Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    08. Listopad 2021. 09:11

Jutro cure Još jedno kišno jutro u Zagrebu ali na sreću izgleda da kiša danas prestaje i da dolazi malo ljepše vrijeme.
    Sretno na pregledima, čekamo dobre vijesti. Slee samo smireno <3
    Piba drži se, baš mi je žao zbog svega što ti se događa. Sigurna sam da bi te ostavili u bolnici da im je nešto bilo sumnjivo s plodnom vodom. Želim ti da ti idući pregled prođe s dobrim vijestima pa da se možeš malo opustiti.
    Mašo prvi put čujem da bi sterilizator trebalo nositi u bolnicu, zamišljam one sestre s previše posla tamo kako im objašnjavam da bi ja htjela da steriliziraju posebno moju bočicu s mojim sterilizatorom Bočice ću svakako kupiti, računam i ako ću (daj Bože) samo dojiti, da ću se koji put izdojiti u bočicu pa ostaviti malu s mužem/baka servisom i otići s prijateljicama na kavu 

Bruna baš mi je drago za pregled, neka je sve dobro i čestitam na curici
    Jelena Bruna hvala na savjetima za sterilizator. Pogubim se nekako u tome što stvarno treba a što ne, a ne bi htjela gomilati stvari jer ne volim zatrpavati stan. Što se dohrane tiče jedino me strah šta ako bude neka situacija u 3 ujutro da beba neće cicu a ja nemam ništa doma Vjerojatno pretjerujem
    Zelena možda si bila malo nervozna da je tlak bio viši nego inače? Ne znam stvarno. A što se tiče kila meni uvijek pogleda kako sam obučena pa po tome skine pola kg ili kilu i hvala joj na tome

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

• Mo_zg
    08. Listopad 2021. 09:21

Lori🍀

Jutro cureJoš jedno kišno jutro u Zagrebu ali na sreću izgleda da kiša danas prestaje i da dolazi malo ljepše vrijeme.
    Sretno na pregledima, čekamo dobre vijesti.Slee samo smireno &lt;3
    Pibadrži se, baš mi je žao zbog svega što ti se događa. Sigurna sam da bi te ostavili u bolnici da im je nešto bilo sumnjivo s plodnom vodom. Želim ti da ti idući pregled prođe s dobrim vijestima pa da se možeš malo opustiti.
    Mašoprvi put čujem da bi sterilizator trebalo nositi u bolnicu, zamišljam one sestre s previše posla tamo kako im objašnjavam da bi ja htjela da steriliziraju posebno moju bočicu s mojim sterilizatoromBočice ću svakako kupiti, računam i ako ću (daj Bože) samo dojiti, da ću se koji put izdojiti u bočicu pa ostaviti malu s mužem/baka servisom i otići s prijateljicama na kavuBrunabaš mi je drago za pregled, neka je sve dobro i čestitam na curiciJelenaiBrunahvala na savjetima za sterilizator. Pogubim se nekako u tome što stvarno treba a što ne, a ne bi htjela gomilati stvari jer ne volim zatrpavati stan. Što se dohrane tiče jedino me strah šta ako bude neka situacija u 3 ujutro da beba neće cicu a ja nemam ništa domaVjerojatno pretjerujemZelena možda si bila malo nervozna da je tlak bio viši nego inače? Ne znam stvarno. A što se tiče kila meni uvijek pogleda kako sam obučena pa po tome skine pola kg ili kilu i hvala joj na tome

Ja bi se samo nadovezala za dohranu-sve i da ti u 3 ujutro zatreba, imaju dežurne ljekarne uvijek na raspolaganju skoro sve dohrane od različitih proizvođača🙈 evo, čisto da ne brineš oko toga🤭

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

• Zelena36
    08. Listopad 2021. 09:28

Ima koja mama a da nebi htjela djetetu davat dudu? 

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

MissBlue
    08. Listopad 2021. 09:30

Zelena ja oduvijek imam normalan tlak, ali na svakom pregledu do sad je bio viši, vjerojatno strah i stres rade svoje. ☺️ Kaj se kila tiče, moja gleda odjeću i dob dana, pa skida, najčešće oko pola kile ili zaokruži. 😁

sirenita
    08. Listopad 2021. 09:44

Mi u prvoj trudnoći nismo kupovali dohranu unaprijed, ali s obzirom da je bebac bio velik, a mlijeko mi ne trebalo nadoći, ispočetka je neke obroke dobivao i na bočicu. Tako da sam muza slala da kupi prije nego dodjemo doma iz rodilišta. 
    Ovaj put sam uzela unaprijed, da njega ne zamaram, a i računam da će mi opet trebati nekoliko dana dok mlijeko ne nadodje. (Neke žene kojima se to desi, pomisle da nemaju mlijeka i odustanu od dojenja…a samo treba nastaviti, niti uporan i dato djetetu da ga navuče). 

