Bruna cestitam na pregledu i na curici 💞
Zelena vjerovatno pritisak zna biti visi ako se zadises ili budes uzbudjena, sve to moze utjecati. Kilu mi je sestra prosli put na vaganju skinula, a prije toga nije ni jednom.
A sto se tice duda, ja ih necu izbjegvati, ali ni forsirati. Curica mi je koristila, ali obično samo za spavanje ili ako je bas nervozna i cim zaspi izbacila bi je, nikad je nije trazila mimo toga nit sam joj nudila tako da se brzo odvikla.
Mo_zg, Zelena, Popsi i Slee cestitam na super pregledima.
Slee sad se i meni jede Mac 🤣 Meni se apetit bas popravio i sad sam na +5, ali u prva tri mjeseca nista nisam dobila zbog mucnina, ovih 5kg sam dobila u 4 i 5 mj trudnoce. U prvoj trudnoci sam se udebljala 15kg, nadam se da cu sad manje.
Aurora u početku ce dok dojis curiti mlijeko i iz druge, bas kao sto Jelena kaze, meni se to cesto desavalo tako da je dobro imati one tufere, a uvijek sam imala i tetra pelenu pored sebe i radi toga i radi bebe.
Ja imam dva grudnjaka iz h&m i super su mi, voljela bih da uzmem jos dva, ali kod nas u Bosni h&m nazalost nema, ove sto imam sam dobila od rodice iz Svicarske.
Aleksandra drzim fige da se cerviks vise nece skraćivati i da cete docekati termin u komadu.
Jelenko ja sam dobila susilicu kad mi je curica imala vec godinu dana, ali iskreno njeno ne susim u susilici, jer me strah da se ne skupi, a nase redovno susim i rijetko sta se smanjilo. 
U sustini ako ce se odjeca skupiti, skupit ce se poslije prvog susenja i vise nece. Ja bih koristila taj program koji krace traje, pamuk se otprilike skupi za 2-4%, ali ako je ta odjeca vec koristena i susena u susilici onda joj nista nece biti. Dzempere i stvari slicne tome ne ubacuj ni slucajno u susilicu, to ce se sigurno skupiti 😂
Probaj nesto osusiti na tom kracem programu pa ces vidjeti ima li razlike.

Teeny ako ti trebaju h&m grudnjaci najmanji problem je kupiti i poslati ti!

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018. 
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Nelanr mislim da od tog jednog sto si udahnula nece nista biti
 Aleksandra zao mi je sto se cerviks toliko skratio, vidim da se ti super drzis, a imat ces i lorenu da si uzivo budete podrska
 Jelenko ja odjecicu za bebe susim na normalnim programima koje i inace koristim
 Popsi cestitam na dobrom oregledu, super sto se pomalo smijes kretati
Mene ubijaju ove mucnine, gore su mi nego u pocetku, nadam se da nece trajati sve do poroda

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jao cure.. baš vas je ružno snašlo sa tim skraćivanjem cerviksa.. bebe su mali borci i bit će sve u redu..mora !! 🤗 držite se.. 😘
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt) 
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Drugu turu sam stavila na "obično" sušenje i oke je, hvala🤗
Ti cerviksi odbijaju poslušnost 🙉 Držite se cure, tvrdoglavije ste vi od njih 🥰🤞
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
  Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Alexandra drzite se ti i bebica, vjerujem da ce doktori dati sve od sebe da sve prode u redu 🤗 Nadam se da vise nece biti problema sa cerviksom jer ih je bas dosta u zadnje vrijeme i stvarno mi nije jasno odakle to, pogotovo uz uredne briseve i urinokulture. 
Ja nemam program za bebe na susilici pa cu vjerojatno koristiti onaj za pamuk za tetra pelene (bas pamucne, muslin mozda treba na nizu temp.) i posteljinu, a nasu robu uglavnom susim na mix pa cu mozda tako. Program za osjetljivo rublje mi se cini preslab pa nema smisla susiti iz vise puta. Na pocetku planiram i peglati robicu a kasnije vjerojatno ne, bez obzira sto nece biti susena na max.temp.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Ja susim na mix sve, djecje nisam primijetila da se ista skupilo. Doduše to nije neka skupocjena roba sve majce i tajce rang hm i lidl tako da prođe to sušilicu bez problema. Također smo kupili kad se prva beba rodila, spasilo nas je i svakom bi preporučila
Ja vas evo tek sad čitala, cio dan u poslu, danas proslavljali rođendan malenoj 😊jos uvijek ne mogu da vjerujem hahah 
A djevojke ja čitam i ne vjerujem zaista, prošla sam jednu trudnoću i nisam ni znala da se dešavaju ti problemi s cerviksom. Aleksandra i Lorena sretno vam, držite se, nadam se da će vam taj prsten brzo doći i poslije toga vjerujem da će vam biti lakše 
Slee sjetila sam te se kad sam kolač rezala Al evo nisam odmah uspjela slikati i poslije zaboravim. Samo jedan komad ostao haha unatoč svim nevoljama koje su me snašle dok sam pravila bio je ukusan https://ibb.co/HVq3gdm
Ostalim djevojkama čestitam na dobrim pregledima, da vam tako bude do kraja trudnoće sve uredno i fino 😊🤞

Lilli ajmeeee, bas mi je ovo trebalo u 6 ujutro! Mislis da je prerano da muza sad probudim i posaljem da ode traziti neki kolac? Izgleda mi bas ukusno, eto, sav trud se isplatio! Jos da je taj komad koji je ostao isao meni, ali dobro, oprostit cu ti 😀
Je curica zadovoljna proslavom? 

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89. 
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
 💌 mpodrame@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji