😉 najbolje tako! Samo da je sve i dalje ovako dobro!
    Mo cestitke na pregledu! Ja sam svaki pregled dobivala po 2 kg 🙈 i na zadnjem plus 6 zato je sve ovo i plodna voda i sve valjda utjecalo.. a ne jedem bas toooliko puno 🤪 
    Skidale su mi uvijek po 2 kg u DZ a sad u petrovoj samo zaokruzile, i to je ispalo puno onda 🤪
    Spavacice i meni treba preporuka, cula sam isto za plac da su savim ok..

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

freya_444
    08. Listopad 2021. 13:16

Cure, čestitam na pregledima! 🤗🥰
    Za spavaćice, naručivala sam s Buks shop na fejsu i super su, plus našla sam u C&a neke isto :)
    Za tlak, meni redovito bude 130/80 i nikad niš ne kaže doktorica, sve je to okej, uzbuđenje i sve, a za kile, nekad mi skine sestra, a nekad ne 🙈
    Mene sve strah što će biti sada na ovom pregledu, imam osjećaj da mi se apetit povećao, a kao moram paziti jer sam ušla s viškom kila u trudnoću, al opet ne zamaram se previše 🤭🤭

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    08. Listopad 2021. 13:20

Cestitam na dobrim pregledima
    Za kile, meni nikad ne skine cijelu kilu, ali uvijek zaokruzi na manju brojku, npr. 70,8kg mi zaokruzi na 70kg

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Slee
    08. Listopad 2021. 13:26

Evo me! Cure hvala vam puno, bas mi znaci vasa podrska, ne mozete ni zamisliti koliko. 
    Sad sam dosla s pregleda - cerviks je ostao isti 🥳🥳 bio je pred dva tjedna 3,2 a sad je 3,3! Zatvorena i dalje. Mali je super, ima pola kile! Meni pao ogroman kamen sa srca! I dalje strogo mirovanje, ali sada mogu 15ak min po stanu prosetati. Kaze da ako nalaz ostane isti da tek iza 28tt mozemo malo mjere opreza popustiti. Ja cu lezati i do kraja ako treba, samo neka sve bude dobro! Iduci pregled je 29.10. za tri tjedna! I da, mali se okrenuo glavom dolje, kaze bolje sada nego kasnije kad ne bude imao mjesta. 

Moram proznati da sam slabije citala zadnja dva dana pa se ispricavam sto samo o sebi pricam i nisam nista vase komentirala. Sad mi je malo lakse pa se mogu vratiti u svoju ulogu aktivne lezece forumasice.
    Piba i Lorena - mislim na vas dvije i drzim fige da sve bude dobro! 
    Anameri, nadam se da ce i kod tebe sve biti dobro i da cete se druziti do termina! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    08. Listopad 2021. 13:27

Lori- mislim da je ta situacija skoro pa nemoguća. Meni osobno su noći zaista bile najgore, no sada vidim da su to radi umora bile MOJE krize, a ne njene. Smatram da se problemi s dojenjem ipak nekako postupno događaju, dijete koje prihvati dojenje neće baš lako u 3 ujutro odbiti jesti, ja zaista vjerujem u to. A s druge strane kao što je i Mo rekla, uvijek postoje dežurne ljekarne, a i uvijek možeš kutiju imati doma. Ja sam recimo u rodilište nosila svoju izdajalicu, tj muž mi donio nakon 2 dana jer su mi se prepunile i sestre su mi sterilizirale u svom sterliziratoru. 
    Zelena- ja sam BILA ta mama, nisam htjela davat dudu sve dok jedne noći nisam poslala muža nek iskopa prvu dudu koju je mogao naći u ladici 😂😂 moje dijete radi toga nije odbijalo dojiti, stvarno nas je ponekad spašavala i sama ju je odbacila s točno 6mj. 
     Lorena- drago mi je da nema bakterije, to je jako dobra vijest! Držim fige da taj prsten čim prije stigne, da ti stave i da nam dugo još s njim izdržiš!

Čestitam curama na super pregledima! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    08. Listopad 2021. 13:29

Slee jupiiiii! Jako sam sretna što te čitam u vedrom tonu!
    A sad nazad u krevet, nemoj odma svih 15min potrošit 😂😂 
    Znači za tri tjedna budeš 25tt i onda još malo mirovanja i onda si free! Uvjerena sam!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    08. Listopad 2021. 13:43

Lorena super za nalaz!
    Maša hahahahah možda sam ja krivo shvatila, trudnički mozak! Još gledam pa di će to u bolnicu nositi, imat će 3 kofera Bočicu i dudu ću zapakirati u torbu za bolnicu. Nek se nađe a ne zauzimaju puno mjesta A mislila sam kupiti par duda i 2 bočice za početak pa ćemo vidjeti
    Mo bravo za pregled i veliku curu!
    Što se tiče apetita i kod mene ga ne manjka...samo razmišljam što bi kuhala i jela
    Zelena bravo za pregled!
    Slee odlične vijesti, vidiš da će biti sve ok 
    Jelena hvala ti puno na savjetu! Izdajalica mi je svakako na popisu, i za bolnicu i općenito. A sterilizator i dohranu onda mičem i kupujem po potrebi Vidi se da mi je prva beba

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Bela_le
    08. Listopad 2021. 14:01

Slee

Evo me! Cure hvala vam puno, bas mi znaci vasa podrska, ne mozete ni zamisliti koliko.
    Sad sam dosla s pregleda - cerviks je ostao isti 🥳🥳 bio je pred dva tjedna 3,2 a sad je 3,3! Zatvorena i dalje. Mali je super, ima pola kile! Meni pao ogroman kamen sa srca! I dalje strogo mirovanje, ali sada mogu 15ak min po stanu prosetati. Kaze da ako nalaz ostane isti da tek iza 28tt mozemo malo mjere opreza popustiti. Ja cu lezati i do kraja ako treba, samo neka sve bude dobro! Iduci pregled je 29.10. za tri tjedna! I da, mali se okrenuo glavom dolje, kaze bolje sada nego kasnije kad ne bude imao mjesta.

Moram proznati da sam slabije citala zadnja dva dana pa se ispricavam sto samo o sebi pricam i nisam nista vase komentirala. Sad mi je malo lakse pa se mogu vratiti u svoju ulogu aktivne lezece forumasice.
    Piba i Lorena - mislim na vas dvije i drzim fige da sve bude dobro!
    Anameri, nadam se da ce i kod tebe sve biti dobro i da cete se druziti do termina!

Woohoo 🎉🎉🎉, kak je krenulo do slijedeceg pregleda ce se cerviks i povecati haha

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.