Oko Duda…nisam htjela da je redovno koristi, ali povremeno sam mislila da bi nam dobro došla. No maleni nikako nije prihvaćao nijednu, sveee vrste sam isprobala, svakakve oblike sisaca i ništa nije prolazilo, jednostavno mu se dizao želudac od toga. Tako da sam i neku ruku i sretna sad da je ne koristi. 
    Za ovu bebu cu vidjeti, Pokušat cu isto. Za neke situacije da se umiri možda, ali ne konstantno…a moguće da se povijest ponovi pa niti on neće htjeti dudu. Sto mi opet odgovara jer neka odvikavanja onda 🤗

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Alexandraaa90
    08. Listopad 2021. 09:44

Jutro cure.  Danas pregled ub12h pa se javim posle toga. 
    Sve curke koje imaju problema zelim da vam sve bude dobro.  I bit ce.  Bitno da ste u dobrim rukama i da znate da imate problem. 
    Lorena3009 ne brini previse, tu su doktori i oni znaju svoj posao.  Ti si kod Milerice?  Ja sam cula da je ona jako dobra i da su svi u KBC Osijek strucni i dobri.  Javi nam novosti ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Lorena3009
    08. Listopad 2021. 09:48

Jutro cure, evo da vam javim da mi je nalaz od urina i brisa doša i sterilan je. Nema bakterije. Dr mi je bila jutros i kaze da su kasni tjedni za serklaž i da će mo stavit prsten. Evo sad sam poslala mail toj firmi sa narudbom i cekam da odgovore. Nadam se da cu uspit sta prije narucit sta prije dođe i da sta prije ga stave. Bas sam čitala o njemu i navodno je bezbolan taj prsten pri stavljanju. I dosta brzo se stavi. Daj bože da je tako. Dr mi je rekla da strogo mirujem. Na wc i to je to. Sidit ni slucajno na krevetu...
    Sretno svima danas i hvala vam puno na podršci ❤️😘

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

aurora12
    08. Listopad 2021. 09:54

Cure sretno svima danas 🤞❤
    Slee sretnoo, drzimo ti fige svi 💞
    Zelena meni zna biti visi ako mi odmah uvali tlakomjer a ja dodem zadihana i pod stresom 🙈 Kad me malo pusti da dodem k sebi bude ok. Za kg ja se skinem u wc-u jer sam sama i nikad ne oduzimaju pa bolje da ja 🤣
    Za dudicu ne znam koliko cemo koristiti ali mislim da nije toliko lose imati je za neke situacije. Ne mislim je davati cim ispusti glas ili mu ispadne iz usta, ne bih da je stalno ima. Nedavno sam bas gledala na instagramu kako odviknuti dijete od dude i bas je bilo korisno jer mi nije lijepo vidjeti vecu djecu s dudicama i tad im utjece i na zube i govor.
    Uzela sam doulinu knjizicu o dojenju pa kad dobijem javim dojmove 😁

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Mum of four
    08. Listopad 2021. 09:59

Dobro jutro okruglice,
    prvo da zaželim curama dobre preglede Slee nadam se da je sve ok i da ćeš moći dalje opušteno kroz trudnoću.
     Piba i Lorena  čuvajte se i šaljem virtualne zagrljaje.
    Buna čestitam ti na curici neka samo ona bude  dalje vesela i aktivna.
    Dohranu nisam kupovala unaprijed. Moje od početka nikad nisu htjele prihvatit bočicu ni dude.
    Zelena36 vidim da si spominjala tlak, evo ja sam imala sad na zadnjem pregledu situaciju da mi je tlak bio 155/100,odmah mi je dala tablete i da si mjerim svaki dan tlak.
    kupila tlakomjer ( hvala cure na preporuci kupila sam  omron) tlak savrsen 118/78 nekad mi zna navecer biti malo i niži,tako da tablete uopće ne pijem jer očito mi je tako visok tlak zbog nervoze prije pregleda.
    >Sad ne znam koja je cura kupila prematalicu iz ikee bez ladica?

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Maša🤰🏼
    08. Listopad 2021. 10:01

Lori neznam dali smo se krivo razumile ili sam ja krivo napisala, NARAVNO da necu nosit stelirizator u bolnicu 😂😂😂😂😂😂😂 samo bocicu bi uzela svoju :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.