Nelanr mislim da od tog jednog sto si udahnula nece nista biti
Aleksandra zao mi je sto se cerviks toliko skratio, vidim da se ti super drzis, a imat ces i lorenu da si uzivo budete podrska
Jelenko ja odjecicu za bebe susim na normalnim programima koje i inace koristim
Popsi cestitam na dobrom oregledu, super sto se pomalo smijes kretati
Mene ubijaju ove mucnine, gore su mi nego u pocetku, nadam se da nece trajati sve do poroda
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jao cure.. baš vas je ružno snašlo sa tim skraćivanjem cerviksa.. bebe su mali borci i bit će sve u redu..mora !! 🤗 držite se.. 😘
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Drugu turu sam stavila na "obično" sušenje i oke je, hvala🤗
Ti cerviksi odbijaju poslušnost 🙉 Držite se cure, tvrdoglavije ste vi od njih 🥰🤞
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Alexandra drzite se ti i bebica, vjerujem da ce doktori dati sve od sebe da sve prode u redu 🤗 Nadam se da vise nece biti problema sa cerviksom jer ih je bas dosta u zadnje vrijeme i stvarno mi nije jasno odakle to, pogotovo uz uredne briseve i urinokulture.
Ja nemam program za bebe na susilici pa cu vjerojatno koristiti onaj za pamuk za tetra pelene (bas pamucne, muslin mozda treba na nizu temp.) i posteljinu, a nasu robu uglavnom susim na mix pa cu mozda tako. Program za osjetljivo rublje mi se cini preslab pa nema smisla susiti iz vise puta. Na pocetku planiram i peglati robicu a kasnije vjerojatno ne, bez obzira sto nece biti susena na max.temp.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Ja susim na mix sve, djecje nisam primijetila da se ista skupilo. Doduše to nije neka skupocjena roba sve majce i tajce rang hm i lidl tako da prođe to sušilicu bez problema. Također smo kupili kad se prva beba rodila, spasilo nas je i svakom bi preporučila
Ja vas evo tek sad čitala, cio dan u poslu, danas proslavljali rođendan malenoj 😊jos uvijek ne mogu da vjerujem hahah
A djevojke ja čitam i ne vjerujem zaista, prošla sam jednu trudnoću i nisam ni znala da se dešavaju ti problemi s cerviksom. Aleksandra i Lorena sretno vam, držite se, nadam se da će vam taj prsten brzo doći i poslije toga vjerujem da će vam biti lakše
Slee sjetila sam te se kad sam kolač rezala Al evo nisam odmah uspjela slikati i poslije zaboravim. Samo jedan komad ostao haha unatoč svim nevoljama koje su me snašle dok sam pravila bio je ukusan https://ibb.co/HVq3gdm
Ostalim djevojkama čestitam na dobrim pregledima, da vam tako bude do kraja trudnoće sve uredno i fino 😊🤞
Lilli ajmeeee, bas mi je ovo trebalo u 6 ujutro! Mislis da je prerano da muza sad probudim i posaljem da ode traziti neki kolac? Izgleda mi bas ukusno, eto, sav trud se isplatio! Jos da je taj komad koji je ostao isao meni, ali dobro, oprostit cu ti 😀
Je curica zadovoljna proslavom?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala vam svima ❤
A daj nemoj me zezat 😮 To ti? Evo sad je sestra napravila krevet u mojoj sobi, vjerojatno za tebe. Daj bože da dođeš u moju sobu🙏 S menom je cura koja je u 26 tjednu trudnoće i tu je ima 8 dana jer je otvorena 5 prstiju koliko sam je shvatila. Prima mislim tokolizu il nešto protiv trudova. Za sada je odlično. Ja sam prekjučer na pregledu isto bila zatvorena nadam se da je tako i ostalo. Ne sme oni dole dirati. I mislim da neće doc ne dode taj prsten. Mislim kad prsten dođe da će to bit scena ka u Gospodaru prstenova, my precious 😂😂😂 Moram se malo smijat da ne mislim na negativu🙏🙏🙏
Hvala vam cure na podršci, puno to znaci😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Jutro cure, evo vikenda 🤗❤️
Želim Vam svima ugodan i ispunjen vikend, sa što manje briga i problema, a što više osmijeha i opuštanja i uživanja...
Cure koje ste u bolnici i na mirovanju doma, pokušajte si ispuniti misli pozitivnom i maženjem trbuščića i svojih bebica 🤗😍 bit će sve okej 💋 šaljem puuuno zagrljaja :)
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji